HWSW Informatikai Kerekasztal: Winamp 5 full - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Winamp 5 full

#261 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 28. 22:46

Idézet: OLE-3 - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 23:27

Joreggelt.
At lehet menni egy olyan proxyn winamppal ami authos? Nevet jelszot tudom, csak beallitani nemtudom neki...nincs neki mezo :think:
Thx.

:up:

#262 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 28. 23:02

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 11:59

Csak nekem van ilyen rossz véleményem róla vagy tényleg egy rakás sz@r a winamp a 2.xx óta? :(

Már rég nem használja gyakorlatilag senki, ott a foobar2000. :smoker:

#263 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 29. 12:11

Idézet: lola - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 12:08

Számomra az eléggé felejtős. És ugye nem baj, hogy én nagyon rég Winamp-ot használok, gyarapítva a senkik táborát?  :confused:  :lol:

Hát... Engem nem zavar. ;)

#264 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 30. 00:48

Idézet: lola - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 1:00

Azt sejtettem. Csak kissé meglepett a kijelentésed, amit ugyebár semmivel sem tudsz alátámasztani.

Részben a reményeimet fejeztem ki, ahogy a kacsintós szmájli is jelezte. :) Pontos adatokat nem ismerek, de az én ismerőseim között már csak elvétve található Winamp-felhasználó. Aki adott egy esélyt a foobar2000-nek, ritkán vágyik vissza. Egyszerűen nincs egy súlycsoportban a két szoftver. Összehasonlíthatatlanul több szolgáltatást és szinte korlátlan testreszabhatóságot kapsz kisebb erőforrásigény mellett. Sokakat elriaszt a nem túl látványos alapértelmezett kezelőfelület vagy az elsőre bonyolultnak látszó kezelés – ők már el sem jutnak addig, hogy behatóbban megismerkedhessenek a szoftverrel. Itt a fórumon szerencsére sok segítséget kaphat az érdeklődő. :up: :)

#265 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 30. 02:20

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 1:48

[...] Sokakat elriaszt a nem túl látványos alapértelmezett kezelőfelület

Persze, egyeseknel igy is kinezhet a foobar  :p  ;)

Kép

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 1:48

vagy az elsőre bonyolultnak látszó kezelés – ők már el sem jutnak addig, hogy behatóbban megismerkedhessenek a szoftverrel. Itt a fórumon szerencsére sok segítséget kaphat az érdeklődő. :up: :)

Multimedia -> foobar2000 topik  :D

#266 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 20:13

helloka

Winamp5.09-ben miért lehet az hogy egy betett cdnél beolvassa a számcimeket, de azota meg egyszer sem (a cddb honlapon megtaláltam az adott albumot).
Hogyan lehet manuálisan rákerestetni a betett cdre?
Rippelés miatt kéne, hogy ne kelljen kézzel bepötyögnöm a számcímeket...

Köszike
Adept

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#267 Felhasználó inaktív   ikszipszilon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:23

sziasztok!

Mielőtt megköveznétek a kérdésemért, előre jelzem, hogy 2 napja használok winamp-et és egyelőre még nem ismerem igazán. Szóval a következőt szeretném tudni:
hogyan lehet beállítani a playlistet?
én addig jutottam, hogy a lejátszani kívánt számoknál az intézőben jobb egér, klikk, add to playlist, de azt már nem tudom, hogy a winampben hogy kell szeekeszteni playlistet. Gondolom itt ebben a topikban ez senki számára nem okoz problémát rajtam kívül, úgyhogy lécci írjátok le a megoldást. Az is jó lenne ha valaki tudna linket adni,ahol leírás van a winamp-ről.
köszi.

#268 Felhasználó inaktív   Pooley 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 14:33

Idézet: ikszipszilon - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 13:23

sziasztok!

Mielőtt megköveznétek a kérdésemért, előre jelzem, hogy 2 napja használok winamp-et és egyelőre még nem ismerem igazán. Szóval a következőt szeretném tudni:
én addig jutottam, hogy a lejátszani kívánt számoknál az intézőben jobb egér, klikk, add to playlist, de azt már nem tudom, hogy a winampben hogy kell szeekeszteni playlistet. Gondolom itt ebben a topikban ez senki számára nem okoz problémát rajtam kívül, úgyhogy lécci írjátok le a megoldást. Az is jó lenne ha valaki tudna linket adni,ahol leírás van a winamp-ről.
köszi.

Nézd meg itt:
http://web.axelero.h...namp/index.html

#269 Felhasználó inaktív   keeper2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 09:49

Idézet: ikszipszilon - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 11:23

sziasztok!

köszi.

Ha csak szimplán egy könyvtárban lévő fájlok egy részét akarod lejátszani, akkor elindítod a winam-ot, és intézőben, vagy total commanderben kijelölöd a kellő számokat, majd egyszerűen ráhúzod a winamp ablakra, így azok bekerülnek a listájába. Ha épp le van csukva kicsibe, vagy a háttérben nem látszik a winamp, akkor az egér gombját nyomva tartva "húzod továbbra is a fájlokat", a winamp tálca ikonjára, de ott nem ereszted el, hanem egy kis várakozás után előre ugrik a winamp, és már lehet "rádobni" a fájlokat. Ha netán a playlist editor nem lenne bekapcsolva akkor a winamp főablakban a view menüben rákattintva bekapcsolhatod (vagy ctrl+e). Ha már van egy listád a playlist editorban, akkor is hozzáadhatsz a fenti módon fájlokat (mondjuk más könyvtárakból, vagy csak az elöbb kifelejtett zenéket belehúzva.
A playlist editorban: A sorrend átrendezéséhez csak megfogsz egy számot, és egérrel feljebb vagy lejjebb húzod a listában. Új fájlok hozzáadását a fentiekben tárgyaltakon kívül lehet alul az add gombra kattintva: bizonyos fájlokat/komplett könyvtárakat/netrádió címeket hozzáadni. Ha rákattintasz az add gombra, látni fogod. Törölni a rem gombbal lehet, a kijelölteket/a kijelöltek kivételével az összes többit/az egész listát. Illetve a negyedik opciót, a kinyíló ablakkal inkább ne bolygasd még, mert ott a duplikációkat lehet törölni, de akár magát a zenefájlt is törölheted a vinyóról fizikailag. A sel pontban lehet kijelölni/kijelölést visszavonni (mellesleg, ezt te is megcsinálhatod, ha a listában ctrl+bal egérgomb, vagy shift+bal egérgombbal kattintasz). A misc gombbal lehet megnézni az épp kijelölt fájl információit (előadó, album, stb), rendezni a listát (pl. név/elérési út szerint...) A manage playlist gombbal pedig új listát megnyitni, menteni a mostanit vagy újat kezdeni. Ezek alapján már tudsz próbálkozni vele, ha a rem gomb/remove/psychically remove gombot nem bántod, akkor nem okozhatsz semmi gondot a próbálkozással.

#270 Felhasználó inaktív   ikszipszilon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 13:14

Idézet: keeper2 - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 10:49

Ha csak szimplán egy könyvtárban lévő fájlok egy részét akarod lejátszani, akkor elindítod a winam-ot, és intézőben, vagy total commanderben kijelölöd a kellő számokat, majd egyszerűen ráhúzod a winamp ablakra, így azok bekerülnek a listájába. Ha épp le van csukva kicsibe, vagy a háttérben nem látszik a winamp, akkor az egér gombját nyomva tartva "húzod továbbra is a fájlokat", a winamp tálca ikonjára, de ott nem ereszted el, hanem egy kis várakozás után előre ugrik a winamp, és már lehet "rádobni" a fájlokat. Ha netán a playlist editor nem lenne bekapcsolva akkor a winamp főablakban a view menüben rákattintva bekapcsolhatod (vagy ctrl+e). Ha már van egy listád a playlist editorban, akkor is hozzáadhatsz a fenti módon fájlokat (mondjuk más könyvtárakból, vagy csak az elöbb kifelejtett zenéket belehúzva.
A playlist editorban: A sorrend átrendezéséhez csak megfogsz egy számot, és egérrel feljebb vagy lejjebb húzod a listában. Új fájlok hozzáadását a fentiekben tárgyaltakon kívül lehet alul az add gombra kattintva: bizonyos fájlokat/komplett könyvtárakat/netrádió címeket hozzáadni. Ha rákattintasz az add gombra, látni fogod. Törölni a rem gombbal lehet, a kijelölteket/a kijelöltek kivételével az összes többit/az egész listát. Illetve a negyedik opciót, a kinyíló ablakkal inkább ne bolygasd még, mert ott a duplikációkat lehet törölni, de akár magát a zenefájlt is törölheted a vinyóról fizikailag. A sel pontban lehet kijelölni/kijelölést visszavonni (mellesleg, ezt te is megcsinálhatod, ha a listában ctrl+bal egérgomb, vagy shift+bal egérgombbal kattintasz). A misc gombbal lehet megnézni az épp kijelölt fájl információit (előadó, album, stb), rendezni a listát (pl. név/elérési út szerint...) A manage playlist gombbal pedig új listát megnyitni, menteni a mostanit vagy újat kezdeni. Ezek alapján már tudsz próbálkozni vele, ha a rem gomb/remove/psychically remove gombot nem bántod, akkor nem okozhatsz semmi gondot a próbálkozással.

Köszönöm szpen próbálkozom!!!

#271 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 14:52

Életemben még soha nem volt gondom a winamppal, pedig régóta használom. (ver. 1.5x)
Most, hogy megjelent az 5.1 szerettem volna feltelepíteni. Igen ám, de elfelejtettem, hogy a winampot először leszedni kell, én meg rátelepítettem. Totális összeakadás. Hiába szedtem le újra az egészet tettem vissza, majd megint leszedtem, - és közben a registry-ben minden winamp és nullsoft-os dolgot eltávolítottam - újratelepítettem és nem hajlandó elindulni. Bosszant. Ráadásul a telepítőablakot sem tudom bezárni, mert amint végigfut az install, lefagy.
Valaki segítsen! :tooth:  :fly2:  :idea:
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
---
AMD everywhere
---

#272 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 16:08

Idézet: ChRiS_RS - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 15:52

Életemben még soha nem volt gondom a winamppal, pedig régóta használom. (ver. 1.5x)
Most, hogy megjelent az 5.1 szerettem volna feltelepíteni. Igen ám, de elfelejtettem, hogy a winampot először leszedni kell, én meg rátelepítettem. Totális összeakadás. Hiába szedtem le újra az egészet tettem vissza, majd megint leszedtem, - és közben a registry-ben minden winamp és nullsoft-os dolgot eltávolítottam - újratelepítettem és nem hajlandó elindulni. Bosszant. Ráadásul a telepítőablakot sem tudom bezárni, mert amint végigfut az install, lefagy.
Valaki segítsen! :tooth:  :fly2:  :idea:

uninstall-restart-install?
windows is be tud kavarni...

#273 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 22:19

próbáltam már, úgyse akaródzik.
---
AMD everywhere
---

#274 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 23:03

Valakinek esetleg (konkrét) tippje, hogy hova fészkelheti MÉG be magát az 5.1-es winamp?

Szerkesztette: ChRiS_RS 2005. 09. 12. 23:03 -kor

---
AMD everywhere
---

#275 Felhasználó inaktív   plor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 21:38

Sziasztok!

Remélem nincs túl eldugott szekcióban a topic, és tudtok segíteni. Arról lenne szó, hogy frissítettem a Winampomat és találomra "lefagyasztja" a gépemet. Ez a probléma nem újkeletű, régebben is volt, de valahogy megoldódott. Elindítom a Winampot, hallgatok netrádiót, mp3-at, akármit és egy idő után, nem működik a jobb klikk, a weboldalak nem jönnek be, ctrl+alt+del nem működik. Amint bezárom a Winapot ez a probléma megszűnik. 5.1-es Winampot használok, próbáltam visszarakni a régebbi verziót amivel jó volt, de most már azzal is kifagy...

Valami ötlet?

#276 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 01:43

üdv

problémám több helyen kitárgyalt de ettől független nálam nem oldódott meg:
oazki 5.1es hangalszettem van + integralt 5.1 hangkari
tök jol belőttem az ffdshow audio decoderben a filmek 5.1-ét, és ezért kiszedtem a hangkari driverjében az lfe crossovert, így most nincs a winampban megszólaltatott cuccoknak basszusuk
center eddig se volt de megvoltam nélküle
nem akarom az lfe-t visszakapcsolni, de ezért kéne vmi a a winampba ami winampon belül elintézi a mélynyomót meg a centert  :confused:
winamp.com-on körülnéztem nem jártam sok sikerrel
esetleg ha ilyen téren a foobar jobban szeret engem akkor váltanék  :think: foobar jó ilyen szempontból?

ittott felvetődött a téma de nemtom miért nem érdekelt senkit...  :eek:  pedig igenis fontos dolog és nem kell meg elégedni vmi szar félmegoldással
amugy zplayerben megnyitva az mp3at tökjó mert ffdshow kezeli, és ha akarnám, beállithatnám hogy tökéletesen menjen az mp3.. csak én ffdshowban a filmekhez állitanám a hangot és nem a 2csatornás mp3akhoz... és ugyebár nemlehet mindenem dts audio :D

plz help
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#277 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 19:21

megoldottam minden bajom találjátok ki hogy?
felraktam ace megát fullosan, és rá felraktam ffdshow-t saját beállitásaimmal és azóta minden mindent lejátsz  :omg:
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..

#278 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 19:25

Idézet: FireShadow - Dátum: 2005. dec. 11., vasárnap - 19:21

megoldottam minden bajom találjátok ki hogy?
felraktam ace megát fullosan, és rá felraktam ffdshow-t saját beállitásaimmal és azóta minden mindent lejátsz  :omg:

nembaj, lesz majd más bajod ;)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#279 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 21:16

hopsz ez a post nem ide akart menni  :D
a masik topikba szántam az 5.1es bajom még mindig fennáll de annk köze sincs a pakkhoz.
amugy én nem csak filmeket meg sorozatokat nézek mert ahhoz elég lenne a néhány alap kodek, de hát khm van más is apró wmv-k miegymás na mind1 abbahagyomaz offolast

#280 Felhasználó inaktív   janikaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 15:02

Sziasztok!
Kérdésem a következő. Van e olyan plug in amivel winamp rádióbol fel lehet venni? Előre is köszi a választ.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.