Plextor - PX-708A
Elküldve: 2003. 08. 08. 22:18
És mennyiért?
Esetleg valakinek véleményére róla?
AMD Athlon 1000, Epox 8kha+, 512MB DDR 266 MHZ, Ati 9600, Gigabit Lan, Sb live, LG DVDRW
Netgear ReadyNas Duo 2x1TB, Buffalo MiniStation 120
Netgear FVS318 ProSafe router, Netgear GS105 Gigabit Switch
MSI PR210 Notebook, Popcorn Hour NMT C200
MySite
Elküldve: 2003. 08. 08. 23:59
Elküldve: 2003. 09. 02. 00:10
- Mennyibe kerül?
- Öt ezer
- Minek neked Négyezer? - Örülj neki, ha hármat kapsz. - Adok kettőt. - Nesze tedd el, itt egy ezres!
Elküldve: 2003. 09. 02. 00:20
Elküldve: 2003. 09. 02. 01:19
idézet:
Ezt írta PPeter:
Egyelőre csak annyit tudni, hogy bizonyos 4x-es DVD+R lemezeket 8x-osan is megír majd. Ennyi az összes infó. Meg hogy a 8x-os írás nem CLV lesz (tehát nem ilyen sebességgel írja a teljes lemezt), hanem 6x-osan kezdi és valamikor később vált fel 8x-os tempóra, tehát valószínűleg két külön zónában írja meg a korongot (Z-CLV elven). A hazai ár körülbelül nettó 55-60ezer lesz (a belső ATAPI változat esetén). Szimplán fogalmazva: egy-két hónapig biztos nem éri meg ilyet venni.[/quote]
hmmm....
kosz... kicsit borsos, de bár már ittlenne...
- Mennyibe kerül?
- Öt ezer
- Minek neked Négyezer? - Örülj neki, ha hármat kapsz. - Adok kettőt. - Nesze tedd el, itt egy ezres!
Elküldve: 2003. 09. 05. 12:41
JÓ HÍR:
Már itt van!!!
A nagykerekben már hozzá lehet jutni! Már amelyik forgalmaz Plextorokat! (pl. Ramiris)
Egyébiránt Péternek nagyon igazat adok!
Elküldve: 2003. 09. 05. 13:45
idézet:
Ezt írta Capt Obi:
Üdvözlet!
JÓ HÍR:
Már itt van!!!
A nagykerekben már hozzá lehet jutni! Már amelyik forgalmaz Plextorokat! (pl. Ramiris)
Egyébiránt Péternek nagyon igazat adok!
[/quote]
Hát én a fent említett cégnél nem igazán találtam meg.:confused: Te hol láttad???
CPU-Z
Elküldve: 2003. 09. 05. 14:27
idézet:
Ezt írta Szőrös Toto:
Hát én a fent említett cégnél nem igazán találtam meg.:confused: Te hol láttad???[/quote]
Bocsánat azt nem mondtam, hogy a weben még nincs kint! Ám ha az ember beloginol, akkor a letölthető árlistában már benne van! Ja igen és telefonon is érdeklődtem, de bocsi ez nagyker /hozzáférés "klubtagoknak"/!
Elküldve: 2003. 09. 05. 14:32
idézet:
Ezt írta Capt Obi:
Bocsánat azt nem mondtam, hogy a weben még nincs kint! Ám ha az ember beloginol, akkor a letölthető árlistában már benne van! Ja igen és telefonon is érdeklődtem, de bocsi ez nagyker /hozzáférés "klubtagoknak"/![/quote]
Nem kell anyira nagyképűnek lenni, mert én is klubtag vagyok.![]()
A letölthető listát még nem néztem, csak ami a jobb oladlon van, ott viszont sehol sem volt rajta!!!
CPU-Z
Elküldve: 2003. 09. 05. 14:40
idézet:
Ezt írta Szőrös Toto:
Nem kell anyira nagyképűnek lenni, mert én is klubtag vagyok.![]()
A letölthető listát még nem néztem, csak ami a jobb oladlon van, ott viszont sehol sem volt rajta!!![/quote]
Na tessék, máris megsértődikmég jó, hogy írtam smile-t!
Nem ismerhetem az összes itt lévő cég hátterét! :o
De böngészés helyett akár hívd fel a Modróczky Pétert. :)Klubtagoknak ingyen![]()
Elküldve: 2003. 09. 05. 15:17
Elküldve: 2003. 09. 05. 18:10
idézet:
Ezt írta BigBear:
Nos, bent figyel a gépemben egy ilyen cuccos, még nem tudtam mindent letesztelni vele, de jónak tűnik. Cd-t mindenesetre tökéletesen ír... (Elfogytak a nyavalyás DVD lemezeim így nem sok lemezzel tudtam kipróbálni, de azok is jók lettek.)[/quote]
Áhh majd légyszi oszd meg velünk tapasztalataid, mert én is szándékozom egy ilyet venni! Hol vetted?
Elküldve: 2003. 09. 05. 19:01
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Áhh majd légyszi oszd meg velünk tapasztalataid, mert én is szándékozom egy ilyet venni! Hol vetted?[/quote]
Az e-connect-nél vettem, ma délelőtt jött meg. Eddig nem sok DVD-t írtam meg vele, de azok rendben voltak.
DVD+R-es lemez (Valami noname, elvileg Ricoh): ok (igaz, egy rossz lett, de nem tudom miért... Látszólag megírta, de semmi se olvasta utána, az író se :confused:
DVD-R lemez (Primedisk): ez is oké.
Hát ma ennyi mert csak ezek voltak itthon. (Ja illetve +RW TDK és Primedisk,amit még próbáltam, de ezek is rendben.)
Ami tetszett (apróság ugyan), hogy a tálcamozgatása elég gyors. (Legalábbis a régi Plextor 24-es CD-írómhoz képest. Az amíg kinyitotta a tálcát elmentem kajálni is akár...)
Eddig szépen olvasott mindenféle lemezt, CD-t és DVD-t is.
A lemezfelismerése is gyorsabb mint pl. az előző NEC 1300-as meghajtómé volt.
Elküldve: 2003. 09. 05. 19:58
idézet:
Ezt írta BigBear:
Az e-connect-nél vettem, ma délelőtt jött meg. Eddig nem sok DVD-t írtam meg vele, de azok rendben voltak.
DVD+R-es lemez (Valami noname, elvileg Ricoh): ok (igaz, egy rossz lett, de nem tudom miért... Látszólag megírta, de semmi se olvasta utána, az író se :confused:
DVD-R lemez (Primedisk): ez is oké.
Hát ma ennyi mert csak ezek voltak itthon. (Ja illetve +RW TDK és Primedisk,amit még próbáltam, de ezek is rendben.)
Ami tetszett (apróság ugyan), hogy a tálcamozgatása elég gyors. (Legalábbis a régi Plextor 24-es CD-írómhoz képest. Az amíg kinyitotta a tálcát elmentem kajálni is akár...)
Eddig szépen olvasott mindenféle lemezt, CD-t és DVD-t is.
A lemezfelismerése is gyorsabb mint pl. az előző NEC 1300-as meghajtómé volt.[/quote]
Köszi az infókat!
Elküldve: 2003. 09. 08. 11:53
Prolta mar valaki?
Elküldve: 2003. 09. 08. 14:38
idézet:
Ezt írta TEST11:
Alitolag tud 4x lemezt 8x-an irni.(nehany lemezen)
Prolta mar valaki?[/quote]
Mozijegyed van, hogy sietsz?Nem ráér 4x vagy még lassabban megírni? És akkor biztos az írás!!! Sőt a lemez élettartalma is (adattároló idő).
Miért siettek annyira? :-|
Lassan írj, tovább élsz!
PPéter neked mi a véleményed erről?
Elküldve: 2003. 09. 08. 19:24
idézet:
Ezt írta Capt Obi:
Mozijegyed van, hogy sietsz?Nem ráér 4x vagy még lassabban megírni? És akkor biztos az írás!!! Sőt a lemez élettartalma is (adattároló idő).
Miért siettek annyira? :-|
Lassan írj, tovább élsz!
PPéter neked mi a véleményed erről?[/quote]
Minél gyorsabb és stabilabb annál jobb!![]()
Elküldve: 2003. 09. 09. 11:41
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Egyik hazai nagykerbe a héten érkezik ilyen író!
55+áfáért[/quote]
No de melyikbe, mert a Ramiba drágább!??

Súgó
A téma zárva.