Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 13:24
Ha a 2510 és a 2500 között csak a fw a különbség, akkor a 2510-es firmware-je a 2500-ból 2510-et csinál, ahogy olvastam, és többször volt utalás, hogy a két stuff közötti különbség annyi, hogy a 2500-ra a 2510-es fw-t csak DOS alól lehet írni.
Egyébként én nem a Herrie-féle fw-ről írtam a kérdéseimet, hanem a 'The Dangerous Brothers' féléhez, ezért kérdem, hogy jobb-e a Herrie. Mert a TDB adott ki 'eredetit', 'Rip Lock'-osat, és RPC1+Rip Lock-osat. Aztán azt én nem tudom, hogy az 'eredeti' az télleg egy 2510-ről leszedett eredeti, mert ha csak a fw a különbség, stb.
Sza érted

ha jól tudom a 2500-ás és a 2510-es között lényegében a DL-es lemezek megírása a különbség....
Tegye mindenki a szívére a kezét, azon kívűl, hogy most a hack-elt firmware-rel tudja a DL-est, hány ilyen lemezt írtatok vele?
Szerintem jó esetben a userek 1-2%-a használj a DL-es lemezeket már csak az áruk miatt is!
Szal azon kívűl egyenlőre, hogy tudja, semmi értelme, majd később lesz ha lesz, amikor már elérhető áron lesznek ezen lemezek is...
Addig Én azt mondom, csak magamutogatás és gyerekes fitogtatás....."bebeee az Én biciklim már nem 3 kerekű"...ugyankérem...nőjünk már fel legalább erre a szintre, ha még nem is akarunk felnőttek lenni egyenlőre...

Jó lesz nekönk addig még a gyári fw frissítés is...
Szerkesztette: Qpack 2004. 10. 02. 17:06 -kor