HWSW Informatikai Kerekasztal: Asus A7V600 (Via KT600 + Via VT8237) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asus A7V600 (Via KT600 + Via VT8237) Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 07. 01:27

idézet:
Ezt írta Savage:
Tőletek kérdeném mivel az ASUS tűnik színpatikusnak, hogy valóban kell e feszt emelni ilyen vagy alacsonyabb időzitésekkor.[/quote]
KT600-am nincsen ugyan, de annó elég korán vettem egy 433-as ramot.
Na most akkoriban volt olyan, hogy pl. csak egy 400-as ram ment pl. KT400-ban, és SiS alaplapban is max. 2db.
Aztán elterjedt, hogy csak feszt kell emelni, és minden oké.
Mire én megvettem a ramot, addigra a ramokra ráírták a max. feszt amit bírnak :)
Nekem a jelenlegi deszkában normálisan csak +0,1V esetén megy, de bírná 2.8-at is.
Tehát vagy a 400+MHz és/vagy az alacsony késleltetés miatt kell nekik egy kis plusz kakaó. Imho.
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#22 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 06:39

idézet:
Ezt írta DJ. n-ICE:

Köszi!
Nekem 10x200-on Cas2.5-ön 2887/1080, azért nem rossz ez a KT600.
[/quote]

Nem bizony. Viszont vajon milyen beállításokkal lehetne azt a kb. 200MB/s-os memória-írási különbséget áthidalni szerinted? :)
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#23 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 06:43

idézet:
Ezt írta AiRLAC:

Nem bizony. Viszont vajon milyen beállításokkal lehetne azt a kb. 200MB/s-os memória-írási különbséget áthidalni szerinted? :)
[/quote]

Ez jó kérdés, szerintem ennyit tud maga a chipset :)

#24 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 08:09

idézet:
Ezt írta DJ. n-ICE:

Ez jó kérdés, szerintem ennyit tud maga a chipset :)
[/quote]

Ja, hülye vagyok, most nézem csak hogy a 7NJL1 az Nforce2-es!

MIT KERESEL TE A KT600-AS TOPICBAN?!?!? :D :D :D :D
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#25 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 08:57

no, en ma delutan megyek el az asus a7v600-amert es egy szep 512-es ddr400-ert

jo lesz nekem ? nana, hogy jo lesz nekem :))
"I enjoy working with people. I am putting myself to the fullest possible use, which is all I can think that any conscious entity can ever hope to do." (HAL9000)

#26 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 11:45

idézet:
Ezt írta AiRLAC:

Ja, hülye vagyok, most nézem csak hogy a 7NJL1 az Nforce2-es!

MIT KERESEL TE A KT600-AS TOPICBAN?!?!? :D :D :D :D
[/quote]

Le akarom cserélni a lapomat egy ilyenre, mert ez a HDD kattogás már az idegeimre megy. Előtte meg tájékozódom egy kicsit ;)

#27 Felhasználó inaktív   Emre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 11:53

mire jó a biosban a spread sprectrum ? Érdems bekapcsolni ?
ADM64 X2 4400+, ASUS A8N-SLI PREMIUM, ASUS 8800GTX , Kingston Hyperx 2x1GB CL2,5 ,ZALMAN CNP9500 LED,X-Fi ELITE PRO, ENERMAX LIBERTY 620watt, samsung 959NF

#28 Felhasználó inaktív   Poni 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 12:03

Nem érdemes, csak lassabb lesz tőle, ja amúgy [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=search&search_forum=1"]kereső[/url]!!!!!
nc4000; A64 X2;

#29 Felhasználó inaktív   Emre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 12:16

oké ! És a system performace álítsam arra a legnagyobb értékre ahol még stabill a gép ?Ultrán is satabil ! Gondolom a nagyobb nagyobb teljesítményt jelent !?
ADM64 X2 4400+, ASUS A8N-SLI PREMIUM, ASUS 8800GTX , Kingston Hyperx 2x1GB CL2,5 ,ZALMAN CNP9500 LED,X-Fi ELITE PRO, ENERMAX LIBERTY 620watt, samsung 959NF

#30 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 19:38

idézet:
Ezt írta DJ. n-ICE:

Le akarom cserélni a lapomat egy ilyenre, mert ez a HDD kattogás már az idegeimre megy. Előtte meg tájékozódom egy kicsit ;)
[/quote]

? Milyen HDD kattogás? Jó lesz neked! :)

#31 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 20:57

idézet:
Ezt írta AiRLAC:

? Milyen HDD kattogás? Jó lesz neked! :)
[/quote]

A winchester random időközönként odavágja a fejet, általában intenzívebb lemezműveleteknél, de pl. ha egy internet explorer-t indítok, akkor is. Az előző gépemnél, ahol a proci és az alaplap (KT400) volt csak más, nem csinálta soha. Érdekes még az, hogy másik vinyóval nem csinálja, és ez a vinyó sem csinálja a kattogást másik alaplapban.

#32 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 21:58

no, itt figyel az a7v600 a gepben; alap winxp felmaszott, de nem birom az istennek se megkajaltatni vele a pctv pro-mat, hosszu ejszaka lesz :)

ja, kerdes: ha bios-ban disable-tem az integralt hangkutyut, mi a joegnek talalta meg megis install utan (hat vingyozban is disable-tem)... brb... terratec-em installja meg felment, csak eppen nem szol :)

no, majd holnap meg jovok :)
"I enjoy working with people. I am putting myself to the fullest possible use, which is all I can think that any conscious entity can ever hope to do." (HAL9000)

#33 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 22:01

Én alaplap vásárlás előtt állnék, csak nem tudom eldönteni melyiket szeressem. Specifikációkat már néztem, engem inkább olyan dolgok érdekelnének mint kompatibilitás, stabilitás, driverek kiforottsága. Aki váltott az leírhatná a különbséget...

#34 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 08. 07:37

hat driver-ek via cuccokhoz nekem mindig jok voltak, vingyoz es linux alatt is, ezert valtottam most is via-ra

no sikerult mindent beloni, de a studio pctv pro-mat nem akarja szeretni az istennekse

nem volt valakinek ilyen gondja ? kartya berak, vingyoz feljon, talal multimedia controller-t es multimedia video controlle-t, drivereket felrakom, reboot, hw listaban kis felkialtojel, es ujra megtalalja a multimedia controlle-rt es a mult.video controllert es ez igy megy a vegtelensegig...

#35 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 08. 08:26

kiralysag, vegre minden popec :)
(de, hogy hirtelen miert lett jo, azt nem nagyon tudom :) mind1 is :)

#36 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 08. 20:48

idézet:
Ezt írta DJ. n-ICE:
A winchester random időközönként odavágja a fejet, általában intenzívebb lemezműveleteknél, de pl. ha egy internet explorer-t indítok, akkor is. Az előző gépemnél, ahol a proci és az alaplap (KT400) volt csak más, nem csinálta soha. Érdekes még az, hogy másik vinyóval nem csinálja, és ez a vinyó sem csinálja a kattogást másik alaplapban.[/quote]

Pedig ez tipikusan vinyó döglődés vagy táp bizonytalankodás/tápcsati kontakthiba szokott lenni, nem hinném hogy az alaplap az okozója.

#37 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 08. 20:50

Most nézem, Maxtor vinyód van, az szokta a fejet csapkodni mielőtt megdöglik (meg ha túlmelegszik akkor is).

#38 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 08:33

no, sracok, ne hagyjuk igy elsuppedni ezt a jo kis topic-ot, hiszen tokjo kis lap ez :) vegulis kb. ket napja uzemel nalam, de eddig teljesen meg vagyok vele elegedve

a kezdeti tokolesek utan (nekem okostojasnak nem sikerult elsore :) letiltanom az integralt hangot, ill. par orat szenvedtem mire megette a pctv pro-mat) szoval kis tokoles utan siman ment minden

512mb ddr400-as hynix-et toltam bele, a leheto legkisebb ertekeken mennek amit csak kivalasztani enged; abit kt7e utan aldas az, hogy nem eppen jo fsb/szorzo tologatas utan ujrainditaskor begyun a bios es lehet kezdeni elolrol :)

egyelore (meg ugy egy honapig...) meg csak a 1.3-as morgan-em van benne (nem rohogni :)) de vingyoz alatt a seti igy is (8-10 csomag utan nezegetve) kb. fel orat gyorsult

asszem ideje volt mar valtani a kt7e-t es ugy nezem nem dontottem rosszul

ez egy jo hosszura sikerult UP lett :))

#39 Felhasználó inaktív   nyesteb 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 09:02

Hali!

Nekem is ilyen lapom van már pár hete, és én is nagyon meg vagyok vele elégedve. Előző ECS K7VTA3c-s lapom után megy mint a golyó! A hangja is nagyon meggyőző tud lenni, főleg, mert nem használtam még semmilyen 5.1-es hangkarit. Nem volt rá szükségem eddig, de most beszereztem egy rendszert, így már élvezem a 4 hangszóró előnyeit...

A lap megfelelően stabilnak bizonyult, még nem sikerült kiakasztanom. Igaz, nem raktam még újra a windows, mióta megvolt a csere, de így is nagyon gyors...
Sajna a memória visszafogja, mert az "csak" egy 333-as Infineon, és nem akar menni 400-on... :)

Ellenben hadd kérdezzem meg, hogy nem tudtok-e valami jó szoftveres hűtőprogit erre a lapra? Mert régebbieken simán ment a vcool, de ennek még nincs meg a supportja..

Öcsi

#40 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 09:27

idézet:
Ezt írta Ocsi:

Ellenben hadd kérdezzem meg, hogy nem tudtok-e valami jó szoftveres hűtőprogit erre a lapra? Mert régebbieken simán ment a vcool, de ennek még nincs meg a supportja..

Öcsi
[/quote]

Próbáld ki ezt: [url="http://"http://www.cpuidle.de/"]CPUIdle[/url]

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.