idézet:
Ezt írta nimfas:
Mykee!
dvd.shrink.3.0 nem hoz túl fényes eredményt.... nekem a InstantCopy 8 szebb képet produkál, a DVD2DVD-R.1.5.1. pedig a legszebbet, mivel a CCE-vel dolgozik... bár ennek ára van, sokkal tovább csinálja, de hát vmit valamiért.
Ezzel az a gond, hogy a menüt azt nem másolja, csak magát a filmet((
További megoldás keresek erre, és a másik kérdésemre is.[/quote]
Erre a kérdésedre: Szóval ez már tényleg számtalanszor le lett írva.
A veleje a dolognak az hogy ha a filmet tartalmazó VTS-edben csak egy PGC van akkor jó a DVD2DVDR újrakódolni csak a filmet, majd az Ifoupdate segítségével összeszerkesztheted a többi csingilingivel.
Bonyolultabb esetekben avagy a DVD2DVDR alternatívájaként ott a DoItFast4U "család" (legalább én írtam már róla) - amihez mellesleg van egy illeszkedő NUMenu4U progi is és ez CCE-vel átkódolja neked a menüidet is.
Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról (IV.)
Elküldve: 2003. 10. 14. 07:36
Elküldve: 2003. 10. 14. 07:50
Gyors kérdés, melyik progival lehet gyorsan újrakódolás nélkül vágni mp2 kép hang állományt (pl.mint a virtualdub-ban).
Előre is köszi mindenkinek.
Elküldve: 2003. 10. 14. 07:59
idézet:
Ezt írta qwik:
Üdv guruk!
...melyik progival lehet gyorsan újrakódolás nélkül vágni mp2 kép hang állományt (pl.mint a virtualdub-ban). ...[/quote]
[url="http://"http://www.pegasys-inc.com/e_main.html"]TmpegEnc[/url]
Elküldve: 2003. 10. 14. 08:54
idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:
sewhogy. son-t és slt-t támogat és annyi. ha megvannak a felirataid textben, praktikusan srt formátumban 8a subrip-pel lehet helyre, tétre, színre helyes srt-t is csinálni) akkor a subtitle workshop-pal konvertálhacc son és slt formátumra pl.[/quote]
Köszi szépen!
De ez igy már túl nyakatekert.Maradok asszem a IFOedit authornájánál. Csak át akartam térni a Maestrora, ha esetleg egy mozifilmhez valaki kér egy egyszerű menüt, akkor a Maestróval tudok hozzáadni.
Most két megoldás lehetséges:
1. Elküldöm az illetőt a fenébe, ne akarjon menüt...
2. Keresek valami más progit. Azt hiszem ezt választom.![]()
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2003. 10. 14. 09:08
Már próbálkoztam vele egyszer de akkor valami miatt nem működött. De most felbiztattál és minden ok.
mégegyszer köszi a gyors választ!
Elküldve: 2003. 10. 14. 09:18
idézet:
Ezt írta Yoisten:
Mi a kódja az universalnak és hányszorosan írtad meg? Nekem az alap fw van benne, de mint írtam a topicban, nem láttam még okot rá, hogy frissítsem.[/quote]
Hát ugyanaz a GSC001 kódu universalok mint eddig. 1x sen irtam (nem is lehet gyorsabban) 1.07fw
Elküldve: 2003. 10. 14. 09:43
idézet:
Ezt írta narumon:
Hát ugyanaz a GSC001 kódu universalok mint eddig. 1x sen irtam (nem is lehet gyorsabban) 1.07fw[/quote]
Az hogy a kód ugyanaz,még nem garancia a sikerre.
Én a nyáron vettem Universalt,2x 25 db.-ot,kb egy hét eltéréssel.Ezeket frankón megirta a Toshibám.A sikeren felbuzdúlva vásároltam még 50db.-ot.Itt kezdödtek a bajok.Az elsö 5db.-ot kapásból elrontotta,a hibajelenseég ugyanaz mint Nálad.Az egyetlen különbség a jó és a rossz széria között a szériaszám volt.Na, azóta használok Ritek-et.
[ 2003. október 14.: karlos szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 14. 09:51
idézet:
Ezt írta mackosajt111:
Erre a kérdésedre: Szóval ez már tényleg számtalanszor le lett írva.
A veleje a dolognak az hogy ha a filmet tartalmazó VTS-edben csak egy PGC van akkor jó a DVD2DVDR újrakódolni csak a filmet, majd az Ifoupdate segítségével összeszerkesztheted a többi csingilingivel.
Bonyolultabb esetekben avagy a DVD2DVDR alternatívájaként ott a DoItFast4U "család" (legalább én írtam már róla) - amihez mellesleg van egy illeszkedő NUMenu4U progi is és ez CCE-vel átkódolja neked a menüidet is.[/quote]
Ez a ket progi teljesen free? Nem is ismertem.
Elküldve: 2003. 10. 14. 09:54
idézet:
Ezt írta narumon:
Hát ugyanaz a GSC001 kódu universalok mint eddig. 1x sen irtam (nem is lehet gyorsabban) 1.07fw[/quote]
Én 4x-en írtam meg a pio-val az universalt és semmi gondot nem tapasztaltam. Nero felajánlotta a 4x-est is.
Elküldve: 2003. 10. 14. 10:01
idézet:
Ezt írta Yoisten:
Én 4x-en írtam meg a pio-val az universalt és semmi gondot nem tapasztaltam. Nero felajánlotta a 4x-est is.[/quote]
Van "gyári" 4x Universal is.A kódja: RITEKG04
Elküldve: 2003. 10. 14. 10:06
A kérdésem nagyon nem lehet új. Milyen írót vegyek?
Olvasgattam a forum 1 részét és kiderült hogy a Pio mindenkinek 99%ban bevált!
De az is kiderült számomra hogy a Teac az régebbi Pio vagy csak a firmware más benne?
Naggyából e 2 író közt van a voksom is de ezt a firewaret lehet frissíteni is ha jól olvastam?
A kérdés csak annyi hogy ha olcsóbb a Teac akkor azt kell vennem és van 1 drágább Piom?? Pio 106 az melyik Teac??
Vagy azért mégis a Pio az Pio!
(Nem akartam végigolvasni ezért mind a 15 oldalt!)
Köszi a megértést és a válaszokat!
Elküldve: 2003. 10. 14. 10:22
idézet:
Ezt írta MajaG:
Ez a ket progi teljesen free? Nem is ismertem.[/quote]
Teljesen free. Ráadásul nem is kettő hanem négy progi, mert van még a DoCCE4U és a Reauthorist is. De ezek mind egymásra épülnek. (gájdok pl. doom9-en)
Elküldve: 2003. 10. 14. 10:41
idézet:
Ezt írta mackosajt111:
Teljesen free. Ráadásul nem is kettő hanem négy progi, mert van még a DoCCE4U és a Reauthorist is. De ezek mind egymásra épülnek. (gájdok pl. doom9-en)[/quote]
Koszontem. Hetvegen kiprobalom.
Elküldve: 2003. 10. 14. 11:35
idézet:
Ezt írta karlos:
Van "gyári" 4x Universal is.A kódja: RITEKG04[/quote]
Ugyanaz a GSC001 a kódja amit megírtam, mint a kollégának.
Elküldve: 2003. 10. 14. 11:40
Segítségeteket kérem: a közelmúltban vettem egy Pioneer A06-os DVD-írót. Kezdetben nem is volt probléma, de mostanában nem hajlandó végigírni a lemezeket, 20-80% között valamikor leáll a következő üzenettel: "communication failed". Ez CD-írásra is vonatkozik. Mindez Windows XP-ben történik. Ha ugyanazon a gépen Win98-cal bootolok, simán írja a lemezeket. Mi lehet a probléma?
Elküldve: 2003. 10. 14. 13:42
idézet:
Ezt írta mackosajt111:
Teljesen free. Ráadásul nem is kettő hanem négy progi, mert van még a DoCCE4U és a Reauthorist is. De ezek mind egymásra épülnek. (gájdok pl. doom9-en)[/quote]
Sorry vagyok, illetve helyesebben ma egy kicsit dekoncentrált:
A teljesség kedvéért le kell írjam, hogy kell még a CCE (ez ugye triviális) a DVDdecrypter, a Daemontools vagy valami hasonló, opcionálisan a Bitrateviewer, az IFOupdate s végül, de nem utolsó sorban a Scenarist is (de az ez utóbbi használatához szükséges pilóta vizsga nem...)
[ 2003. október 14.: mackosajt111 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 14. 15:33
[url="http://"http://www.polarhome.com:793/~afonic/shrink.htm"]http://www.polarhome...onic/shrink.htm[/url]
Aztán még próbálkozom más filmekkel is...
Elküldve: 2003. 10. 14. 15:36
idézet:
Ezt írta Lipy1:
Naggyából e 2 író közt van a voksom is de ezt a firewaret lehet frissíteni is ha jól olvastam?
A kérdés csak annyi hogy ha olcsóbb a Teac akkor azt kell vennem és van 1 drágább Piom?? Pio 106 az melyik Teac??[/quote]
Lehet firmware-t frissiteni, felteve ha a gyarto kiad egy ujabbat. Teac-re ez nem jellemzo
Amugy Teac DV-W50D==Pioneer x06, Teac DV-W50E==Pioneer x05.
idézet:[/quote]
(Nem akartam végigolvasni ezért mind a 15 oldalt!)
Legkozelebb nem artana, eddig legalabb 5 helyen leirtuk ugyanezt.
Elküldve: 2003. 10. 14. 15:44
idézet:
Ezt írta Mykee:
Közben kiadtak egy leírást a DVD Shrinkhez, amellyel elég szépen megvághatod minőségire a filmet:
[url="http://"http://www.polarhome.com:793/~afonic/shrink.htm"]http://www.polarhome...onic/shrink.htm[/url]
Aztán még próbálkozom más filmekkel is...[/quote]
1. Ez a gájd semmi olyat nem tartalmaz, amit a hivatalos honlapról (is) ne lehetne megtudni.
2. A hivatalos honlapon van olyan gájd is ami azt is leírja, hogy akár fejezetről-fejezetre (vagy még precízebb darabokban) módosíthatod a Shrink tömörítési beállításait.
3. "Minőségire": Kutyából pedig bizonyosan nem lesz szalonna........
Elküldve: 2003. 10. 14. 16:03
Hol lehet és mennyiért kapni Maxell vagy más normális 3X RAM lemezt???
Választ előre is köszi

Súgó
A téma zárva.