Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD
Elküldve: 2005. 02. 10. 07:46
A következő lenne a problémám: van egy divx-es asztali dvd lejátszóm (Yakumo).
De az úristennek sem akarja lejátszani egy avi-hoz a hozzátartozó feliratot. A felirat srt-s, tökugyanaz a
neve, mint a filmnek. Megnéztem a lejátszó manual-ját, de egy betű sincs benne, milyen formátumot támogat. Ötlet? :confused:
Elküldve: 2005. 02. 10. 08:16
Krinyo
Elküldve: 2005. 02. 10. 09:13

Elküldve: 2005. 02. 10. 09:17
Idézet: szerekh - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 9:13

Ha nem ír semmit kézikönyv akkor valószínű, hogy nem is kezel DIVX-es feliratot. Egyébként javaslom a gyártó web oldalának a felkeresését mivel ott ezekről biztos van info (esetleg fw frissítés kell)
Elküldve: 2005. 02. 10. 14:07
Meg vagyok vele elégedve elsőre, bár a divx-es filmeknél az ékezetnél csillagot tesz, bár lehet be lehet állítani valahol.
Sikerült összehoznom a hangfalszettel is, elég jól szól. Olyan mint az 5.1, bár egy kicsit a basszuson lehetne még feltornászni, igaz a hangfalon csak félhangerőn van a bass. Összekötöttem úgy a cuccost hogy lehessen tv-ről is adni a hangot (ha épp a barátnőm dvd-zik,és nekem meg kell a hangfal)meg lehet a hangfalakról is nyomatni a hangot. Később majd benevezek egy erősítőre,csak nem tudom azt meg tudom-e majd oldani, hogy az erősítőbe megy a dvd-ből a hang, az erősítőt meg összekötni a hangfalszettel (amiben van erősítő). Vagyis advd-ből digitálisan meg majd a hang az erősítőbe, az erősítőből meg analógon megy a hangfalszett 5.1 csatlakozóiba.
Elküldve: 2005. 02. 10. 14:27
Idézet: tutis - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 14:07
Meg vagyok vele elégedve elsőre, bár a divx-es filmeknél az ékezetnél csillagot tesz, bár lehet be lehet állítani valahol.
Sikerült összehoznom a hangfalszettel is, elég jól szól. Olyan mint az 5.1, bár egy kicsit a basszuson lehetne még feltornászni, igaz a hangfalon csak félhangerőn van a bass. Összekötöttem úgy a cuccost hogy lehessen tv-ről is adni a hangot (ha épp a barátnőm dvd-zik,és nekem meg kell a hangfal)meg lehet a hangfalakról is nyomatni a hangot. Később majd benevezek egy erősítőre,csak nem tudom azt meg tudom-e majd oldani, hogy az erősítőbe megy a dvd-ből a hang, az erősítőt meg összekötni a hangfalszettel (amiben van erősítő). Vagyis advd-ből digitálisan meg majd a hang az erősítőbe, az erősítőből meg analógon megy a hangfalszett 5.1 csatlakozóiba.
Az erősítő hangfalkimeneteire csak az erősítő doksijában meghatározott teljesítményű és ellenállású hangfalak köthetők.
Elküldve: 2005. 02. 10. 14:38
Idézet: wpepi - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 13:27
épp most jutott nekem is eszembe, nem is tudnám rákötni a Geniust, mert rögtön kivágná :confused:
Elküldve: 2005. 02. 13. 09:22
Ha valaki tud egy boltot Pesten ahol van belöle, lécci ne habozzon elárulni nekem

Üdv, Péter
Elküldve: 2005. 02. 16. 13:30
Elküldve: 2005. 02. 16. 14:45
Megvettem a 6700-as lejátszót a Demostudio.hu boltban, de én felmentem érte Pestre.
Sajna ők nem postázzák ki, de van néhány bolt, akik futárszolgálattal is elküldik neked ha ugy kéred.
pl. e-bolt, computer diszkont, origami systems, satellite solutions.
Érkeklődj náluk!
Yamada 6700... Tetszik

RGB-re átváltva a kép kimenetet rettentö sokat javul a képminöség (mármint az agyontömöritett aviknál). Sok hasznos szolgáltatást tud.
Egyetlen problémám van csak, hogy a feliratnál megjelenő betük száma korlátozott. Hány betüt tud megjeleniteni 1 sorba? És milyen szoftverrel lehet átkonvertálni fix betüszámura a feliratokat?
Max 2 sorban jelennek meg a feliratok, de overlay modban, azaz rajta a filmen és nem alatta (16:9-es filmél ugye pont jó lenne ha a feliratokat a film alá lehetne "mozgatni").
Nem ismerem az uj firmware-ket. Elképzelhetö, hogy kiadnak olyat, amelyik kettönél több sorba tördeli a feliratokat, és a kép alsó részére "rögziti" ?
Hallottam olyan Philips lejátszóról, amelyik firmware-ben ezen változásokat végrehajtották. Remélem, hogy a Yamadánál is alkalmazzák majd ezt.
Üdv, Péter
Elküldve: 2005. 03. 02. 14:54
Engem egy Orion 2602 -es lejátszó érdekelne! A jatekos.spieler.hu nem üzemel, így nem tudtam infókat találni róla, csak keveset. Vanm valakinek tapasztalata vele? Hogy bánik az 1GB feletti fájlokkal? Támogatja az AC3-as AVI-kat?
Fontos lenne!
köszi
Bence
Elküldve: 2005. 03. 02. 15:13
Idézet: topeti - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 13:45
Megvettem a 6700-as lejátszót a Demostudio.hu boltban, de én felmentem érte Pestre.
Sajna ők nem postázzák ki, de van néhány bolt, akik futárszolgálattal is elküldik neked ha ugy kéred.
pl. e-bolt, computer diszkont, origami systems, satellite solutions.
Érkeklődj náluk!
Yamada 6700... Tetszik

RGB-re átváltva a kép kimenetet rettentö sokat javul a képminöség (mármint az agyontömöritett aviknál). Sok hasznos szolgáltatást tud.
Egyetlen problémám van csak, hogy a feliratnál megjelenő betük száma korlátozott. Hány betüt tud megjeleniteni 1 sorba? És milyen szoftverrel lehet átkonvertálni fix betüszámura a feliratokat?
Max 2 sorban jelennek meg a feliratok, de overlay modban, azaz rajta a filmen és nem alatta (16:9-es filmél ugye pont jó lenne ha a feliratokat a film alá lehetne "mozgatni").
Nem ismerem az uj firmware-ket. Elképzelhetö, hogy kiadnak olyat, amelyik kettönél több sorba tördeli a feliratokat, és a kép alsó részére "rögziti" ?
Hallottam olyan Philips lejátszóról, amelyik firmware-ben ezen változásokat végrehajtották. Remélem, hogy a Yamadánál is alkalmazzák majd ezt.
Üdv, Péter
Hello!
Majd ha megint megy a speier (mpeg4-players.info), akkor a "web oldalamról" töltsd le a legújabb Yamada 6700 mod-omat.
http://newage.mpeg4-players.info
NA
Elküldve: 2005. 03. 02. 16:12
Kösz az infót!
Elküldve: 2005. 03. 04. 15:20
Elődjéhez képest, jobban kezeli a feliratokat, progresszív scanes, és terrmészetesen ismeri a legtöbbet használt formátumokat..
Elküldve: 2005. 03. 07. 12:05
Ez egy Zoran csippes low-cost termek lesz. A eboltban mar kaphato.
Elküldve: 2005. 03. 07. 14:33
Mit jelent az, hogy
"NTSC SUB hiba" ??
Elküldve: 2005. 03. 07. 14:52
Idézet: Thom! - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 14:41
Ha az írottra gondolsz akkor jelenleg a lejátszhatóságra nincs garancia. Még a sima egyrétegű DVD-R/RW, DVD+R/RW 100%-os lejátszhatósága se garantált.
Jelenleg csak az a biztos, hogy azzal az íróval amivel felírtad vissza tudod olvasni.
Szerkesztette: wpepi 2005. 03. 07. 14:53 -kor