HWSW Informatikai Kerekasztal: NEC ND-2500A és ND-2510A - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NEC ND-2500A és ND-2510A Minden amit tudni kell a NEC üdvöskéiről Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 03. 10:56

Idézet: Joci - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 11:52

PPeter: igazad volt. Számomra hihetetlen, de most, hogy lehült a levegő (méghozzá nagyon!), a NEC-em újra jól ír, olvas! Hihetetlen! :)

Mondtam  :cool:.

Idézet

Még a Princoban sincs sehol egy kis lyuk sem (Nero teszt) :D :) (Igaz csak 1-et írtam, de az szép lett nagyon, ellenben, amikor a nagy meleg volt, írtam 2-3mat is, és mindhárom használhatatlan lett szinte (még a Toshiba olvasóm is a felétől kb alig bírta 1x sebességgel olvasni))

Nem értem?!? :think:
Ugyan, nincs mit nem érteni ezen: érzékeny kis gépezetek ezek. Ha a fejed megfájdul egy fronthatástól, akkor a DVD-íród miért ne lehetne háklis rá? :D Viccet félretéve: a mai írók működése annyira finom kis feltételrendszeren nyugszik, hogy nem csoda, ha ilyen környezeti állandók befolyásolni tudják őket.

#742 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 12:10

nah^.^ kb  fél perce beszereltem a 2510-est  muháháháháh ^.^ :D  :D  :D
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#743 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 12:45

Egyik Princot olvastattam vissza amit egy honapja irhattam. 96%nál meghalt...szerencsére film volt, potolható
Igaz a képeimet majd egy Stractchproof TDK-ra fogom irni.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#744 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 12:55

Na most az összeset visszaolvastatom.

Eddig 2 Princo rossz. (igaz az egyik LG4040-es volt még)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#745 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 13:19

3. Igaz mind NEC.cel olvasva, nincs más itthon.
ja de van egy COMBO a notiban. megprobáljam azzal inkább? nem tudom milyen igy hirtelen...
...megnéztem valami QSI nevű csoda...beolvasni alig tudja...csak 2x olvas :)
Lol a NEC legalább 7x olvasta a még ment...de mindegyik 95% felett hal meg.

Szerkesztette: Wyco 2004. 07. 03. 13:32 -kor

#746 Felhasználó inaktív   IRON STORM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 13:48

Sziasztok!
NEC 2500A író 1.07 firmware benne (gyári).

Így tudja a booktype módot? vagy csak a hackelt firmware-el?

Köszi a válszt előre is

#747 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 13:49

Gyári asszem nem
Nah, közben a QSI az egyiket visszaolvasta, igaz végig 3x, valszeg nem is tud többet. Akkor most mi legyen? Jo a disc v probáljam meg kiirni más fajta lemezre?

#748 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 18:40

No, javaslat?

#749 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 19:28

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 19:40

No, javaslat?

Ha vissza tudta olvasni, akkor valszeg jó a lemez. A NEC nem egy olvasóbajnok.
Viszont azért előfordulhat, hogy nem tökéletes már az a lemez. A normális lemezeket a NEC-em is szépen visszaolvassa (többnyire) .
42

#750 Felhasználó inaktív   [Milan] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 19:29

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 14:49

Nah, közben a QSI az egyiket visszaolvasta, igaz végig 3x, valszeg nem is tud többet. Akkor most mi legyen? Jo a disc v probáljam meg kiirni más fajta lemezre?

Ha fontos dolgok vannak rajta, én a helyedben rögtön kiírnám valami rendes lemezre...

#751 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 19:33

Eddig filmek voltak, de most mindent visszaolvastatok. Igaz a másikkal, és a princokat kiirom ujra Ritekre, azzal nem volt gond, azokat is olvastatom lassacskán
Legalábbis ez a terv

Szerkesztette: Wyco 2004. 07. 03. 19:33 -kor

#752 Felhasználó inaktív   vrobecko 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 03. 21:48

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. jún. 29., kedd - 1:25

Kép

Megjött a kis drááága. :D.

PS.: Orgi: küldtem privit.

Szóval megvettem én is a 2510A-t.
Egy dologban azonban különbözik a képen láthatótól.
Az enyémnél a tálcán az RW DVD+R DL felirat helyett RW DVD+ReWritable áll!?

Lehet azért, mert az enyém OEM, PPéteré pedig BOX lehet?
A cimkén 2510A-t ir és 2004 májusában gyártották. A FW 2.15-ös.

Nálatok mi a helyzet?

#753 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 22:58

nekem ugyanugy van mint ahogy a képen ^.^ :D
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#754 Felhasználó inaktív   vrobecko 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 07. 04. 00:45

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 23:58

nekem ugyanugy van mint ahogy a képen ^.^ :D

Utánanéztem egy kicsit a dolognak. A CDFreaks, CDLabs forumon azt irják, az első sorozat a 2500-as tálcájával jött, későbbieken már DVD+R DL nyomás látható. Aggodalomra tehát nincs ok.

Más: Próbáltátok az új 6.3.1.17-est? Akinek NEC 2500/2510 van mindenképpen próbálja ki. Engedélyezi a bitsetting-et és szerintem tökéletesebben ir. Eddig 6.3.1.16b-t használtam, de az új sokkal jobb.

Üdv.

#755 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 08:08

Joci ha esetleg nincs a házadban hátul/elől (de hátulra sztem bőven elég) egy 8 cm-es nagy venti, akkor rakjál, sztem megfogja neked hűteni a gépet, hogy joh legyen.
Közben heppi lettem, mert miután írtam, hogy nem tudtam a gépemen végignyomni a tesztet kiprobáltam, és megy mind2 :D Nekem szépek a csíkok, akkor ugrik emg a csik rendesen, ha a vinyom abban a pillanatban erőteljesen tölt egy picit, de hát ez van, gyenge a gépem :)

#756 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 08:42

Idézet: csövike - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 9:08

Joci ha esetleg nincs a házadban hátul/elől (de hátulra sztem bőven elég) egy 8 cm-es nagy venti, akkor rakjál, sztem megfogja neked hűteni a gépet, hogy joh legyen.

:D

Egyrészt van a ház oldalán egy 12-es PAPST venti (igaz az a winyóra löki a levegőt, persze leszabályozva, hogy ne legyen hangja :D, így 28-30 fokos a winyó), másrészt nincs a házamon rajta az oldallap, tehát levegőzik az egész. De fogok rakni oldalra egy másik 12-es ventit is, ami írás idején az írót fogja hűteni, csak ezt még jól kikell találnom, nem akarom direktbe nyomatni rá a levegőt, nehogy megtömje porral...

#757 Felhasználó inaktív   Bandy666 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 08:48

Figyu, melyik jobb, az LG vagy a NEC? Szereti a Riteket?

#758 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 08:54

Idézet: Bandy666 - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 9:48

Höjj, "természetesen" a NEC!! :) :cool:

LG monnyon le :D

Riteket szerintem szereti, bár én nem írtam még olyat.

De olvass itt vissza sok-sok (sok) oldalt, mert minden levan írva, amit mostanában megint többször beszéltünk, olvasásra nem a legjobb a NEC, nálam most a melegben jelentkeznek a hibajelenségek (máshogy (rosszúl) olvas nálam melegben, de van külön Toshiba olvasóm, úgyhogy lényegtelen... írásra viszont perfekt).

Szerkesztette: Joci 2004. 07. 04. 08:56 -kor

#759 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 10:11

Idézet: Joci - Dátum: 2004. Jul. 4., Sunday - 9:54

írásra viszont perfekt

itt mindenki ironak vette :-)

Idézet: Bandy666

dvd-ram -ot nem ir a NEC, de viszont DL iro (biztosan a 2510A az). Szereti a Riteket, princot nem probaltam, mintha azt irtak volna rola, hogy princot ebbe ne. TDK-t es Verbatimot is nagyon szepen ir.

#760 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 10:18

A Princot télleg nem szereti --- hárombol kettőt rontott, a harmadik meg olyan hmm minőség lett

Téma megosztása:

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.