Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról.
Elküldve: 2002. 10. 19. 09:21
Na ez mitől van ????
[ 2002. október 19.: isti1968 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 19. 10:28
idézet:
Ezt írta nova:
Akkor ajánlj nekem 40e körül egy olyan asztalit, ami a DVD-R és RW formátumokat is olvassa! Lehetőleg minél jobbat![/quote]
Hát.. ha meglesed a [url="http://"http://www.vcdhelp.com"]VCDHelp[/url]en lévö favorizált asztali lejátszókat, ki fog hozni neked egy 50$ értékü lejátszó garmadát... Talán kapható azok közül Mo-on is 1-2db..![]()
Elküldve: 2002. 10. 20. 18:33
Inconsistent bitrates were found among audio frames. Bitrate should be consistent throughout the stream.
Na ilyenkor mit lehet tenni ....???
Elküldve: 2002. 10. 21. 06:34
idézet:
Ezt írta isti1968:
Hiába, velem mindig történik valami. Ujabb probléma: Amióta feltettem az 1.33-as firmware-t (Pioneer 104), A Nero kiirja ugya, hogy 2x irás, de az idő alapján ugy gondolom, hogy mégis 1x-esen irja meg (kb. 1 óra) ...
Na ez mitől van ????
[ 2002. október 19.: isti1968 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
mert 2x-re felismeri, de az anyag miatt csak 1x-esen tud irni...
Elküldve: 2002. 10. 21. 06:40
idézet:
Ezt írta nova:
Nekem is volt szerencsém kipróbálni egy XWave 1100-ast, ami nem olvasta az újraírhatót. Miközben ott valaki váltig állította.
De LG 4710-e nincs valakinek? Mert olyat szándékozok venni (br. 40e), de kiváncsi lennék, hogy olvassa-e az újraírhatót. A vcdhelp szerint az is tudja.
[/quote]
Ha ott azt irják tudja, csak te nem jól irtad fel..
A prassi primodvd-vel ird fel ne nero-val.
idézet:
Egyébként mit lehet tenni, ha csak a vob fájlok vannak meg, az ifo nincs? Viszont simán ráférne egy DVD-re a filmem. Tehát nem alakítgatnék rajta semmit, csak szerenék a vobokból egy m2v és egy ac3 fájlt készíteni. A DVD2avi + vfapi-val tudok álavit csinálni, de a CCE egyébként se megy nálam önmagában és a nem akarok már átkódolni se semmit. Csak egy sima "összemásolást" akarnék.
[/quote]
Ifoedit-et elinditod, és nyomsz egy create ifos menüpontot, majd ha kész egy get_VTS sectors-t, majd kiirod prassival..
A szétszedös módot azért nem ajánlom, mert ha vannak benne feliratok megszivod ...
Vegyél panasonic dvd rv32-es lejátszót, nekem is olyan van, csak ajánlani tudom...VBR 320-ig, microsoft wma, dvd-r miegymás
Elküldve: 2002. 10. 21. 07:04
idézet:
Ezt írta Gandalf:
Ha ott azt irják tudja, csak te nem jól irtad fel..
A prassi primodvd-vel ird fel ne nero-val.
[/quote]
De a szomszéd asztali DVD-jével müködik a lemez. Tehát, az jó. A Prassi pedig biztos jó, de nincs belőle demo változat
[ 2002. október 21.: nova szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 21. 08:46
Esetleg tudom ajánlani még irásra a Stomp RecordNow Max nevü programot (Veritas Inc.).... bár teljesen mind1, csak ne Nero legyen..
Egyébiránt meg ugy látszik, hogy a drágább kivitelü lemezeket lehet jol megirni 2xesen... azokat el is olvassa az asztali. Nemhiába, valaminek mindig ára van...
Egyre volnék még kiváncsi: DTS-lemez.. tehát ami mozikban szok lenni standalone dts lemez... hogy lehet dekodolni, hogy lehessen film alá bepakolni?
Elküldve: 2002. 10. 21. 10:03
idézet:
Ezt írta PiRanha:
Esetleg tudom ajánlani még irásra a Stomp RecordNow Max nevü programot (Veritas Inc.).... bár teljesen mind1, csak ne Nero legyen..
[/quote]
Én nem értem mi a baj a neroval...
Azt az xwave 1100-ast leszámítva, eddig minden olvasó olvasta az irott lemezeket. Az Uleaddel felírt saját video és a neroval arról készített másolat is müködik mindenhol.
Az xwave-ben ugyan nem próbáltam írhatót, csak újraírhatót, de azt nagyon nem szerette. A nero eddig az egyetlen olyan szoftver, amit mindenre tudok használni és eddig még nem rontott írható lemezt. Csak újraírhatót, de abból már kettőt is hazavágtam, a másodikat nem neroval. Lassan nem is kell újraírhatót tudnia az asztalimnak, mert úgy sincs már több újraírható lemezemÉs kicsit drága, ha minden 3.-4. írásnál tönkremegy.
Elküldve: 2002. 10. 21. 10:23
idézet:
Ezt írta nova:
De a szomszéd asztali DVD-jével müködik a lemez. Tehát, az jó. A Prassi pedig biztos jó, de nincs belőle demo változat
[ 2002. október 21.: nova szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ember, már irtam, hogy pl. az én asztalim a nero-val felirt lemezt nem identifikálja, ugyanez a lemez a haverom grundigjába megy ! Hányszor kell leirjam még?
Ha prassival irom, nálam tökéletes...
Elküldve: 2002. 10. 21. 11:02
idézet:
Ezt írta Gandalf:
Ember, már irtam, hogy pl. az én asztalim a nero-val felirt lemezt nem identifikálja, ugyanez a lemez a haverom grundigjába megy ! Hányszor kell leirjam még?
Ha prassival irom, nálam tökéletes...[/quote]
Ember, azt is írtad, hogy nála meg a prassi-val írt lemezt nem olvassa. De én meg azt, hogy a heveromnál (2 haveromnál is) müködik 2 különboző szofverrel ujraírhatóra írt saját home video. Marhára hidegen hagynak a tiedéhez és a haverodéhoz hasonló asztali DVD-k. Nekem olyan kell ami nem a kénye-kedve szerint olvassa az újraírható lemezt, hanem MINDIG
Ezért nem jó az egyik haveromé sem, mert az is csak hébe-hóba olvassa be az újraírható lemezt. A másiké jó lenne, de az közel 100eft-os készülék. A xwave viszont vagy 5 alkalommal felírt lemezek egyikét sem olvasta be. Most vagy a lemez tipusa (Princo) nem jó neki, vagy nem tudja olvasni az RW lemezeket.
Elküldve: 2002. 10. 21. 11:24
idézet:
Ezt írta nova:
Nekem olyan kell ami nem a kénye-kedve szerint olvassa az újraírható lemezt, hanem MINDIG
Ezért nem jó az egyik haveromé sem, mert az is csak hébe-hóba olvassa be az újraírható lemezt.[/quote]
Olyan nincs hogy egyszer olvassa, masszor nem, ha ugyan ugy csinálod...Ha a vcdhelp az irja, hogy viszi, akkor biztos hogy viszi, csak te bénázol el valamit, ezért irtam, hogy másik progival irjad, leszerva azt, hogy a haverodnál igy is megy...Azért irtam az én asztalim tipusát, mert az meg olyat is tud, amit a 100+ezer forintosokbol is kevés, a simán atcopy-zott dvd-t is viszi, pedig nem kellene...
Elküldve: 2002. 10. 21. 13:47
Szal Optodisc lemezt eddig tökéletesen irta a kicsikém és tökéletesen olvasta is mindegyik asztali... firmwaret frissitettem 1.32-re azota meg megirja de asztalik nem olvassák. A Szgép azt is olvassa rendesen... Na ilyenkor mi a rák van? doom9en is többen irták ezt a problémát. A problem az hogy downgradelni a firmwaret nem lehet, nekem meg hegyekbven álltak az optodiscek. HELPME!
Elküldve: 2002. 10. 21. 13:52
Inconsistent bitrates were found among audio frames. Bitrate should be consistent throughout the stream.
Na ilyenkor mit lehet tenni ....???
Elküldve: 2002. 10. 21. 15:59
idézet:
Ezt írta narumon:
Nos én egy új hibába futottam bele amit a doom9 forumán is beszélnek de megoldás még ott sincs rá.
Szal Optodisc lemezt eddig tökéletesen irta a kicsikém és tökéletesen olvasta is mindegyik asztali... firmwaret frissitettem 1.32-re azota meg megirja de asztalik nem olvassák. A Szgép azt is olvassa rendesen... Na ilyenkor mi a rák van? doom9en is többen irták ezt a problémát. A problem az hogy downgradelni a firmwaret nem lehet, nekem meg hegyekbven álltak az optodiscek. HELPME![/quote]
Próbáld ki az 1.33-ast
Elküldve: 2002. 10. 21. 18:12
Lenne egy igen kezdő kérdésem: adott egy dvd (konkrétan a Gyalog-Galopp), amit le szeretnék másolni. A film pont' felférne egy lemezre konvertálás nélkül, de... Kipróbáltam a DVDDecrypter-t és a SmartRipper-t is, és mindkettőnél azt tapasztaltam, hogy a rippelt .m2v nem igazán jó. MediaPlayer-rel belenézve nincs csúszka, a film hol felgyorsul, hol lelassul, szóval ez így használhatatlan. (Ez a sebességingadozás minden lejátszó proginál megvan, amivel próbáltam, tehát tényleg az .m2v a hibás.) Ha meglenne végre a jó .m2v, Piranha leírása alapján már boldogulnék.
Előre köszöntem: Pio
Elküldve: 2002. 10. 21. 19:37
Az AKIBA-n lehet kapni Sony DRU-500A írót 47.799 yen az ára. [url="http://"http://akibapc.earena.co.jp/cgi-bin/hotpick.asp?MAKER=&NAME=DRU-500A"]http://akibapc.earen...=&NAME=DRU-500A[/url]
DVD-R/RW/+R/+RW
Elküldve: 2002. 10. 21. 22:10
Pio megnézted windvd-vel? vagy inkább csináld végig a tutorialt, ird ki rw-re aztán nézd meg asztaliba is hogy csinálja-e, elvileg nem kellene neki, ja és dvddecrypter nem jelzett hibát ugye?
Inquisitor : az mégis huf-ba mennyi? egyébként a toshiba dvd-rw -je jobban izgatna amit valamelyik metro/kora/osan árlistán láttam
Üdv
Elküldve: 2002. 10. 21. 22:12
Ha igen mivel?, mert 48kHz cbr-t szereti a maestro.
Üdv

Súgó
A téma zárva.