Plextor - PX-708A
Elküldve: 2005. 06. 07. 10:48
Elküldve: 2005. 06. 07. 10:51
Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 11:48
Egy idő után mindent 4x-es Arita, Ridisc, Ribigyó lemez 8x-os RITEKG05 volt, nem épp a legjobb sorozatokból...
PPéter - CDGRAB.HU (volt BURN.HU)
Elküldve: 2005. 06. 14. 09:55
PPéter: Mégegyszer köszönöm a segítséget. Az írót visszaadtam a tulajdonosának, igazából használatra volt nálam.
Most viszont nagyon kellene a segítséged, mert kell vennem egy írót, saját célra. Plextort nem veszek, rettenetesen drága, na és eléggé válogatós. Éppen ezért kellene a segítséged, légyszíves írd meg,hogy Te 20e Ft alatt milyen írót vennél. S olyat veszek. Mindig is hallgattam a tanácsaidra, rengeteget olvastam tőled annakidején a PC Guru-ban, s az oldaladat is rendszeresen látogattam, a www.cdgrab.hu -t , ami sajnos 3 hónapja nem frissült. Kár érte. Nagyon várom válaszod, amit előre is köszönök!
Elküldve: 2005. 06. 14. 10:02
Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 10:55
PPéter: Mégegyszer köszönöm a segítséget. Az írót visszaadtam a tulajdonosának, igazából használatra volt nálam.
Most viszont nagyon kellene a segítséged, mert kell vennem egy írót, saját célra. Plextort nem veszek, rettenetesen drága, na és eléggé válogatós. Éppen ezért kellene a segítséged, légyszíves írd meg,hogy Te 20e Ft alatt milyen írót vennél. S olyat veszek. Mindig is hallgattam a tanácsaidra, rengeteget olvastam tőled annakidején a PC Guru-ban, s az oldaladat is rendszeresen látogattam, a www.cdgrab.hu -t , ami sajnos 3 hónapja nem frissült. Kár érte. Nagyon várom válaszod, amit előre is köszönök!
Ha nem lesz mellette olvasásra szánt DVD-ROM meghajtó külön, akkor egy NEC ND-3520, 3540 írót javaslok, mert ezek olvasásra is nagyon jól - és gyorsan - használhatók, ha van DVD-ROM drive-od, akkor mind Pioneer DVR-109 (vagy Asus megfelelője), mind az említett NEC-ek, valamint a BenQ 1620 is jó választás lehet - LG-t csak akkor érdemes venni, ha a DVD-RAM írásra feltétlen szükséged van. BTC-t és Samsungot semmiképp ne.
PPéter - CDGRAB.HU (volt BURN.HU)
Elküldve: 2005. 06. 14. 10:07
Hú de gyors voltál. Ez igen.
Sok embernek van Pioneer DVR-109-e, olvasgattam is erről, de mindenképpen a véleményed a mérvadó. Akkor ilyen lesz. DvD olvasónak ott van a pár hónapos Plextor PX-116A3 (
), amivel mint írtam,vegyes érzelmeim vannak. De megtartom. Nos akkor Pioneer DVR-109 lesz. Remélem a dvd-kben nem annyira válogatós, mint a 708A volt. Köszönöm Péter!

Súgó
A téma zárva.