HWSW Informatikai Kerekasztal: NEC ND-2500A és ND-2510A - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NEC ND-2500A és ND-2510A Minden amit tudni kell a NEC üdvöskéiről Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 03. 16:20

Nero el is szarta a lemezt, error reading data...mostmár elegem van, több mint 3eFt-nyi lemezt szartam el eddig...  :mad:  :confused:  :reklamacio:  :think:  :down:

#562 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 16:22

Idézet: csövike - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 17:20

Nero el is szarta a lemezt, error reading data...mostmár elegem van, több mint 3eFt-nyi lemezt szartam el eddig...  :mad:  :confused:  :reklamacio:  :think:  :down:

Csak azt nem értem, hogy miért nem RW lemezzel próbálgatod...

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 06. 03. 16:31

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 17:10

A gyári 1.07 van fent, mivel nem akarok még DL-t írni ezért nem rakom fel azt.

20 mega nem olyan sok szerintem. Gondolj bele ha mondjuk egy CD-nyi anyagot másolsz az akkor 5*7 másodperc. Nehogy azt mond, hogy egy rendes vincsi nem másol át egy filmet 35 másodperc alatt.

Mértem most egy HD Tach tesztet, az egyik vincsi átlakban 45 gigát tölt szerinte, a násik 51 gigát. Ha csak a fele igaz akkor is bőve megvan a 20 giga másodpercenként. Mivel egy CD anyagot elég hamar átmásolok, ezért biztos, hogy 20 mega megvan simán. Egyik vincsi se volt még soha defragmentizálva. ;)

Te, ha gigát tölt, akkor én aztat megveszem ám jó sok pénzé' !!!

(Nem mega inkább ??? :eek: )

:nevet: :nevet2:

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 06. 03. 16:32

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 17:22

Mer' az drággga... ;)

#565 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 16:33

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 17:31

Te, ha gigát tölt, akkor én aztat megveszem ám jó sok pénzé' !!!

(Nem mega inkább ??? :eek: )

:nevet: :nevet2:

Nem nem, jól olvastad! :p :D Irígykedsz mi? ;)
51 gigát is simán tölt, csak nem másodpercenként. :cool:

Szerkesztette: Lipton 2004. 06. 03. 16:34 -kor

#566 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 16:58

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 15:22

Öööö probáloma zzal is, már 4x írtam ujra, és azt szépen írja, lehetséges lenne, hogy a ridata lemezből 10-ből 1 joh?

#567 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 17:12

Idézet: csövike - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 17:58

Öööö probáloma zzal is, már 4x írtam ujra, és azt szépen írja, lehetséges lenne, hogy a ridata lemezből 10-ből 1 joh?

Tapsztalot nincs még nincs túl sok. Én eddig egy darab sima +R 4x lemezt írtam, az Verbatim volt és semmi baj nem volt vele, hibátlanul elrendezte.
Aztán vettem azt a Giga Master nagyongagyi (Princo :() 1x-RW lemezt, azt már párszor újraírtam, azzal se volt semmi gond. A TDK (Philips) +RW x4 lemezt is többször hibátlanul újraírta.

#568 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 21:29

Nyah, hát talán kezdem a dolgokkal, szal bevallom őszintén némileg ezaz én balgaságom is lehet, de miután 2.4x-en megirta a lemezt, azon gondolkoztam,hogy lehet 4x-ben ir szarul a ridata lemezre, bár persze a dvd decrypterrel meg a neroval is prbáltam korábban a lemeztm, mégis elbaszta mind2x, nah aztán most mégis arra gondoltam, hogy megprobálom 2x-en és láss csodát, 2ből 2 sikerült...szal most vagy a lemez, vagy az iro vagy nem tudom mi, de 4x-esen nem megy...szoval ha vki tud olcson minőségi 4x-es lemezt, amit tuti johl ir az iro (pl verbatim) és szokott járni Nyíregyházára, akkor dobjon már nekem lécci egy privát üzit, hogy mennyiért adná :)

#569 Felhasználó inaktív   zeth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 22:05

Idézet: csövike - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 22:29

Nyah...

Nézz privátot!

#570 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 22:33

Néztem ment válasz is :D

#571 Felhasználó inaktív   Joke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 23:21

Idézet: csövike - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 21:29

Nyah, hát talán kezdem a dolgokkal, szal bevallom őszintén némileg ezaz én balgaságom is lehet, de miután 2.4x-en megirta a lemezt, azon gondolkoztam,hogy lehet 4x-ben ir szarul a ridata lemezre, bár persze a dvd decrypterrel meg a neroval is prbáltam korábban a lemeztm, mégis elbaszta mind2x, nah aztán most mégis arra gondoltam, hogy megprobálom 2x-en és láss csodát, 2ből 2 sikerült...szal most vagy a lemez, vagy az iro vagy nem tudom mi, de 4x-esen nem megy...szoval ha vki tud olcson minőségi 4x-es lemezt, amit tuti johl ir az iro (pl verbatim) és szokott járni Nyíregyházára, akkor dobjon már nekem lécci egy privát üzit, hogy mennyiért adná :)

Komolyan mondom, nem értem, hoyg neked miért nem íja meg jól a ritek lemezeket. Nekem igaz sosem volt ilyen hiba üzenetem, hogy power calibration error, de neekm sem írta meg jól az első traxdata-kat. Nem mindegyik olvasó olvasta, volt olyan ami igen, volt oylan ami nem. Aztán csere ridata lemezekre, mert azt gondoltam, hogy azok voltak a szarok. Aztán kettőből kettő rosz(nem minden olvassa). Épp akkor készült el aerrie ezzel a ritekes firmwarrel, azóta kb 40 ridata hibátlan + most 20 origi ritek hibátlan. Szal ezzel a firmwarrel 4X-ese írva is nagyon jóra sikerül. Volt pár oldalla előrébb, hogy valamit ki kell kapcsolni ilyen hibaüzenetnél, nem tom megtetted-e már, de ha nem, olvass vissza.
Chieftec 360W, Asus A7N8X Rev 2.0  Delux Gold Ultra 400, AMD Barton 2500+@3200+, 2*512MB pqi 400Mhz DDR(2,3,3,5), Inno3d Geforce 6600GT AGP, Pinnacle Pctv TV Tuner, Seagate 200GB 7200 rpm, Pioneer 121 DVD-ROM, NEC ND-2500A DVD +/-RW, Samsung 765MB 17'

#572 Felhasználó inaktív   Joke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 23:24

Mondjuk én már rég kipróbáltam volna egy friss windows-t egy másik vinyón, ha nincs valakitől kölcsönkérni, vagy valami.
Chieftec 360W, Asus A7N8X Rev 2.0  Delux Gold Ultra 400, AMD Barton 2500+@3200+, 2*512MB pqi 400Mhz DDR(2,3,3,5), Inno3d Geforce 6600GT AGP, Pinnacle Pctv TV Tuner, Seagate 200GB 7200 rpm, Pioneer 121 DVD-ROM, NEC ND-2500A DVD +/-RW, Samsung 765MB 17'

#573 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 23:33

Én már csak azt nem értem, hogy miért kell 4x írni egy lemezt. :) Ennyi lemezt írtok naponta, hogy nem tudtok fél órát várni?

#574 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 09:25

Hagydmá, en a TDK-t 8x irom ha kell hanem...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#575 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 09:34

Idézet: Joke - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 22:21

Komolyan mondom, nem értem, hoyg neked miért nem íja meg jól a ritek lemezeket. Nekem igaz sosem volt ilyen hiba üzenetem, hogy power calibration error, de neekm sem írta meg jól az első traxdata-kat. Nem mindegyik olvasó olvasta, volt olyan ami igen, volt oylan ami nem. Aztán csere ridata lemezekre, mert azt gondoltam, hogy azok voltak a szarok. Aztán kettőből kettő rosz(nem minden olvassa). Épp akkor készült el aerrie ezzel a ritekes firmwarrel, azóta kb 40 ridata hibátlan + most 20 origi ritek hibátlan. Szal ezzel a firmwarrel 4X-ese írva is nagyon jóra sikerül. Volt pár oldalla előrébb, hogy valamit ki kell kapcsolni ilyen hibaüzenetnél, nem tom megtetted-e már, de ha nem, olvass vissza.

Ööö nekem most a gyári 1.07-es FW van benne, mondjuk a herrie félében a ritek g04-hez a g05-ös tulajdonságait veszi, de megnéztem a gyári FW helpjét és a támogatott lemezek között mostmár ott van a Ritek G széria is..szal csak nem lehet mostmár az FW-vel gond....persze a winfos reinstall lehet segítene, de hogy én nem kezdek bele az tuti..

#576 Felhasználó inaktív   Ginbo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 04. 12:38

Szevasztok!

Lehet hogy én nem találtam valahol, pedig végigolvastam a topicot.

A kérdésem, melyik fw az, amellyel lehet 8x-an írni a G04-es lemezeket.
Ha lehet a linket is Pls...

Txh.

#577 Felhasználó inaktív   peterk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 16:57

Idézet

Nyah, hát talán kezdem a dolgokkal, szal bevallom őszintén némileg ezaz én balgaságom is lehet, de miután 2.4x-en megirta a lemezt, azon gondolkoztam,hogy lehet 4x-ben ir szarul a ridata lemezre, bár persze a dvd decrypterrel meg a neroval is prbáltam korábban a lemeztm, mégis elbaszta mind2x, nah aztán most mégis arra gondoltam, hogy megprobálom 2x-en és láss csodát, 2ből 2 sikerült...

Hát elég balga dolog 4x-es irással próbálkozni olyankor, amikor egyébként is gondjaid vannak a géppel. De gondolom erre már magad is rájöttél :)

Lemez: Gyakorlatilag bármilyen ricoh kódú noname pluszos (DVD+R) lemezt megvehetsz. (The One, Ridata, Platinum, stb.) Nálam a kéz alatt forgó és olcsón kapható pluszos tipusok java már megfordult, és eddig mind korrektül irható volt. A minuszosokkal ellentétben, amik között nagyon sok gagyiba futottam bele (pedig töredéke mennyiséget irtam belőlük, mint pluszosból).

Ezeket a pluszosokat egyébként zömében 8x-osan is jól megirja a 2500. Persze azért nem ez az ajánlott sebesség :)

#578 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 17:14

Hát ez mind -os ami nekem van..engem a 8x írás nem érdekel, de azért a 4x-ben írni már jobb lenne, igazábol azért jobb talán a -os lemez,mert kompatiblitási szempontokbol sokkal jobb..de most lehet hozatok kintről verbatimot és akkor remélem nem lesz ilyen bajom

#579 Felhasználó inaktív   Joke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 10:53

Idézet: Ginbo - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 12:38

Szevasztok!

Lehet hogy én nem találtam valahol, pedig végigolvastam a topicot.

A kérdésem, melyik fw az, amellyel lehet 8x-an írni a G04-es lemezeket.
Ha lehet a linket is Pls...

Txh.

Egy oldalla korábban linkeltem be a ritek lemezekhez fw-t. Ennyit azért visszaolvashatnál. Azzal lehet írni nyolcszorosan.

Egyébként én 4x-esen írom, mert tényleg anynit írok, hogy sok még ez a negyed óra is, de azért 8x-osan nem próbálom meg, azt már a gép sem nagyon bírná! Egy 600mhz-es cerkával írom 128 mb rammal.

De 4x-esen is mind tökéletes és mind DVD-R.

#580 Felhasználó inaktív   peterk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 11:33

Idézet

igazábol azért jobb talán a -os lemez,mert kompatiblitási szempontokbol sokkal jobb..

Ezt tapasztaltad is, vagy elhitted valakinek? :)) Ugyanis szó sincs róla. Valamikor (2-3 éve) még igaz volt annyiban, hogy a "sokkal kompatibilisebb" akkor azt jelentette, hogy a pluszost mondjuk 85 a minuszost meg 92 százaléka ismerte a playereknek. Mára gyak. eltünt a különbség.

Persze mindenre akadnak példák, előfordulhat, hogy belefutsz olyan eszközbe (vszleg jó réginek kell lennie), ami nem olvassa a pluszos médiát. De ugyanezzel az erővel belefuthatsz minuszost nem - vagy nem jól - olvasó eszközbe is. Viszont ha konkrét ismereted nincs ilyesmiről, akkor nem érdemes emiatt bármelyiket is választani.

Jómagam, és az ismeretségi köröm 90%-ban pluszos médiára ir - nem kis mértékben az én befolyásomra :) -, egyszerűen mert a kapható, olcsó lemezek közül a pluszos médiák voltak a megbizhatóbb, kiszámithatóbb minőségűek. Nos, nálunk ismeretségi körben elég komoly csere-bere és kölcsönkérés folyik (gondolom nem vagyunk ezzel egyedül). Az ismeretségi kör jónéhány dvd gyűjtő embert, és emberenként külön-külön jónéhány ismerőst jelent. Igy a lemezeink legalább 50-60 különböző féle korú és fajtájú lejátszóban megfordultak már, de még soha nem hallottam sehonnan problémát. (Sőt ellenkezőleg, problémák - amig használtuk őket - inkább a minuszos lemezekkel voltak. De ott sem kompatibilitási, hanem minőségi okokból: gyenge minőségű lemezekre irtunk, és a lejátszók kiköpték őket.)

Téma megosztása:

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.