HWSW Informatikai Kerekasztal: Plextor - PX-708A - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Plextor - PX-708A Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 07. 10:48

:(  Sajnálom. A választ pedig köszönöm.  :respect:  Ridata 8x DVD-R-t használok régóta, erre 4x-en írok. Eddig minden jó volt, hibátlan mindegyik. Most is azt használom, a hiba után is. A dvd írással nincsen gond. Az említett Ridata is RitekG05-ös, nem? (nemtudom..) S miért 1x-sen írta meg az Arita-t, ezt nem tudod?

#62 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 10:51

Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 11:48

:(  Sajnálom. A választ pedig köszönöm.  :respect:  Ridata 8x DVD-R-t használok régóta, erre 4x-en írok. Eddig minden jó volt, hibátlan mindegyik. Most is azt használom, a hiba után is. A dvd írással nincsen gond. Az említett Ridata is RitekG05-ös, nem? (nemtudom..) S miért 1x-sen írta meg az Arita-t, ezt nem tudod?

Egy idő után mindent 4x-es Arita, Ridisc, Ribigyó lemez 8x-os RITEKG05 volt, nem épp a legjobb sorozatokból...  :rolleyes: Valószínűleg pocsék volt a lemez.

#63 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 11:12

Köszönöm a válaszod.

#64 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 09:55

PPéter: Mégegyszer köszönöm a segítséget. Az írót visszaadtam a tulajdonosának, igazából használatra volt nálam. :) Most viszont nagyon kellene a segítséged, mert kell vennem egy írót, saját célra. Plextort nem veszek, rettenetesen drága, na és eléggé válogatós.  Éppen ezért kellene a segítséged, légyszíves írd meg,hogy Te 20e Ft alatt milyen írót vennél. S olyat veszek. Mindig is hallgattam a tanácsaidra, rengeteget olvastam tőled annakidején a PC Guru-ban, s az oldaladat is rendszeresen látogattam, a www.cdgrab.hu -t , ami sajnos 3 hónapja nem frissült. Kár érte.  Nagyon várom válaszod, amit előre is köszönök!

#65 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 10:02

Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 10:55

PPéter: Mégegyszer köszönöm a segítséget. Az írót visszaadtam a tulajdonosának, igazából használatra volt nálam. :) Most viszont nagyon kellene a segítséged, mert kell vennem egy írót, saját célra. Plextort nem veszek, rettenetesen drága, na és eléggé válogatós.  Éppen ezért kellene a segítséged, légyszíves írd meg,hogy Te 20e Ft alatt milyen írót vennél. S olyat veszek. Mindig is hallgattam a tanácsaidra, rengeteget olvastam tőled annakidején a PC Guru-ban, s az oldaladat is rendszeresen látogattam, a www.cdgrab.hu -t , ami sajnos 3 hónapja nem frissült. Kár érte.  Nagyon várom válaszod, amit előre is köszönök!

Ha nem lesz mellette olvasásra szánt DVD-ROM meghajtó külön, akkor egy NEC ND-3520, 3540 írót javaslok, mert ezek olvasásra is nagyon jól - és gyorsan - használhatók, ha van DVD-ROM drive-od, akkor mind Pioneer DVR-109 (vagy Asus megfelelője), mind az említett NEC-ek, valamint a BenQ 1620 is jó választás lehet - LG-t csak akkor érdemes venni, ha a DVD-RAM írásra feltétlen szükséged van. BTC-t és Samsungot semmiképp ne.

#66 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 10:07

Hú de gyors voltál. Ez igen.  :D  Sok embernek van Pioneer DVR-109-e, olvasgattam is erről, de mindenképpen a véleményed a mérvadó. Akkor ilyen lesz. DvD olvasónak ott van a pár hónapos Plextor PX-116A3 ( :mad: ), amivel mint írtam,vegyes érzelmeim vannak. De megtartom. Nos akkor Pioneer DVR-109 lesz. Remélem a dvd-kben nem annyira válogatós, mint a 708A volt. Köszönöm Péter!

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó