HWSW Informatikai Kerekasztal: NEC ND-2500A és ND-2510A - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NEC ND-2500A és ND-2510A Minden amit tudni kell a NEC üdvöskéiről Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 12. 19:43

Be kellene fejezni a személykedést, arra ott a privát.

#602 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 20:05

Igy van !!!!!!!!!!!!!!!!
HD Ready komolyan

#603 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 20:16

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 20:43

Be kellene fejezni a személykedést, arra ott a privát.

Így van bizony, kedves koliz barátunk (aki nemrég kikérte magának az udvarias bánásmódot) éppen most "retardált"ozott le, állított ki egy kórismét rólam (khm... :) ) és küldött el aludni "kedves, szép szavakkal" a privát üzenetében. Csak azért is ajánlom én azt a bizonyos söprögetést... :D  :D

Kész, tiszta állatkert lett ez a HWSW. :) :D

Szerkesztette: Etele 2004. 06. 12. 20:19 -kor

#604 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 20:44

Nincs több ejnye-bejnye, fejezd be Te is mert nincs kedvem törölni, figyelmeztetni.

#605 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 20:52

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 21:44

Nincs több ejnye-bejnye, fejezd be Te is mert nincs kedvem törölni, figyelmeztetni.

Ha ezért figyelmeztetni akarsz, lelked rajta. :) Attól még kedvelni foglak, +10%, oda se neki. :) :D
Csak az engedtessék meg nekem, hogy tisztába tegyem a dolgokat. Már megtettem, egyébként.

Szerkesztette: Etele 2004. 06. 12. 20:54 -kor

#606 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 20:54

Elvárom, hogy Te is tiszteletben tartsd a szabályokat, mind a személyeskedés, flame, mind az offtopik  tekintetében.

#607 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 20:56

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 21:54

Elvárom, hogy Te is tiszteletben tartsd a szabályokat, mind a személyeskedés, flame, mind az offtopik  tekintetében.

Azért ha elolvasod amit írtam, érted te is, miért pötyögtem be a dolgot, igaz? :think:

RE: szerkesztettem az előző hozzászólásomat, BTW, még mielőtt megláttam volna a te postodat.

#608 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 21:03

Sima 4x TDK +R lemezt engedte 6x és 8x is írni. :)

#609 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 21:14

Etele!

Én magam is osztom azt a - sajnos nem túl széleskörben támogatott - nézetet, miszerint egy írásos kommunikációra épülő társalgási felületen (pl. egy fórumon, vagy levelezőcsatornán) a hosszászólás stílusa, hangneme mellett nagyon fontos (lenne) a helyesírás és rendezettség is, hiszen egy ilyen felületen, egy ilyen közösségben ez alapján ismerik meg az embert, ettől (is) függ, milyen embernek tartanak, milyen kép alakul ki rólunk. Én magam is sokszor szólok, ha valakinek kívánnivalót hagy maga után a stílusa, vagy pocsék (már az érthetetlenség rovására megy) a helyesírása, vagy olyan zavaros a postja, hogy má nincs is kedvem végigolvasni. Egy-egy új fórumtársunkkal szemben azonban nem az a legbölcsebb eljárás, hogy nyersen beszólunk neki, hiszen nem az a cél, hogy a fórum színvonalának megőrzése érdekében elüldözzük az újonnan jötteket, hanem hogy segítsünk nekik beilleszkedni, és hogy eldönthessék, átveszik-e az itt "megkövetelt", vagy inkább megszokott stílust és helyesírási, stilisztikai nívót. Nem hiszem, hogy ezt a nívót úgy lehet megvédeni a legjobban, hogy durván belerúgunk az újoncokba, aztán ha megszokja, maradhat, ha meg nem, akkor csá. További kommenteket a Visszabeszélőbe vagy privátban várom, itt fejezzük be!

#610 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 21:15

Más kérdés utána olvashato lesz e?Én személy szerint nem engedem neki csak azt sebességet ami a lemez re irva vagyon.
HD Ready komolyan

#611 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 21:16

Idézet

Én személy szerint nem engedem neki csak azt sebességet ami a lemez re irva vagyon.

Én meg még azt is elosztom kettővel.

#612 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 21:27

Tapasztalatom szerint,a munkahelyemen található relative öreg philips dvd "játékos" ragyógoan

olvassa,a 4 szeresen irt lemezeimet

De halgatok rád mert nem nagyüzemben irom őket.

Szerkesztette: koliz 2004. 06. 12. 21:29 -kor

HD Ready komolyan

#613 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 21:49

Nem 8x írtam, csak furcsa volt, hogy a gyárilag 4x lemezt gyári firmware-el 8x engedi írni. Magamnak a filmeket 4x szoktam írni, az adat lemezeket meg olyan lassan amilyen lassan csak lehet.

#614 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 22:08

Idézet: koliz - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 18:37

Skacok miért nem irtok dvd decrypterrel vagy stomp record new maxxal ? Mondjuk nekem müxik a nero a copy to dvd is.

Hát nekem perfekto a dvd decrypter nem hajlando írni  :confused: sehányszorosan :mad:

#615 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 22:29

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 22:49

Nem 8x írtam, csak furcsa volt, hogy a gyárilag 4x lemezt gyári firmware-el 8x engedi írni. Magamnak a filmeket 4x szoktam írni, az adat lemezeket meg olyan lassan amilyen lassan csak lehet.

Ugyanez a helyzet a Verbatim DVD-R lemezzel, azt is engedi simán (alapból, alap FW-vel) 8x írni. Ki is próbáltam, rendesen visszaolvasható volt, de én sem írtam így, csak egy tesztet. Viszont érdekes, mert a Verbatim DVD+R lemezt már nem engedi 8x, csak a "gyári" 4x sebességgel írni.

Szerkesztette: Joci 2004. 06. 12. 22:29 -kor

#616 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 03:42

Idézet: Joci - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 23:29

Ugyanez a helyzet a Verbatim DVD-R lemezzel, azt is engedi simán (alapból, alap FW-vel) 8x írni. Ki is próbáltam, rendesen visszaolvasható volt, de én sem írtam így, csak egy tesztet. Viszont érdekes, mert a Verbatim DVD+R lemezt már nem engedi 8x, csak a "gyári" 4x sebességgel írni.

Igen, én is írtám már egy Verbatim +R-t, és csak 4x lehetett volna, de inkább maradtam a 2.4x-nél mert munkákat írtam ki.
Nagyon furcsa volt látni, hogy ezeket a +R 4x-et lehetett volna 6x és 8x is írni, de nem mertem. :)

#617 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 05:21

Idézet: csövike - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 23:08

Hát nekem perfekto a dvd decrypter nem hajlando írni  :confused: sehányszorosan   :mad:

Jobb ötletem nincs, az aspi layer müködik?

Szerkesztette: koliz 2004. 06. 13. 05:22 -kor

HD Ready komolyan

#618 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 10:49

koliz azt hogy találjam ki?

#619 Felhasználó inaktív   fishi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 13. 12:24

Sziasztok!

Elsőször is még lógok egy köszönömmel Liptonnak, szóval ezt most megtettem  :)

Másrészt pedig lenne két kérdésem:
Xp alatt nincs semmi gondom, viszont win98 mellett (sajna azon a gépen muszáj annak mennie...) a buffer fel-le ugrál, és fél óránál hamarabb még 4-szeresen sem végez... Írtátok többen is, hogy a dma beállításokkal megoldódik a probléma, de meg tudnátok mondani, hogy azt hogy is kell beállítani win98-nál?
A második pedig:
A médialistán szerepel, hogy hányszorosan ajánlják az írást ehhez meg ahhoz a dvd-hez. Szóval az nem azt jelenti, hogy azzal a sebességgel megírva érhetjük el a legjobb eredményt? Szintén ezen a listán szerepel, hogy a "-"-os Verbatim max. 8-szorosan írható, tehát nem véletlen, hogy a gyári firmware is ennyit enged :D

Most nézem kicsit hosszú lettem, bocsi:) A válaszokért meg előre is köszi :cool:

#620 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 12:47

Idézet: fishi - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 13:24

Sziasztok!

Elsőször is még lógok egy köszönömmel Liptonnak, szóval ezt most megtettem  :)

Másrészt pedig lenne két kérdésem:
Xp alatt nincs semmi gondom, viszont win98 mellett (sajna azon a gépen muszáj annak mennie...) a buffer fel-le ugrál, és fél óránál hamarabb még 4-szeresen sem végez... Írtátok többen is, hogy a dma beállításokkal megoldódik a probléma, de meg tudnátok mondani, hogy azt hogy is kell beállítani win98-nál?
A második pedig:
A médialistán szerepel, hogy hányszorosan ajánlják az írást ehhez meg ahhoz a dvd-hez. Szóval az nem azt jelenti, hogy azzal a sebességgel megírva érhetjük el a legjobb eredményt? Szintén ezen a listán szerepel, hogy a "-"-os Verbatim max. 8-szorosan írható, tehát nem véletlen, hogy a gyári firmware is ennyit enged :D

Most nézem kicsit hosszú lettem, bocsi:) A válaszokért meg előre is köszi :cool:

Nekem köszönömmel? Miért? :)

My Computer/Conrtol Panel/System/Hardware/Device Manager/IDE ATA/ATAPI controllers

Primary ICE Channel és Secondary IDE Channel
Ezekre kattintva előjön egy panel, ott Advenced Settings és állítsd be a DMA-t, 98 alattt nem tudom milyen.

Téma megosztása:

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.