Idézet: enzimke - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 12:08
Na jah csak kérdés a nagy felkavart verbatim hamisítások után hogy létezik e ilyen lemez
Mivel ha jól tudom és amiket találtam a neten az mind mcc alapanyag volt
És ty alapanyagú 8xes verbát csak a pastelt találtam
És nem tudom honnan lehetne ezt megtudni.
Mert ugye hiába írja ki az íro hogy TYG02 az nem biztos hogy tényleg az lásd az mcc veba utánzatokat

Enzimke, megnéztem a linkelt oldalt, Pastelt írnak. A Verba Pastel ugyan Taiyo Yuden-es, DE a mediakódnak nem inkább YUDEN000 T02-nek kellene lennie, mint a FUJI-n??? Vagy ez csak a plusszosra vonatkozik? Nekem ez gyanus!!!
PPeter, mi az igazi Taiyo Yuden-es lemezek MID-je??? (8x-os, +-os és - -os)
Csak azért, mert Újpesten is árulnak "Taiyo Yuden" hordozóréteggel ellátott lemezt, (nevet inkább nem említenék) íme:
"MIGA DVD-R 8x : Taiyo Yuden TYG02 hordozó réteggel ellátott lemez 25-ös hengerekben. I. osztályú termék . Minden íróval és lejátsztóval kompatibilis (PS-ben és Xbox-ban is) A teszteken kiválóan szerepelt."
Namost, ez 90 ft, már az árából is látni. hogy kamu a cucc... Ettől persze még lehet, hogy nem rontja el az író, meg esetleg a görge nem gáz, (nem proóbáltam), de attól még lehet hamisítvány.
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0 - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB - Samsung SyncMaster 710T
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)
Martin