idézet:
Ezt írta Wyco:
Mond
De hogyhgoy ez a kettő ua.? :confused:[/quote]
Kicsit visszaolvasol, van róla elég sok infó. Nálam az A06-os pionak nem volt még gondja egyik lemezzel sem (szintén leírtam miket néztem meg eddig), pedig az alap firmware van rajta.
Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról (IV.)
Elküldve: 2003. 10. 08. 18:36
Elküldve: 2003. 10. 08. 18:36
idézet:
Ezt írta ecet:
Úgy hogy a Pio meghajtójára épül, gyk csak fw-ben különbözik tőle. Ugyanez igaz mackósajt által jelzett ASUS-ra is...az is Pio.
Vagy ha már a Plextort megemlítettem fentebb, akkor az a NEC 1100-ra épül , mint ahogy a HP 300 vag TDK stb drive-ja.
Remélem így már érthető[/quote]
Igen! Köszi
Majd ha meg lesz véve valami akkor szolok.![]()
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 10. 08. 19:17
Elküldve: 2003. 10. 08. 19:45
idézet:
Ezt írta ecet:
Úgy hogy a Pio meghajtójára épül, gyk csak fw-ben különbözik tőle. Ugyanez igaz mackósajt által jelzett ASUS-ra is...az is Pio.
Vagy ha már a Plextort megemlítettem fentebb, akkor az a NEC 1100-ra épül , mint ahogy a HP 300 vag TDK stb drive-ja.
Remélem így már érthető[/quote]
Olvasva a topicokat, ez az azonosság nekem
is feltűnt..
A tapasztalatok alapján a pio106-os egy nagyon jó író!!
Nem akarom agyondícsérni, de szerintem most ez a bestbuy!
Már csak az a gond, hogy SEx-ben (merthogy én is SEx-ként
ismerem), nem lehet kapni Pio106-ot. Marad a két klón, ami
nem feltétlenül rosszabb. Csak egy gond van velük: supportban,
firmware ellátottságban nem biztos, hogy vannak olyan jók,
mint az eredeti Pio. Mondjuk az Asusék support-ját elég jónak
ismertem meg..! Már csak az a kérdésem, hogy szerintetek
melyiket vegyem inkább?
Asus DRW-0402P/D, vagy Teac DV-W50D ??? :confused:
Szvsz Asus.. de mindenképp cáfoljatok, ha tudtok!!![]()
![]()
[ 2003. október 08.: Bili szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. október 08.: Bili szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 08. 20:16
- A netről vannak letöltve kb. 90 perces előadások (WMV formában, 250-300 kbit/s bitrátaval, szóval nem épp DVD minőség
Ezekből kellene összeállitani egy DVD-t, úgy hogy minnél több ráférjen, de azért nézhető legyen, és választani lehessen az egyes előadások között.
A netről letöltött előadások mérete 180-280 MB közé esik ....
Kinek van ötlete ?
Elküldve: 2003. 10. 08. 20:27
idézet:
Ezt írta Bili:
...[/quote]
Magam ellen beszélek, de szerintem ASUS. Hamarabb kint van hozzá a fw., mint a Teac-hez. Én is Asusra pályáztam, de sehol sem kaptam emberi áron.![]()
Elküldve: 2003. 10. 08. 22:13
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Magam ellen beszélek, de szerintem ASUS. Hamarabb kint van hozzá a fw., mint a Teac-hez. Én is Asusra pályáztam, de sehol sem kaptam emberi áron.[/quote]
Soot, Asusek mar kiadtak az 1.07-uket, masnapra meg volt az atirt flasher, hogy bele lehessen rakni a hackelt Pio firmware-t.
Teac-nal se kep, se hang, meg az alap 1.05-os firmware se toltheto le, igy meg nem tudtak adaptalni a Pio flasher progit hozza.![]()
Elküldve: 2003. 10. 08. 22:41
Elküldve: 2003. 10. 09. 00:32
idézet:
Ezt írta isti1968:
Ötleteket szeretnék kérni, adva van egy feladat:
- A netről vannak letöltve kb. 90 perces előadások (WMV formában, 250-300 kbit/s bitrátaval, szóval nem épp DVD minőség).
Ezekből kellene összeállitani egy DVD-t, úgy hogy minnél több ráférjen, de azért nézhető legyen, és választani lehessen az egyes előadások között.
A netről letöltött előadások mérete 180-280 MB közé esik ....
Kinek van ötlete ?[/quote]
Csak nem a ME
Javallat tsunami mpeg encoder + kvcd templates 352x288-ba vbr mpeg2 program streamnek enkódol.
utána bármilyen dvd auth cuccal struktúra elkészít. ha nemvagy nagyon kényes a menü meglétére, akár ifoedit.
kb 12-14 órányi cuccot tudsz feltuszkolni egy dvdre![]()
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2003. 10. 09. 06:31
Ja és ha kiirok egy Mpeg-et (divx) DVD-re, azt az asztali is simán lejátsza vagy akkor még vmi mást is kell tenni ha ilyen vágyaim vannak?
[ 2003. október 09.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 10. 09. 07:26
idézet:
Ezt írta Wyco:
Az a gond h nevelőapám veszi és ő elvárja hogy boltbol legyen meg minden tisztán...
többieknek köszi, még várok ajánlatokat
ez a Teac télleg jó?
[ 2003. október 08.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Bocsesz ha nem voltam világos: ez abszolut tiszta, egy nagykereskedő viszonteladói ára, csak gondoltam nem cégreklámról szól ez a fórum és ezért nem írtam oda a barátom cégének (aki hivatalos viszonteladó) nevét és elérhetőségét.
[ 2003. október 09.: mackosajt111 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 09. 07:51
idézet:
Ezt írta Wyco:
Az ASUS-t boltban Sulinettel (hol) lehet kapni?
Ja és ha kiirok egy Mpeg-et (divx) DVD-re, azt az asztali is simán lejátsza vagy akkor még vmi mást is kell tenni ha ilyen vágyaim vannak?
[ 2003. október 09.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Kapható M.o.-n olyan DVD lejátszó ami lejátssza az AVI-t (DivX3-4-5, Xvid), mondjuk a DivX 3-mal esetleg gondjai lehetnek, mert az még nem mpeg-4.
A legtöbb asztali masina viszont nem játszik ilyent, át kell konvertálni a filmet, pl. a DVD2SVCD progival, aztán pl. DVDLabbal felírni....
(ASUS ügyben küldtem privit)
Elküldve: 2003. 10. 09. 11:22
Elküldve: 2003. 10. 09. 13:34
idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:
Csak nem a ME
Javallat tsunami mpeg encoder + kvcd templates 352x288-ba vbr mpeg2 program streamnek enkódol.
utána bármilyen dvd auth cuccal struktúra elkészít. ha nemvagy nagyon kényes a menü meglétére, akár ifoedit.
kb 12-14 órányi cuccot tudsz feltuszkolni egy dvdre[/quote]
Jó ötlet, köszi, ki fogom próbálni ..... (Csak a kvcd temapltes-ben nem találom a "352x288-ba vbr mpeg2" lehetőséget)
A tipp nyerő !! : (ME)
[ 2003. október 09.: isti1968 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 09. 16:37
idézet:
Ezt írta mackosajt111:
Bocsesz ha nem voltam világos: ez abszolut tiszta, egy nagykereskedő viszonteladói ára, csak gondoltam nem cégreklámról szól ez a fórum és ezért nem írtam oda a barátom cégének (aki hivatalos viszonteladó) nevét és elérhetőségét.
[ 2003. október 09.: mackosajt111 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Oksa, köszi majd benézek hozzájuk!
Elküldve: 2003. 10. 09. 17:48
Napokban vettem aproneten keresztul par ures dvdt tesztelni.
Otthon tuzetesebben megvizsgalva azt vettem eszr, hogy a szeleiknel mindegyik kicsit be van repedve.Ez a jelenseg mennyivel roviditi meg szerintetek a lemez elettartalmat, vagy nem annyira veszelyes?
Koszi elore is
Elküldve: 2003. 10. 09. 18:25
idézet:
Ezt írta thag:
Sziasztok!
Napokban vettem aproneten keresztul par ures dvdt tesztelni.
Otthon tuzetesebben megvizsgalva azt vettem eszr, hogy a szeleiknel mindegyik kicsit be van repedve.Ez a jelenseg mennyivel roviditi meg szerintetek a lemez elettartalmat, vagy nem annyira veszelyes?
Koszi elore is[/quote]
Szerintem rövidfilmekre jó lesz.....![]()
Elküldve: 2003. 10. 09. 19:39
Invalid block address
Could not perform end of Disc-At-Once
Invalid write state
Could not perform end of Disc-At-Once
Burn process failed at 2x (2 760 KB/s)
Biztos valami egyszerű hiba segítsetek már ki.
Üdv: szabv
Elküldve: 2003. 10. 10. 05:41
Az IfoEdit írja ki de nem tudom mi a problémája!
Plííííííííííííz!!!!!!!!!! :confused:
Elküldve: 2003. 10. 10. 06:42
idézet:
Ezt írta Gagyibyte:
Azt szeretném kérdezni, hogy találkozott már valaki ezzel az üzenettel: Your folder 'VIDEO_TS' is not uppercase. Should I make it uppercase?
Az IfoEdit írja ki de nem tudom mi a problémája!
[/quote]
Nem VIDEO_TS a könyvtárad, hanem pl. video_ts, és ezt szeretné nagybetűssé tenni. A progit nem ismerem, de ezt kérdezi.

Súgó
A téma zárva.