Idézet: worxland - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 9:51
5 mega folyamatos másolás egy istentudjamennyiretöredezett vinyóról ugyanazon IDE-kábelen található DVD-ben lévő nem túl jó lemezre, miközben a háttérben DC (+ki tudja még mi minden más) fut és tölt (remélme nem a sec.master vinyóra, ami éppen adatot másol a DVD-re) egy 1 gigás gépen, hát ezt szerintem azért tényleg gondold át még egyszer.
Persze lehet, hogy tévedek, és a Te gépednek ezt bírnia kell - az enyém erre nem lenne képes.
Ezt nem nekem akartad írni?
Csak azért gondolom, mert a hozzászólás kezdete olyan mintha az nekem válaszoltál volna.
Nekem a vincsi és az optikai meghajtók külön kábeélen vannak, ezért nem lehet gond. A vincsi bármilyen töredezett, akkor is vígan kell tölteni 5 megát (még 20-at is), és hiába fut a gépen más is, simán el kell bínia még egy dvd írást. Szoktam közbe dolgozni is ami eléggé megterhelli a gépet, de akkor is rendesen megírja. Furcsa, hogy a pufer ugrál, de ameddig nem ront lemezt addig nem olyan nagy probléma.
Idézet
Valahogy úgy kéne rendezned a meghajtóidat, hogy az író master legyen és ne egy kábelen legyen a vincsivel.

Súgó
A téma zárva.