Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD
Elküldve: 2003. 10. 25. 19:42

Elküldve: 2003. 10. 25. 20:01
Elküldve: 2003. 10. 25. 20:41
Elküldve: 2003. 10. 26. 01:13
DivXológiailag meg jó hír, hogy a Philis kihozott egy DVD737 névre hallgató model-t ami az eddig kapható gépek hiányosságát leküzdve kezel srt formátumú feliratot is. Ha több is van akkor válogathasz. Valszeg nem olcsó darab tippem szerint úgy 100kHUF körül lehet az ára.
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2003. 10. 26. 21:53
jobb ftpken már egyre több dvd-r van

Elküldve: 2003. 10. 26. 22:58
mondjuk egy Two Towers miatt persze ez is bőven megéri, de ismeretlen, "egy sör mellett megnézem, oszt' legföljebb letörlöm" filmekhez továbbra is nagyon jó a divx
ezt is sokkal jobb lenne azonban nagy TV-n (+hangszórókon) nézni, de a nappali túl messze, egy filmnéző gép összerakásánál pedig sokkal olcsóbb és tisztább megoldás lenne egy ilyen asztali lejáccó
Elküldve: 2003. 10. 27. 02:48
idézet:
Ezt írta WiZARD:
dvd-r scene imho szép lassna kezd erősebb lenni mint divx...
jobb ftpken már egyre több dvd-r van[/quote]
A DVD-R scene tagsághoz szükségeltetik egy legalább 2Mbites DSL. tehát szimmetrikus cucc, nem ADSL.
Ráadásul 1 db 9Gigás iso lenyalása elviszi a havi 15Gigás chellos accountod 60%-át.
Emellet vannak fenn komplet jazzkoncertek CD-rateű DTS-ben is, mégis a többség mé ma is a 192kbps-es mp3 szintjén tolong audio űgyben.
[ 2003. október 27.: Supposed Former Infatuation Junkie szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 27. 08:49
idézet:
Ezt írta biglaci:
Yamada DVX-6000, tudja a leírtakat és 39k+fa az ára.[/quote]
kedves attól, aki ennyiért forgalmazza... (kben ki az?)
németeknél 130 euro (~33e Ft) bruttó
Elküldve: 2003. 10. 27. 09:43
DVD LITEON LVD-2001 asztali DVD lejátszó DIVX, MPEG4 és JPEG támogatással , beépített kártyaolvasóval !!
VIDEO formátumok:MPEG4 DivX/MPEG4 v4 & 5, MPEG2 DVD-Video , Super VCD, MPEG1 VCD, PhotoVCD , MPG , JPEG Digitális fénykép (jpg), AUDIO formátumok MPEG1, MPEG2, MP3, WMA, PCM
szinten ugy 39+fa
nemsokara ki is proszalom remelem

Elküldve: 2003. 10. 27. 09:54
idézet:
Ezt írta Degeczi:
ezt is sokkal jobb lenne azonban nagy TV-n (+hangszórókon) nézni, de a nappali túl messze, egy filmnéző gép összerakásánál pedig sokkal olcsóbb és tisztább megoldás lenne egy ilyen asztali lejáccó[/quote]
Én megoldottam egy 8m-es hang és video kábellel
És a netező gépemet egyben filmnéző gépnek is kineveztem. Csak egy hangkártyával kellett bővíteni, és a videókártyát lecseréltem tv-outosra
Nincs más teendőm, ha meg akarok nézni egy filmet mint ráklikkelek a videofilera, és már megy is a tv-n full screenben. Na meg be kell kapcsolnom a tv-t és a megfelelő av bemenetetet kiválasztani (de ugye ezt asztalinál is meg kell tenni)
Mivel a gép másik szobában van, még a zúgása sem zavar, mondjuk úgyis annyira csendes, hogy nappal nem is észrevehető, hogy megy, csak ha nagyon fülelsz.
Ráadásul itt nincs para, hogy mivel nem lesz kompatibilis. Meg mp3-at is lejátszhatok rajta.
Elküldve: 2003. 10. 27. 10:16
idézet:
Ezt írta Mumia:
Én megoldottam egy 8m-es hang és video kábellel [/quote]
hja, ennyivel nekem se lenne gondom...
viszont ha nem ajtókon keresztül, földön heverve akarom vezetni, akkor nekem legalább 3x (svideo + digit hang) 20m jó minőségű kábel kellene - aztán majd csak az elkészülte után derülne ki, h elég jó-e
akkor már inkább egy asztali divx lejáccó, hátha végre vki elkezdene tisztességes áron ilyet forgalmazni itthon is
Elküldve: 2003. 10. 27. 21:39
idézet:
Ezt írta Mumia:
Én megoldottam egy 8m-es hang és video kábellel...[/quote]
Üdv!
Ilyet hol kapok és mennyiért? :confused:
Nekem is ez kéne, de elég lenne 5m is.
Pont ezen dilemmázom egyébként én is, hogy ezt (kábelezés) játszam-e meg vagy vegyek 1 Tecckógazdaságos lejátszót, esetleg egy DivX-est. :confused:
Elküldve: 2003. 11. 19. 00:36
(Kedvenc felirathibám, hogy ha már valaki benézett, csaljak mosolyt az arcára: a Chicago c. film nemhivatalos fordítója a 'reformed sinner' (megtért bűnös) kifejezést 'reformata bűnösnek' vette

[ 2003. november 19.: Jim DiGriz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 19. 01:37
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Használtam a keresőt, még egészen ontopic is vagyok, mivel pont ennek (vagy valami kísértetiesen hasonló) a Lite-On DivX/DVD kütyünek a megvásárlásán töröm a buksimat. Van valakinek tapasztalata vele? Lehet, hogy Yamada lesz belőle, de mindenképp kellenének az infok, ha vannak. Ez a felirat-nyűg kissé megdobogtatta a szívemet (mondjuk nem magam miatt, én sírni tudnék az amatőr fordításoktól, de barátnőm még nincs annyira otthon angolban).
(Kedvenc felirathibám, hogy ha már valaki benézett, csaljak mosolyt az arcára: a Chicago c. film nemhivatalos fordítója a 'reformed sinner' (megtért bűnös) kifejezést 'reformata bűnösnek' vette)
[ 2003. november 19.: Jim DiGriz szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Philips DVD737 kezel, de kizárólag srt fromátumú feliratokat, de ilyenből többet is tehetsz egy film mellé a CD-re bizonyos file-elnevezési szabályokat betartva.
Elküldve: 2003. 11. 19. 10:11
idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:
Philips DVD737 kezel, de kizárólag srt fromátumú feliratokat, de ilyenből többet is tehetsz egy film mellé a CD-re bizonyos file-elnevezési szabályokat betartva.[/quote]
És a Lite-On/Yamada kütyük nem is? Mondjuk ahogy utánanéztem, ez a cucc olyan 200 euro körülre lett jósolva még augusztusban, (most nézegetem, hogy lehet-e már kapni valahol)...azért az nem rossz ár. Kösz az infot!
Elküldve: 2003. 11. 19. 16:43
Valamelyik pcmagazinban láttam a reklámot a cég nevére nem emlékszem, de utánnézek majd.
Melleseleg a KISS lejátszójához elg gyakran jönnek ki FW frissétések is , igy mindig belerakják a legujjabb dolgokat.
Gigabyte GA-K8NS Ultra939 * A64 X2 4200+ * Arctic Cooling Freezer64 * 2x1GB A-DATA DDR500 * 6800GT * Leadtek TV2000 Expert * 300W Coolink táp *
Elküldve: 2003. 11. 19. 17:01
idézet:
Ezt írta Pancser:
Tudomásom szerint a KISS lejátszó kezeli a subokat is rendes, és magyarországon 54000 pénzért meg lehet venni.
Valamelyik pcmagazinban láttam a reklámot a cég nevére nem emlékszem, de utánnézek majd.
Melleseleg a KISS lejátszójához elg gyakran jönnek ki FW frissétések is , igy mindig belerakják a legujjabb dolgokat.[/quote]
Az sem egy halálos összeg, ha jó a kütyü...majd utánanézek, kösz!
Elküldve: 2003. 11. 19. 19:12
Valamelyi Linux fórumon olvasam olyan mini linuxról is, amelyik CD-ről bootol és kapásból elindítja a cd-n lévő filmet is. A programokat, amik a divx lejátszásához kellenek belesűrítették néháyn MB-ba és így nem kell hozzá semmit sem tenni, csak bekapcsolás előtt betenni a lemezt.
Cáfoljon meg valaki, ha hűlyeséget írtam.
Elküldve: 2003. 11. 19. 19:17
A S.E.G. DVX-338 tipusú lejátszót ismeri valaki?Érdemes megvenni?