HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD

#1201 Felhasználó inaktív   Hori25 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 02. 09:33

koszi olee! no problemo rokon salsburgban melozik oda ki tudom kuldetni (gondolom oda elkuldik) a lovet utalni kell? hogy fizettel? en a fotoulmtol rendeltem de csak akcioban volt 111eu. korektul meg is jott. most a sogesznek is kell azert nyuzsizek itten. itthon vajon miert kerul 37+trefaba?

hori

#1202 Felhasználó inaktív   Andras68 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 02. 17:35

üdv mindenkinek. Én most veszek divx-es "játékost" most nézelődök.
viszont van +/- os dvd iróm (pc)
Minap jöttem haza Németoból kint minden noname (Yamada,elta,hitaker,medion.stb...) 60-99 €
Márkás pedig kb 150 €
ismerös vett elta-t uj softverrel, cd-re irt divx-el volt olvasási probléma, hangcsuszás.
Minuszos dvd-re viszont felirtam 6 filmet, vegyesen avi,mpg,wmf. problema nélkül vitte mindet
elöre,hátra tekeréssel 32* ig.
Egyfajta feliratot már kezel, de időm nem volt jobban megnézni.
feirtam kb 700 mp3-at 1 dvd-re, nem volt probléma vele.
Haverom svcd-t összehozta dvd-vel( dvd Lab) ! Minden sima dvd-lejátszón megy.
Menüvel indul, 2,3, film közül választhatsz.
Ha valakit érdekel elkérem az email cimét.

Szerkesztette: Andras68 2004. 04. 02. 17:38 -kor

#1203 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 03. 01:31

Idézet: olee - Dátum: 2004. március 26, péntek - 5:20

Elnézést, nincs energiám/időm most az elejétől végigolvasni. Olyan készüléket keresek, amelyik tud DVD formátumról mp3-at lejátszani, leginkább DVD-Ram, vagy +-RW. Néhány DVD-re ráférne a kollekció, azt már egész kényelmesen lehetne használni, CD-vel viszont nagyon sok lemez lenne.

Eredetileg a Panasonic DVD-Ram felvevőiben gondolkodtam, de úgy néz ki, hogy csak CD-R/RW-ről játszanak le mp3-at (Panasonic DMR E50), vagy egyáltalán nem játszanak le mp3-at (Panasonic DMR HS2, ebben merevlemez is van).

Idáig egyetlen ilyen készüléket találtam, a Sony MPDAP20U, de ez is csak DVD-R-ről tud mp3-at lejátszani, RW formátumról úgy tudom, hogy nem.

Kép

A Philipsnek vannak most olyan micro-hifi tornyai, amik USB-n keresztül a PC-ről tudnak mp3-at lejátszani, de ettől nem vagyok jobb, a PC-től független megoldás szeretnék, megnyomom a gombot és szól, akár van PC, akár nincs.

Tud valaki valamilyen készüléket ajánlani? Első körben valamilyen márkásabb érdekelne, második körben akármi.

Ezt most neztem ki anyameknak, hazai link:

http://www.panasonic...=product&id=133

Qrvajo, mindent megoldanek vele nekik. :) Kicsit sokallom az arat, ~$1000 forintban, de vegul is oke. :)

#1204 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 02:20

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 3, szombat - 2:35

Ezt most neztem ki anyameknak, hazai link:

http://www.panasonic...=product&id=133

Qrvajo, mindent megoldanek vele nekik. :) Kicsit sokallom az arat, ~$1000 forintban, de vegul is oke. :)

Ezt elképesztően soknak találom, mert azért tegyük hozzá, hogy az igensok funkció ellenére a hangminőség mérsékelt, a DVD-A csak a szetereóra terjed ki, a Panák a PAL60-at letterboxolják (körbe fekete sáv a képernyőn)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1205 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 03:39

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. április 2, péntek - 21:24

Ezt elképesztően soknak találom, mert azért tegyük hozzá, hogy az igensok funkció ellenére a hangminőség mérsékelt, a DVD-A csak a szetereóra terjed ki, a Panák a PAL60-at letterboxolják (körbe fekete sáv a képernyőn)

Van vmi jobb otleted? :)
Komolyan kerdem!
De KAZETTAT tudjon, nekik a legtobb cuccuk azon van (kivev az altalam kuldotteket, mint pl. Sintra OSSZES letezo felvetele egy cirka 30 lemezes CD coll....  - rulez! :D)

#1206 Felhasználó inaktív   mistic 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 04. 04. 18:22

Denver 438 DVD lejátszó a neten szuperlavituszokban beszélnek róla, osztrákoknál 120EU. Kérem írjon nekem levelet, vagy visszajelzést aki már találkozott ilyennel.

#1207 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 20:18

Üdv mistic

Denver 438. Amit én találtam a neten. DivX5 kompatibilis, DivX Pro-t nem tudja. Felirat kezelés Divx-nél egyáltalán nincs.Firmware frissítéssel esetleg megoldhatják, de erről info nincs.

Szerintem Yamada 6600 jobb, ha feliratozást firmware frissítéssel megoldják, és ezt a Yamada megígérte. Személyes tapasztalat nincs, csupán egy oldalon olvastam az adatait. Én nem vagyok tőle elájulva, de ez semmit sem jelent. ;) Lehet, hogy egyéb, belső szolgáltatásai nagyon jók. Márkában ugyanott van mint a Yamada, nem ismert számomra a gyártócég. Szóval.... Yamada 6000 /6100 kategória lehet, .sub .txt .srt feliratkezelés miatt jobb a Yamada 6000/6100 szerintem.

Yamada 6600 kb 99 EURO ;)

Üdv
      macska ;)

Ui: Az én szempontjaim alapján nem kedvező a cuccos, de ez semmit nem jelent, attól még jó lehet. ;)

Szerkesztette: Macska 2004. 04. 04. 20:26 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1208 Felhasználó inaktív   mistic 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 04. 04. 20:46

Aha, kösz. Azóta már írt egy srác.

"Ez valóban egy kitűnő lejátszó. DTS, 5.1, NTSC/PAL, JPEG, hosszú fájlnevek, egy lemezen keverve lehet film, kép. A képet lehet nagyítani, előnézetben is mutatja. Hangerőszabályzó, fényerő, shape, kontraszt szabályzó. Régiókód menüben állítható.
Lejátssza az összes divx/xvid file-okat, kivéve az új Xvid 1.0-t. A DVD, mp3, DVD divx mind támogatott. A legjobb dolog, hogy felvettem a kapcsolatot a Denver support-tal és ők javasolták az új firmware-t, mely javítani fogja a Divx felírat támogatását, az Xvid 1.0-t és lehet, hogy az OGM audio-t. És a legnagyobb hír, hogy ez egy frissíthető DVD lejátszó! Valamint 24 havi garancia jár hozzá. Nekem kb 90 Divx filmből az összeset lejátszotta probléma nélkül, ebből csak egynél volt hangprobléma. Soha nem fagyott le.
Azt tudom neked mondani, hogy nagyon megbízható és nagyon sok extrája van. Érezhető rajta az északiak műszaki jártassága. Ez a lejátszó valóban Dániában készül, nem az őserdőben.
Ha vásárolsz egyet nem fogod megbánni, ennyi pénzért nagyon jó készüléket kapsz."

Végülis is nem baj, hogy észleljük, hogy nemcsak  magyar piacra behozott márkák, gyártók léteznek...
Ez a Denver dán cég (mint a KISS), az északi országokon kivül Francia -és Spanyolországban nagyon elterjedt, régi cég és számtalan elektronikus dolgot gyárt.

Ez csak kis info, nem vitainditó.

#1209 Felhasználó inaktív   mistic 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 04. 04. 20:51

Azt írod, hogy Yamada 6600 99 Eu. Magyarországon meg 49, 990 Ft.

Miért van ez így?

#1210 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 04. 21:20

Kis info: megrendeltem ezt a V880-as Momitsut: http://www.extremeph...su_dvd_v880.htm

Engem ugyan hidegen hagy, de nektek erdekes lesz, ugy latom: ez KEZELI A FELIRATOKAT, legalabbis a legujabb firmware utan tutira.

Momitsu DVD player - V880 Firmware update version ver1.111
========================================================

Important Note!
=======================================================
* This English-language firmware version is for all V880. 
* After update, please use "Video" button to select Video output if there is no video on the screen.
* In order to get the best performance of video quality,
  please do not connect S-video and component out put at the same time.

Release History
===============================================================

1. Updated 03-09-04.

2. Added Screen Saver.

3. Added MP4 file subtitle support. (.srt)

4. Added component PAL 50Hz HDTV support, 576p 50Hz, 720p 50Hz, 1080i 50Hz.

5. Added DVI PAL 50Hz HDTV support, 576p 50Hz, 720p 50Hz, 1080i 50Hz.

6. Improved video playback color detail via all outputs.

7. Fixed AVI playback aspect ratio.

Meglassuk. Meg vagy ket het, mire megjon hozza az LCD TV,  ami az sokat magasztalt DVI-kimenethez kell.  :)

Teszt tehat erre: http://www.keohi.com/keohihdtv/videodevice...mpressions.html

Magyarorszagra innen sem lehet rendelni, de itt legalabb van kulfoldi szallitas, jo sok helyre, igy lehet, csak lustasagbol maradt ki - mindenesetre erdeklodoknek mindenkeppen meger egy szazforintos telefonhivast a dolog, gondolom: https://www2.setssl..../main_frame.htm

PS: Jopofa dolog, csinalhatsz hozza sajat, speci felbontasokat is: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread....20&pagenumber=1  :respect:

Szerkesztette: T2k 2004. 04. 04. 21:40 -kor

#1211 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 21:35

Idézet: mistic - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 21:50

Aha, kösz. Azóta már írt egy srác.

"Ez valóban egy kitűnő lejátszó. DTS, 5.1, NTSC/PAL, JPEG, hosszú fájlnevek, egy lemezen keverve lehet film, kép. A képet lehet nagyítani, előnézetben is mutatja. Hangerőszabályzó, fényerő, shape, kontraszt szabályzó. Régiókód menüben állítható.
Lejátssza az összes divx/xvid file-okat, kivéve az új Xvid 1.0-t. A DVD, mp3, DVD divx mind támogatott. A legjobb dolog, hogy felvettem a kapcsolatot a Denver support-tal és ők javasolták az új firmware-t, mely javítani fogja a Divx felírat támogatását, az Xvid 1.0-t és lehet, hogy az OGM audio-t. És a legnagyobb hír, hogy ez egy frissíthető DVD lejátszó! Valamint 24 havi garancia jár hozzá. Nekem kb 90 Divx filmből az összeset lejátszotta probléma nélkül, ebből csak egynél volt hangprobléma. Soha nem fagyott le.
Azt tudom neked mondani, hogy nagyon megbízható és nagyon sok extrája van. Érezhető rajta az északiak műszaki jártassága. Ez a lejátszó valóban Dániában készül, nem az őserdőben.
Ha vásárolsz egyet nem fogod megbánni, ennyi pénzért nagyon jó készüléket kapsz."

Végülis is nem baj, hogy észleljük, hogy nemcsak  magyar piacra behozott márkák, gyártók léteznek...
Ez a Denver dán cég (mint a KISS), az északi országokon kivül Francia -és Spanyolországban nagyon elterjedt, régi cég és számtalan elektronikus dolgot gyárt.

Ez csak kis info, nem vitainditó.

Üdv mistic

Gondolod, most vitázok veled????  ;) Eszembe sincs, sőt köszönöm az infót a Denver 438 cuccosról. A gondom az, hogy én nem tudok Ausztriában vásárolni sajna, azzal kell beérnem ami itthon van. ;)
A postázással pedig gondban vagyok, mert mi van ha megsérül a gép útközben, mit tehetek akkor???
Miként bizonyítom, hogy nem nálam sérült meg???Szóval... nekem kissé macerás. Másrészt pedig a garancia érvényesítése is problémás kissé. ;)  Én vagyok kissé maradi, de majd megszokom az új lehetőségeket. ;)

Miért 50000FT-ba kerül nálunk egy 99 Eurós cuccos???? Ezt nem tőlem kéne megkérdezni. :mad:

Üdv
      macska ;) 

Szerkesztette: Macska 2004. 04. 04. 21:36 -kor

#1212 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 22:39

Idézet: lola - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 23:24

Amikor Ausztriában vásároltam, ott mindig kipróbáltam, amit vettem. Persze előbb meg kellett venni, de ragaszkodtam a kipróbáláshoz. Az eladónak mindig elmondtam, hogy nem a szomszéd utcából jöttem, ezért nekem nem mindegy, hogy kell-e ismét 500 km-t autóznom. Megállapodtunk, hogy kifizetem, kipróbálom, és ha valami hibája van, ott helyben cserélik. Ez szerintem mindenhol járható út. Ahol ilyesmire nincs mód, ott nem kell vásárolni. ;)

Üdv lola

Sajna én nem járok Ausztriába. Tehát, csak a postázás jöhetne szóba..... innen pedig már a sérülés ténye... megoldható, ha átvételkor kibontom, de a garancia érvényesítés azért macerásabb ilyen esetben.

Üdv
      macska ;)

Szerkesztette: Macska 2004. 04. 04. 22:40 -kor

#1213 Felhasználó inaktív   mistic 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 04. 05. 07:26

OK, nem azért írtam.
Mivel nekem jóval közelebb van Bécs vagy Újhely stb, mint Pest. A múlt héten rászántam egy napot és a haverral rendesen körbe jártuk a helyeket. Karácsony előtt tele volt a város 70-80 EU-s MPEG4-es playerrekkel. Hoztak is jónéhányan soha nem hallott márkákból. Azt kell, hogy mondjam, mindegyik megérte az árukat.
Most viszont mintha bomba csapott volna le, egyszerűen eltüntek ezek az olcsó gépek. A 10. helyen találtunk meglepő módon Interspar-ban 79 EU-s volt, de azon meg nem volt 5.1-es kivezetés hátul. Saturn, MediaMark, Metro, MexicoPlatz meg vagy 10 hely, de 80 Eu-st nem volt szerencsénk. Philips volt 99-ért, de én személy szerint utálom a Philipst, ez az én heppem.
És felfedeztük ez a Denvert 120 EU, ami szép, mindent tud. Még nem vettem meg.
A fentiekhez hozzáteszem, hogy egyáltalán nincs nagy választék MPEG4-es lejátszókból.
A Yamada-rol eleg sok negativumot olvastam, ezert van fenntartasom vele.

De most csak dumálunk, ezért fórum.

#1214 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 13:34

Idézet

PS: Jopofa dolog, csinalhatsz hozza sajat, speci felbontasokat is: http://www.avsforum....20&pagenumber=1

Korabban irtam, hogy az itthon kaphato Technosonic lejatszokon ujra van DVI, 107S jelzesu lejatszot kell keresni. Ezeken is van custom beallitasi lehetoseg... 40e brutto vegfelh. ar.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1215 Felhasználó inaktív   sanyibp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 12:25

Sziasztok!

Kiss DP-500-ast szeretnék, méghozzá kimondottan az ethernet csatlakozója miatt.
Hol lehet a legolcsóbban megvenni? Én mindenhogy 99eFt-ért láttam.
Ha magyarországon nem lehet olcsóbban, akkor érdemes Ausztriába menni érte? (Budapestről, benzinpénz kb. 15eFt oda-vissza, +pályamatrica)

Ausztriában hol érdemes megvenni és mennyibe kerülne?
Vámot kell fizetni rá?

#1216 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 13:11

500-ast en sem lattam ennel olcsobban, lehet (biztos) hogy kint olcsobban megkapod. Vamra meg afara szamits, ha nem csak ugy be akarod hozni...

Krinyo

#1217 Felhasználó inaktív   sanyibp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 14:08

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 6, kedd - 13:15

500-ast en sem lattam ennel olcsobban, lehet (biztos) hogy kint olcsobban megkapod. Vamra meg afara szamits, ha nem csak ugy be akarod hozni...

Krinyo

Köszi. Akkor május 1-et megvárom. A vám gondolom ugrik akkortól.

Viszont az továbbra is kérdés, hogy kinti ár+15ezer benzinpénz+pályamatrica az megéri-e, hogy 500km-t vezessek.
Hol tudnék erről megbizonyosodni?
Van valami "standard hely", ahova minden hozzáértő megy vásárolni és meg lehet nézni a honlapját és árait?

#1218 Felhasználó inaktív   Harek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 15:59

Idézet: sanyibp - Dátum: 2004. április 6, kedd - 13:12

Köszi. Akkor május 1-et megvárom. A vám gondolom ugrik akkortól.

Viszont az továbbra is kérdés, hogy kinti ár+15ezer benzinpénz+pályamatrica az megéri-e, hogy 500km-t vezessek.
Hol tudnék erről megbizonyosodni?
Van valami "standard hely", ahova minden hozzáértő megy vásárolni és meg lehet nézni a honlapját és árait?

Hali

Ha májusban akarsz vásárolni, érdemes kint online megrendelni. Én is így vettem a Yamadámat, és remekül működik.
Online boltok

#1219 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 16:11

Az egy tetu ceg, a a KISS. Korabban en is gondolkodtam rajta, de az mplayeres, egyertelmu lopasuk utan azonnal letettem az otletrol.

:down:  :down:  :down:

#1220 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 16:50

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 6, kedd - 17:15

Az egy tetu ceg, a a KISS. Korabban en is gondolkodtam rajta, de az mplayeres, egyertelmu lopasuk utan azonnal letettem az otletrol.

:down:  :down:  :down:

Ja, az tenyleg nem volt szep huzas. :(

Ettol eltekintve a KiSS lejatszoi rendelkeznek a legkiforrottabb, legokosabb szoftverrel... Nem 1-2 feliratformatumot tamogatnak, hanem 32-ot.

Krinyo

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »