HWSW Informatikai Kerekasztal: NEC ND-2500A és ND-2510A - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NEC ND-2500A és ND-2510A Minden amit tudni kell a NEC üdvöskéiről Értékeld a témát: -----

#76 Felhasználó inaktív   enginer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 23. 21:05

FIBRA 1-4X (csak 2X engedi írni):
Kép

PRINCO 4X (fehér) M1U4000933-08667:
Kép
2-ből 2 kuka!!!!
4X-en írva 75%-nál hibás az íróban olvasva, viszont az LG DVD-rom hibátlanul olvassa.
Másik lemezt 2X-en írtam, és ezt már az LG sem olvassa. (?)

PRIMEDISC:
Kép

#77 Felhasználó inaktív   enginer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 21:08

FIBRA 1-4X (csak 2X engedi írni):
Kép

#78 Felhasználó inaktív   enginer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 21:22

idézet:
Ezt írta justman:
Sajna ahol a legolcsóbb volt, (kékhal) elfogyott, de lehet, hogy lesz még nekik a héten.[/quote]

Ezeknél én még soha nem kaptam semmit sem, ami kellet volna!
Az árlstájukon nagyon jó árak vannak, de amikor odamegyek nincs semmi.
Az eladó egyből azzal kezdte, hogy: "kereshetünk helyette valami mást?"
Árlistájukon láttam OEM PHILIPS hangkártyát 3ezerakármennyiért (többi boltban 10 fölött a dobozos).
Odamegyek, kérdem az eladót tényleg 3ezerakármenny a PHILIPS?
Igen annyi, de most nincs.
2 nappal késöbb nézem az árlistájukat, és 14990-ért van ugyan az a HK.
Gondolom ekkor már ténylegesen is lehetett kapni.

#79 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 22:59

Nincs ebben semmi misztikus. Amikor a 105 után elöször jött Pioneer 106/A06, az órák alatt elfogyott, aztán nagykerben se volt jóideig. Ugyan ez volt amikor beesett a 106 ára 40.000 alá. Ami ólcsó, és elterjed róla, hogy ólcsó, az egyrészt hiánycikk, másrészt óráka alatt elfogy.
Nem mellékesen november óta egyszerűen nem lehet annnyi DVD-írót szerezni, mint amennyire igény lenne, esküszöm kb. háromszor ennyit el lehetne adni. És mindenfélét, nem csak NEC vagy Pio írókat.
Viszont még mindíg nem tudom mennyire jó ez az ND-2500, totál ellentmondó amiket itt olvasok.
PPéter nem csinál valami kimerítő tesztet??? OFF vayg ON-line, nekem mindegy ... :cool:
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#80 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 23:07

idézet:
Ezt írta enginer:

PRINCO 4X (fehér) M1U4000933-08667:
Kép
2-ből 2 kuka!!!!
4X-en írva 75%-nál hibás az íróban olvasva, viszont az LG DVD-rom hibátlanul olvassa.
Másik lemezt 2X-en írtam, és ezt már az LG sem olvassa. (?)
[/quote]

Vicces... :D Ezexerint kurvára nem egyenletes a minőségük! Én eddig 10-ből 2-őt csesztem el, de azt a saját hülyeségem miatt. Igaz, én csak 2X-esen próbáltam írni őket.
"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"

#81 Felhasználó inaktív   Medical 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 24. 10:34

<<<Az 1x-es írási sebesség hiánya a DVD-R, és nem a DVD-RW lemezekre vonatkozik.
PPéter
CDGRAB.HU>>>

Köszi Péter, ezt nem tudtam.
más: a CDGRAB mikor frissíted, Tőled szoktam leszedni a neró újabb változatait, úgy látom le van maradva.
Köszi

#82 Felhasználó inaktív   enginer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 10:41

idézet:
Ezt írta Atomcsirke:

Vicces... :D Ezexerint kurvára nem egyenletes a minőségük! Én eddig 10-ből 2-őt csesztem el, de azt a saját hülyeségem miatt. Igaz, én csak 2X-esen próbáltam írni őket.
[/quote]

Ezt a lemezt 2X-en írtam! és semmi sem olvassa viszza.
4X-en írt PRINCO-t legalább az LG DVD-ROM olvassa, de a NEC író, amivel írtam már nem.

#83 Felhasználó inaktív   enginer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 10:43

idézet:
Ezt írta Medical:
<<<Az 1x-es írási sebesség hiánya a DVD-R, és nem a DVD-RW lemezekre vonatkozik.
PPéter
CDGRAB.HU>>>
[/quote]

DIAMOND 1-4X lemeznél nekem csak 4X írást enged a NERO.

#84 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 10:45

idézet:
Ezt írta enginer:

Ezt a lemezt 2X-en írtam! és semmi sem olvassa viszza.
4X-en írt PRINCO-t legalább az LG DVD-ROM olvassa, de a NEC író, amivel írtam már nem.
[/quote]

Én csak 2X-esen írok erre a médiára, és eddig minden (asztali, ASUS DVD-ROM, Pio 105) visszaolvasta! :confused:

"nem egyenletes a minősége" = neked a két dzsunkával korábbi / későbbi szállítmányból juthatott!

#85 Felhasználó inaktív   water_melon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 12:16

Sziasztok!

Nemrég vettem egy ilyen írót, és tesztelni szerettem volna, hogy a meglévő nyers lemezeim milyen sebességgel írhatók.

Legnagyobb meglepetésemre azonban a Nero CDSpeed nem tudja tesztelni, és magában az íróprogramban sem lehet szimulációt végezni DVD-R,RW DVD+R,RW lemezekre. (nem támogatott funkció)

CD-vel minden gond nélkül megy a dolog.

Namost én tudok valamit rosszul, és DVD-re nem lehet szimulációt csinálni (nem hiszem) vagy az íróval van valmi gond (remélem nem) vagy valami egyéb gáz lehet?

Előre is köszi a válaszokat!!

#86 Felhasználó inaktív   water_melon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 12:24

Még annyi csak, hogy a CDSpeed a "create data disc" funkciót ajánlja fel a sebesség tesztre, amire próbaképpen klikkelve dobhattam is ki a lemezt, mert szépen teleírta.

#87 Felhasználó inaktív   water_melon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 14:22

Semmi ötlet?

Az író secondary master, mellette egy Toshiba 1812-es olvasó a slave. De nem hinném, hogy ez lenne a gond.

Nforce-os alaplap, de ide driver nélkül. Erről sok ember írta, hogy problémás lehet, ezért inkább nem raktam fel, de erről sem gondolom, hogy a probléma okozója.

#88 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 29. 15:50

Bocs, ha kicsit buta a kérdés, de Nero 5-tel lehet DVD-t írni, vagy kell hozzá a 6? Az 5 van meg csak.

Én is ilyen írót tervezek venni. :)

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#89 Felhasználó inaktív   szaki58 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 12:55

Helló Mindenkinek!

Miután sikerült megszabadulni Technosonic DivX-es DVD játékosomtól (ami egyáltalán nem volt rossz, csak nekem nem volt vele szerencsém, mint kurvának a jámborsághoz -bocsi, ha valaki magára vette volna), vettem egy 2500-ast!
Kutakodtam a neten, és ezt a szerintem kompatibilitási táblázatot találtam!
[url="http://"http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/867905//"]http://gathering.twe...ssages/867905//[/url]

Azért szerintem, mert valami vadállati nyelven, lehet, hogy flamandul van, amit én erősen török!

#90 Felhasználó inaktív   enginer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 20:17

idézet:
Ezt írta szaki58:
Helló Mindenkinek!

Miután sikerült megszabadulni Technosonic DivX-es DVD játékosomtól (ami egyáltalán nem volt rossz, csak nekem nem volt vele szerencsém, mint kurvának a jámborsághoz -bocsi, ha valaki magára vette volna), vettem egy 2500-ast!
[url="http://"http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/867905//"]http://gathering.twe...ssages/867905//[/url]

Azért szerintem, mert valami vadállati nyelven, lehet, hogy flamandul van, amit én erősen török!
[/quote]

Commodore!DVD-R! VDSPMSAB 01 4x ????

:))

#91 Felhasználó inaktív   enginer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 20:24

idézet:
Ezt írta szaki58:
Helló Mindenkinek!

[/quote]

"Princo DVD-R PRINCO 1x 1x 1x "

Ez az író nem tud 1x írást, csak DVD ReWritable-nél!

#92 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 23:05

idézet:
Ezt írta Atomcsirke:
Hmm ... szépnek szép, de egyenlőre nem találtam szoftvert, ami látta volna az írót! :D

p.s. Módosítom az előbbi kijelentést: Linux alatt a K3b ("lángvágós pingvin") egy fejbiccentéssel lekezelte az írót, egyedül a megírt anyag ellenőrzésénél nem tudta újramountolni a médiát, de az írás amúgy hibátlan lett.

[ 2004. január 29.: Atomcsirke szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Kicsit késői hozzászólás, talán már meg is oldottad azóta. Szerintem azért nem tudta remount-olni a médiát, mert ahhoz root jog szükséges. Nálam is volt ilyen hiba, elképzelhető a distrib azóta meg is oldotta, még nem frissítettem. Milyen Linux-ot használsz?

#93 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 03. 09:31

Hmmm. Így, egy hónap után:

- DVD-írás remek. 1X sebességet -R-nél senki ne várjon tőle. Amit határozottan nem szeret, az a fehér tetejű Princo 1-2x DVD-RW. Emtec-et, 4X Princo-t csesztem el vele, de az utóbbi biztos az én hibám volt. Nagyon gagyi, szitázatlan, über-noname lemezeket nem próbáltam vele, passz.

- CD-írás. Hmmm... Na, ez már érdekesebb. Pl. kedvenc 48X Plextor nyersanyagomat 16X írásra ajánlja fel, de leáll "power calibration error"-ral, csak 20X-osan hajlandó megírni. Sentinel 4-10X RW-kkel nincs gondja, azokkal a 4-10X Primedisc 8 cm mini-RW-kkel, amit eddig minden íróban tudtam használni, semmit se tud kezdeni, meg se formázza. Szóval, egy firmware-upgrade erősen ráférne... :confused:

#94 Felhasználó inaktív   redon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 19:40

Sziasztok !
Én is vetten egy ilyen írót. RitekG03-as Traxdata lemezt szoktam használni. A Toshiba SD-5002-es íróm jól írja és olvassa, de a NEC 2500 olvasási hibával már többször leállt!
Betettem egy gyári filmet, a Decrypterrel akrtam image-t készíteni de az olvasási seb 0.1-1. Ugyan ez a helyzet a saját maga álltal írt DVD-R (a többi lásd fent) is. Szóval image készítésre alkalmatlan. Vissza vittem, tesztelték, természetesen mindent olvasott rendesen. Valami konfigos bajom lehet, vagy táp, vagy ...???? (XP,ECS-K7S5A alap, 2db 80 GB 7.2 Seaget Bar, 512 DDR 233, 1900+ AMD, Digit kártya + apróság)
Ha valakinek van tippje KÉREM SEGÍTSEN !!!!!!!!!!!!!!!

#95 Felhasználó inaktív   Gsx-r 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 00:50

Most vettem az irot es gyorsan kb 30 lemezt kene megirnom.
Milyen lemezt vehetek nyugodtan?
Nincs kedvem kiserletezgetni.

Téma megosztása:

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »