Na mielőtt miattam estek egymásnak itt, tisztáznám a kérdéseiteket
Nos a B4 egyátalán nem lassú, nincs különösebb gondom vele. Csak a 80GB kicsit szűk lett már, és sulinetet úgyis ki akarom használni még idén valamire.
Szal ezért figyel be MELLÉ egy 160-as samsung.
A windows reinstallt illetően viszont dilemmában vagyok még.
pro:
1. tiszta rendszer
2. friss driverek
kontra:
1. utálok ezzel tökölni
2. minden progit újra kell húzni, és jó sok van belőlük
3. minden drivert, windowst, stb újra be kell lőni... ah
Ghost ügy is érdekes kérdés. Amikor anno elpusztult az első 80GB-os B4-em 3 honap után, és megjött a csere, próbálkoztam a komplett rendszerem átvitelével. Na nem pont ghosttal, valami partition magic szerű cucc kombóval. Ment is szépen, csak 1 baj volt vele: Az új winyóról az XP nem jutott túl a logon-on. Mivel a winyohoz kötötte magát a hardver regisztráció gondolom. Szal az új winyóról CSAK akkor bootolt be az XP, ha mellette a régi is bentvolt még slavenek

Ha a régi winyot nem észlelte, baszott beengedni.
Szal ilyen formában nem szivesen szívnék.
Viszont az érdekelne, HOGYHA NETÁN újraházom az új winyora az XP SP1-et, akkor
1. Mi a módja egy olyan DVD elkészítésének, amiről utána ghosttal, vagy bármi mással később a feldriverezett windowst bakupolni tudom probléma, ujwinyo, stb esetén? Tehát gondolni akarok már a jövő easy windows installjára is.
2. Miután felvillantottam az új XPt az új winyóra, visszrakhatom e slave-re a B4-et a régi rendszerrel anélkül, hogy az bezavarna az új installomnak? értem ezalatt pl meghajtó betűjelek keveredése, stb... (ezzel is szivtam anno)
kösz