Idézet: Button - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 0:58
Szia Jahno
Utólagos engedelmeddel megnéztem a fájlodat
Az lenne a kérdésem, hogyha divx-es aviba veszel fel akkor az ennél láthatóan rosszabb?
Tapasztaltál-e valaha kép/hang elcsúszást ezzel az eszközzel?
Meg úgy általában megéri-e az árát.
A hozzáadott szoftverrel digizel?
Válaszok sorban:
1. azért raktam ki, hogy nézzétek, aztán okuljunk belőle
2. felveszek valami DivX-ben is, aztán kirakom

Est emegint lesz tenisz, csinálok megint vagy kb. 20 percet. Persze felvétel eleje pont nem tesztelésre való, mert összevissza vannak a színek, meg homályos a vágás, de ez volt kéznél.
3. csúszást nem. Még a legszarabb VHS cucccal sem, felvettem ultraszar többször szétnyírt VHSről 3 órát, aztán nem csúszik. Miro még egy igényes minőségű, csak sokszor vágott stúdiós anyagon is megbukott...
4. igen, mert csak a hozzáadott szoftverrel tudtam működésre bírni. Azzal digizem, aztán Pinnaclével vágom meg DVDzem megfelé. Elvileg lehet vele időzíteni, meg mindenféle, de én csak beállítottam a minőséget, aztán nyom gomb, és ennyi.
Nem is zabál túl sok erőforrást, 1.6-os laptop USB-je behajítottam, oszt próbálgattam mellette webezni, nyomkodni, de elég jól bírta akadás nélkül.
Árát megéri, mert 20ezer pénzért ilyen jóféle digizőkütyüt nem lehet kapni, az tuti. Tuneres verziója meg pont nem ér +20ezressel többet, mert nem is olyan jó minőség, meg a szoftver is fos.
Make love not Wor.