Idézet: peterbrown - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 10:01
bwoay:
Én csak személyes tapasztalatomat tudom megosztani.
A korábbi lejátszóm egy Grundig GDV-130-as a legutolsó, azt hiszem 2.36-os firmware-el képes volt megjeleníteni a kijelzőjén a számok címeit. Viszont mivel ez nem a legújabb masina, több hiba is van a dologgal:
1. DVD-ről nem játszik mp3-at
2. max. 8 (vagy 10 (?) azt hiszem, most nincs előttem) karaktert jelenít meg.
3. állítólag létezik dot-matrix kijelzős változat, és ahhoz is jó a firmware, de az enyém nem olyan, és szerintem Mo-n nem is nagyon volt ilyen.
Most egy Philips737-esem van.
Ez ugyan nem írja ki a kijelzőre a címeket, de mégis megoldható a TV kihagyása:
- a könyvtáraknak betöltéskor sorszámot ad, így pl. egy borítóként kinyomtatott lista alapján egy MP3-albumokkal teli DVD esetében is a TV bekapcsolása nélkül be tudom írni a meghallgatni kívánt album könyvtárának sorszámát, majd SELECT és a lejátszani kívánt dal sorszámát, s máris onnan kezdi játszani az albumot. (ugyanígy képek könyvtárának a sorszáma stb.)
(egy ömlesztett mp3-as DVD esetében nem tudom hogy működik-e, de én általában csak teljes albumokat írok ki...)
jaj, Mr PeterBrown, te vagy a megváltóm!
Már aszittem, senki nem fog válaszolni (véletlenül benyomtam a HSZ láthatatlanító html kódot

,
te meg szinte kizárólag azért regisztráltál, hogy rajtam segíts!
A helyzet nem túl bíztató, mert keveseknek van erre igényük,
amennyire ezt tapasztaltam.
Engem az aszali DVD playerek őszintén szólva teljesen hidegen hagynak videozás szempontjából,
de azt nem bánnám, ha a Hi-Fimben lenne egy olyan komponens,
ami képes lejátszani a mp3-at CD-ről és esetleg DVD-ről is,
mindemellett kiírja az ID3 tag infokat scrollozva,
akárcsak egy hordozható/auto mp3 CD-játszó.
Azt értem, hogy van lehetőség csupán számozás alapján is navigálni
(én is csak teljes albumokkal foglalkozom az esetek 99%-ában)
de azért ez nem az igazi, pláne annak fényében,
hogy egy DVD borítójára már rengeteg album, ezen belül pedig szám címét kellene kinyomtatni.
Megértem, hogy a forgalomban levő DVD playerek zöme elsősorban video funkciókkal rendelkezik,
és csak másodsorban audio lejátszók, de azért jó lenne legalább egyet találni,
ami mindkét területen jól megállja a helyét. Vagy csak az utóbbin, a képe tőlem lehet szar

Ja, mert azt nem mondtam, hogy nem ártana beleférnie a 30 rugós kategóriába...

(Igazábol egy barátom keres ilyesmit már régóta, de a fülembe ültette a bogarat,
mert pont ez a komponens hiányzik az én Hi-Fimből is.)
mégegyszer köszi a segítséget!