idézet:
Ezt írta UnConnecteD:
sok kulonbseg nincs koztuk (hang, melegedes)
40 maxtor semmit se er, eleg rossz uzlet lenne neked, imho[/quote]
A 40GB-ost simán eladom 10e ft-ért. És így már nem is jártam olyan rosszul.
Egyébként vannak eladó vinyóim. új és használt. 10gb-40gb közt, garanciával!
[ 2003. december 19.: XC-biker szerkesztette a hozzászólást ]
Milyenek a Samsung HDD-k?
Elküldve: 2003. 12. 02. 19:14
Elküldve: 2003. 12. 03. 16:45
Kapni, nem rendelni...
F*szom kivan ezzel a Balkánnal.
Elküldve: 2003. 12. 03. 22:12
lehet hogy én vagyok az első?
volt egy SP1203N Hdd-n 1 hónapig ment...
tapasztalatok:
-halk
-hűvös
-gyors
aztán egyik nap itthon hagytam letölteni a gépet, elmentem melózni...
haverom átjött, hogy a laptopjáról akar az öcssének küldeni pár megát, de mivel nem akart várni, le shotdown-olta a gépem...
elkülte amit akart, visszakapcsolta, READ ERROR!!!
próbáltam pár progival helyreállítani a particiókat, de nem tudtam.. kicsit kattogott is néha...
a lényag az, hogy legyalultam az egészet, kb: 100Gb volt... főleg filmek, munka, családi képek, driverek, levelezés, stb..
elkeztem formázni, szinte minden szektor bad volt...
samsungos utility floppyra>>boot>> LOWLEVELFORMAT...
30min alatt lett 0,1% >>OFF. másnap boltba vissza>> elkülték szerviznek>> két hét múlva lesz válasz...
egy hét telt el...
bye
Balatoni ingatlanok, Veszprémi ingatlanok
Elküldve: 2003. 12. 04. 00:32
idézet:
Ezt írta helkis:
üdv!
lehet hogy én vagyok az első?
volt egy SP1203N Hdd-n 1 hónapig ment...
tapasztalatok:
-halk
-hűvös
-gyors
aztán egyik nap itthon hagytam letölteni a gépet, elmentem melózni...
haverom átjött, hogy a laptopjáról akar az öcssének küldeni pár megát, de mivel nem akart várni, le shotdown-olta a gépem...
elkülte amit akart, visszakapcsolta, READ ERROR!!!
próbáltam pár progival helyreállítani a particiókat, de nem tudtam.. kicsit kattogott is néha...
a lényag az, hogy legyalultam az egészet, kb: 100Gb volt... főleg filmek, munka, családi képek, driverek, levelezés, stb..
elkeztem formázni, szinte minden szektor bad volt...
samsungos utility floppyra>>boot>> LOWLEVELFORMAT...
30min alatt lett 0,1% >>OFF. másnap boltba vissza>> elkülték szerviznek>> két hét múlva lesz válasz...
egy hét telt el...
bye[/quote]
Részvétem, de: a vinyók NAGYON NEM SZERETIK, ha írás közben shutdown-olják őket! Ha nálad is ez történt (és nem szabályos kikapcsolással állította le a haverod a géped), akkor ne is csodálkozz!
![]()
A szerviz válaszáról várjuk a beszámolót.
Elküldve: 2003. 12. 04. 11:42
Nagyon sok sulinetes cucc van nekik raktáron.
Tegnap előttem egy Samsung winyót adtak el sulinetre.
Nagyon korrektek, odamész, kiállod a sorod, és onnatól 15 perc.
"AKTUÁLIS HÍREINK:
Raktáron lévő termékek:
(2003. december 04-én nyitáskor)
Winchesterek:
60Gb Samsung 7200rpm (3év garancia)
80Gb Samsung 7200rpm (3év garancia)
120Gb Samsung 7200rpm (3év garancia)
60Gb Samsung 7200rpm (3év garancia)
Monitorok:
SAMSUNG 17" MONITOR 765MB TCO99 86KHZ
LG 17" MONITOR 700B
SAMSUNG 15" TFT LCD MONITOR 152V
ACER 17" TFT LCD MONITOR AL1713
Optikai meghajtóK:
SAMSUNG 52X32X52X CD ÚJRAÍRÓ (BOX, OEM, FEKETE) 2év garancia
SAMSUNG CDRW + DVD COMBO (BOx, OEM) 2év garancia
SAMSUNG CDRW + DVD COMBO (BOX, FEKETE) 2év garancia
Digitális fényképezők:
CANON POWERSHOT A300 3.2MEGAPIXEL DIGIT. FÉNYKÉPEZŐGÉP
HP PHOTOSMART C435 3.2MEGAPIXEL DIGIT. FÉNYKÉPEZŐGÉP
PANASONIC DMC-LC33 3.2MEGAPIXEL DIGIT. FÉNYKÉPEZŐGÉP
Monitorvezérlő:
ASUS V-9180 GEFORCE-4 MX440 AGP VGA
2.Karácsonyig hosszab nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 10.00-20.00
Szombat - Vasárnap: 10.00-16.00"
[ 2003. december 04.: tusi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 04. 16:42
idézet:
Ezt írta Telcontar:
Részvétem, de: a vinyók NAGYON NEM SZERETIK, ha írás közben shutdown-olják őket! Ha nálad is ez történt (és nem szabályos kikapcsolással állította le a haverod a géped), akkor ne is csodálkozz!
![]()
A szerviz válaszáról várjuk a beszámolót.[/quote]
Természetesen szabályos shutdown-nal kapcsolta le...
ami fura volt, hogy mindhárom partició elszállt (ekkor már gyanítottam, hogy ennek annyi..)![]()
ha írás közben kikapnám a tápot :confused: akkor csak az egyik partició szállna el szerintem.. logikai bad
de ez fizikai bad lesz, mert nem találtam ép szektort...![]()
1 hét múlva remélem megtudom mi volt, aztán ti is!
u.i.: nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ki fogom használni a 3 év garit...
bye
Balatoni ingatlanok, Veszprémi ingatlanok
Elküldve: 2003. 12. 04. 17:14
idézet:
Ezt írta [Milan]:
Emberek, lehet valahol Samsung vinyót kapni sulinetben?
Kapni, nem rendelni...
F*szom kivan ezzel a Balkánnal.[/quote]
én tegnap vettem a Users-nél. még volt néhány darab
Elküldve: 2003. 12. 04. 22:53
idézet:
Ezt írta Telcontar:
![]()
A szerviz válaszáról várjuk a beszámolót.[/quote]
Neharagudj, de ez nagyon valószínütlen, hogy egy vinyó attól tönkre menjen, hogy leállítják a gépet, még akkor is, ha a leállítás nem volt szabályos.És ha történetesen van egy áramszünet, akkor a 40.000ft-os vinyó mehet a kukába? Ezt azért nem hiszem. Főleg a mai gyártásuaknál biztos hogy megoldották a problémát. Max bejön a scandisc, lefut, aztán esetleg egy-két szektor hibás lesz. Más baja nemigen lehet. Ezeket persze józan paraszti ésszel írom, mert nem vagyok szakember. De ha úgy lenne ahogy Te mondod, akkor figyelmeztetnének mindenkit, hogy csak szünetmentessel használhatja a vinyót, különben nincs gari. De hála istennek nem így vanÜdvözlettel: Gedeon /most akkor egy hétig nem szólsz hozzám, igaz?/
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 12. 04. 22:58
idézet:
Ezt írta synch:
én tegnap vettem a Users-nél. még volt néhány darab[/quote]
Köszi a válaszokat, holnap próbálkozom...
Off: milyen dolog az, hogy egyes helyeken a jogosult személyes jelenléte kell a sulinethez, máshol meg csak az adószáma? A sulinetes oldalon ezt sehol sem írják elő.
Elküldve: 2003. 12. 05. 05:36
Eddig bárhol voltam, még személyit is kértek az azonosításhoz, hogy én vagyok-e én.
ON
Elküldve: 2003. 12. 05. 19:40
idézet:
Ezt írta [Milan]:
Köszi a válaszokat, holnap próbálkozom...
[/quote]
Na, vettem egy 120-as 2mega cache-es vinyót - 160-as sajnos már sehol sem volt.
Végül a Users lett a befutó, tekintve, hogy szó nélkül eltettek nekem egy vinyót munka utánra. Jó hely az...![]()
A vinyóról semmi különöset nem tudok elmondani, a rendszersustorgából nem hallatszik ki, elég gyors is (most másolgatok rá egy túltelített, fragmentált wd800jb-ről, olyan 23-30 mega/sec között), szóval fasza. Kéremkapcsojjaki.![]()
Ja igen, melegedést még néznem kell, majd arról is írok.
Sztem mindenképp megérte azt a 29 rugót, tekintve a sulinet árfekvését...
Elküldve: 2003. 12. 05. 20:51
Samsung SP1614N: kiskerben vettem brutóó 41-ért 3év garival.
Halk, gyors, de nem drága és az XP most szarja el másodszor. Most az OPRE a hibás vagy a TÁP vagy a Vinyó? Remélem egyik se, de akkor miért akar a 3-ból az utsó két partíció most mégis elszállni? Kb. 2 hónapos, RACK-ben van használva 2 hűtővel. SZVSZ nem hinném, hogy a melegedés az oka. Rackből meg nagyon nem akarom kivenni, mivel hetente sétáltatom, s így nem kell csavarozgatni stb...
Van valakinek még ilyen problémája, esetleg tényleg jók a Samsung vinyók és ÉN fogtam ki az egyetlen hibás darabot. VAGY érzékenyek a rázkódásra/ütődésre?
Megj.: A nagykereskedelmi árak nem tartalmazzák a 25%-os áfát és csak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk és nem felelünk az esetleges nyomdai hibákért. Azaz amit mondtam az sem igaz...
Elküldve: 2003. 12. 06. 00:48
Ma (már tegnap) vettem a cora-ban 80as Samsung-ot (sp0802N -es van csak nekik), Nem tudom mennyi van még, este 6 körül jött meg. 22900 az ára.
Eddig szimpi
Elküldve: 2003. 12. 06. 01:04
idézet:
Ezt írta - Mixa -:
Üdv!
Samsung SP1614N: kiskerben vettem brutóó 41-ért 3év garival.
Halk, gyors, de nem drága és az XP most szarja el másodszor. Most az OPRE a hibás vagy a TÁP vagy a Vinyó? Remélem egyik se, de akkor miért akar a 3-ból az utsó két partíció most mégis elszállni? Kb. 2 hónapos, RACK-ben van használva 2 hűtővel. SZVSZ nem hinném, hogy a melegedés az oka. Rackből meg nagyon nem akarom kivenni, mivel hetente sétáltatom, s így nem kell csavarozgatni stb...
Van valakinek még ilyen problémája, esetleg tényleg jók a Samsung vinyók és ÉN fogtam ki az egyetlen hibás darabot. VAGY érzékenyek a rázkódásra/ütődésre?[/quote]
ugye feltetted a nagy vincsikhez való xp patchet?
[url="http://"http://probalaci.free.eplanet.hu/temp/samsung_EnableBigLba.exe"]Samsung_EnableBigLba.exe[/url]
[ 2003. december 06.: probalaci szerkesztette a hozzászólást ]
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
Elküldve: 2003. 12. 06. 15:16
De kösz, hogy belinkelted nekem a progit. Föltettem, de most meg egy olyan progi kéne amivel vissza lehet állítani az adatokat. Olyat is tudsz? Nagyon megköszönném.
Ettől függetlenül még mindig a win98 az az operációs rendszer ami bejön nekem a legjobban.
[ 2003. december 06.: - Mixa - szerkesztette a hozzászólást ]
Megj.: A nagykereskedelmi árak nem tartalmazzák a 25%-os áfát és csak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk és nem felelünk az esetleges nyomdai hibákért. Azaz amit mondtam az sem igaz...
Elküldve: 2003. 12. 06. 15:47
idézet:
Ezt írta - Mixa -:
De ksöz, hogy belinkelted nekem a progit. Föltettem, de most megy egy olyan progi kéne amivel vissza lehet állítani az adatokat. Olyat is tudsz? NAgyon megköszönném.
[/quote]
a legjobb, amit én eddig találtam:
Recovery My Files, letöltheted tőlem: [url="http://"http://probalaci.free.eplanet.hu/temp/rmf218.zip"]rmf218.zip[/url]![]()
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
Elküldve: 2003. 12. 06. 23:50
Ez még a kissebb gond, de most jön majd csak a java, az E.
Nem is a nagy, hanem a kis dolgok a fontosak, doksik, képek. Még próbálkozok. Mindenesetre, ha újra választanom kéne inkább 2 db 80GB-osat vennék (storno).
Elküldve: 2003. 12. 07. 00:08
Elküldve: 2003. 12. 07. 09:32
idézet:
Ezt írta Gedeon:
Sziasztok! Milyen progival tudom megnézni, hogy van-e bad-sector a vinyómon? Sokáig tart, még egy ilyen a 160GB-os Samsungon lefut? Ha esetleg találna badsectort, azt ki lehet javítani, vagy örökre úgy marad? És egy utolsó kérdés: a badsector keletkezése az én hibám, a szoftverek csinálják, vagy pedig hardveres probléma, amire érvényes a garancia? Válaszotokat köszönöm, üdvözlettel: Gedeon:confused:
[/quote]
Scandisk, Defrag, Norton Utilities-ben eleg sok program, sot meg a Part. Magic is. Badsector leggyakrabban fizikai serulestol keletkezik (kihajitod az ablakon pl.. Na, szoval. Ha meg garos a hdd, akkor vidd vissza.
Elküldve: 2003. 12. 07. 15:17
en mult heten vettem egy 120ast (SP1203N) 3t-be, nem mondom hogy a legmegagyorsabb a tesztek szerint (egy gagyi udma66 vezerlore dugtam mondjuk), de inkabb a 3 ev gari izgat, meg hogy 0 (tenyleg NULLA) hangja van. az elso bekapcsolasnal azt hittem nem dugtam bele a tapot mert hianyzott a zaj. 0-24 megy, kivancsi leszek.. ez az elso ilyen diszkem

Súgó
A téma zárva.