HWSW Informatikai Kerekasztal: Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról. Értékeld a témát: -----

#1541 Felhasználó inaktív   Kilyan 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 02. 14. 10:46

Pio105 nem uszod meg ;) :D :D

#1542 Felhasználó inaktív   HengR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 14. 10:58

idézet:
Ezt írta bobek:
hali

az mi az a cce és az ifo edit után kell letőmőriteni vagy miután leszedtem smartrippel a vinyora
[/quote]

Mi lenne, ha visszaolvasnál kicsit? Lekopna a hosszú "ő"-kről a vessző :D

#1543 Felhasználó inaktív   ecet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 14. 11:25

idézet:
Ezt írta bobek:
hali

az mi az a cce és az ifo edit után kell letőmőriteni vagy miután leszedtem smartrippel a vinyora
[/quote]

Csatlakoznék az előttem lévőhöz :D , tényleg egy pár oldalnyit visszaolvashatnál...nekem sem rágtág így szóról szóra a számba dolgokat ;)

A DVD2DVDR-nél nem kell smartripper , mert ő maga lerippeli a kiválasztott hanggal és felirattal a cuccost , majd a beállított paraméterekkel a CCE segítségével letömöríti ha szükséges. A végén az ifoedittel csak egy getVTS sectors kell , mert az új verzióban elviekben a zöld feliratszínt korrigálták (még nem próbáltam).
Magyarul szinte mindent megcsinál helyetted...nálam csak annyi a bug hogy az ifoedit nem indul el automatikusan , ha kipipálod a 3. oldalon , akkor elviekben az is működik.

Kezdj el vele próbálkozni és rá fogsz jönni :cool:
-

#1544 Felhasználó inaktív   LTB 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 14. 12:57

idézet:
Ezt írta MAZDA:
Üdvözlet mindenkinek...
Lenne két kérdésem. Vettem most egy Pioneer DVR-105-ös írót, de nem adtak hozzá semmi driver lemezt. A gép felismeri, de nem kellene hozzá a saját driver-e ?
Mivel szeretnék én is DVD lemezt írni, szeretnék venni egy aszteli DVD lejátszót, hogy legyen min kipróbálni a remekműveket. Az érdekelne, hogy mely lejátszót érdemes megvenni, ami a jól megírt lemezeket olvasná.
Segítségeteket előre is köszönöm....
[/quote]

Nemtudom,hogy néz ki a tescós lejátszó, de én egy egész pofás Hyundai-t vettem a sparban 30k-ért.

Egész jó.

#1545 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 14. 17:34

Valaki tudna megdobni egy olyan progival amivel wav. tudok ac3 kodolni?thx!
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#1546 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 14. 19:08

idézet:
Ezt írta ecet:

létezik ;)
ezeket le kell tömöríteni az adott méretre..ajánlom DVD2DVDR programot ami a CCE segítségével szépen megcsinálja neked...csak idő kérdése :p
[/quote]

Muszaj atternem FAT32-rol NTFS-re, vagy megoldhato valahogy a 4GB-nal nagyobb file masolasa RIP-lese ezzel a prg-vel... aszondjajaz, hogy nem tud 4Gb-nal nagyobb file-t atizelni, vazze' (a nepmuveszeti agyagedeny... :D)

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#1547 Felhasználó inaktív   ecet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 14. 20:35

idézet:
Ezt írta hobizoli:

Muszaj atternem FAT32-rol NTFS-re, vagy megoldhato valahogy a 4GB-nal nagyobb file masolasa RIP-lese ezzel a prg-vel... aszondjajaz, hogy nem tud 4Gb-nal nagyobb file-t atizelni, vazze' (a nepmuveszeti agyagedeny... :D)

hobizoli
[/quote]

Hát FAT32-vel határeset...elméletileg a program által készitett m2v méretét tudná kezelni de a program csak NTFS rendszeren működik , ellenőrzi....
Én ezt úgy oldottam meg hogy a másodlagos vinyómon csinálam egy NTFS particiót ( az NTFS partició lényegesebben lasabb ezért nem használom rendszernek )...ha image-ból akarsz írni pl. decrypterrel akkor is kénytelen vagy , mert annak a mérete meghaladja a 4 GB-t.

[ 2003. február 14.: ecet szerkesztette a hozzászólást ]
-

#1548 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 14. 21:03

idézet:
Ezt írta ecet:

Hát FAT32-vel határeset...elméletileg a program által készitett m2v méretét tudná kezelni de a program csak NTFS rendszeren működik , ellenőrzi....
Én ezt úgy oldottam meg hogy a másodlagos vinyómon csinálam egy NTFS particiót ( az NTFS partició lényegesebben lasabb ezért nem használom rendszernek )...ha image-ból akarsz írni pl. decrypterrel akkor is kénytelen vagy , mert annak a mérete meghaladja a 4 GB-t.

[/quote]

Uhm...alatti :( mondjuk ehhez hozza tartozik, hogy en Win98SE-n nyomulok (meg), ezt "szeretem", az XP-tol kiraz a hideg....aaaa
De hat a szukseg nagyur, meg torveny bont, megmondtak mar regen is, szoval, ha nem tudom maskeppen, akkor ez lesz az amiert muszaj lesz valtanom...
Mindegy...

Az letezik, hogy az elobb attoltam egy DVD-RW-re (hatha elb@szom :)...) egy (regebbi) gyari DVD-Video filmet a Nero-val ugy lazan a DVD Copy ize reszevel :), azt hot' siman lejacca masolatot is a gepallat...nem "izelt" nekem itt semmire/ert, bar nem lennek benne tuti biztos, hogy egy asztali is legvagna a cuccot. Igen(?)
Az elobb egyebkent pont ugyanezt a filmet probaltam volna atolni azzal a DVD2DVDR prg-vel, csak 4.2GB...

Thnx.

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#1549 Felhasználó inaktív   pioA06 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 14. 22:03

idézet:
Ezt írta Kilyan:
Pio105 nem uszod meg ;) :D :D[/quote]

Ez az amitol tartottam :D :D

#1550 Felhasználó inaktív   ecet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 14. 23:25

idézet:
Ezt írta hobizoli:

Uhm...alatti :( mondjuk ehhez hozza tartozik, hogy en Win98SE-n nyomulok (meg), ezt "szeretem", az XP-tol kiraz a hideg....aaaa
De hat a szukseg nagyur, meg torveny bont, megmondtak mar regen is, szoval, ha nem tudom maskeppen, akkor ez lesz az amiert muszaj lesz valtanom...
Mindegy...

Az letezik, hogy az elobb attoltam egy DVD-RW-re (hatha elb@szom :)...) egy (regebbi) gyari DVD-Video filmet a Nero-val ugy lazan a DVD Copy ize reszevel :), azt hot' siman lejacca masolatot is a gepallat...nem "izelt" nekem itt semmire/ert, bar nem lennek benne tuti biztos, hogy egy asztali is legvagna a cuccot. Igen(?)
Az elobb egyebkent pont ugyanezt a filmet probaltam volna atolni azzal a DVD2DVDR prg-vel, csak 4.2GB...

Thnx.

hobizoli
[/quote]

XP : izlések és... eleinte én is idegenkedtem tőle , de most már megszoktam , sőt határozottan tetszik :p

Nero : eleinte én is ezzel próbálkoztam, az 55100 verzióval , néhány asztaliban jól ment amit írtam vele, de pl H+ ban nem és nettech-ben sem...az 55107b-ben állítólag korrigálták a hibát...hétvégén kipróbálom

DVD2DVDR : én csak akkor javaslom a használatát , ha tömörítésre van szükség , ha az extrák kiszedésével felfér a film akkor azt az ifoedit vobextra funkciójával el lehet intézni vagy a DVD2one programmal , majd pl egy image készítése után kiírni Decrypterrel ( mondjuk én ezt a lépést kihagyom és GEAR-el írok ) , ha egy az egyben copy-t csinálsz akkor pedig a Decrypter ISO olvasás és írás módját ajánlom...ezzel eddig elkerültem a Maestro és a Scenarist használatát , bár szó se róla ezekkel jóval több lehetőséged van.

Más nyilván más eljárást fog javasolni , nekem eddig ezek váltak be egyszerű menü nélküli film készítésénél , bár ifoedit és ifoupdate segitségével nem nehéz az eredeti menüt visszatenni a leírások szerint...ifoedit faq

-

#1551 Felhasználó inaktív   Gagyibyte 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 15. 07:36

Tud valaki segíteni abban, hogy mi,a az a VTSM_PGCI_UT az IFOEDIT-ben és mi a szerepe?
Az eredeti filmben mindig van valami ebben a részben, aztán amikor kiszedem a fölösleget mindig azt írja, hogy "there is no VTSM_PGCI_UT table. Mi ez??? :confused: :confused: :confused:
Gagyibyte

#1552 Felhasználó inaktív   bobek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 02. 15. 09:16

hali

valaki tudna helyet ahol a dvd2dvd-r progirol valami fele leiras van

kőszi

#1553 Felhasználó inaktív   isti1968 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 15. 09:36

idézet:
Ezt írta bobek:
hali

valaki tudna helyet ahol a dvd2dvd-r progirol valami fele leiras van

kőszi
[/quote]
[url="http://"http://www.dvd2dvd-r.de"]http://www.dvd2dvd-r.de[/url]

Sőt:
[url="http://"http://www.dvd2dvd-r.de/modules.php?op=modload&name=eBoard&file=viewthread&tid=1329"]http://www.dvd2dvd-r...thread&tid=1329[/url]
Isti

#1554 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 15. 09:59

Másodszor megkérdezem!:MIlyen progival lehet wav ot árkonvertálni ac3-ba hogy betudja rakni a maistroba?
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#1555 Felhasználó inaktív   bobek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 02. 15. 10:23

koszi okes a dolog

#1556 Felhasználó inaktív   serpa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 15. 12:11

idézet:
Ezt írta deadcode:
Másodszor megkérdezem!:MIlyen progival lehet wav ot árkonvertálni ac3-ba hogy betudja rakni a maistroba?[/quote]

SonicFoundrySoundForge
5.1-et is tud :)

[ 2003. február 15.: serpa szerkesztette a hozzászólást ]

#1557 Felhasználó inaktív   lzsolt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 15. 15:05

DVDXCopy-val csináltam néhány biztonsági másolatot.

ha újraírhatóra csináltam akkor az író miatt 1x-el írta, beolvasta a dvd olvasóm és a házimozi randszerem is (Dimarson 400)

ha sima DVD-R-re írtam akkor 2x- en írta (legalábbis ezt írta ki, mert időben ugyanúgy kb 1 óra volt)

ezt is beolvasta a házimozi, de a DVD olvasóm (toshiba 10/40-es)csak a könytár beolvasásáig jut, utána kiakad(az író simán olvassa).

ha adatot írtam ki a néróval 1x-esen akkor simán vitte az olvasó

a kérdésem az lenne, hogy most a DVDXcopy 1x-el vagy 2x-el írt ?
lehet hogy az olvasóm a 2x írás miatt nem olvassa rendesen a lemezeket, vagy esetleg a formátumnál nem stimmel valami?

köszi

UI. az író egy toshiba sd r5002-es, és az anyag a korábban említett vivastar.

[ 2003. február 15.: lzsolt szerkesztette a hozzászólást ]

#1558 Felhasználó inaktív   Ystee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 15. 20:24

Hogy lehet a video stream-et demuxol-ni korrektül ezekből a szutyok vob-okból? (mert az m2v file offset sz@r a maestro-ban. így sem a chapter-ezés sem a feliratozás nem megy rendesen) Előre is kösz.
A jénaival ellentétben a véletlen lehet fatális.

#1559 Felhasználó inaktív   sankó 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 02. 15. 20:25

Internetről leszedtem a 8 mérföldet dvd-n. Kellene rá magyar felirat. Hogyan lehet utólag rászerkeszteni?

#1560 Felhasználó inaktív   Graci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 02. 15. 20:25

Hi!
1 napja boldog tulaja vagyok egy dru500a-nak. Végignéztem az egész témát. (32lap nem semmi termés) A hozzászólások, segítségek első olvasatra mindenre kiterjednek, remélem nem lesz gondom majd a gyakorlatban sem.
Kérdés: Hét elején szeretnék jópár lemezt venni. Olvastam más lapokon olyan híreket, hogy a dru500a-nak voltak némi problémái a régi (2002 május-augusztus közötti) verbatim írható dvd-kel. Ezeken a lemezeken kívül van esetleg olyan gyártmányú lemez, amelyikkel esetleg összeveszhet az íróm? Gondolok a 400-600Ft/db lemezekre.. Ha valakinek lene konkrét ajánlata, akkor: gracika@freemail.hu

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.