HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyenek a Samsung HDD-k? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyenek a Samsung HDD-k? Értékeld a témát: -----

#1561 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 26. 17:25

Idézet: Assaiki - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 17:11

jaj...
...,akkor feltem hogy ez a tema a sullyesztobe kerul,...

Milyen témát is? Rosszkor, rossz időben idegesíted a fróumozókat, nemmondommivel... :rolleyes:

jaj
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#1562 Felhasználó inaktív   Assaiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 17:34

Idézet: bigsee - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 18:25

Milyen témát is? Rosszkor, rossz időben idegesíted a fróumozókat, nemmondommivel... :rolleyes:

jaj

oke,ez mondjuk igaz,egy kisse offtopic volt :)
nem is gondoltam hogy ennyi reagalas lesz ra

#1563 Felhasználó inaktív   Assaiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 17:46

Idézet: Cpt. Balu - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 18:13

Értem én Assaiki, h. nagyon menő árral szemben úszni, meg mindenkinek megmondani, h. mindenkinél jobban tudok vmit... legalábbis ezt állítani. Felsoroltak ész érveket, ha ezek téged nem érdekelnek, akkor nincs miről beszélni. Ha te inkább több winyót használsz, és naponta letükrözöd mindet, az az egyik legbiztonságosabb módja az adatok biztonságba helyezésének (főleg ha NTFS van rajtuk :Đ ) Csak tudod az észszerűség nem ezt diktálja...

Az, hogy nálad még nem történt adatvesztés FAT32-n áramkimaradás esetén, bőséges mák kérdése is. Csak szajkózod itt az okosságod, mígnem majd mikor egy pl. 700 megás file letöltése 99%-nál tart, és (jaj ne adj Isten a FAT-en) adatvesztéskor sérül a file, na akkor majd backup-olj bőszen  :omg:

rendben,ha lehet a tobbit mar ne ide toljuk,de mivel itt irtal,akkor ezt meg itt valaszolom meg,csak hogy osszefuggo legyen...
mi az hogy felsoroltak esz erveket,hadd kerdezzem mar meg? egyetlen erv az volt az ntfs mellett,hogy aramszunetkor nem veszik el ez meg az... erre en irtam,hogy nem igazan erdekelne akkorse,ha elvesznenek az adatok (de nem vesztek el) mert letukrozom oket.
namost te nagyon okos lehetsz am,ha azt hiszed azert tukrozom az adatokat,mert hogy hatha eltunik minden a fat32-es vinyomrol :))  persze,igy van... meg veletlenul sem azert tukrozom,mert nem bizok a vinyokban (igen,meg a samsungban se igazan)
de azert jol megmondtad a frankot,lehet hogy nem is en vagyok a meno? :)
amugy mondd mar el milyen arral szemben uszasrol beszelsz?  mivel nem ment a fat32,ezert folraktam az ntfs-t ra.. idaig tiszta?  namost ezutan mar bocs,de en megis kivancsi vagyok arra,hogyha a fat32 hivatalos limitje a szabvany szerint 2 tera,akkor nalam miert akadt meg 200 giganal.... az szurja a szemed hogy miert vagyok ilyen kivancsi? szoval furcsa hogy epp te emlegeted az esszeruseget....
telleg makos vagyok hogy mar tobb eve nem volt semmi adatvesztesem (alap xp ota),de akkor miert nem nyerek a lotton?
hmm,miert pont 700 megas filet? :)  najo,akkor legyen... ha egyszer le tudom tolteni,akkor tobbszor is,szoval nem igazan erdekel elveszik-e vagy se,de elarulom neked,hogy nem szokott elveszni,meg akkor sem,ha epp folyamatban volt a toltese (logikus,ha ugy tolti egy adott program,hogy mittudomen,fel magankent hozzairja vinyora a tobbi adathoz)

legkozelebb ha hosszaszolsz,akkor elotte gyujts ossze nehany "esz ervet" es csak utana irj :)

Szerkesztette: Assaiki 2005. 06. 26. 17:51 -kor

#1564 Felhasználó inaktív   Assaiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 17:50

Idézet: Macska - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 15:33

Szeretem a Samsung winyókat, 2db SP1203N (120GB, 2MB cache) winyóm van jól üzemelnek. Lehet, a következő winyóm SATA lenne majd. Anno, némely Samsung SATA winyóknak volt egy "rezonanciális" problémája. Remélem ezt problémát megoldották. Gyakorlati tapasztalat milyen a mostanság forgalomban lévő Samsung SATA winyókról általában. Jók???

en meg nem tapasztaltam a rezonanciat,de lehet hogy csak ido kerdese,es elkezdik...

#1565 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 18:03

Assaiki
Kérdeztél valamit, kaptál rá válaszokat, annak ellenére, hogy ez a téma nem idevág. Mert a válasz nem tetszett, vagy számodra nem volt megfelelő, ezt te már másodízben eléggé furcsán reagálod le.
1.  ...... "ha meg nem tudsz olvasni az mar nem az en bajom" (Ezért  a mondatért reagáltam anno.)
2. ......... "legkozelebb ha hosszaszolsz,akkor elotte gyujts ossze nehany "esz ervet" es csak utana irj  ;)"
Javaslatom, de ezt már előttem is megtették, próbálj keresni egy FAT32-vel, vagy NTFS-sel kapcsolatos topikot, és ott tedd fel a kérdésed, hátha számodra megfelelő válaszra lelsz. ;)
Üdv
      macska ;)
Ui: Kaptál tőlem privit, pontosan azért, hogy az OFF ne folytatódjon itt tovább, mert ez a téma nem idevág. :)  :offtopic:

Szerkesztette: Macska 2005. 06. 26. 18:15 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1566 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 18:08

Idézet: Assaiki - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 17:50

en meg nem tapasztaltam a rezonanciat,de lehet hogy csak ido kerdese,es elkezdik...

Arról volt szó, hogy a SATA Samsung vinyók anno annyira "rezonálnak", hogy ez az egész házra kihat. Ez a probléma általában elég gyorsan érezhető volt, és nem mindegyik azonos tipusú SATA-s Samsungnál fordult elő, volt akinek csinálta, volt akinek nem. Ez akkor volt, amikor az első Samsung 120-as IDE-s vinyómat vettem, 2004. elején, szóval nem mostanság. Biztos, ami biztos, rákérdezterm a dologra, azaz a rezonanciára :)

Szerkesztette: Macska 2005. 06. 26. 18:11 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1567 Felhasználó inaktív   Assaiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 18:19

Idézet: Macska - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 19:03

Assaiki
Kérdeztél valamit, kaptál rá válaszokat, annak ellenére, hogy ez a téma nem idevág. Mert a válasz nem tetszett, vagy számodra nem volt kielégítő, ezt te már másodízben eléggé furcsán reagálod le.

1.  ...... "ha meg nem tudsz olvasni az mar nem az en bajom" (Ezért  a mondatért reagáltam anno.)

2. ......... "legkozelebb ha hosszaszolsz,akkor elotte gyujts ossze nehany "esz ervet" es csak utana irj  ;)"

Javaslatom, de ezt már előttem is megtették, próbálj keresni egy FAT32-vel, vagy NTFS-sel kapcsolatos topikot, és ott tedd fel a kérdésed, hátha számodra megfelelő válaszra lelsz. ;)

Üdv
      macska ;)

Ui: Kaptál tőlem privit, pontosan azért, hogy az OFF ne folytatódjon itt tovább, mert ez a téma nem idevág. ;)

:offtopic:

1.: az a bizonyos mondat nem neked szolt,es szerintem jogos volt... nem azert reagaltam le furcsan,mert nem tetszo valasz volt,hiszen a kerdesem egyaltalan nem azt volt,hogy "segitsetek valasztani a 2 fs kozott" :)

2.: amugy en folsoroltam nehany ervet ntfs mellett/ellen,mas nem nagyon tette meg(a biztonsagon kivul),ezert irtam amit

a filesystemes topic keresese jo otlet :)

sorry,nem szoktam nezni az uzeneteket,mert nem szokott erkezni,ugyhogy csak most latom hogy kuldtel.
amugy lehet hogy nem ez jon le az irasaimbol,de nem haragszom senkire,annak ellenere hogy en lettem a kozellenseg amiatt,hogy utalom az ntfs-t (meg a fat32-t) :)
hogy ontopicot is irjak: tele van a tokom a samsunggal is,mas mar a fel teras diszknel tart,samsungnal meg 250g a csucspeldany...

#1568 Felhasználó inaktív   Assaiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 18:23

Idézet: Macska - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 19:08

Arról volt szó, hogy a SATA Samsung vinyók anno annyira "rezonálnak", hogy ez az egész házra kihat. Ez a probléma általában elég gyorsan érezhető volt, és nem mindegyik azonos tipusú SATA-s Samsungnál fordult elő, volt akinek csinálta, volt akinek nem. Ez akkor volt, amikor az első Samsung 120-as IDE-s vinyómat vettem, 2004. elején, szóval nem mostanság. Biztos, ami biztos, rákérdezterm a dologra, azaz a rezonanciára :)

amugy lehet hogy csak azert nem hallom,mert nincs leveve a haz oldala,es a ventik is mennek,szoval a fax tudja :)

#1569 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 18:36

Idézet: Assaiki - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 17:20

ntfs hatranyai:
3.: System Volume Information-t nem engedi torolni... illetve engedi ha beallitod a jogokat,de utana ujra letrehozza.  szerintem ez undorito,mar a recycled binnel se vagyok kibekulve,azt is mindig ujra letrehozza,de a System Volume Information-t fat32 alatt legalabb permanensen torolni lehetett

:lama:

Mi köze a filerendszernek az oprendszer által létrehozott mappákhoz?
Meg sem merem kérdezni, hogy miért zavar a Recycled Bin és a (korlátozható méretű) System Volume Information egy 200-as vinyónál. A %WINDOWS% mappa nem zavar? A Program Files olyan undorító...
 aláírás
Spoiler

#1570 Felhasználó inaktív   Assaiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 19:04

Idézet: worxland - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 19:36

:lama:

Mi köze a filerendszernek az oprendszer által létrehozott mappákhoz?
Meg sem merem kérdezni, hogy miért zavar a Recycled Bin és a (korlátozható méretű) System Volume Information egy 200-as vinyónál. A %WINDOWS% mappa nem zavar? A Program Files olyan undorító...

engem zavar hogy ottvan,plane ha felesleges... a windows meg a program files alatt van nehany hasznos cucc :p  de a recycled es a System Volume Information alatt altalaban egy file van,es az is 0 byte meretu... namost ezt en nem neveznem mar hasznosnak :)  szoval a kerdes inkabb ugy hangzana: "Teged miert nem zavar"
viszont orulok hogy csak a minor problemben talaltal kivetnivalot
de ezt lehet hogy mar telleg nem itt kene megvitatni,ha kuldesz privit,elolvasom es valaszolok ra

Szerkesztette: Assaiki 2005. 06. 26. 19:05 -kor

#1571 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 19:05

Elég ostoba dolog fikázni azt amiről nem istudja mifán terem, legyünk segítőkészek, olvassa szépen el mennyi előnye is van az NTFS-nek:
http://www.tomshardw...7/winfs-05.html
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#1572 Felhasználó inaktív   Assaiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 19:38

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 20:05

Elég ostoba dolog fikázni azt amiről nem istudja mifán terem, legyünk segítőkészek, olvassa szépen el mennyi előnye is van az NTFS-nek:
http://www.tomshardw...7/winfs-05.html

komolyan mondom mostmar en kezdem kinosan erezni magam,hogy ide jonnek az offtopic uzenetek... lehet hogy tenyleg zavar masokat,ugyhogy megkerek mindenkit,hogy privit kuldjon,igerem valaszolok

amugy eleg furcsa igy magyarul olvasni azt,amit mar parszor elolvastam angolul,de azert koszi a linket,bar meg mindig nem latom az ntfs elonyeit a 4 gigas filemereten kivul :)

"Persze a kompatibilitás luxusának ára is van: a Windows XP még FAT 32 esetében is csupán 32 GB-ig képes megformázni egy-egy partíciót. Ennél nagyobb partíciót csak operációsrendszer-specifikus fájlrendszer képes kezelni."

jol ertem,hogy azt irjak itt,hogy 32 giganal nagyobb particiot nem kezel a fat32? mert akkor megalol...

azert koszonom hogy "okositani" akarsz egy ilyen nivos oldallal,ami mar egy jo ideje lejaratta magat nem is egy dolog kapcsan,olvasgasd tovabb nyugodtan :)
mostmar ertem miert erzed azt,hogy te viszont tudod mi fan teremnek a dolgok... meg le se jottel onnan? :p :p :p

Szerkesztette: Assaiki 2005. 06. 26. 19:43 -kor

#1573 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 20:26

Idézet

The following limitations exist using the FAT32 file system with Windows operating systems:

• Clusters cannot be 64 kilobytes (KB) or larger. If clusters were 64 KB or larger, some programs (such as Setup programs) might calculate disk space incorrectly. 
• A volume must contain at least 65,527 clusters to use the FAT32 file system. You cannot increase the cluster size on a volume using the FAT32 file system so that it ends up with less than 65,527 clusters. 
• The maximum possible number of clusters on a volume using the FAT32 file system is 268,435,445. With a maximum of 32 KB per cluster with space for the file allocation table (FAT), this equates to a maximum disk size of approximately 8 terabytes (TB). 
• The ScanDisk tool included with Microsoft Windows 95 and Microsoft Windows 98 is a 16-bit program. Such programs have a single memory block maximum allocation size of 16 MB less 64 KB. Therefore, The Windows 95 or Windows 98 ScanDisk tool cannot process volumes using the FAT32 file system that have a FAT larger than 16 MB less 64 KB in size. A FAT entry on a volume using the FAT32 file system uses 4 bytes, so ScanDisk cannot process the FAT on a volume using the FAT32 file system that defines more than 4,177,920 clusters (including the two reserved clusters). Including the FATs themselves, this works out, at the maximum of 32 KB per cluster, to a volume size of 127.53 gigabytes (GB). 
• You cannot decrease the cluster size on a volume using the FAT32 file system so that the FAT ends up larger than 16 MB less 64 KB in size. 
• You cannot format a volume larger than 32 GB in size using the FAT32 file system in Windows 2000 (és persze WinXP termékcsaládnál sem. Szerk: StSanya). The Windows 2000 FastFAT driver can mount and support volumes larger than 32 GB that use the FAT32 file system (subject to the other limits), but you cannot create one using the Format tool. This behavior is by design. If you need to create a volume larger than 32 GB, use the NTFS file system instead. 
NOTE: When attempting to format a FAT32 partition larger than 32 GB, the format fails near the end of the process with the following error: Logical Disk Manager: Volume size too big.

Forrás: http://support.micro....com/kb/184006/
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#1574 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 20:42

Ha eddig érthető, akkor menjünk tovább...

Idézet

Note the following limitations when you use the FAT32 file system with Windows XP:

• Clusters cannot be 64 kilobytes (KB) or larger. If clusters are 64 KB or larger, some programs (such as Setup programs) may incorrectly calculate disk space.
• A FAT32 volume must contain a minimum of 65,527 clusters. You cannot increase the cluster size on a volume that uses the FAT32 file system so that it contains fewer than 65,527 clusters.
• The maximum disk size is approximately 8 terabytes when you take into account the following variables: The maximum possible number of clusters on a FAT32 volume is 268,435,445, and there is a maximum of 32 KB per cluster, along with the space required for the file allocation table (FAT).
• You cannot decrease the cluster size on a FAT32 volume so that the size of the FAT is larger than 16 megabytes (MB) minus 64 KB. 
• You cannot format a volume larger than 32 gigabytes (GB) in size using the FAT32 file system during the Windows XP installation process. Windows XP can mount and support FAT32 volumes larger than 32 GB (subject to the other limits), but you cannot create a FAT32 volume larger than 32 GB by using the Format tool during Setup. If you need to format a volume that is larger than 32 GB, use the NTFS file system to format it. Another option is to start from a Microsoft Windows 98 or Microsoft Windows Millennium Edition (Me) Startup disk and use the Format tool included on the disk.

For additional information about how to use a Microsoft Windows 98 or Microsoft Windows Millennium Edition (Me) Startup disk to format a hard disk, click the article number below to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
255867 How to Use Fdisk and Format to Partition/Repartition a Hard Disk
NOTE: When you attempt to format a FAT32 partition that is larger than 32 GB during the Windows XP installation process, the format operation fails near the end of the process, and you may receive the following error message:
Logical Disk Manager: Volume size too big.
• MS-DOS, the original version of Microsoft Windows 95, and Microsoft Windows NT 4.0-and-earlier do not recognize FAT32 partitions, and are unable to start from a FAT32 volume. 
• You cannot create a file larger than (2^32)-1 bytes (this is one byte less than 4 GB) on a FAT32 partition.

Forrás: http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;en-us;314463
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#1575 Felhasználó inaktív   Assaiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 21:34

Idézet: StSanya - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 21:42

Ha eddig érthető, akkor menjünk tovább...

Forrás: http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;en-us;314463

koszi az urlt,de mar olvastam... ha nem banod,a tobbit priviben mondom :)

#1576 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 14:51

A topikkal semmi bajom nincs, csak egy kicsit bosszantó, hogy visszafele olvasva már a második oldalon keresztül csak NTFS/FAT32/WinXP és hasonló hozzászólásokat lehet találni.  :mad:

A 160-as SATA vinyók megbízhatóságával kapcsolatban szerettem volna kérdezni, de már úgyérzem nem ide való a kérdés.

#1577 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 15:59

Megbizhatonak megbizhato, ha elviseled a visito csapagyazasat a SATA 160-nak.
Egyik SP1614C-m gyarilag hangosan visitott, aztan meguntam, es csereltetni akartam, erre kozoltek, hogy az nem garancialis hiba. Ekkor elpasszoltam a vinyot, celszemelynel meg mindig mukodik.

Masik vinyo viszont csak idovel hangosodott fel, mostanra annak is elviselhetetlen hangja van.
Ha egesz nap a gep elott ulok (pl. hetvegen), akkor estere csong a fulem :mad:

Ja: seek hangjuk az nincs.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 06. 30. 16:00 -kor

#1578 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 16:06

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 16:59

Megbizhatonak megbizhato, ha elviseled a visito csapagyazasat a SATA 160-nak.
Egyik SP1614C-m gyarilag hangosan visitott, aztan meguntam, es csereltetni akartam, erre kozoltek, hogy az nem garancialis hiba. Ekkor elpasszoltam a vinyot, celszemelynel meg mindig mukodik.

Masik vinyo viszont csak idovel hangosodott fel, mostanra annak is elviselhetetlen hangja van.
Ha egesz nap a gep elott ulok (pl. hetvegen), akkor estere csong a fulem :mad:

Ja: seek hangjuk az nincs.

Nagyon érzékeny vagyok a magas hangokra. Eleinte az enyém is visított, de szerencsére hamar abbahagyta. Nagyon ritkán visít, de mindig abbahagyja. A 160-asok folyamatosan csinálják?

#1579 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 20:34

Szvsz nem biztos hogy szignifikáns ez a hibajelenség.
Jó, hiszek én a többieknek is, de azt is gondolom, hogy aki hibával találkozik, az hangoztatja, aki meg tök elégedett (mint, kipp-kopp, én), az meg hallgat, ugye.

Lehet, hogy ez is csak egy olyan kérdés, hogy: Melyikről hallani több rosszat? Mindegyikről? Ja, akkor köszönöm, nem kérek merevlemezt a PC-mbe. :D

Persze, valószínűleg nem alkottak 100% tökéleteset a Samsungnál sem, de reckír mindegyik típusnál van, és hát valamit ugye választani kell.

Summa summárum, én ma is mindig Samsungot választok, ha segítséget kérnek.

#1580 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 20:50

Enyim is csöndben van ... eddig. Később mi lesz, ki tudja?
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.