HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD

#601 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 29. 11:25

okay kösz
közben rájöttem hogy megy, de csak akkor ha 2 helyen kézileg állitom be. automatikusan az istenért se jön rá
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#602 Felhasználó inaktív   apprik 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 29. 14:45

Sziasztok!

Azt tudja esetleg valaki, hogy 1GB-nál nagyobb avikat kezelnek-e a kedves játékosok?

Köszi!

#603 Felhasználó inaktív   Zoi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 15:24

idézet:
Ezt írta apprik:
Sziasztok!

Azt tudja esetleg valaki, hogy 1GB-nál nagyobb avikat kezelnek-e a kedves játékosok?

Köszi!
[/quote]

Nem hiszed el!
Pont ezt akartam én is megkérdezni, így már ketten várjuk a választ rá... :)
(Engem főleg a Yamada és a Technosonic érdekelne, ezek között hezitálok nagyon)

#604 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 15:25

idézet:
Ezt írta apprik:
Sziasztok!

Köszi!
[/quote]

Ha van korlat, szerintem 2 GB lehet... ki kellene probalni valakinek, akinek van ilyen lejatszoja...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#605 Felhasználó inaktív   apprik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 15:38

Nekem sajna még nincs (persze akkor nem is kérdeztem volna ilyet), de kiváncsian várom az eredményt!

#606 Felhasználó inaktív   Zoi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 19:16

idézet:
Ezt írta apprik:
Nekem sajna még nincs (persze akkor nem is kérdeztem volna ilyet), de kiváncsian várom az eredményt![/quote]

Sajna nekem sincs, csak itt gyűlnek az anyagok a wincsimen és mielőtt kiírnám őket DVD-re, azelőtt jó volna tudni, hogy mehetnek-e egybe az 1 GB-nál nagyobb anyagok. Sokkal esztétikusabbnak tűnne, ha mehetne egy file-ba, persze hülyeséget sem akarok csinálni, hogy azutan esetleg mégse olvassa az asztali lejátszó az ilyen módon megírt DVD-ket.

#607 Felhasználó inaktív   apprik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 21:59

Dettó ugyanez!

#608 Felhasználó inaktív   Hori25 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 23:06

halo 737 1.1gb nekem siman olvassa hori

#609 Felhasználó inaktív   apprik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 15:05

Alakul ;)

Köszi!!!!!!!!!

#610 Felhasználó inaktív   kisge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 17:05

Hello,

Elsosorban New Age-tol kerdeznem, de ha mas tudja, szivesen veszem a valaszt. Korabban irtad, hogy szetszedted a Loomax firmwaret. Ezt mivel csinaltad? Ugyanis kivancsi lennek a Philips firmwarejere ami nagyon hasonlit a Loomaxera. (Szerintem kb. a Loomax stringek vannak Philipsre cserelve :-)

Irtal valami yahoos grouprol is, de olyan neven nem talaltam semmit. Tudnal egy pontos URLt kuldeni?

Udv,
kisg

#611 Felhasználó inaktív   attkanet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 19:13

Sziasztok! Kicsit most beijedtem! :( Segitsetek légyszives! Adott egy Yamada DVX-6000 és egy Genius 5.1 Home Theater (fadobozos).Na most az a gondom hogy a filmeket kiteszi az 5 hangfalra viszont mást nem!Ha PC-röl teszem ezt egy Audigy2-vel az összes hangfalon szól bármi!Azt hiszem sejtem hogy miért de erősitsetek meg!A PC már eleve szétdobva küldi a jelet a Genius-nak a Yamada viszont nem!Igy viszont soha nem fog szólni nekem zene az 5 hangfalból a Yamadáról mert se a Yamadában se a Genius-ban nincsen olyan dekóder ami szétküldené a sztereo jelet az 5 hangfalra!Igazam van avagy valami beállitással meglehet oldani a gondomat?

Csumi:Attka
T60 [2007-F2G] | Intel Core Duo T2400 [1.83GHz/2MB] | 2 X 512MB DDRII 667MHz RAM | Hitachi TS 80GB 5400rpm HDD SATA | 14.1 XGA TFT LCD | 64MB/256MB ATI Mobility Radeon X1300 | HL GSA-4083N DVDRW | Intel 802.11 a/b/g wireless | Modem | 1Gb Ethernet | UltraNav | Secure Chip | Fingerprint Reader | Panasonic 6c Li-Ion | BT | Infra

#612 Felhasználó inaktív   attkanet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 20:54

Sziasztok!

Probléma megoldva! :D Még egy pár RCA-val el kellett vinnem a sztereó jelet is a Geniusnak külön (Nem volt elég a 3 pár RCA vagyis az 5.1 analóg, hogy miért azt még most sem tudom) és az elölapon 4 kapcsolóval lehet változtatni hogy (AC3;CD/DVD/2CH;TV;TAPE) Ha filmet nézek és 5.1-es akkor AC3-ba kell a kapcs!Ha zene cd,mp3,vagy 2 csatornás film akkor a kapcs CD/DVD/2CH-ba kell és akkor is szól az összes hangszóró!

Csumi:Attka ;)
T60 [2007-F2G] | Intel Core Duo T2400 [1.83GHz/2MB] | 2 X 512MB DDRII 667MHz RAM | Hitachi TS 80GB 5400rpm HDD SATA | 14.1 XGA TFT LCD | 64MB/256MB ATI Mobility Radeon X1300 | HL GSA-4083N DVDRW | Intel 802.11 a/b/g wireless | Modem | 1Gb Ethernet | UltraNav | Secure Chip | Fingerprint Reader | Panasonic 6c Li-Ion | BT | Infra

#613 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 21:08

Philips 737:

- ESS chipes lekátszók közül a legigényesebb szerintem
- NINCS rajta SVIDEO kimenet (legalábbis amit most lehet venni a Media Markt-ban 45e-ért)
- 4.1.19 azaz az utolsó firmware van már benne
- :( Sajnos dual (vagy több) audio avi-ban csak az első audio stream-et játsza le
- 99.9%-osan elégedettek vagyunk vele

0.1%: multi audio

Tud vki info-t arról, hogy lesz-e multi audio támogatás benne valamikor?

üdv,

NA

#614 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 21:33

Jut eszembe:

Van vmilyen utility ahhoz hogy megnézzem kompatibilis-e az adott file a lejátszóval?

Csináltam egy tömörgetést xvid 1.0beta2-vel és a philips 737-es behülyül tőle lejátszáskor (a kijelzőn a számok össze vissza mennek stb)

NA

#615 Felhasználó inaktív   Tommaso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 00:47

Az a 99.9% kicsit erős, nem? :)
Kétlem hogy a 0,1%-ba belefér a kis sárga feliratozás, divx audio és wma hangsáv nem támogatása, időnként dvd lemez fel-nem-ismerés, illetve nálam rétegváltásnál elkezdett keményen akadozni az egyik filmnél.
Vagy ezek csak az én készülékem hibái? Szóljatok ha igen, mert akkor intézem a garit...

#616 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 01:52

Nálunk egyelőre semmi más gond. Eddig minden lemezzel rendben volt. (cd, cd-rw, dvd-r, dvd-rw)

Kicsit hiányolom a hangerőszabályzót a lejátszóról, de nem vészes.

Ami nekem nagyon gáz az a multi audio nem támogatása.

NA

#617 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 03:57

idézet:
Ezt írta New Age:
Jut eszembe:

Van vmilyen utility ahhoz hogy megnézzem kompatibilis-e az adott file a lejátszóval?

Csináltam egy tömörgetést xvid 1.0beta2-vel és a philips 737-es behülyül tőle lejátszáskor (a kijelzőn a számok össze vissza mennek stb)

NA
[/quote]

A gond az volt, hogy 24.999134876134 fps volt a video.

NA

#618 Felhasználó inaktív   Tommaso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 12:07

Hangerőszabályzó szerintem felesleges lenne. Úgyis mindenki vagy erősítőre vagy közvetlenül TV-re köti, azon meg szokott lenni :)
Bár már néha én sem tudom melyik távirányítóhoz nyúljak ;-)

Próbálta már valaki rajtam kívül a gyűrűk ura két torony 4 lemezes változatot philips 737-en nézni?

[ 2003. december 31.: Tommaso szerkesztette a hozzászólást ]

#619 Felhasználó inaktív   PiEm-14B 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 12:41

Depo-n árulnak Xoro HSD400+ lejátszót 40 bruttóért. Van ezzel valakinek tapasztalata? A gyártó honlapján letölthető egy német leírás, amiből nem sokat értek, viszont a csatlakozókat látom.
Video:
- kompozit, svideo, vga, scart, meg valami component Y, Pr, Pb kimenetek (ez utóbbiak micsodák, RGB?)
Audio:
- sztereo, 5.1, koax, optikai kimenetek
Plusz még kareoke mikrofon bemenetek az előlapon, mert az kell! :D

Ez alapján nem rossz, kérdés mit tud lejátszani?

OFF
SPeY: ez alapján frissítheted a kimeneteket. Levelemet a honlapoddal kapcsolatban megkaptad?

#620 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 13:21

idézet:
Ezt írta Tommaso:
Hangerőszabályzó szerintem felesleges lenne. Úgyis mindenki vagy erősítőre vagy közvetlenül TV-re köti, azon meg szokott lenni :)
[/quote]

No hat ebben tevedsz. :) Nem veletlenul hianyolom a hangeroszabalyzot.

NA

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.