Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD
Elküldve: 2004. 01. 13. 19:23
Elküldve: 2004. 01. 13. 19:57
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ennyi erovel azt is irhatnank, hogy barmilyen AVI allomany, amely megfelel az MPEG4 Simple Profile-nak lejatszhato ezeken a keszulekeken. De ezt eddig is tudtuk.Windows Media Encoder is tud ilyen MPEG4 allomanyt kesziteni.
Krinyo[/quote]
Csocsesz Krinyo!
Nincs igazad! Az előbbieket nem véletlenül írtam le, nem vagyok mesüge
A régi windows media encoder tömörítésű fájlokat nem játszotta le. Pontos verzió számot nem tudok mondani, de régebbi asf fájlokat nem jól kezeli. Vagy hang nincs, vagy kép nincs, pedig azok is mpeg4-es formátumok. Szóval ennek új hírértéke van! Én is csak akkor írok, ha valamivel alá tudom támasztani. Erről ennyit.
Üdv
[ 2004. január 13.: Steno szerkesztette a hozzászólást ]
"Ha te ilyen okos fiú vagy, akkor tudhatnád, hogy nagyon nem tanácsos velem szórakozni. És ne szennyezd a környezetemet!"
Elküldve: 2004. 01. 13. 19:58
idézet:
Ezt írta Faith:
Érdekel valakit egy Yamada DVX-6000-es készülék 36.000 HUF-ert? Németből, vadi új.[/quote]
Hát barátom, ha 2 héttel előbb szólsz...
De gondolom gari nincs rá. Vagy ha van is, akkor azt csak a fritzeknél tudom érvényesíttetni.
"Ha te ilyen okos fiú vagy, akkor tudhatnád, hogy nagyon nem tanácsos velem szórakozni. És ne szennyezd a környezetemet!"
Elküldve: 2004. 01. 13. 20:13
Van egy felesleges, karácsony előtt vásárolt Philips DVD737 típusú DivX-es lejátszóm. Hibátlan, csak kipróbálás erejéig használtam. A számla, garancialevél megvan. Én 50000 Ft-ért vettem, szeretném eladni. Ha érdekel valakit:
06/30-9797917.
Elküldve: 2004. 01. 13. 20:13
idézet:
Ezt írta Steno:
De gondolom gari nincs rá. Vagy ha van is, akkor azt csak a fritzeknél tudom érvényesíttetni.[/quote]
Így igaz, csak németben.
Elküldve: 2004. 01. 13. 20:59
idézet:
Ezt írta Hucudli:
Töltsétek le a következő fájlt. A benne lévő avikkal lehet tesztelni, hogy a lejátszó helyesen jeleníti-e meg a különböző képarányokkal kódolt DivX anyagokat.
[url="http://"http://www.fpk.tu-berlin.de/~albatros/DivX%20Player-Testdateien.zip"]http://www.fpk.tu-be...Testdateien.zip[/url]
Huc[/quote]
Hello!
Eltero felbontasuak vagy az MPEG4 headerben van benne a pixel AR? Én még nem tudok olyan lejatszóról ami figyelembe veszi az MPEG4 headerben elvo pixel AR-t. Azaz pl anamorf kódolást nem érdemes még jelenleg csinálni.
NA
Elküldve: 2004. 01. 13. 21:09
idézet:
Ezt írta Steno:
A régi windows media encoder tömörítésű fájlokat nem játszotta le. Pontos verzió számot nem tudok mondani, de régebbi asf fájlokat nem jól kezeli. Vagy hang nincs, vagy kép nincs, pedig azok is mpeg4-es formátumok. Szóval ennek új hírértéke van! Én is csak akkor írok, ha valamivel alá tudom támasztani. Erről ennyit.
[/quote]
Udv, en nem tudok semmilyen kodek update-rol a Windows Media 9 sorozat kapcsan es most ellenoriztem, nincs is. Szal WM9 enkoderrel emeletileg ilyen allomanyt lehetne csinalni... majd egyszer kiprobalom.
Ha en tevednek, mea culpa.
Krinyo
Elküldve: 2004. 01. 13. 21:35
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Udv, en nem tudok semmilyen kodek update-rol a Windows Media 9 sorozat kapcsan es most ellenoriztem, nincs is. Szal WM9 enkoderrel emeletileg ilyen allomanyt lehetne csinalni... majd egyszer kiprobalom.
Ha en tevednek, mea culpa.
Krinyo[/quote]
Én sem tudok, de nem csak a WM 9-es sorozatra értem. Hanem a régebbiekre. A Microsoftnak már régóta van mpeg4-es kódolása. Na az ilyen régieket nem kezeli rendesen. Nekem régebbről van rengeteg .asf videóm. Videóklippek, reklámok, filmek stb. Pl annakidején a Truman Show-nak elterjedt egy ilyen változata szinkronosan. Ez úgytudom sok embernek megvan valahol mélyen a cd-k közt. 369 megás, de azt nem tudom kideríteni, hogy milyen verziószámú az mpeg4-es kódolás, semmi nem ismeri fel.
Azért jó a fenti hír, mert akkor tuti, hogy az újabb Microsoft videókat támogatja.
Na mindegy, nem olyan nagy dolog ez, hiszen kevés filmet sűrítenek így, de azért érdekes.
Csao
Elküldve: 2004. 01. 13. 23:56
Ha kettőnél több hangsáv van az avi-ban, akkor is le tudja játszani az avi-t? Ilyenkor az összes hangsáv között lehet váltani vagy csak kettő között?
NA
Elküldve: 2004. 01. 14. 00:59
idézet:
Ezt írta New Age:
Steno:
Ha kettőnél több hangsáv van az avi-ban, akkor is le tudja játszani az avi-t? Ilyenkor az összes hangsáv között lehet váltani vagy csak kettő között?
NA[/quote]
Na ez jó kérdés. Csak 2 hangsávos avi-t próbáltam. De minek több? Nem elég a magyar, meg a kirgiz?
Szerintem ugyanúgy lehet 3 hangsáv közül is választani. Teljesen úgy működik akár egy DVD-nél.
Elküldve: 2004. 01. 14. 02:11
idézet:
Ezt írta Steno:
Na ez jó kérdés. Csak 2 hangsávos avi-t próbáltam. De minek több? Nem elég a magyar, meg a kirgiz?
Szerintem ugyanúgy lehet 3 hangsáv közül is választani. Teljesen úgy működik akár egy DVD-nél.[/quote]
Mongol rendezői kommentárt is tennék az avi-hoz ha tudnám biztosan támogatja a kettőnél több audio sávot.
Leteszteled mekkérlek szépen?![]()
Elküldve: 2004. 01. 14. 05:21
Elküldve: 2004. 01. 14. 08:14
idézet:
Ezt írta techartno.1:
Valaki segitsen vettem egy Technosonic MP-107 lejátszot...
...Szerintetek milyet vegyek.[/quote]
Most vettél vagy nem?
Elküldve: 2004. 01. 14. 10:02
Elküldve: 2004. 01. 14. 11:23
idézet:
Ezt írta New Age:
Mongol rendezői kommentárt is tennék az avi-hoz ha tudnám biztosan támogatja a kettőnél több audio sávot.
Leteszteled mekkérlek szépen?[/quote]
Szia!
Nagyon szívesen letesztelem, csak nekem nincs ilyen videóm és még nem is csináltam ilyet. Ha Neked van, tedd fel megint vhova és küldd el a linket!
Üdv:
Steno
Elküldve: 2004. 01. 14. 12:28
[ 2004. január 14.: Runcajsz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 14. 15:25
Krinyo
Elküldve: 2004. 01. 14. 15:29
idézet:
Ezt írta Steno:
Szia!
Nagyon szívesen letesztelem, csak nekem nincs ilyen videóm és még nem is csináltam ilyet. Ha Neked van, tedd fel megint vhova és küldd el a linket!
Üdv:
Steno[/quote]
Felrakhatok de felesleges, te is tudsz csinalni: VirtualDubMod nevu programmal. De ha nem megy, akkor csinálok mintat.
[ 2004. január 14.: New Age szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 14. 15:49
Remélem igazad van!

Nekem ugyanis általában magas bitrátás DivX-eim vannak...