HWSW Informatikai Kerekasztal: Teszteljük az írható DVD lemezek minőségét! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Teszteljük az írható DVD lemezek minőségét! Értékeld a témát: -----

#1141 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 03. 16:18

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 17:10

Szándékosan nem akartam reklámozni egyiket sem. Ahogy mondtam, csak átnéztem néhány díler listáját, hogy ne írjak hülyeséget. Éppen ezért nem is vásároltam mindegyiktől, akit néztem, így a többségüket nem nevezném "forrásomnak" sem. Nézelődjetek ti is. ;)

Most erre mit mondjak?
Kösz a maximális segítőkészséget. :rolleyes:

Pedig az a 16x ricoh érdekelt volna... na sebaj, kutyából nem lesz szalonna. :D Grat.

A "no reklám" szöveg pedig nem kissé gázos, ha visszaolvasol, számtalan link van a topikban. Miért? Mert igény van rá.

#1142 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 17:30

Ha nem tudsz egy mailt vagy egy privit dobni, akkor grat... :omg:
Ha nem tudsz egy-egy keresést beállítani, akkor is.

Szerkesztette: erdoke 2005. 08. 03. 17:34 -kor

#1143 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 19:35

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 18:30

Ha nem tudsz egy mailt vagy egy privit dobni, akkor grat... :omg:
Ha nem tudsz egy-egy keresést beállítani, akkor is.

Oké, magyarázhatod a bizonyítványt, meg "viszontgratozhatsz", akkor is kialakult a nem túl hízelgő képem rólad. Ennyi.

De hogy értsd is miről beszéltem, mert úgy látom nem vágod miről is van szó itt pontosan:
- a topikban közzétett link azért jó, mert mindenki, aki látogatja a topikot rá tud klikkelni anélkül, hogy privit küldözgetne becses személyednek, amire vagy válaszolsz, vagy nem - az eddigi segítőkészségedet látva nem túl nagy a valószínűsége... :rolleyes:
- a keresésről meg csak annyit, hogy sokan közülünk nem látogatják az általad is említett PH! fórumot, de ha linkelnéd a remek árak mellé az altuális ottani topikot, lehet, hogy vásárolnánk onnan is :omg:

Szóval mielőtt gunyoroskodni támad kedved (megjegyzem még gyakorold) kicsit gondolj bele, hogy miről is van szó. Mert ez így - ismételm magamat - bullshit.

Elnézést a többiektől az  :offtopic: miatt, én itt befejeztem.

#1144 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 19:42

Idézet: Etele - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 17:18

Most erre mit mondjak?
Kösz a maximális segítőkészséget. :rolleyes:

Pedig az a 16x ricoh érdekelt volna... na sebaj, kutyából nem lesz szalonna. :D Grat.

A "no reklám" szöveg pedig nem kissé gázos, ha visszaolvasol, számtalan link van a topikban. Miért? Mert igény van rá.

No reklám! :D

HETI AKCIÓ
''+'' és ''-'' Verbatim 8X Pastel Slim cd tok (5db-os) - TaiyoYuden
135Ft/db

16X DVD R
''+'' és ''-'' Verbatim 16X - 25db/henger
99db-ig - 115Ft/db
100-200db között - 110Ft/db
200db-tól - 105Ft/db

+ Platinum 8X - 50db/henger (Ricoh)
99db-ig - 90Ft/db
100-tól - 85Ft/db

Gab Boltja

Nem kell hazugnak nevezni azt, aki nem löki azonnal a linket, mint a villám! :doom:

Üdv.: luckystar

Szerkesztette: luckystar 2005. 08. 03. 19:44 -kor

#1145 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 20:10

Senki nem nevezett hazugnak senkit. Itt nem a szavihetősgéről van szó, hanem a segítőkészségről - 2 külön dolog.

Na akkor TY forrás már van, most már csak az a fránya 16x ricoh kell... Lehet elnézek a PH!-ra, bár nem is vagyok oda beregelve... :(

#1146 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 20:11

Idézet: Etele - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 20:35

Oké, magyarázhatod a bizonyítványt, meg "viszontgratozhatsz", akkor is kialakult a nem túl hízelgő képem rólad. Ennyi.

De hogy értsd is miről beszéltem, mert úgy látom nem vágod miről is van szó itt pontosan:
- a topikban közzétett link azért jó, mert mindenki, aki látogatja a topikot rá tud klikkelni anélkül, hogy privit küldözgetne becses személyednek, amire vagy válaszolsz, vagy nem - az eddigi segítőkészségedet látva nem túl nagy a valószínűsége... :rolleyes:
- a keresésről meg csak annyit, hogy sokan közülünk nem látogatják az általad is említett PH! fórumot, de ha linkelnéd a remek árak mellé az altuális ottani topikot, lehet, hogy vásárolnánk onnan is :omg:

Szóval mielőtt gunyoroskodni támad kedved (megjegyzem még gyakorold) kicsit gondolj bele, hogy miről is van szó. Mert ez így - ismételm magamat - bullshit.

Elnézést a többiektől az  :offtopic: miatt, én itt befejeztem.

Nem érdekel a lelkizésed, a piacolás pedig nem való szakmai témába. A lemezek árát az érdeklődő vásárlási döntését megkönnyítendő írtam be. Egy alaplapnál, ami hiánycikk, elfogadom, ha beírja vki, hol lehet kapni, de a feketepiacon tömegével árult lemezeknél szerintem ez nem korrekt. Különösen mert egy 20 másodperces kereséssel bárki megtalálja az említett fórumrészekben.
Ha valaki erre nem képes, és szeretne 500 Ft-ot spórolni 100 db lemez beszerzésénél, az keressen meg a téma keretein kívül, szívesen elmondom, hol láttam az említett lemezeket az említett árakon.
A segítőkészségem megítélését bízzuk azokra, akik már valóban szembesültek vele (vagy a hiányával), fél tucatnyi magyar és angol nyelvű fórumon gyakorlom már évek óta.
Mintha korábban már többször találkoztunk volna ilyen ügyben veled is itt a HWSW fórumon, persze mindig elküldtelek, ugye? :rolleyes:

#1147 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 08. 03. 20:31

Idézet: Etele - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 21:10

...

gúglizz, ne háborúzz.  mindig is a hülyeség volt fő casus belli.
szerk: elírás

Szerkesztette: avman 2005. 08. 03. 20:33 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1148 Felhasználó inaktív   JOE999 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 03. 21:10

Idézet: Etele - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 20:10

Senki nem nevezett hazugnak senkit. Itt nem a szavihetősgéről van szó, hanem a segítőkészségről - 2 külön dolog.

Na akkor TY forrás már van, most már csak az a fránya 16x ricoh kell... Lehet elnézek a PH!-ra, bár nem is vagyok oda beregelve... :(

Itt van 16x Ricoh (is)

http://www.itmedia.sk/iteminfo.php?item=dv...hu¤cy=HUF

#1149 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 21:58

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 21:11

...
Mintha korábban már többször találkoztunk volna ilyen ügyben veled is itt a HWSW fórumon, persze mindig elküldtelek, ugye? :rolleyes:

Hm. Eddig nem ugrott be hogy ki vagy, de visszaolvasgattam néhány topikban, és bár az avatarod eddig is gyanús volt, rájöttem, hogy ekoder néven futottál. Ilyentén tényállás szerint aláírom, hogy a múltban többször is segítőkész voltál (velem szemben is). Az erdoke nick semmit nem mondott (arra meg nincsen fölös agykapacitásom, hogy az összes nevek anagrammáit is átpörgessem a fejemben), és talán így érthető is, hogy az utóbbi két oldalon mutatott formád okán ítéltelek meg. Bocs.  :( Ezért sem kell nicket váltogatni - nem lesznek belőle félreértések. :think:

Viszont ezt a "lemezre nem írok linket" parát továbbra sem értem, na sebaj. :omg:

Egyébként kerestem a PH! fórumában (előtte HWSW-n is term.) elég sokat a ricoh 16x lemezt, de nem hogy árat, de még ilyen lemezt sem találtam (bár mindenfélét kipróbáltam, idegen a motor nekem, szóval lehet, hogy a hiba az én készülékemben van). Úgy látszik így maradok. :D

JOE999, köszi a linket, de nekem csak kis mennyiség kell, teszt célzattal, szóval az 500 Ft futárköltséget nem szívesen fizetném ki, val.szeg dvdpapa lesz a dologból, bár nála még nem vásároltam. :(

Szerkesztette: Etele 2005. 08. 03. 22:00 -kor

#1150 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 21:58

Ne b@sztassátok itt egymást már egy nyomorult lemez(beszerzési hely) miatt  :( :offtopic:

#1151 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 22:13

Idézet: Etele - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 22:58

Ezért sem kell nicket váltogatni - nem lesznek belőle félreértések. :think:

Több félreértés volt eddig a különbségből, mint most az azonosságból. ;)
Szerk: Rögtön be kellett volna szólnom, amikor nemrég avatart cseréltél? :think:  :D

Idézet

Viszont ezt a "lemezre nem írok linket" parát továbbra sem értem, na sebaj. :omg:

Nem kell érteni, nem szeretem a piacolást a szakmai fórumokban, ennyi.

Idézet

JOE999, köszi a linket, de nekem csak kis mennyiség kell, teszt célzattal, szóval az 500 Ft futárköltséget nem szívesen fizetném ki, val.szeg dvdpapa lesz a dologból, bár nála még nem vásároltam. :(

Itt egy LINK, de semmit nem tudok az üzemeltetőkről, se a cuccok megbízhatóságáról. Nekem egy emil cím és egy telószám van a 105 Ft-os forráshoz, de még vele se találkoztam, mert elkerültük egymást legutóbb. Pedig én is akartam ilyen 105 Ft-os 16X RICOH lemezt.

Szerkesztette: erdoke 2005. 08. 03. 22:15 -kor

#1152 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 23:33

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 23:13

Több félreértés volt eddig a különbségből, mint most az azonosságból. ;)
Szerk: Rögtön be kellett volna szólnom, amikor nemrég avatart cseréltél? :think:  :D

Nana, én csak avatart cseréltem, te meg nevet, nem ugyanaz a kettő! :)

Idézet

Nem kell érteni, nem szeretem a piacolást a szakmai fórumokban, ennyi.

Oké. Szerintem még belefér, szerinted nem, ezen nem fogunk összeveszni. ;)

Idézet

Itt egy LINK, de semmit nem tudok az üzemeltetőkről, se a cuccok megbízhatóságáról. Nekem egy emil cím és egy telószám van a 105 Ft-os forráshoz, de még vele se találkoztam, mert elkerültük egymást legutóbb. Pedig én is akartam ilyen 105 Ft-os 16X RICOH lemezt.

Néztem őket is, de itt meg 1000HUF a kiszállítás. :(

Azért csak szerzek majd valami úton-módon kis mennyiségű 16x Ricoh lemezt, mert izgatja a fantáziámat veszettül. :D

#1153 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 16:39

Hm... Vettem tegnap egy adag Fuji 8x DVD-R-t, ma bontottam ki a hengert, és láttam, hogy a MID ProdiscF01.
Örüljek vagy sírjak?

Én -bevallom - Fujifilm03-ra számítottam, ehhez képest ez a Prodisc alapanyag milyen? Jobb? Rosszabb? :think:

#1154 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 17:25

Sajnos nemrégiben sikerült igen rossz tapasztalatra szert tennem egy, Litvániában vásárolt, 10 darabos TDK 8X +R hengerrel kapcsolatban, lehet, hogy hamisítványba botlottam? A drive hibáján kívül mással nem tudom magyarázni a gyalázatos minőséget.

Szóval az elmúlt három hétben Litvániában voltam, és ott örömmel konstatáltam, (bár ez ha jobban meggondolom inkább elszomorító, bár ott a fizetések is jóval alacsonyabbak) hogy lényegében minden olcsóbb, mint kicsiny hazánkban... a CD/DVD is. Egy hipermarketben sikerült vennem a fennt említett hengert, hazai árakhoz viszonyítva nevetséges áron, 23 Litas-ért (70-el kell szorozni). Látszólag semmi nyoma nem látszott annak, hogy nem eredeti volna a csomag, így annak tudatában érkeztem haza, hogy a hazai ár usque feléért sikerült márkás DVD-hez jutnom. Hétfőn tele is írtam az egyiket, a Plextor 716A-val majd félre is tettem a kiírt lemezt, nem nagyon volt időm (vagy inkább kedvem) megnézni hogyan sikerült az írás... máma viszont, mivel még egy írásra sort akartam keríteni, gondoltam megnézem, hogyan pörkölődött az előzőleg megírt korong... a gondok már rögtön a lemez berakása után elkezdődtek: legalább két percig "hozta be" az autorun-ablakot, na mondom WTF, lefutattok egy read transfer testet, az eredmény SIRALMAS... kiírtam még két korongot, azok is hasonlóan (hajszálra ugyanilyen) "jó" eredményt produkáltak... Idő hiányában se a PI/PO tesztekre, sem több lemez kiírására nem tudtam még sort keríteni, de az nem túl bíztató, hogy 10 korongból, rögtön az első 3 kukás... :( Nagyon furcsállom a dolgot, mert számomra se a HENGEREN se a LEMEZEKEN nem látszik nyoma annak, hogy silány minőséggel lenne dolgom... bár viszonyítási alapom (más TDK henger) nincs. A lemezeket PX-716A íróval (FW: 1.07, Plextools: 2.21) 4X-esen írtam. Még holnap kipróbálom más lemezzel is az írót, hátha az kergült meg... Találkozott itthon valaki ilyen silány minőségű TDK-val? Valóban hamisítványok lehetnek, vagy esetleg kifogtam az 1000000-ból az 1 hibásat? Előre is köszönöm a válaszokat!

szerk: majd' elfelejtettem, a Plextools "TDK-002"-ként azonosítja a korongokat...

Szerkesztette: snakekiller 2005. 08. 04. 17:30 -kor

#1155 Felhasználó inaktív   Siem 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 21:20

Idézet: Etele - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 17:39

Hm... Vettem tegnap egy adag Fuji 8x DVD-R-t, ma bontottam ki a hengert, és láttam, hogy a MID ProdiscF01.
Örüljek vagy sírjak?

Én -bevallom - Fujifilm03-ra számítottam, ehhez képest ez a Prodisc alapanyag milyen? Jobb? Rosszabb? :think:

Pont ugyanaz az alapanyag, más kóddal. Ugyanaz a minőség.

#1156 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 21:25

Idézet: snakekiller - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 18:25

Sajnos nemrégiben sikerült igen rossz tapasztalatra szert tennem egy, Litvániában vásárolt, 10 darabos TDK 8X +R hengerrel kapcsolatban, lehet, hogy hamisítványba botlottam? A drive hibáján kívül mással nem tudom magyarázni a gyalázatos minőséget.

Szóval az elmúlt három hétben Litvániában voltam, és ott örömmel konstatáltam, (bár ez ha jobban meggondolom inkább elszomorító, bár ott a fizetések is jóval alacsonyabbak) hogy lényegében minden olcsóbb, mint kicsiny hazánkban... a CD/DVD is. Egy hipermarketben sikerült vennem a fennt említett hengert, hazai árakhoz viszonyítva nevetséges áron, 23 Litas-ért (70-el kell szorozni). Látszólag semmi nyoma nem látszott annak, hogy nem eredeti volna a csomag, így annak tudatában érkeztem haza, hogy a hazai ár usque feléért sikerült márkás DVD-hez jutnom. Hétfőn tele is írtam az egyiket, a Plextor 716A-val majd félre is tettem a kiírt lemezt, nem nagyon volt időm (vagy inkább kedvem) megnézni hogyan sikerült az írás... máma viszont, mivel még egy írásra sort akartam keríteni, gondoltam megnézem, hogyan pörkölődött az előzőleg megírt korong... a gondok már rögtön a lemez berakása után elkezdődtek: legalább két percig "hozta be" az autorun-ablakot, na mondom WTF, lefutattok egy read transfer testet, az eredmény SIRALMAS... kiírtam még két korongot, azok is hasonlóan (hajszálra ugyanilyen) "jó" eredményt produkáltak... Idő hiányában se a PI/PO tesztekre, sem több lemez kiírására nem tudtam még sort keríteni, de az nem túl bíztató, hogy 10 korongból, rögtön az első 3 kukás... :( Nagyon furcsállom a dolgot, mert számomra se a HENGEREN se a LEMEZEKEN nem látszik nyoma annak, hogy silány minőséggel lenne dolgom... bár viszonyítási alapom (más TDK henger) nincs. A lemezeket PX-716A íróval (FW: 1.07, Plextools: 2.21) 4X-esen írtam. Még holnap kipróbálom más lemezzel is az írót, hátha az kergült meg... Találkozott itthon valaki ilyen silány minőségű TDK-val? Valóban hamisítványok lehetnek, vagy esetleg kifogtam az 1000000-ból az 1 hibásat? Előre is köszönöm a válaszokat!

szerk: majd' elfelejtettem, a Plextools "TDK-002"-ként azonosítja a korongokat...

Egy kissé nekem gyanús a fedlap nyomása, bár a fényviszonyok és a kép minősége miatt nem igazán lehet sokat mondani, és a lemez nyomása is egy kicsit másnak tűnik, mint a megszokott. A minőség valóban aggasztó, szóval van rá esély, hogy hamis, amúgy is halottam pletykákat mostanában, hogy "keleten" újabban a TDK-t hamisítják és hogy lassan felénk is elér majd. Ha budapesti vagy, akkor szívesen megnézném ezeket a lemezeket és minden egyes darabért csarébe felajánlok neked bármilyen általad választható márkás lemezt.

#1157 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 21:36

Idézet: Siem - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 22:20

Köszi.
Nem vagyok elájulva a lemezek minőségétől, azt hiszem visszatérek a ricohjpn Platinumra, vagy a Verbatimra. :(

#1158 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 21:41

Idézet: Siem - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 22:20

Más lehet az alapanyag, mert a Philips és NEC firmware-ekben a ProdiscF01 és FUJIFILM03 kódhoz tartozó írási stratégiák nem csereszabatosak, tehát ha megcserélem, akkor nem lesz jó a megírt lemez. Tehát nem ugyanazok a lemezek - ez alapján. Amúgy minőségben valóban nincs különbség, legalábbis amit próbáltam ProdiscF01 lemezt, annak elégedett voltam a minőségével, bár azt meg kell hagyni, hogy a neten sokan panaszkodnak rá - ami nem biztos, hogy alaptalan.

#1159 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 22:06

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 22:25

Egy kissé nekem gyanús a fedlap nyomása, bár a fényviszonyok és a kép minősége miatt nem igazán lehet sokat mondani, és a lemez nyomása is egy kicsit másnak tűnik, mint a megszokott. A minőség valóban aggasztó, szóval van rá esély, hogy hamis, amúgy is halottam pletykákat mostanában, hogy "keleten" újabban a TDK-t hamisítják és hogy lassan felénk is elér majd. Ha budapesti vagy, akkor szívesen megnézném ezeket a lemezeket és minden egyes darabért csarébe felajánlok neked bármilyen általad választható márkás lemezt.

Kicsikét messze lakom (Zalaegerszeg), így szerintem a csere nehezen hozható össze, max. esetleg postán keresztül.

Ha fedlap alatt a hengert fedő műanyag lapot érted, az a csomag felbontása után gyűrődött meg, a felbontáskor semmi (általam) látható deformációja, hibája nem volt. A képek minőségéért elnézést kérek naggggyon kezdő fotós vagyok. ;) Litvániáról egyébként azt még nem árt tudni, hogy ott a szerzői jogokat soha nem vették túlságosan komolyan, ennek ékes bizonyítékaként a szupermarketek (sőt, minden más szoftver árusítással foglalkozó üzlet) szoftver-részlegének polcai évek óta roskadoznak az oroszból' behozott "minőségi" (értsd: normális borító, játékleírás, ügyfélszolgálat telefonszáma a tok hátulján(!)) kalózmásolatoktól... Azt viszont nem gondoltam (bár gondolhattam) volna, hogy ez akár az írható lemezekre is kiterjedhet (megjegyzem TDK-n kívül más márkás DVD nem nagyon volt, csak ACME, ePerformance, és hasonló számomra tökismeretlen "márkák")...

#1160 Felhasználó inaktív   Siem 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 07:46

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 22:41

Más lehet az alapanyag, mert a Philips és NEC firmware-ekben a ProdiscF01 és FUJIFILM03 kódhoz tartozó írási stratégiák nem csereszabatosak, tehát ha megcserélem, akkor nem lesz jó a megírt lemez. Tehát nem ugyanazok a lemezek - ez alapján. Amúgy minőségben valóban nincs különbség, legalábbis amit próbáltam ProdiscF01 lemezt, annak elégedett voltam a minőségével, bár azt meg kell hagyni, hogy a neten sokan panaszkodnak rá - ami nem biztos, hogy alaptalan.

Eddig meg voltam győződve arról, hogy a Prodisc gyártja a Fujifilm médiakóddal készült lemezeket, de mondjuk így nem vagyok 100%. Szerintem mindenesetre a Fujifilm nem gyárt lemezt, csak médiakódot ad, de most már ezt sem tartom 100%-nak, bár a Philips, és az Omega is Fujfilm médiakóddal is készülhet, és Omegát biztos nem a Fuji készit...

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.