HWSW Informatikai Kerekasztal: Teszteljük az írható DVD lemezek minőségét! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Teszteljük az írható DVD lemezek minőségét! Értékeld a témát: -----

#1261 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 28. 11:36

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 9:49

Talán korábban se tört volna le, ha megkeresed. ;)

Adott megírt lemezek több íróval történt összehasonlító tesztelése alapján mondom, hogy az A06/A07 közelíti az általánosan használt Lite-On/Plextor/BenQ hármas eredményeit. A 108-109 (A08/A09) teljesen alkalmatlan a tesztelésre. Előbbi a lemez elején, de különösen a végén nem létező hegyeket mutat, míg utóbbi véletlenszerűen a lemez közben nagyon magas beütéseket. Más írókkal tesztelve és visszaolvasási sebesség tesztet csinálva mindkettő fals eredménynek bizonyul.

Szerk: gépelési hibák

Szia, természetesen belekukkantottam a registry-be de nem találtam rövid keresglés után, és úgy gondoltam, te biztosan tudod hogy hol van ez, azonkívül egy rejtett feature-t nem mindig szoktak ilyen nyilvános és olvasmányos kulcs alá rejteni, ezért nem is keresgettem naphosszat.
Mert teszem azt egy 23hh42f nevű kulcs 4f értékét kell 24-re módosítani, hát azt magamtól nem találom ki, arra gondoltam valahol a neten te fellelted ezt. Tehát nem csak egyszerű kézletörésről van szó,  lehet hogy mivel nagyjából tudom hogy mi az hogy registry (programok részére megkönnyített szabványos adatbázis-kezelési lehetőség) és hogy egyes programok hogy kezelik azt - túlkombináltam, és valljuk be nem jutott ezek után eszembe hogy rékeressek a "pioneer" szóra. Ez a bűnöm.

Nos, azt írod, hogy az a08/a09 nem létező hegyeket mutat.
Szerintem meg ezek az értékek jók, hiszen nincs hol "elromoljanak", csak éppen ezek az olvasók gyorsabbak, tehát nagyobb hibával olvassák a lemezt mint az a06.
Próbáld meg a kprobe által javasolt max 4x-es sebesség beállítással tesztelni a lemezeket.

#1262 Felhasználó inaktív   ramses 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 11:51

Na sikerült egy pioneer 108-al megcsinálni a tesztet. Vannak Hullámvölgyek rendesen.

Csatolt fájl:

Pentium 66@69 MHZ, 8MB RAM, 560MB HDD, s3 virge 1MB, Tomato TX-S4 alaplap, Mitsumi 2x-es CD-ROM olvasó, Mercury 125 WATT táp

#1263 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 13:49

Idézet: ramses - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 12:18

Hát... Pioneeral már megy...

A Plextorral viszont nem fog, és a Pioneerral kapott eredményeid is max. az ablakba rakhatod ki, sok értelme nincs.

#1264 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 13:57

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 12:28

Hali!

Nagyon szépen köszönöm.
Bár zuhog mint a hétszentség, hirtelen mintha napény ömlött volna be a szobába.

Azzal hogy az eredmények értékeléséhez szakembernek kell lenni, nem feltétlen értek egyet, mert pl. akkor szerintem ebben a fórumban a fórumozó 99%-ának nem segítene semmit ezekenek a program által szolgáltatott alacsony szintű adatoknak a megtekintése. Hiszen egyszerű kérdésemre (mi a PI meg a PIF?) is csak egy valaki tudott egy "google" utalással segíteni (veled meg nem értettük meg egymást).

Én úgy gondolom, ha ugyanazzal a meghajtóval nézegetem a lemezeket, és azt látom, hogy egyiken kevesebbet kellett dolgozni a a hibajavító algoritmusnak (kb ezt írtam én is, persze csak laikus szinten - mennyire erős, azaz jó a jel), a másikon meg többet, akkor ez a meghajtó az egyik lemezt jobban olvassa, tehát feltehetően ehhez az olvasóhoz ez "jobb" lemez (lemez anyag+írás minőség).
Ha szerinted nem így van, akkor írd meg, szerintem sokan csodálkozni fognak akkor, hiszen sokan azt hiszik (én is) hogy ha egy lemezre adott átlagos hiba az egyiken kisebb mint a másikon, akkor az felfogható és felhasználható információ.

Korábban nagyon az értékek számszerűsítéséhez ragaszkodtál (amin felbaszódtam), ezért példaképpen csak annyit írok, hogy nekem a Kprobe PIF max a Toshiba MD1802-es olvasómmal 182 eddig az összes tesztelt lemezen.

Ismét írod, hogy óvatosan kell bánni kapott értékek más meghajtókkal való összehasonlításán, de ezt már az első hsz-emben is írtam, illetve már akkor tudtam az eddigi tudásom alapján, hogy nyilván ez csak ugyanezen meghajtóval történő olvasásokkal hasonlítható.
Az "eddigi tudásom" bővebben kifejtve : mikor láttam a kprobe honlpaján hogy a PIF érték másonak 1-2 nálam meg 180, akkor arra következtettem hogy nem egészen liteon drive kompatibilis a kijelzett hibák értéktartománya, illetve mivel kifejezetten azt írták, hogy ehhez a drive-hoz írták a progit. Biztos telekülrtölték volna a világgal ha ez az összes drive-al működik és kompatibilis adatot szolgáltat.

Idézet a kprobe weblapjáról :
"K-probe/Kprobe is a liteon testing tool or a DVD Media Quality Testing Software that can be used by Lite-On DVD Burners on the PC."

Ekoder segítségével megsassolom mit produkál az egyébként igen bevált a06-om a nero cuccával.

Még egyszer köszönöm a választ.

Az a legnagyobb baj, hogy egyes írókkal ugyanarra a lemezre egymás után kétszer futtatva még csak nem is hasonló eredményeket a teszt. Ilyenkor aztán végképp nincs mit hasonlítgatni. A tesztek kiértékeléséhez meg azért nem elég az örökérvényű kevesebb->jobb elv, mert nem csak a mininum-maximum értékeket kell látni, hanem azt is, hogy az egyes "tüskék" mennyire szélesek, különösen a POE hibamezők. Valamint - mint azt már oly sokszor leírtam - ezek a teszteredmények legfeljebb csak részét képezhetik egy több szempont alapján kialalakított minőségellenőrzési vizsgálatnak, mert az egyes PC-s meghajtókban kapott grafikonok nem feltétlenül fogják a lemez használhatóságát (vagy használhatatatlanságát) tükrözni egy alapjaiban eltérően felépített és progranmozott, másképp működő lejétszási környezetben, mint amilyenek az érzékeny asztali DVD-Video lejátszók. Ezért szoktam a PI/PO ellenőrzés mellé feltétlenül lefuttatni a Jitter, TA és egyéb teszteket, sima mezei visszalovasási tesztekkel és asztali lejátszókban kipróbált lejátszással együttesen kombinálva: ez már így - talán - megfelelő képet adhat egy-egy lemezről.

#1265 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 14:37

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 12:36

Szerintem meg ezek az értékek jók, hiszen nincs hol "elromoljanak", csak éppen ezek az olvasók gyorsabbak, tehát nagyobb hibával olvassák a lemezt mint az a06.
Próbáld meg a kprobe által javasolt max 4x-es sebesség beállítással tesztelni a lemezeket.

Szerintem nem csak én örülnék neki, ha picit visszaolvasgatnál. Rengeteg hasznos dolgot tanulhatnál meg, pl. azt, hogy PPéternek és erdoke igen-igen ott van a témában, és nem érdemes okoskodni velük szemben. A PI/PIF-es kérdésedre pedig az általad felvázolt indokkal épp ellenkezőleg azért nem akaródzott válaszolnia  senkinek, mert eléggé lerágott csont, és egy pici kereséssel megtalálhattad volna a választ. Szerintem utóbb is csak azért kaptad meg a választ, mert megkérdőjelezted az összes fórumolvasó hozzáértését (amihez azért pofa kellett, valljuk be), de sajnos - amint látom -, az alapos és kimerítő válasznak nem sikerült megszeppentenie.
Szintén örülnék neki, ha egy kicsit finomítanál a stílusodon, és egy kicsit szerényebben állnál a dolgokhoz.

A fentiekkel a világért sem szeretnélek megbántani, csak megfontolandó tanácsként viszonyulj hozzá.

A hozzászólásodra válaszolva pedig: semmiképpen nem jók legtöbbször azok az értékek, mert 32 ECC blokkban kb. 1000 PI lehet, és a Pio-k (is) sokszor mutatnak 1000 fölötti értékeket.

Minden jót, és további kellemes fórumozást!
Dare2Live (dvd lemezekről): "elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?"
perempe: "Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik..."

#1266 Felhasználó inaktív   balazs-_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:05

sziasztok.

az lenne a kérdésem hogy a: Verbatim 8X DVD+R 25-ös doboz-os DVD-ket nem hamisitották? vett valaki mostanában iylet? és ez már nem hamisitvány? köszi a választ

#1267 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:22

Idézet: Lucas Garas - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 13:37

Szerintem nem csak én örülnék neki, ha picit visszaolvasgatnál. Rengeteg hasznos dolgot tanulhatnál meg, pl. azt, hogy PPéternek és erdoke igen-igen ott van a témában, és nem érdemes okoskodni velük szemben.
(...)

Szia, kicsit elfogultnak tűnsz nekem. Nem baj ha istenítessz másokat, de ezt az istenhívő magatartásodat ne tukmáld rá másra.
Amiket írtam, annak minden egyes szavával most is egyetértek, semmilyen utólag felmerült információ nem okozott lényegi változást az eddigi elképzeléseimben. Persze a PPétertől kapott értékes információt, mint érdemi hsz-t tanulmányozom továbbra is.

Azzal egyet kell értsek, hogy vehettem volna a fáradságot végig olvasni a topicot.
Ez azonban nem mindig járható út, feltettem egy egyszerű kérdést, ennyi, aki tudott, válaszolt rá.
Ha már fórumozol egy ideje, akkor tudhatnád, hogy a fórumokon található információk 90%-a sallang, a maradék 9% pedig nem az amire kíváncsi vagy, és nem mindig van ideje az embernek arra hogy teljes napokat olvasással töltsön, ha egy adott információ érdekli. Miért nem kérdezhetné meg akkor egy hozzáértő közösségtől? Persze aki lusta, azt mondja : eredj a könyvtárba és keresd ki. A másik meg hátrafordul és azt mondja :
- te, minél magasabb az a két érték annál rosszabb, más meghajtókkal ne viszonyítsd..ja de ezt már tudtad.
Egy mondat. Tényleg fárasztó.

Egy ember mindig magából indul ki. Én pl ha valaki kérdez valamit, szinte sosem emlegetem a google-t, vagy csak akkor mikor láthatóan értékes találatokat lök ki, hanem megpróbálok segíteni.
És ha én megpróbálok segíteni, ugyanezt másoktól is elvárom.

Erdőkével már vitatkoztam más fórumon is, tehát nem alakult ki vele szemben Istenítési kényszerem, de mit is beszélek, én nem érzem úgy, hogy most itt ebben a fórumban vitatkoztam volna vele.
Lehet hogy ideje lenne, de még nincs nézetkülönség kettőnk között.
Említett dolgokat amelyek felkeltették a kíváncsiságomat, ezekre kérdeztem rá, és szerintem a kapott információ nem csak számomra hasznos...

Ramses pár hsz-el ezelőtt belinkelt egy képet PIO 108-asról, de 8x -os sebességű módban, én azt ajánlottam Erdőkének, hogy ugyan próbálja meg 4x-es módban, mert a KProbe weblapján ezt írják, illetve szerintem logikus is, hogy ha egy lemezt önmagában tesztelni akarunk, akkor a lemezt próbáló fizikai diagnosztikai eszköz hibajellemzőit a minél pontosabb eredmény érdekében közelíteni kell a nullához, tehát akkor egy lemezt nem olyan gyorsan kell olvasni, ahogy a meghajtó bírja, mert akkor a meghajtó hibái esetleg dominálni fognak, és nem a lemez jellemzőit kapjuk meg elsődlegesen.
Ha ez szerinted okoskodás, akkor nem értünk egyet.

A szerénységgel szerintem neked is nagy bajod van.
Te írtad :
"Szerintem utóbb is csak azért kaptad meg a választ, mert megkérdőjelezted az összes fórumolvasó hozzáértését"
PPéter válaszából kiderült, hogy ezeknek az alacsony szintű adatoknak a lemez minőségére vonatkozó korrekt információk levonásához nem elég a diagramok nézegetése, kérdezem én, hogy hány olyan ember van ebben a fórumban aki pontosan az ő útmutatása alapján minden tesztet elvégezve értékeli ki az eredményt?
Én feltettem egy egyszerű kérdést, amire mint láttad írtam feljebb, simán egy egy soros mondattal lehetett volna válaszolni.

Remélem tanultál abból amit írtam a későbbiekre nézve, én egy évvel régebben vagyok már itt mint te, tehát egy évvel idősebb vagyok ;) Előbbi mondat feszültségoldó poénos lengeség akart lenni.

#1268 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:25

Idézet: balazs-_ - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 16:05

sziasztok.

az lenne a kérdésem hogy a: Verbatim 8X DVD+R 25-ös doboz-os DVD-ket nem hamisitották? vett valaki mostanában iylet? és ez már nem hamisitvány? köszi a választ

Teljesen világosan, tisztán és érthetően leírtuk/tam, hogy nem hamisítottak más lemezeket, csak 25-ös DVD-R volt érintett.

#1269 Felhasználó inaktív   balazs-_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 16:18

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 16:25

Teljesen világosan, tisztán és érthetően leírtuk/tam, hogy nem hamisítottak más lemezeket, csak 25-ös DVD-R volt érintett.

oké köszönöm. olvastam hogy csak ez volz érintett de aszittem hogy másik topikban esetleg másik lemezek is érintettek voltak.

#1270 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 17:36

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 16:22

1. ...Nem baj ha istenítessz másokat...

2. ...Ha már fórumozol egy ideje, akkor tudhatnád, hogy a fórumokon található információk 90%-a sallang, a maradék 9% pedig nem az amire kíváncsi vagy, és nem mindig van ideje az embernek arra hogy teljes napokat olvasással töltsön, ha egy adott információ érdekli.

3. ...Ramses pár hsz-el ezelőtt belinkelt egy képet PIO 108-asról, de 8x -os sebességű módban, én azt ajánlottam Erdőkének, hogy ugyan próbálja meg 4x-es módban, mert a KProbe weblapján ezt írják, illetve szerintem logikus is, hogy ha egy lemezt önmagában tesztelni akarunk, akkor a lemezt próbáló fizikai diagnosztikai eszköz hibajellemzőit a minél pontosabb eredmény érdekében közelíteni kell a nullához, tehát akkor egy lemezt nem olyan gyorsan kell olvasni, ahogy a meghajtó bírja, mert akkor a meghajtó hibái esetleg dominálni fognak, és nem a lemez jellemzőit kapjuk meg elsődlegesen.
Ha ez szerinted okoskodás, akkor nem értünk egyet....

Először a végre válaszolva:
Hol kell itt feszültséget oldani?  ;)

1. Még véletlenül sem akarok, szeretnék isteníteni senkit. Ami a sorok között volt, és istenítésnek értelmezted, az szimplán tisztelet a tudás iránt. Nem kell istennek lenni, hogy az ember elolvassa azt a rengeteg szabványt, dokumentációt, stb.-t, és ahhoz sem, hogy megírjon 2000000 DVD-t. Viszont idő, elszántság az dögivel, és emiatt értékes ez a fajta tudás és tapasztalat (is).

2. Ez igaz nagyon sok fórumra. DE épp azért szeretem nagyon a HWSW Háttértárak fórumát (a többit eleddig még nem volt időm olvasgatni), mert itt törekednek arra az emberek, hogy lehetőleg minél nagyobb része legyen hasznos információ a hozzászólásoknak. Nem nyitnak minden HW vásárláshoz új topicot, és ha egy téma érdekli őket, és nem kifejezetten sűrgős, akkor veszik a fáradtságot, és visszaolvasnak. A keresővel kombinálva elég gyorsan meg lehet találni, amit az ember keres, ha pedig nem találja, akkor nyugodtan meg lehet kérdezni.

3. (Azt ugyan nem értem, hogyha Ramses linkelte be, akkor miért Erdőkének magyarázod, hogy mit csináljon,) de én nem is erre írtam, hogy kvázi okoskodás, hanem arra, hogy te azt bizonygattad, hogy márpedig a Pio-k jó értékeket szolgáltatnak, csak nem olyan jó olvasók, és többet dolgozik a hibajavító algoritmus.

Annak nagyon örülök, hogy ilyen segítőkész a beállítottságod, nekem is ez az alaptermészetem. Nem is a segítőkészséggel van itt a probléma, ami miatt nehezen kaptál választ. A 2. pontból kiderül, hogy az egyik ok: ha mindig minden 10x van leírva a fórumba, akkor az nagyon lerontja a hasznos információtartalmat, ráadásul ez öngerjesztő, mert senkinek se lesz kedve visszaolvasni, inkább ő is felteszi 100x-ra u.azt a kérdést. A másik ok pedig még érthetőbb. Szerintem ha belegondolsz, te sem szívesen mondasz el valamit 100x, pláne, ha már le is van írva, csak el kellene olvasni.
Dare2Live (dvd lemezekről): "elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?"
perempe: "Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik..."

#1271 Felhasználó inaktív   ramses 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 18:37

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 14:49

A Plextorral viszont nem fog, és a Pioneerral kapott eredményeid is max. az ablakba rakhatod ki, sok értelme nincs.

Ismételten igazad van ppéter. Csakhát a személyes tapasztalat. Plextorral valóban nam ment. 716-al plextoolsal leteszteltem ugyanazt a lemezt. Itt 50-es értékhatárt állitottam be, mint a dvd speed.

Csatolt fájl:

Pentium 66@69 MHZ, 8MB RAM, 560MB HDD, s3 virge 1MB, Tomato TX-S4 alaplap, Mitsumi 2x-es CD-ROM olvasó, Mercury 125 WATT táp

#1272 Felhasználó inaktív   ramses 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 18:52

Itt pedig ugyanaz a szokásos háromszázasban.

Amúgy meg én teljesen, és tökéletesen amatőr vagyok a dologban (ez látszik is), de nincs sehol leírva, hogy csak atomfizikusok szólhatnak hozzá a dolgokhoz. Gondolom ppéternek és erdokének is jobb ha nem csak egymással társalognak. Legfeljebb a magamfajta kéményseprőknek a hozzászólása érdemben nem ér annyit (nem ez a legjobb szó) mint a Miniszter Uraké, de ott hibázhatunk, ha ragaszkodunk a magunk nyilvánvaló hülyeségéhez, pláne még ha terjesztjük is. Én azt ajánlom, hogy a Miniszterek okítsanak (de ne hét kilóméter magasból), mi pedig tanuljunk, és fogadjuk el hogy van az életnek egy icipici területe, amiban vannak okosabbak nálunk. ;)

Csatolt fájl:

#1273 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 19:38

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 12:36

Nos, azt írod, hogy az a08/a09 nem létező hegyeket mutat.

A visszolvasásos témát hagyjuk végre, nem kritikus, de praktikus. :)

Nem az olvasási sebesség okozza az említett különbséget, személyes tapasztalatom is van az említett írók tesztelési lehetőségeivel.
Ha a fenti ábrát megfigyeled, egyébként se a beállított 8X sebességggel ment a tesztelés. ;)

A Lite-On író + K-Probe kombinációnál valóban a 4X sebesség (CLV) az ajánlott, de pl. a BenQ/Philips íróknál a 8X sebesség (CAV) az általánosan elfogadott, egymással összehasonlítható érték. A Plextor (712, 716) íróinál a 2X CLV és az 5X CAV nagyon hasonló eredményt ad, bármelyik használható.

Egyébként a szabványban 1X CLV van előírva, tehát ilyen szempontból a K-Probe 4X ajánlott tesztelési értéke se "korrekt". Mégis milyen jó, egymással összehasonlítható értékeket lehet kapni az ajánlottal is, és mennyire kicsi az eltérés az 1X sebességű (= szabványos) teszteléshez képest.

#1274 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 19:50

Idézet: ramses - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 19:52

Amúgy meg én teljesen, és tökéletesen amatőr vagyok a dologban (ez látszik is), de nincs sehol leírva, hogy csak atomfizikusok szólhatnak hozzá a dolgokhoz. Gondolom ppéternek és erdokének is jobb ha nem csak egymással társalognak. Legfeljebb a magamfajta kéményseprőknek a hozzászólása érdemben nem ér annyit (nem ez a legjobb szó) mint a Miniszter Uraké, de ott hibázhatunk, ha ragaszkodunk a magunk nyilvánvaló hülyeségéhez, pláne még ha terjesztjük is. Én azt ajánlom, hogy a Miniszterek okítsanak (de ne hét kilóméter magasból), mi pedig tanuljunk, és fogadjuk el hogy van az életnek egy icipici területe, amiban vannak okosabbak nálunk. ;)

A tudás és két tudás viszonya is pillanatnyi állapot. Az egyik fórumban/témában te tudsz többet, egy másikban más. Az pedig egyáltalán nem bűn, ha valaki kíváncsi, és szeretne az adott témában jártasabb lenni. Sőt.
A gondot általában az okozza, hogy az adott témában jártasabb emberek válszolási kapacitása is véges, és itt most tényleg nem a segítőkészséggel van probléma. Általában a segítségre várók és a potenciális segítségnyújtók aránya meglehetősen "rossz", tehát pocséklásnak számít, ha valamit naponta vagy hetente többször újra meg újra megkérdeznek, anélkül hogy egy kicsit olvasgattak volna.
Ez persze nem csak erre a fórumra igaz.

Valahonnan mindenki szerezte/szerzi az információt, én pl. jobban szeretek utánaolvasni, ha van időm. Néha nekem is veszett sürgős a segítség, érthető lehet, ha valaki pl. nem akar a fagyogató gépe mellett naphosszat olvasgatni a lehetséges okokról.
Nade mindig minden ilyen veszett sürgős? :eek:

#1275 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 08:55

Ismét egy új verbatim :(

-Szintén A Kangau-s felirat a papíron.
-Made in taiwan
-alapanyag CMC MAG AE1
-Szokásostól eltérő szitázás
-PEARL WHITE névre hallgat
Rendelési száma vagy azonosítója 43553 ami ITT nem található :think:

Vélemény?

#1276 Felhasználó inaktív   CDDVD 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 09:01

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 9:55

Ismét egy új verbatim :(

-Szintén A Kangau-s felirat a papíron.
-Made in taiwan
-alapanyag CMC MAG AE1
-Szokásostól eltérő szitázás
-PEARL WHITE névre hallgat
Rendelési száma vagy azonosítója 43553 ami ITT nem található :think:

Vélemény?

iGEN EZ ENGEMET IS NAGYON IZGAT, MIFÉLE EZ A PEARL WHITE JELZÉS???? :think:
BITTORRENT FOREVER!

#1277 Felhasználó inaktív   szalai56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 13:46

Feltenném itt is, hátha elöbb kapok választ:
Ha valaki tud, segítsen. LG4160B író : Verbatim 8x +R lemezt 12x írja de Verbatim 16x -R-t csak 4x-en. 304 firmware. Mi lehet a baj? (ne azt írjátok hogy LG) :D

#1278 Felhasználó inaktív   szalai56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 14:16

Idézet: szalai56 - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 14:46

Ha valaki tud, segítsen. LG4160B író : Verbatim 8x +R lemezt 12x írja de Verbatim 16x -R-t csak 4x-en. 304 firmware. Mi lehet a baj? (ne azt írjátok hogy LG) :D

Köszönöm itt megkaptam a választ. ;) Bocsi :respect:

#1279 Felhasználó inaktív   balazs-_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 16:00

sziasztok!

mit javasoltok? melyiket vegyem. fontos lenne.

TDK 8X DVD+R
Verbatim 8X DVD+R
Verbatim 16X DVD+R

és Plextor 740A iróhoz valóban jobb a + os lemez?
köszi a választ

#1280 Felhasználó inaktív   ramses 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 17:18

Idézet: szalai56 - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 14:46

Harmatgyenge tudásom előtt is nyilvánvaló, hogy az lg íród firmware-je nem ismeri a Verbatim 16x-R-es lemezt, ami természetesen újabb lemez minta 8x+r és a firmware verziódtól is. Próbáld ki a nemrégiben megjelent A306-al.

Szerkesztette: ramses 2005. 08. 29. 17:26 -kor

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.