idézet:
Ezt írta Anitaa:
Üdv!
Véleményeket szeretnék begyűjteni Tőletek![]()
Páromnak DVD-lejátszót vennék.
Ami a lényeg: írt cd-t lejátsszon, s ne legyen gagyi...[/quote]
Gondolom DivX-kepes legyen, elvegre azert irtad ide...Philips szep meg jo, de nemtom hogy all mostanaban firmware meg bugok teren. Thomson felejtos, az a ceg csak TV-t tud gyartani, semmi mast. Akkor mar inkabb Yamada 6000 (ha van meg valahol), esetleg 6600 (ha van mar feliratkezeles), ha meg nem feltetel az 5.1 analog kimenet, akkor Technosonic MP-107S.
Krinyo
Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD
Elküldve: 2004. 03. 25. 16:21
Elküldve: 2004. 03. 25. 16:33
idézet:
Ezt írta Anitaa:
Üdv!
Véleményeket szeretnék begyűjteni Tőletek![]()
Páromnak DVD-lejátszót vennék.
[/quote]
Irigylem a párodMeg szerintem a többi fórumozó is. Nem találkoztam még hozzád hasonló nővel aki műszaki cikket venne titkon a fiujának. Gratula
(habár én egy órát kaptam az enyémtől
)
Én nem tudom hogy a feliratkezeléssel mi az ábra, mikor lesz végre olyan lejátszó vagy firmware, ami már tudja kezelni (mármint SRT és SUB file-okat), de én olyat vennék. Ha viszont csak 2-3 honap mulva jelennek meg... akkor elgondolkoznék, hogy most 6600-ast vegyek vagy tudok még várni néhány hónapot a feliratot is kezelővel.
Thomsont én sem ajánlom szomszédomnak egy Thomson DVD lejátszója van, talán DTH 210 vagy 220... kész rémálom![]()
Elküldve: 2004. 03. 25. 16:53
Irigylem a párod

Köszi

Az órán már túlvagyok...

Én már rájöttem, hogy egy férfi szívét igazán műszaki cikkel lehet megdobogtatni, ha ajándékról van szó.(persze, mással is, de arra most nem térnék ki...

Kapott már tőlem ergonomikus billentyűzetet, logitech egeret, discmant...mindig amire vágyott éppen.(lehet, hogy most rám is fog ismerni, mert nem tudja, hogy én is előfordulok itt...

Sz'al észrevettem, hogy örömet tudnék szerezni neki egy lejátszóval, de lehet, hogy elnapolom akkor pl.: karácsonyig, s most kap egy 512-es RAM-ot...

De azért még várom a véleményeket/tapasztalatokat...
Elküldve: 2004. 03. 25. 17:03
idézet:
Ezt írta topeti:
Irigylem a párodMeg szerintem a többi fórumozó is. Nem találkoztam még hozzád hasonló nővel aki műszaki cikket venne titkon a fiujának. Gratula
(habár én egy órát kaptam az enyémtől
)
[/quote]
En karacsonyra - sok mar mellett - kaptam egy MP3-enabled DVD-lejatszot asszonypajtastol.![]()
Elküldve: 2004. 03. 25. 19:56

Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 25. 20:56
idézet:
Ezt írta Anitaa:
De azért még várom a véleményeket/tapasztalatokat...
[/quote]
Gyorsan ird át a Becenevedet az [url="http://"https://forum.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=my_profile"]Adatok[/url] / Adatok szerkesztése lapon
[ 2004. március 25.: topeti szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 25. 21:15
Nemreg en nyavajogtam, hogy megallt a Philips 737-em DivX jatszas kozben, es csak sercegett ... szervizbe vittem, 2 het utan aszondtak, hogy ez bizony csere. Vissza a 4 peldanyos lappal az ElectroWorld-be, de nekik nincs most ilyenjuk (egyik EW-ben sem). Igy aztan money back. Ezt csak az erdekesseg kedveert irtam...
A konkret kerdesem az lenne, hogy lattatok mostanaban 737-et valahol? Mert megprobalnam megegyszer...
Elore is thanx!
vylyam
Elküldve: 2004. 03. 25. 21:28
idézet:
Ezt írta vylyam:
Sziasztok!
Nemreg en nyavajogtam, hogy megallt a Philips 737-em DivX jatszas kozben, es csak sercegett ... szervizbe vittem, 2 het utan aszondtak, hogy ez bizony csere. Vissza a 4 peldanyos lappal az ElectroWorld-be, de nekik nincs most ilyenjuk (egyik EW-ben sem). Igy aztan money back. Ezt csak az erdekesseg kedveert irtam...
A konkret kerdesem az lenne, hogy lattatok mostanaban 737-et valahol? Mert megprobalnam megegyszer...
Elore is thanx!
vylyam[/quote]
Kétszer ugynabba a ****ba lépniAkkor inkább 6600-as.
Elküldve: 2004. 03. 25. 22:23
idézet:
Ezt írta vylyam:
Sziasztok!
Elore is thanx!
vylyam[/quote]
Próbáltad, hogy kihúz konnektorból és visszadug?
NA
Elküldve: 2004. 03. 26. 10:16
Eredetileg a Panasonic DVD-Ram felvevőiben gondolkodtam, de úgy néz ki, hogy csak CD-R/RW-ről játszanak le mp3-at (Panasonic DMR E50), vagy egyáltalán nem játszanak le mp3-at (Panasonic DMR HS2, ebben merevlemez is van).
Idáig egyetlen ilyen készüléket találtam, a Sony MPDAP20U, de ez is csak DVD-R-ről tud mp3-at lejátszani, RW formátumról úgy tudom, hogy nem.

A Philipsnek vannak most olyan micro-hifi tornyai, amik USB-n keresztül a PC-ről tudnak mp3-at lejátszani, de ettől nem vagyok jobb, a PC-től független megoldás szeretnék, megnyomom a gombot és szól, akár van PC, akár nincs.
Tud valaki valamilyen készüléket ajánlani? Első körben valamilyen márkásabb érdekelne, második körben akármi.
Elküldve: 2004. 03. 26. 11:51
idézet:
Ezt írta New Age:
Próbáltad, hogy kihúz konnektorból és visszadug?
NA[/quote]
Szerinted a villamos halozattal egyutt vitte be a szervizbe?
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:30
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Szerinted a villamos halozattal egyutt vitte be a szervizbe?
Krinyo[/quote]
Gyakori eset a 4.1.26 fw-el Philips 737 esetén, hogy lefagy a lejátszó és közben mindenféle vad dolgot csinál pl ezt is.
Ilyenkor a reset hiányzik neki, amit asztali lévén áramtalanítás eme egyetlen formája teszi lehetővé.
Kérdésem erre vonatkozott, mert ettől még nem szar a lejátszó, max a philipsnél nem tudnak programozni.
NA
Elküldve: 2004. 03. 26. 14:27
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 26. 18:12
Szia Krinyo! Kosz a vedelmet!

ElectroWorldben, es MM-ban nincs 737-es ... nem lattatok vhol ujabban? Thanx,
vylyam
Elküldve: 2003. 10. 25. 12:43
Nézegettem neten árlistát, de sehol semmit nem találtam;-[[
Amit szeretnék:
DVD, DTS, DD5.1, PCM stereo
5.1 analóg kimenet, koax, optika kimenet
SCART RGB kimenet
DIVX esetén is tudja az ac3as hangot kezelni szépen
XVIDet is tudjon;-)
esetleg könnyen updatelhető legyen
a feliratfileokat kezelje gyönyörűen.
ja és ha tud mp3at az sem baj.
kérdés hogy melyik asztali cucc tudja ezeket és kis hazánkban lehet e kapni és mennyiért?
várom ötleteiteket;-)
Elküldve: 2003. 10. 25. 14:30
Nekem meg az a véleményem, hogy a DiVX-et tudó asztali lejátszók egyszerűen lekésték a nagy lehetőséget. Ha ez a technika egy évvel ezelőtt nagy tömegben elterjedt volna, akkor nagyot kaszálhattak volna.
Ma viszont, amikor egy írható DVD 350-400 Ft (vagyik kb. annyi mint 2-3 CD, ami egy DiVX-es filmhez kell), akkor már felesleges asztali DiVX-es cuccokba ölni a pénzt. Akárki akármit mond, a DiVX akkor is egy kategóriával gyengébb élményt nyújt mint a DVD

Szóval a helyedben vennék egy számítógépes DVD írót (mert gépednek kell lenni, különben nem érdeklődnél a DiVX-es dolgok iránt) és egy alapkategóriás asztali DVD lejátszót. Ez kb. annyiból jön ki, mint egy DiVX-et tudó asztali készülék és az élmény összehasonlíhatatlan.
Na, lehet vitázni

Elküldve: 2003. 10. 25. 14:51
nade pl a dvd az jó ötlet, mert egy dvd-re kifér így 2-3-4 film;-)
kérdés még mindig, hol lehet ezeket a lejátszókat kapni?
Elküldve: 2003. 10. 25. 15:10