HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD

#2041 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 15. 12:35

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 18:55

philips dvp720sa?

Na, tesztelgetem, nagyon frankó.
Ami tetszik, hogy DTS-t is dekódol analóg multichannelre, sőőt, sima 2.0 stereo-t autómatikusan ProLogicII-vel küldi ki, nem is kell állítani semmit:-)

A képe nagyon szép, hangja nagyon jó, "megeszik" mindent, ami dvd, divx -et egyenlőre csak pár darabbal próbálta, de azt nagyon szépen vitte+ felirtatot is (.sub)

Megérte a pénzét, én úgy érzem.
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#2042 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 12:58

"Please use this code to register this player with divx® video on demand service.This will allow you to rent and purchase videos using the divx® video to learn more, visit www.divx.com/vod"

nos, ezt találtam a lejátszó menüjében.
Pontosan miért is jó, ha regisztrálom magam?
Nem derült ki számomra.

A honlapon ezt találtam még :

"Complete this form to register for a DivX account. This account is used to manage and enable video-on-demand playback capabilities for your DivX Certified device(s)."
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#2043 Felhasználó inaktív   zseko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 18. 22:45

Sziasztok!

Lehet, hogy egy kicsit offtopic, de jobb fórumot nem találtam.
Van egy Panasonic DVD-RV32 asztali lejátszó, ami nem akar működni. Ha van kedve játszik, egyébként azt irja ki, hogy H07. Lehet (valószínű) hogy én keresek rosszul, de eddig még nem találtam meg, hogy ez milyen  hiba lenne. Valaki tudna segíteni? Vagy megmondani, hogy melyik topicba írhatok?

Köszi!
zseko
Az élet harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

#2044 Felhasználó inaktív   Gallac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 09:30

Egy olyan problémám van, hogy van egy írott DVD-m aminek nincsen menüje, tehát asztali lejátszóban nem lehet menüben kiválasztani a megfelelő szinkront?
Hogyan tudom beállítani, hogy ne angol szinkron legyen hanem magyar, számítógépen próbaltam és ott DVD lejátszó progiban ki lehetett választani a magyar szinkronhangot is, asztali lejatszón nem..

köszi a tippeket

üdv

ui. Asztali gép típusa Sony DVP-NS405

#2045 Felhasználó inaktív   Picassu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 08:26

Idézet: Gallac - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 10:30

Egy olyan problémám van, hogy van egy írott DVD-m aminek nincsen menüje, tehát asztali lejátszóban nem lehet menüben kiválasztani a megfelelő szinkront?
Hogyan tudom beállítani, hogy ne angol szinkron legyen hanem magyar, számítógépen próbaltam és ott DVD lejátszó progiban ki lehetett választani a magyar szinkronhangot is, asztali lejatszón nem..

köszi a tippeket

üdv

ui. Asztali gép típusa Sony DVP-NS405

Ezt a lejátszót nem ismerem, de amiket eddig láttam a távirányítóján volt egy gomb erre a célra.
Egy gonbal lehet lapozni a szinkront (pl. audio) és egy másikkal a feliratot (subtitle) is.

#2046 Felhasználó inaktív   kigyula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 09:32

Ma ilyent csinált a DVP 630 as DVD formátumu film ,beteszem csak kvartyog rajta és semmi ,pörgetem megy a film 2x 4x 8x , play megint a nagy semmi ,pörgetve jó ,lejátszás semmi .
Valakinek ötlete?
AMD + Geforce + Faterok motoron :-)

#2047 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 08:32

Tudtok a Yamada6700nál jobbat ajánlani, DVD, és DivXes filmek időnkénti lejátszásához?
Általában a gépen nézek mindent, de előfordul, hogy a TVn tenném, ehhez kéne. Műsoros DVDket, és feliratos, 3filmet tartalmazó, DivXes DVDket néznék rajta. :think:
Üdvözlettel:
Gabi

#2048 Felhasználó inaktív   Bens 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 20:44

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. jún. 21., kedd - 9:32

Tudtok a Yamada6700nál jobbat ajánlani, DVD, és DivXes filmek időnkénti lejátszásához?
Általában a gépen nézek mindent, de előfordul, hogy a TVn tenném, ehhez kéne. Műsoros DVDket, és feliratos, 3filmet tartalmazó, DivXes DVDket néznék rajta. :think:

Szerintem ebben az árketgóriában agyonveri az öszes többit. Itt  gyorsan utbaigazítanának:) jatekosok.speier.hu
És most következzen valami egészen más...

#2049 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 20:52

Erről hallottatok már valamit: http://www.yatego.com/abcwebshop/p,423200b...er-dual-dvd-800

Elég jó áron hozzá tudnák jutni egyhez, de nem tudom jó-e ez ?  :think:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#2050 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 08:27

Idézet: Bens - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 21:44

Szerintem ebben az árketgóriában agyonveri az öszes többit. Itt  gyorsan utbaigazítanának:) jatekosok.speier.hu

Ismerem, csak nem akartam annyit végignyálazni. :respect:
Üdvözlettel:
Gabi

#2051 Felhasználó inaktív   kalnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 08:14

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. jún. 21., kedd - 9:32

Érdemes megvenni. Az ATCOMP-nál vettem, mert ott volt a legolcsóbb. Utánna érdemes rátenni az NAv3B frissítést. Nálam így tökéletesnek mondható a DiVxlejátszás szempontjából is. A képe kifejezetten szép. Előtte egy ősrégi Panám volt. Na, annál sokkal szebb a képe. Élesebb, kontrasztosabb és élethűbbek a színek. Szóval a beállításokhoz nem kellett hozzányúlnom. A gyári beállítás tökéletesnek mondható.

#2052 Felhasználó inaktív   malvin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 09:04

Van egy Panasonic DMR-E500-as DVD recorderem, ami tud DVD-RAM-ra MPEG4-ben rogziteni es termeszetesen lejatszani. Raadasul, ha a keszuleket halozatba kotnem, akkor ezeket az mpeg4-eket PC-rol is le lehetne jatszani - de ez most talan mellekes, mert nekem eppen "forditott" otletem tamadt: a PC-n levo MPEG4-es avit valahogy DVD-RAM-ra irni, es lejatszani ezzel a keszulekkel.
Nos, a DVD-RAM-rol szinte semmit nem tudok, csak annyit, hogy arra valami VR modban illik irni. Nekem egyetlen sw-em van ami ilyet tud: a Cyberlink Power producer (eppen a DVD-RAM-ot is irni tudo LG irohoz adtak). Szoval megprobaltam, de a Panasonic nem eszi.
Van valakinek 5lete?

u.i. az is remlik, hogy a DVD-RAM-on UDF file rendszer van. Hogyan (mivel) lehetne megnezni file szinten, hogy mi is van a lemezen? Mert akkor pl. meg lehetne probalni a Panasonic-on irni egy ilyen MPEG4-et tartalmazo lemezt es megnezni a kulonbsegeket.

#2053 Felhasználó inaktív   Picassu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 09:09

Idézet: malvin - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 10:04

Van egy Panasonic DMR-E500-as DVD recorderem, ami tud DVD-RAM-ra MPEG4-ben rogziteni es termeszetesen lejatszani. Raadasul, ha a keszuleket halozatba kotnem, akkor ezeket az mpeg4-eket PC-rol is le lehetne jatszani - de ez most talan mellekes, mert nekem eppen "forditott" otletem tamadt: a PC-n levo MPEG4-es avit valahogy DVD-RAM-ra irni, es lejatszani ezzel a keszulekkel.
Nos, a DVD-RAM-rol szinte semmit nem tudok, csak annyit, hogy arra valami VR modban illik irni. Nekem egyetlen sw-em van ami ilyet tud: a Cyberlink Power producer (eppen a DVD-RAM-ot is irni tudo LG irohoz adtak). Szoval megprobaltam, de a Panasonic nem eszi.
Van valakinek 5lete?

u.i. az is remlik, hogy a DVD-RAM-on UDF file rendszer van. Hogyan (mivel) lehetne megnezni file szinten, hogy mi is van a lemezen? Mert akkor pl. meg lehetne probalni a Panasonic-on irni egy ilyen MPEG4-et tartalmazo lemezt es megnezni a kulonbsegeket.

Az UDF File rendszert a windows tudja olvasni. Ha felteszed a Roxio Direct cd-jét  vagy a Nero INcd-jét akkor írni is tudod (bármilyen fájlkezelő segítségével).

#2054 Felhasználó inaktív   Limonade Joe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 10:07

Idézet: malvin - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 8:04

Van valakinek 5lete?

A Panasonicról olvastam valahol, hogy a Pana által megírt DVD-RAM lemezek sok esetben nem kompatibilisek más DVD lejátszóval és pl. az LG írók által írt DVD-RAM lemezt sem kezeli.

Szerkesztette: Limonade Joe 2005. 07. 01. 10:08 -kor

Halálom napjáig birtokolom az öröklétet.

#2055 Felhasználó inaktív   malvin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 12:41

Idézet: Limonade Joe - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 9:07

A Panasonicról olvastam valahol, hogy a Pana által megírt DVD-RAM lemezek sok esetben nem kompatibilisek más DVD lejátszóval és pl. az LG írók által írt DVD-RAM lemezt sem kezeli.

jo hir :(
en csak egy olyan problemarol olvastam, hogy az LG DVD-RAM irokba betett DVD-RAM-ra - meg akkor is, ha azt abban csak olvastak - egy bizonyos Panasonic iro nem volt hajlando tobbe irni.
A megoldas: egy Panasonic DVD-MovieAlbum nevu sw-el ujra kell formazni a DVD-RAM-ot.
Szerettem volna beszerezni ezt a sw-t, de a Panasonic Mo-nal azt mondtak, hogy onalloan nam kaphato, csak egy bizonyos kamerahoz adjak. Amugy az irok altal irt DVD-RAM mas szerkeszto sw-ekkel is szerkeszthetok, es azok is nagyon jok. (Ez amugy regebben volt. Most ujra megneztem a honlapjukat, es egyik kamerahoz sem adjak ezt a sw-t)

#2056 Felhasználó inaktív   malvin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 17:30

Idézet: Picassu - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 8:09

Az UDF File rendszert a windows tudja olvasni. Ha felteszed a Roxio Direct cd-jét  vagy a Nero INcd-jét akkor írni is tudod (bármilyen fájlkezelő segítségével).

Koszi - fel lepes elore.
WinOnCD 6 DVD edition-om van. Errol tettem fel a DirectCD 5.3.2.34 -et.
Ettol a Panasonic altal irt DVD-RAM tenyleg lathato lett.
De amikor megprobaltam egy DVD-RW-t  formattalni vele - amit minden zokszo nelkul megcsinalt  -  de az eredmeny:
Free Space: 0MB
Total Space: 0MB

u.ez a helyzet CD-RW-re - pedig a leirasa szerint arra mukodnie kellene.
Hogyan tovabb?

#2057 Felhasználó inaktív   Picassu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 07:54

Idézet: malvin - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 18:30

Koszi - fel lepes elore.
WinOnCD 6 DVD edition-om van. Errol tettem fel a DirectCD 5.3.2.34 -et.
Ettol a Panasonic altal irt DVD-RAM tenyleg lathato lett.
De amikor megprobaltam egy DVD-RW-t  formattalni vele - amit minden zokszo nelkul megcsinalt  -  de az eredmeny:
Free Space: 0MB
Total Space: 0MB

u.ez a helyzet CD-RW-re - pedig a leirasa szerint arra mukodnie kellene.
Hogyan tovabb?

Hát ez felettéb furcsa. Csökken ugyan a szabad terület ha UDF-ben formázod a lemezt (egy 80'-es cd kb 550 MB lesz), de azért a nulla egy kicsit tulzás :eek:
Esetleg próbálj meg másik directCD-t mert nekem is volt már olyan ami nem egészen frankón működött (ha jól emlékszem az is WinOn-os volt :think: )

#2058 Felhasználó inaktív   malvin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 17:39

Idézet: Picassu - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 6:54

Esetleg próbálj meg másik directCD-t mert nekem is volt már olyan ami nem egészen frankón működött (ha jól emlékszem az is WinOn-os volt :think: )

De honnan vegyek masikat?
Megprobalkoztam a Roxio Easy Media Creator 7-el, de azon meg egyaltalan nincs directCD.

#2059 Felhasználó inaktív   malvin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 17:47

Es egy uj problema:
osszeallitottam egy par szaz MB-os teszt klippet a DVDLab Pro 1.0-val.
Ezt egy olyan gepen szeretnem lejatszani ami nem tud DVD-RW-t olvasni. Egy DVD-R-t meg sajnalok ra.
Gondoltam, csinalok egy miniDVD-t CD-RW-re. A DVDLab Pro tudna ilyet, de csak CD-R-re - es ezt komolyan is veszi, az RW-t kikopi. Letoltottem az 1.5 trial verziojat - hatha az mar "liberalisabb" - de az is csak CD-R-re hajlando miniDVD-t csinalni.

Szoval van ennek valami "oka"?
Ha nincs - vagyis ha tkp. lehetne - akkor mivel lehetne ezt megcsinalni?

#2060 Felhasználó inaktív   Picassu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 06. 08:05

Idézet: malvin - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 18:39

De honnan vegyek masikat?
Megprobalkoztam a Roxio Easy Media Creator 7-el, de azon meg egyaltalan nincs directCD.

Hát szoftver beszerzésről nem hiszem hogy itt kellene előadást tartani.
Nálam most a "Roxio Easy CD and DVD Creator 6" van fenn és visz mindent gond nélkül a Drag-to-Disc-je. Ez ugyanaz mint a Directcd vagy a Nero INCD-je.

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.