HWSW Informatikai Kerekasztal: Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról (IV.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról (IV.) Értékeld a témát: -----

#761 Felhasználó inaktív   Gagyibyte 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 15. 13:19

idézet:
Ezt írta mackosajt111:

2.5-össel nekem is problémáim voltak.
[/quote]
Igazából nem tudom mi a problémátok de látva a CCE 2.5-ös problémákat elképzelhető, hogy itt a gond. Ugyanis nem megy rendesen AMD procival!
Gagyibyte

#762 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 14:08

Nekem is is kifagyott a kódolásnál. CCE 2.66 (Csendben megjegyzem itt is amd, de nem hiszem, hogy e miatt...)
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#763 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 16:43

Elmondom akkor most mindenkinek ez egy CCE bug.
Ugynevezett memory leak bug. Sajnalatos de ez van, legtobbszor akkor jon elo amikor fixre van allitva a windows lapozo fajlja es elfogy a memoria. Elojon ez sajnos azoknal a progiknal amik CCE-t hasznalnak.
Ha jol emlexem legujabb eclcce fileben az 1.6osban javitottak.

[ 2003. október 15.: Jakuza szerkesztette a hozzászólást ]
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#764 Felhasználó inaktív   Takimate 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 15. 17:54

Sziasztok !
DVD író vásárlására adtam a fejem. Belekóstoltam a +/- őrületbe.
Amit eddig megtudtam. A -os olcsóbb mint a +os. A Pioneer a legjobb. Érdemes +/-ost venni, de ezek drágábbak általában.
Mivel nem túl vastag a pénztárcám, nagyon örülnék, ha elég lenne egy minuszost vennem. Persze ha kell megveszem én a +/-ost de ha nem muszáj, nem szeretném.

Kérdéseim:
1. Csak -os író tud olvasni +ost és -ost is egyaránt?

2. Ha kapok kölcsön egy eredeti +os DVD-t, le tudom másolni én azt ezzel a -os írómmal ilyen letárolásos módszerrel? Tudom én azt nézni utána ? Átváltozik minuszossá?????

3. Másnak én nem írnék DVD-t, asztalim sincs, csak magamnak másolnék le eredeti DVD-t, illetve adatok írnék. Erre ugye bőven elég lenne a CSAK minuszos író?

A 2-es kérdés lenne a fő végülis... :rolleyes:

#765 Felhasználó inaktív   nimfas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 18:00

nekem cce267 van... a régit felülírtam (1.5) az 1.6-os filelal... ma megnézem, hogy műxik-e :-)

#766 Felhasználó inaktív   Syraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 19:09

idézet:
Ezt írta Takimate:
Sziasztok !
A 2-es kérdés lenne a fő végülis... :rolleyes:

Hello!

Az anyag/film/ISO az ugyanaz, ha - ra irod, ha + -ra, es meg az irok is olvassak a masik formatumot, siman at tudsz masolni egy pluszos lemezrol egy filmet pl -ra egy -os iroval. Ha viszont eredeti filmeket akarsz atmasolni ott lesz egy kis problemad a DVD9>DVD5 atalakitassal.
Syraly

[/quote]
Uj: A64 X2 3800+, Asus M2N-E/SLI, 2x512 Geil, 250GB SATA samsung, CoolerMaster Hyper TX

Kövület:Athlon XP 1700+@2400+ (1925MHz 12.5x154), Vulcano 6CU, Abit KR7A133, 3x256 DDR(266@300), Radeon 7500(300/500), Seagate Barracuda IV 7200RPM 60GB, 120GB, Maxtor 80Gb, SB Audigy, Toshiba SD R-5002, Realtek 8019AS 10M Combo, Realtek 8139 10/100 UTP
Canon PowerShot A70

#767 Felhasználó inaktív   narumon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 23:37

idézet:
Ezt írta Gagyibyte:

Igazából nem tudom mi a problémátok de látva a CCE 2.5-ös problémákat elképzelhető, hogy itt a gond. Ugyanis nem megy rendesen AMD procival!
[/quote]

Ez érdekes... akkor nekem miért megy hibátlanul itthon is és a céges gépen is??? :o
Hifi: Oppo DV-980, Yaqion 6V6 csöves, JMLab Focal 918

#768 Felhasználó inaktív   Kilyan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 23:44

A cce2.50-ről:
én amd-vel dolgozom és a következőként műxik:

1.minden avysinth script utolsó sora:
ResampleAudio(44100)

2. A proci nem legyen húzva, lehetőleg a memória se. Jobb lassan lekódolni valamit mint 3-szor majdnem.

3. Avysinth 2.0x (ahol x a legujabb) verziót használom, a 2.5x nem igazán vált be. Ha az fent volt akkor registryben törölni kell minden rá vonatkozó dolgot.

4. Ha még mindig nem stimmel vmi akkor a cce 2.50 exéjén jobb gomb, compatibility, és válasz 98/me-t.

Remélem ez segit.

#769 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 23:52

idézet:
Ezt írta Gagyibyte:

[/quote]
Gagyibyte

A probléma ha jól sejtem az, hogy leszámol ugye 1 menetet, majd valamelyik menetben szépen kiirja hogy CRC error van, magyarán az adott képkoca az előző menetben másmilyen volt (szerinte)
1. videofrumokon körül kell nézni. Van a CCE 2.50-hez javítópeccs
2. A CCE 2.50-et célszerűbb a vfapi readeren át hajtani mint avs scripttel direktbe.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#770 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 01:23

"...majd valamelyik menetben szépen kiirja hogy CRC error van, magyarán az adott képkoca az előző menetben másmilyen volt (szerinte)..."

Ez memóriahiba/durva tuning/instabil gép esetén is előferdülhet.

#771 Felhasználó inaktív   Tombolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 06:29

Na, vásároltam egy ilyet: ASUS DRW-0402P/D. Nékem tetszik! Igaz, hogy az első lemezt elszúrtam vele. De csak a nero szerencsétlenkedése miatt. Recordnow megírta gond nélkül. Első benyomás alapján jónak tűnik a kicsike. Új firmware ehhez sincs. Akár a Teachez. Remélem, hogy ez a drive már kigyógyult a régi betegségekből. Anno 32* asus volt kettő darabom. Meghaltak. Volt DVD rom belőle. Az csak félig halt meg. :) De mivel Teac és Pioneer nem volt ez maradt. Remélem, hogy ezt már jobban összerakták. Mondjuk, a slot in-es pioneer is kihalt melőlem. Ha utánanézek akkor azt tudom mondani, hogy a három Teac íróm nem adta csak meg magát. Volt pana, sony, jvc. Panából három halt le. Na Asushoz vissza. Remélem, hogy jó lesz. Bocs, hogy egy kicsit elkalandoztam. :)

#772 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 07:50

idézet:
Ezt írta Tombolo:
[...]
Na, vásároltam egy ilyet: ASUS DRW-0402P/D. Új firmware ehhez sincs. [...]
[/quote]

Olvasd el a 10 oldal alján Jakuza hozzászólását (Asus->Pio átalakítás)...
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#773 Felhasználó inaktív   Tombolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 10:22

Megtettem. Látványos volt a javulás. Datatrack dvd-t 1* helyett 2* írja. Primedisc detto. Köszi a segítséget!

#774 Felhasználó inaktív   lamenyik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 11:12

Sziasztok, segítség pls, Toshiba 5002 nem akar működni. Új gép, P4P800, alapon ketyeg, pri master egy samsung 40G, ATA100 madzagon, sec master a toshiba, szintén ATA100 madzagon - más nincs. A pri/sec slave egy-egy inaktív rack, vinyó nélkül, kikapcsolva.
Gép indít, oprendszer telepít (XPSP1), majd tenném be az ASUS gyári lemezét, hogy pakoljam az alaplap drivereit, és ilyenkor:
- fel se pörög a toshiba, csak vár, majd úgy 1-2 perc múlva megmutatja, hogy van benne lemez
- néha meg elindul, de akkor a telepítéseknél teljesen véletlenszerűen crc-hibával, esetleg a média hiányára panaszkodva megáll.
Mi ez ?

#775 Felhasználó inaktív   lamenyik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 11:14

Kérdeznék is: lehet USB2-n DVD-írót tartani ?

#776 Felhasználó inaktív   Totis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 14:02

Üdvözlet!

Kérlek segítsetek döntenem. Szeretnék egy DVD írót venni Sulinet programban. Melyiket ajánlanátok? Feltétel, hogy tudja az összes formátumot. Előre is köszi a válaszokat.
Ui:
Végigolvastam nagyjából a topicot de azt nem tudom miket lehet venni sulinetes programban.
Nem tudom, hogy azt a kábelt oda kell-e dugni.
zZzZzZzZzZz.....

#777 Felhasználó inaktív   lamenyik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 14:08

Mr. Senki ?

#778 Felhasználó inaktív   Totis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 14:15

A Plextor PX-708A benne van a Sulinet programban? Ezeket honnan lehet megtudni?
Nem tudom, hogy azt a kábelt oda kell-e dugni.
zZzZzZzZzZz.....

#779 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 14:17

idézet:
Ezt írta PPeter:
"...majd valamelyik menetben szépen kiirja hogy CRC error van, magyarán az adott képkoca az előző menetben másmilyen volt (szerinte)..."

Ez memóriahiba/durva tuning/instabil gép esetén is előferdülhet.
[/quote]

PPeter ezesetben kimondottan athlon specifikus problema, teljesen jol mukodo stabil gepeken trivialisan reprodukalhato. Ez kozismert, annyira, hogy a CinemaCraft ki is adott egy javitopeccset mint az ismert. A 2.50 piii/piv-re van durvan optimalva.
Mondjuk engem ez engem nem nagyon erint, mert anyagi lehetosegeim csak a CCE Basic megvasarlasat tettek lehetove. Ez kicsit "gyengebben" teljesit mint az SP, de megkozeliti a Canopus Procoder minseget. Ara kb 90USD

#780 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 14:20

idézet:
Ezt írta lamenyik:
Kérdeznék is: lehet USB2-n DVD-írót tartani ?[/quote]

Lehet. De ha van lehetoseged ra, akkor inkabb hasznald a sokkal megbizhatobb firewire verziokat.

Téma megosztása:

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »