Azt szeretném kérdezni,hogy adott egy film isoban/2*2 giga+az mdes/ugyanez megvan vobokban +ifo.Tehát ráfér egy 4.7-es lemezre.Ezt hogy tudom kiirni,milyen progival??Kell e kodolni??Előre is köszönöm a segítséget.
Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról (III.)
Elküldve: 2003. 05. 06. 18:22
Azt szeretném kérdezni,hogy adott egy film isoban/2*2 giga+az mdes/ugyanez megvan vobokban +ifo.Tehát ráfér egy 4.7-es lemezre.Ezt hogy tudom kiirni,milyen progival??Kell e kodolni??Előre is köszönöm a segítséget.
Elküldve: 2003. 05. 06. 18:27
idézet:
Ezt írta QuToR:
DVD2One ???? és hol van a minőség?????[/quote]
Nemerted, a DVD2one-al tomoriteni sem kell, az csak azert kell, mert amit csinal, abbol ki lehet szedni a feliratot jol.
Kövület:Athlon XP 1700+@2400+ (1925MHz 12.5x154), Vulcano 6CU, Abit KR7A133, 3x256 DDR(266@300), Radeon 7500(300/500), Seagate Barracuda IV 7200RPM 60GB, 120GB, Maxtor 80Gb, SB Audigy, Toshiba SD R-5002, Realtek 8019AS 10M Combo, Realtek 8139 10/100 UTP
Canon PowerShot A70
Elküldve: 2003. 05. 06. 21:04
idézet:
Ezt írta Syraly:
Nemerted, a DVD2one-al tomoriteni sem kell, az csak azert kell, mert amit csinal, abbol ki lehet szedni a feliratot jol.[/quote]
Skacok!
A feliratra a megoldas DVD2DVDR 1.4.9 -es verzió a felirat teljesen jó!!!
De valaki mondja meg, hogy hogy tudom visszatenni a menüt rá rendesen. Ifoupdate-vel nem sikerült. Valaki HELP!!!
Q
:)
Elküldve: 2003. 05. 06. 21:11
A következővel találkozok. Ilyen íróm van. Feltettem a 2.0e firmwaret és ami eddig 2x-en ment az csak 1x-en megy. Illetve több lemeznél van, hogy a film végénél szétesik a film akadozik, az asztali lejátszó lefagy.
PPéter ez miért van????
A régi firmware-t vissza lehet tenni vajon?
[ 2003. május 06.: QuToR szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 06. 21:13
ntOM: az a különböző tiltásokért felelős, azaz ha intro van a film elött, pl reklám akkor ne tudjál tekerni, ugrani, léptetni, film közben hang/felirat sávot váltani stb, magyarul ezt tudja kiiktatni. Ha nem keverek vmit
Elküldve: 2003. 05. 06. 21:22
idézet:
Ezt írta Kilyan:
Krapu: daemon toolsban mountold fel a mds -fájlt és szed le isoban a dvddecrypterrel ujra, mert azt hiszem a *.dvd is kellene a multi isohoz, de igy nem kell majd, égül dvvdecrypterrel ird ki és kész.
ntOM: az a különböző tiltásokért felelős, azaz ha intro van a film elött, pl reklám akkor ne tudjál tekerni, ugrani, léptetni, film közben hang/felirat sávot váltani stb, magyarul ezt tudja kiiktatni. Ha nem keverek vmit[/quote]
Köszönöm a segítséget
![]()
Elküldve: 2003. 05. 06. 22:39
Tudom aki már hónapok óta nyomja, az most elnézően mosolyog, de végre sikerült egy használható filmet
(benne sok ember hadonászik elemlámpával)
csinálnom,és még a magyar subot is sikerült meggányolni, hogy autorunban fusson....
Elküldve: 2003. 05. 07. 01:07
idézet:
Ezt írta Compi:
mkisofs -r
amugy meg man mkisofs[/quote]
Naszal kurvaneroburningrom nemakarja kiirni az mkisofs kimenetét![]()
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2003. 05. 07. 01:14
idézet:
Ezt írta QuToR:
SONY DRU500A Tulajok!!!!!!!!
A következővel találkozok. Ilyen íróm van. Feltettem a 2.0e firmwaret és ami eddig 2x-en ment az csak 1x-en megy. Illetve több lemeznél van, hogy a film végénél szétesik a film akadozik, az asztali lejátszó lefagy.
PPéter ez miért van????
A régi firmware-t vissza lehet tenni vajon?
[ 2003. május 06.: QuToR szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ha lementetted igen. Ammenyiben nem OEM hanem boxed tipust vettel uccso mentsvár a sony hungaria kft. Amugy nem a 2.0 E1-es imagot kellett volna hasznalni?
En momentan nem tudom milyen firmware van az enyemben (=gyari) de mivel tokeletesen muxik nalam, eszem agaban sem volt masikat sutni bele
Itt talalsz egyebkent ujabb frimware-t: [url="http://"http://sony.storagesupport.com/dvdrw/dru500adwn.htm"]http://sony.storages.../dru500adwn.htm[/url]
Amugy eleg szigoru az upgrade, aszondja:
-uninstallálni kell az intel application acceleratort-t (ultra ata driver) ha van.
-keszuleket at kell kapcsolni PIO modba
-minden packet driver sw-t le kell telepíteni
-ezutan upgradeelni
[ 2003. május 07.: Supposed Former Infatuation Junkie szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 07. 10:12
Egy számomra furcsa probléma miatt szeretném kérni a segítségeteket.
Van nálam egy film ( Abbys ) a lemez tartalmazza a moziflim verziót és egy kb 30 percel hosszabb extended verziót is. A DVD készítői úgy oldották meg a két féle film felrakását a DVDre, hogy egy darab VTS folyamba tettk bele a két féle verziót...
VTS_01_0.VOB - tól
VTS_01_8.VOB - ig
és kétféle chapterlist igazítja el a rövidebb illettve a hosszabb verzió lejátszását.
addig eljutottam, hogy sikrült kiszednem az extended verzió képét és hangját.
viszont most elakadtam, mert a subrip a rövidebb változat szövegét szedi le nekem.
segítség kellene , hogy tudnám leszendi a hosszabb film magyar feliratát. maestroDVD-vel szeretném aztán összerakni.
Köszi előre is.
Elküldve: 2003. 05. 07. 10:50
pl futtasd le a dvd2one-t rajta ugy hogy a megfelelő feliratokat és hangokat kiválasztod, de a film méretét maximálisra rakod, pl 9 giga, igy nem fog tömöriteni. Ja és a hosszabb pgc-t válaszd ki. Utána próbáld meg subrippel. Persze ez csak egy ötlet.
Elküldve: 2003. 05. 07. 14:08
Ugy gondoltam 1 kicsit tobben olvasnak visszafele is!
MEG SENKI nem jart ugy, hogy A DVDDescripter kiakadjon 99%-nal iso irasnal??? az iso jo! Nem a lemezen mulik tesztnel is csinalja, es RW lemezzel is(tobb fajtaval!). LG GMA 4020B iroval. Masnak nincs ilyen iroja????
Elküldve: 2003. 05. 07. 14:11
Mennyivel lehet túlírni egy dvd-t? Vagy lehet egyáltalán?
Valaki mondja el legyen szives, hogyha megvan a matrix áttömizve jó felirattal, hogy tudom rátenni a menüt, hogy jó legyen a chapter select, és a többi dolog???
HELP!
Q
Elküldve: 2003. 05. 07. 14:29
idézet:
Ezt írta -Szasza-:
Hello!
Ugy gondoltam 1 kicsit tobben olvasnak visszafele is!
MEG SENKI nem jart ugy, hogy A DVDDescripter kiakadjon 99%-nal iso irasnal??? az iso jo! Nem a lemezen mulik tesztnel is csinalja, es RW lemezzel is(tobb fajtaval!). LG GMA 4020B iroval. Masnak nincs ilyen iroja????[/quote]
Toshiba 5002 + DVD Decrypter 3.1.6.0 változata nekem is produkált hasonlókat tegnap, a lemez itt ennek ellenére olvasható lett (asztaliban is)...
Elküldve: 2003. 05. 07. 16:12
En meg csak az elozo 2 verzioval probaltam es RW-re, sima lemezre nem mertem azthittem foloslegez lemez pocsekolas.
majd ma este remelem lesz meg ra idom.
Elküldve: 2003. 05. 07. 20:31
Semmit nem csináltam "csak" átírtam
idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:
de mimódon?[/quote]
Decrypterrel felhúztam fullba a file-ket, majd IMGTools-sal create image és Decrypter write
Van másik is!
Van 1 film angol hang angol magyar felirat szgépben megy az image de leírva asztaliban hiába váltok feliratot csak az angolt játsza le. Ifoeditorban az angol nyelvnél ID: 0x20 a magyarnál ID: 0x2e,0x20 van kiírva, lehet, hogy itt a hiba?
Elküldve: 2003. 05. 07. 20:37
idézet:
Ezt írta Gagyibyte:
Az iránt érdeklődnék, hogy találkoztatok már olyan problémával, hogy a megirt film -extrákkal együtt- asztaliban megy -bár a menünél elfelejt megállni, csak végigpörög- szgépben viszont minden file-nek 0 a mérete.
Semmit nem csináltam "csak" átírtam
Decrypterrel felhúztam fullba a file-ket, majd IMGTools-sal create image és Decrypter write
Van másik is!
Van 1 film angol hang angol magyar felirat szgépben megy az image de leírva asztaliban hiába váltok feliratot csak az angolt játsza le. Ifoeditorban az angol nyelvnél ID: 0x20 a magyarnál ID: 0x2e,0x20 van kiírva, lehet, hogy itt a hiba?[/quote]
Valszeg van egy filemodban megirt dvd-d. Az imago megirasara jobb lett volna valami authoring sw.
Elküldve: 2003. 05. 07. 20:46
idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:
Valszeg van egy filemodban megirt dvd-d. Az imago megirasara jobb lett volna valami authoring sw.[/quote]
Nem értelek. Nekem azt mondták itt a neten, hogy ez így jó, és eddig működött is. Milyen sw-re gondolsz, te mit használsz?
Elküldve: 2003. 05. 07. 21:13
Pio105-össel leírva 1.30-as hackkelt bios, leirja, de ellenőrzésnél 120-as Pio-val is a lemez végén olvasási hiba.
Láttam olyan fórumot ahol azt írták, hogy támogatja, sőtt az író leírásában is benne van a Maxell. ID:MXL RG01 Lehet, hogy ez nem is Maxell?

Súgó
A téma zárva.