HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD

#1661 Felhasználó inaktív   Bill _ JVC GR-PD1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 26. 09:20

Hali.  :smoker:

Bocs, hogy.... tehát én sem vettem a fáradságot magamnak, hogy belenézzek az előző oldalakba.
A kérdés: mi a nagybecsű sokattapasztalt véleményetek a Microsoft által készített Xbox-ról, mint média lejátszórol...
...nem fontos egyböl lehurrogni...
ja, egyébként itt már néztem <http://jatekosok.speier.hu/index.php?page=news.php>
:hemuveg:
A mai előadás témálya a következő: miért izzad a diák a vizsgán? ... Nos, nézzük meg annak a szituációnak a fiziólógiai aspektusait, amelyet minden jelenlévőnek alkalma volt átélni.
>> V.A. Androsziasvili profeszor előadásábol <<

#1662 Felhasználó inaktív   szabii 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 12:59

Hali!

Nem tudja vki veletlenul hogyan lehet Nero-ban összefesülni a feliratot a video fajllal, mert a DVD lejatszo csak igy jatsza le a feliratot!!!
En kerestem a Nero-ban ilye funkciot, de nem talaltam!
Esetleg plug in kellene hozza, tud ebben nekem segiteni vki?

#1663 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 26. 13:06

Idézet: Bill _ JVC GR-PD1 - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 9:20

Hali.  :smoker:

Bocs, hogy.... tehát én sem vettem a fáradságot magamnak, hogy belenézzek az előző oldalakba.
A kérdés: mi a nagybecsű sokattapasztalt véleményetek a Microsoft által készített Xbox-ról, mint média lejátszórol...
...nem fontos egyböl lehurrogni...
ja, egyébként itt már néztem <http://jatekosok.speier.hu/index.php?page=news.php>
:hemuveg:

Itt... ha minden igaz akkor talan a hetvegen beuzemelem az enyemet... amit lattam belole egy baratomnal, az alapjan tokeletes. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1664 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 16:51

Yamaha DVD-S550, ma ezt láttam az Euronicsban.Felirataimat nem játszotta le, meg a DivX-es filjeimet is megtalálta.Ott regisztrálni kell. Mit kell letölteni hozzá a divx.comról?Mert van a menüjében egy regisztrciós lehetőség és szám, és erre hivatkozik.
"Légy szerény mint én..."

#1665 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 21:43

Sehol senki, akinek van ilyen cuccosa?

#1666 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 11:35

Sub kiterjesztésű feliratot nem eszi meg, most próbálkozom az srt-vel.A gyártó honlapján nem igazán találtam infót, ezért kérdezem, hogy estleg kinek van Yamah olvasója. Péter, ha erre jársz nézz be ide, te biztos, hogy jártas vayg, már láttál róla tesztet.

#1667 Felhasználó inaktív   szabii 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 29. 11:15

Idézet: zoli62 - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 12:35

Sub kiterjesztésű feliratot nem eszi meg, most próbálkozom az srt-vel.A gyártó honlapján nem igazán találtam infót, ezért kérdezem, hogy estleg kinek van Yamah olvasója. Péter, ha erre jársz nézz be ide, te biztos, hogy jártas vayg, már láttál róla tesztet.

H!
Nekem egy Orion 4200-s asztali DVD lejatszom van es azt irjak rola, hogy tamogatja .srt és .sub felirat lejatszasat. Es divx-t is le tud jatszani, na most en probaltam divx-es avi-hoz feliratot(DVD-re irva, több filmet is) és nem jatszotta le, igaz nem voltak kulon egy konyvtarba csak a fokonyvtarba, nem tudom ez szamit-e valamit, egy kulon konyvtarba kellene a felirat es a video fajl?Valakinek ezel kapcsolatban van tapasztalata?Megköszönném a segítséget!
;)

#1668 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 11:15

Idézet: zoli62 - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 11:35

Ezt több dolog okozhatja. Először is az .srt és az .avi file nevének karakterre meg kell egyeznie. Aztán állítólag csak az új, V34-es fw felrakása után képes megjeleníteni a feliratot.

Ha eddig még nem jutottál el IDE, akkor tedd meg. Igen sok okosság van különféle játékosokról, van külön Yamaha totyik is. Találsz benne linket az új fw-hez is.
Sok sikert!

#1669 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 30. 14:15

Idézet: Thocy a ZAGY - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 23:53

ORION DVD 2602 DivX

Figyi a felirat megjelenítés milyen minőségű? Ékezetek vannak? Felirat pozícióját, méretét lehet állítani?

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1670 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 18:29

Idézet: zoli62 - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 16:51

Yamaha DVD-S550, ma ezt láttam az Euronicsban.Felirataimat nem játszotta le, meg a DivX-es filjeimet is megtalálta.Ott regisztrálni kell. Mit kell letölteni hozzá a divx.comról?Mert van a menüjében egy regisztrciós lehetőség és szám, és erre hivatkozik.

Én most vettem egy Grundigot, a használatijában van egy webcím, ahonnan le lehet tölteni az új szoftvert. Az eladó azt mondta, hogy a menüből kell kinézni a reg. számot, azt a webcímen beírni, és le lehet tölteni egy frissített szoftot. Aztán írni kell egy cd-t, amiről saját maga telepíti fel a progit. (de ez biztos részletesen le van írva az oldalon)
Az enyém egy Grundig Livance cuccos, minden avit gond nélkül lejátszik, de feliratot szerintem nem, de még nem is próbáltam.
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#1671 Felhasználó inaktív   szabii 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 19:42

Idézet: Csoszi - Dátum: 2004. nov. 30., kedd - 12:15

Ezt több dolog okozhatja. Először is az .srt és az .avi file nevének karakterre meg kell egyeznie. Aztán állítólag csak az új, V34-es fw felrakása után képes megjeleníteni a feliratot.

Ha eddig még nem jutottál el IDE, akkor tedd meg. Igen sok okosság van különféle játékosokról, van külön Yamaha totyik is. Találsz benne linket az új fw-hez is.
Sok sikert!

HI!
Orion 4200 -hoz hogyan lehet avi-hoz feliratot lejatszani .srt és .sub
ennek elvileg le kellene jatszani, azt irja a leirasa tamogatja ezen feliratokat, de a manualja azt irja a neroban ossze kell fesulni a feliratot az avi fajllal
illetve: V34-es fw felrakása ezek mik es hova kell oket felrakni, asztali dvd lejatszorol van szo!!!!
vki pliz help me!!!

#1672 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 20:22

Idézet: Csoszi - Dátum: 2004. nov. 30., kedd - 11:15

Sok sikert!

Köszi, megtaláltam, és azóta másnak is ajánlom. :)

#1673 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 20:44

Idézet: szabii - Dátum: 2004. nov. 30., kedd - 19:42

HI!
Orion 4200 -hoz hogyan lehet avi-hoz feliratot lejatszani .srt és .sub
ennek elvileg le kellene jatszani, azt irja a leirasa tamogatja ezen feliratokat, de a manualja azt irja a neroban ossze kell fesulni a feliratot az avi fajllal
illetve: V34-es fw felrakása ezek mik es hova kell oket felrakni, asztali dvd lejatszorol van szo!!!!
vki pliz help me!!!

Üdv szabii!

Akkor neked is ajánlom  >>Speier oldalát<<.
A te játékosodnak is van >>topikja<<, amiből alant idézem somakb kollega idevágó megjegyzését:

Idézet:

"Szia! Ne higgyél a kézikönyvnek!!!  Baromság az egész , szinte alig van köze a játékoshoz. Eleve amit arról a Nero-s dologról ír....

Simán viszi mind az srt mind a sub feliratokat, ráadásul ékezetesen. Az ANGLE és SUBTITLE gombokkal tudod kiválasztani a film lejátszása előtt ugynúgy mint a többi játékosnál. Ha elolvastad volna a forum elejét láttad volna hogy tud feliratot, és hogy felejtsd el a kézikönyvet."

#1674 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 13:20

Nahát nahát, mit találtam:

Kép

Idézet

I-O DATA's brand-new LinkPlayer allows you to playback various formatted files connect from any PC and/or Mac on the home network to a Big screen TV with a remote control.

Kép

Idézet

LinkPlayer is compatible with Windows Media Video&reg; Video (WMV9) and DivX&reg; HD. HD mode allows you to enjoy pictures and movies in High-Definition (Video Up to 1080i / Photo Up to 2048x1532).

Supported Video: MPEG-1/MPEG-2/DivX&reg; VIDEO/XviD/WMV9

KépKép

http://www.iodata.com/usa/products/product...d=AVLP2%2FDVDLA

PS: Úgy hallottam, a HD felbontású XviD sem okoz neki gondot.

#1675 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 14:43

Nehany napja en is nezegettem ezt a lejatszot. Nagyon igeretes a kicsike :)
Mondjuk tudtommal a HD felbontas tamogatasa minden formatumnal (talan az MPEG-2 kivetelevel) csak max 1280x720-at jelent.

De a legnagyobb gond inkabb az, hogy nincs GMC tamogatas :(
Lesz egyaltalan olyan chipset ami tenyleg rendesen tamogatja az MPEG-4 ASP-t? :confused:

Szerkesztette: max-pain 2004. 12. 09. 14:46 -kor

#1676 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 16:23

Mumia: a hir egy kicsit regi. :D

https://www.hwsw.hu/hir.php3?id=26537

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1677 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 10. 15:09

Idézet: KyGa - Dátum: 2004. okt. 23., szombat - 0:16

Tegnap vettem a Tescoban Yamada 6600ast 18900 ért!

Ne vegyél, nem kellett volna! :omg: Sokan lecserélték Yamadát Philips DVP 630/632-re, mivel a Yamada többször akadozik a kép, a játékosok weboldal szerint, tesóm jól döntött, úgyhogy ez lesz az ajándék a szüleim számára, főleg Logitech Z-5500 házimozi hangfalszett is társul hozzá. :cool: Sajnos sok pénzbe került a Logitech. :o Majd karácsony után letesztelem, aztán visszasírom ide. :p
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#1678 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 19:43

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 16:23

Mumia: a hir egy kicsit regi. :D

https://www.hwsw.hu/hir.php3?id=26537

Krinyo

A főoldalt sosem olvastam, most sem ott találtam rá :p Itt meg még nem volt. Ill de olvastam, mielőtt beregisztráltam a fórumra olvastam a főoldalt, különben sosem jutok ide :D

Szerkesztette: Mumia 2004. 12. 10. 19:44 -kor

#1679 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 19:46

Idézet: max-pain - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 14:43

Mondjuk tudtommal a HD felbontas tamogatasa minden formatumnal (talan az MPEG-2 kivetelevel) csak max 1280x720-at jelent.

Ez biztos? Mert úgy nincs túl sok értelme. Bár én sem raktam semmit 1280x720-nál nagyobb felbontásba, de nem kizárt, hogy egyszer összefutok egy olyannal.

#1680 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 21:23

Hat az 1920x1080-as videokat mar nem visszi, de allitolag az 1440x1040-eseket (miert nem 1080 az az 1040?) meg igen, igaz csak max 24 fps eseten.

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.