HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD

#621 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 31. 13:26

SPeY: ugy latom legalabb ketfele Philips DVD737-es van.

Az egyiken (szerintem az elso verziokban) van svideo kimenet es egyeb, amit a philip homepage-en irnak

A masikon (Model No DVD737/02) eleg keves kimenet van:
- RCA video
- sztereo RCA audio (L-R)
- koax out
- scart

NA

#622 Felhasználó inaktív   SPeY 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 13:51

idézet:
Ezt írta PiEm-14B:
Depo-n árulnak Xoro HSD400+ lejátszót 40 bruttóért. Van ezzel valakinek tapasztalata? A gyártó honlapján letölthető egy német leírás, amiből nem sokat értek, viszont a csatlakozókat látom.
Video:
- kompozit, svideo, vga, scart, meg valami component Y, Pr, Pb kimenetek (ez utóbbiak micsodák, RGB?)
Audio:
- sztereo, 5.1, koax, optikai kimenetek
Plusz még kareoke mikrofon bemenetek az előlapon, mert az kell! :D

Ez alapján nem rossz, kérdés mit tud lejátszani?

OFF
SPeY: ez alapján frissítheted a kimeneteket. Levelemet a honlapoddal kapcsolatban megkaptad?
[/quote]

A kimenetek mar fel voltak tuntetve, de a Depo-t azert odairtam a vasarlasi helyek koze.

Honlappal kapcsolatban... Te vagy Router-es ? ;)
Ha igen akkor valaszoltam email-ben.
In /dev/null no one can hear you scream

#623 Felhasználó inaktív   SPeY 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 13:59

idézet:
Ezt írta New Age:
SPeY: ugy latom legalabb ketfele Philips DVD737-es van.

Az egyiken (szerintem az elso verziokban) van svideo kimenet es egyeb, amit a philip homepage-en irnak

A masikon (Model No DVD737/02) eleg keves kimenet van:
- RCA video
- sztereo RCA audio (L-R)
- koax out
- scart

NA
[/quote]

Koszi az infokat, megprobaltam ertelmesen feltuntetni, hogy ket verzio van es kimeneteikben kulonboznek. ;)
Arrol nincs infod, hogy revision szam vagy vmi mas szerint mikent lehetne kulonbseget tenni?

Lap frissult! > [url="http://"http://divxvid.fw.hu"]DivXviD[/url]

#624 Felhasználó inaktív   SPeY 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 14:08

jah majd elfelejtettem...

BUEK evribodri! ;)

#625 Felhasználó inaktív   attkanet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 12:56

Sziasztok!

Érdekes tapasztalat a Yamada DVX-6000-el:
Minden filmes cd/dvd/mp3 olvas viszont Audio-CD -im közül 5-böl 2-öt nem volt hajlandó beolvasni!

Csumi:Attka (BUÉK)
T60 [2007-F2G] | Intel Core Duo T2400 [1.83GHz/2MB] | 2 X 512MB DDRII 667MHz RAM | Hitachi TS 80GB 5400rpm HDD SATA | 14.1 XGA TFT LCD | 64MB/256MB ATI Mobility Radeon X1300 | HL GSA-4083N DVDRW | Intel 802.11 a/b/g wireless | Modem | 1Gb Ethernet | UltraNav | Secure Chip | Fingerprint Reader | Panasonic 6c Li-Ion | BT | Infra

#626 Felhasználó inaktív   attkanet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 16:52

Sziasztok!

Azt az AUDIO-CD -t amit tegnap nem olvasott ma olvasta :eek: Yamada LOL

Csumi:Attka
T60 [2007-F2G] | Intel Core Duo T2400 [1.83GHz/2MB] | 2 X 512MB DDRII 667MHz RAM | Hitachi TS 80GB 5400rpm HDD SATA | 14.1 XGA TFT LCD | 64MB/256MB ATI Mobility Radeon X1300 | HL GSA-4083N DVDRW | Intel 802.11 a/b/g wireless | Modem | 1Gb Ethernet | UltraNav | Secure Chip | Fingerprint Reader | Panasonic 6c Li-Ion | BT | Infra

#627 Felhasználó inaktív   Zoi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 19:18

Na! Yamadasok es Technosonic tulajok meg nem írták, hogy viszi-e DVD lemezről a készülék az 1 GB-nál nagyobb AVI-kat ? (Philips-ről műár írták, hogy igen, de jelenleg Yamadara van nálam nagyob esély...)

Elnézést, hogy picit "türelmetlenül" kérdem, de kezd elfogyni a helyem, és mielőtt kiírnám az anyagokat jó volna tudni, hogy muszáj-e darabolnom az 1,4 GB-s filmjeim vagy sem :)
Kipróbálni viszont még mindig nem tudom, mert még sajna nincs meg nekem a masina :-/

Feltétlen várnám válaszaitokat!
Segítségetek előre is köszönve:
Zoi

#628 Felhasználó inaktív   Havoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 13:57

idézet:
Ezt írta Zoi:
Na! Yamadasok es Technosonic tulajok meg nem írták, hogy viszi-e DVD lemezről a készülék az 1 GB-nál nagyobb AVI-kat ? (Philips-ről műár írták, hogy igen, de jelenleg Yamadara van nálam nagyob esély...)
[/quote]

Kicsit off, de a Xoro-t probaltam, es az tudja.
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. - Arthur C. Clarke

#629 Felhasználó inaktív   SPeY 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 14:33

Philips 737-el kapcsolatban Toz kuldott egy hasznos mailt, ezzel frissitettem az oldalt.

[url="http://"http://divxvid.fw.hu"]DivXviD[/url]

#630 Felhasználó inaktív   ghostie 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 02. 17:36

>Kicsit off, de a Xoro-t probaltam, es az tudja.

Esetleg tudnál még mesélni a Xoro-ról ? Vagy esetleg valaki más aki már próbálta ?
Az adatai alapján ez tűnik a legjobban felszereltnek. Pl. VGA kimenet, beépített dekóder, RGB kimenet, esetleg komponens kimenet de ebben nem vagyok biztos, illetve WMA lejátszás.
Ha jól tudja a formátumokat és a feliratokat kezelni, akkor ez lehet a tökéletes lejátszó.
Próbálta már valaki feliratokkal ? Sajna a neten csak német nyelvű oldalakon találtam róla infokat, de azt sajna nem értem.

Üdv
Ghostie

#631 Felhasználó inaktív   Silco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 20:11

A hosszú szünet alatt tovább nyúztam a 737-est és a következőket tapasztaltam. OGG-ot és WMA-t nem játszik le a játékos, így a DivxXvid lapon ezt lehet frissíteni. Egyébként a lejátszóhoz adott doksiban sincsenek ilyen formátumok megemlítve. A Kodak Photo CD-t nem tudtam kipróbálni, de erről sem találtam említést. Az eddig megnézett filmek közül egynél hangelcsúszást, másiknál kettévágott képet, a harmadiknál meg ugrást, képremegést és hangcsúszást tapasztaltam. Az első esetben egy visszatekerés és lejátszás gomb megoldotta egy időre a csúszást. A második esetben egy adott pontnál kettévált a kép és az alsó harmadában egy képkocka állandóan remegett, miközben a film tovább ment a felső 2/3-adban. A 3. esetben adott helyen pár másodpercet ugrott a lejátszás a film vegén meg több helyen elkezdett kimaradni a hang, a kép meg remegni kezdett. Ez később abbamaradt.

Az ugrás 2-3 rossz frame miatt történt, ezt megnéztem. A többi esetben viszont nem találtam vagy nem vettem észre hibát. Így nem tudom, hogy mi miatt jönnek elő. Lemezhiba kizárva! Érdekes, hogy a gépemen semmi hiba nem mutatkozik, még az ugrás sem jelentkezik a rossz frame-ek miatt. Szóval úgy tűnik, hogy ez a játékos igen érzékeny a hibákra vagy valami nem teljesen jó a hibakezelő szoftverben.

A 2. és 3. filmből készítettem sample-t, a hibás részeknél. Esetleg ezeket ki lehetne próbálni a többi DivX-es lejátszón, hogy azok hogyan viselkednek. Várom a tapasztalatokat!

A sample-k itt találhatóak: [url="http://"http://divxteszt.tvn.hu"]Samples[/url]

#632 Felhasználó inaktív   attkanet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 21:11

Sziasztok!

Spey:
A Yamada DVX-6000 a decemberi 19.-i firmware-el már rendesen kezeli az ékezetes feliratot, viszont ugyanolyan apró és sárga!Ha van időd akkor frissitsd a divx honlapot!

#633 Felhasználó inaktív   attkanet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 21:16

idézet:
Ezt írta Silco:
A második esetben egy adott pontnál kettévált a kép és az alsó harmadában egy képkocka állandóan remegett, miközben a film tovább ment a felső 2/3-adban.[/quote]

Sziasztok!

Egyszer ugyanezt tapasztaltam Loomax X-50 -el Én is egy filmnél!Úgy oldottam meg, hogy leállítás , odatekerés, átugrás!Természetesen, hogy mitől volt azt Én sem tudom mert PC-n hibátlan volt! :(

#634 Felhasználó inaktív   Steno 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 22:35

Attka:

Látom Te nagyon otthon vagy a témában :) Azt mondd meg nekem, hogy miért van az, hogy egyik filmnél ha beletekerek elcsúszik a felirat, a másiknál nem! Mi az oka annak, hogy a DVD filmeket majdnem 16-os hangerővel kell hallgatnom, a DIVX filmeket, meg 1-2-vel? Szerinted ASF formátumot ismer?
Ja, és az enyém jobb mint a tied! Bi-bi-bííí :cool:

Üdv, Steno!
.:Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub:.
"Ha te ilyen okos fiú vagy, akkor tudhatnád, hogy nagyon nem tanácsos velem szórakozni. És ne szennyezd a környezetemet!"

#635 Felhasználó inaktív   Steno 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 22:42

idézet:
Ezt írta attkanet:
Sziasztok!

Probléma megoldva! :D Még egy pár RCA-val el kellett vinnem a sztereó jelet is a Geniusnak külön (Nem volt elég a 3 pár RCA vagyis az 5.1 analóg, hogy miért azt még most sem tudom) és az elölapon 4 kapcsolóval lehet változtatni hogy (AC3;CD/DVD/2CH;TV;TAPE) Ha filmet nézek és 5.1-es akkor AC3-ba kell a kapcs!Ha zene cd,mp3,vagy 2 csatornás film akkor a kapcs CD/DVD/2CH-ba kell és akkor is szól az összes hangszóró!

Csumi:Attka ;)
[/quote]

LOL :p
.:Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub:.
"Ha te ilyen okos fiú vagy, akkor tudhatnád, hogy nagyon nem tanácsos velem szórakozni. És ne szennyezd a környezetemet!"

#636 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 03. 04:54

idézet:
Ezt írta SPeY:
Philips 737-el kapcsolatban Toz kuldott egy hasznos mailt, ezzel frissitettem az oldalt.

[url="http://"http://divxvid.fw.hu"]DivXviD[/url]
[/quote]

Há' eszontam én is, amit Toz. :D

#637 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 03. 05:00

Philips 737 (4.1.19)

xvid codec 1.0beta3: mintha a lejátszó érzékeny lenne a B framek-re. Ha rakok be ilyeneket, akkor kockásodás látható sokszor lejátszáskor nagy mozgások esetén.
Kódoltam B framek nélkül is akkor nem volt ilyen.
Ki kéne próbálni ua anyagot B framekkel és nélkülük.

1400MB avi: hibátlanul vitte.

Fenti AVI-t szétvágtam kétfelé és a másogik fele természetesen keyframe-el kezdődött, ennek elenére nem tudta lejátszani, amit megoldott az ha beletekertem.

NA

#638 Felhasználó inaktív   SPeY 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 03. 09:41

idézet:
Ezt írta New Age:

Há' eszontam én is, amit Toz. :D
[/quote]

Tudom, csak o azt is irta, hogy az oldalan matricaval jelolve van/volt hogy 737/02... ha ezt is irtad akkor sorry en vagyok faradt. ;)

#639 Felhasználó inaktív   SPeY 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 03. 09:43

Nehany ujabb info KiSS DP-500-rol:
+ 1.4G-s film (2cd divx egyben) szepen megy
- DivX Audio-t sajnos ez sem tudja (tudtam csak biztos akartam lenni benne :)

#640 Felhasználó inaktív   SPeY 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 03. 10:25

[url="http://"http://divxvid.fw.hu"]DivXviD[/url] ismet frissult.
+ Elta 8883-rol kerult fel bovebb info. Koszonet wiseeye-nek.
+ Kijavitottam Philips, Yamada es egyeb jatekosokkal kapcsolatos eszreveteleiteket.

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.