Ma vettem 2510A-t, eddig ( 3 óra alatti tapasztalatok ) pozitívak. Primedisc ( ritekW001.. vagy ilyesmi ) - RW lemezt 3-szor teleírtam mindenfélével, futtattam olvasás-sebességtesztet is többször, és eddig nem volt gubanc vele, a lemez végén se kezdett ficánkolni az olvasási sebesség, miközben a szobában 29 fok volt , 4.38 Mb-os lemezt 25 perc alatt írta tele 2 X -es sebességgel.
Asszem most kicsit fáradt vagyok, ezért még nem volt teljesen világos melyik frimeware bitsetting-es, de ahogy kiokumláltam a herrie géle béta5 -ös 2500-hoz való... de miért nem írt a 2510-hez is?? Vagy azzal is jól müködik? Lényegében az a cél, hogy minnél több olvasó ( asztaliak is ) olvassa, ezért szeretném, hogy +R, +RW -s lemezeket ROM - ként írja.
Holnap újra nekiveselkedem a topicnak, hogy tisztán lássak, de ha két mondatba le lehet írni, hogy tényleg eza beta5-ös frissítés alkalmas lesz, akkor annak örülnék. ( a dvd infopro-t már nézegettem, csak annyit írt ki eddig, hogy az íróm természtesen nem támogatja a bitsetting-et )
Üdv, szép álmokat merhogy éccaka van