Én, mint átlag user nyilatkozom:
1. Idáig egyszer volt szükségem fw-frissítésre, szintén DVD-nél, mert a rossz emlékű Sony DDU-1211 olyan baszottul szaggatta a DVD lemezeket, hogy nehezen volt az élvezhető (csak a képet, a hangsáv ment rendes sebességgel, sza lehet, hogy méshol volt a gáz, de ez Windows és Linux alatt is így volt). Érdekes módon, egyszer kivettem a lemezt, melegnek aláltam, bevágtam a lemezt a mélyhűtőbe, és amikor lehűlve betettem, egy órán át problémamentesen ment

Komolyan így volt, bár ebből nem akarok paratudományos karriert csinálni

Mivel a Sony nem erőltette meg magát ezen a vonalon, csináltam belőle LiteOn LTD-102-t (vagy mi a fasz valt a neve), de a dolog nem oldott meg semmit.
2. Most meg egyszerűen kipróbálnám a kétrétegű írást, amígy van időm a számgépet baszkurálni, de jelentem, a ND-2500-ra még egy új fw sem ment fel, csak alaposan utánaérdeklődtem a dolognak.
3. Viszont DVD-írás vonalon sikerült nagyobb problémákba belemennem, mert idáig még nem sikerült írásra bírnom a stuffot

Mivel nem adtak hozzá íróproggit, próbálam a régi Roxio-t , aszongya, update után is, hogy nem támogatott az író, erre kerestem valami freeware-t, letöltöttem a DeepBurner ingyen változatát, aszongya, media is not
writable. Sza most így állok.
Viszont a lemezt törölni, azt engedte.
Szerkesztette: Hülyesamu 2004. 10. 03. 10:33 -kor