Ahogy én csinálom:
DVD2SVCD
Encoder: CCE 2.5, 4-5 pass-ban
Audio: 224 kBit/s, /mindig/, stereo, Autodetect Azid gain - bekapcs.
Cd image - no
A kész MPEG - eket, Neroval(max.16x) irom SVCD - re.
Minden lejátszón, /15-20-ról tudok/ szép a hang.
Próbáld meg így.
Próbálj ki egy Mp3 - as CD-t,különböző tömörítéssel készített Mp3-akkal.
idézet:
Ezt írta RtgLaci:
Kedves Fórumtársak!
Egy számomra megoldhatatlan probléma: van egy Dimarson DM-R400-as házimozim. Minden formátumot megeszik, még a DVD-RW-t is. DE: ha én készítek SVCD-t a DVD2SCVD-vel, akkor az elkészült lemezt lejátszva a szereplőknek és a zenének mélyebb a hangja kb. 15-20%-kal... A kép szinkronban van a hanggal és akadozás nélkül szépen megy. Ugyanez az SVCD a PC-ben lejátszva tökéletes. Egy másik, DM-350-es lejátszóban tökéletes. Elvittem az Elektropontba, ahol korábban vettem a házimozit, ott betették egy újabb, DM-R 500-asba és itt megint mély volt a hang...
Írtam a forgalmazónak és ezt válaszolta: "Nagyon valószínű, hogy a kiírás módjával van a probléma. Ha javasolhatjuk, kérjen kölcsön mások által készített SVCD lemezeket és próbálja ki azokkal is a készüléket. Ha több más SVCD-vel is ugyanez a hiba, akkor kérjük forduljon szervizünkhöz.
Ilyen problémával még nem találkoztunk, ezért tartjuk valószínűnek az írási hibát." Én próbálkoztam már lassabban írni, de nem segített. Hát most itt tart a dolog...[/quote]
![]()
![]()
224