Idézet: alvaro - Dátum: 2008. márc. 29., szombat - 10:46
Az össze-vissza telepítgetés az meg sose tesz jót...
Újratelepítéskor szerintem egy új ffdshow, media player classic 6.4.9.1 (a home cinema verziót még nem próbáltam, de útban vagyok afele), mplayer.
Amit aztán ezek egyike sem képes vinni, az mehet a sunyiba, nem is érdemes megnézni
szerk. nagyon szokták ajánlani telepítésre a coreAVC-t, h.264 anyagokhoz. Azt sajnos nem tudom, milyen, mivel fizetős, szóval warezolni kéne, ahhoz meg nincs kedvem...
Kérdésem eztán: a fent említett mpc 6.4.9.1-ben felbukkant egy haali renderer nevű dolog az outputok között, és állítólag megoldja a vmr9 ismert tearing problémáját (kettészakadó kép, ugye) - igen ám, de ki van szürkítve... ez egy híd a külsőleg installálandó rendererhez, vagy valami egyéb hiányzik ahhoz, hogy használhassam?
szerk. megvan, a matroska splitter közé van elrejtve...
Köszi a választ.
A 720p nagyritkán csúszik, de előfordul, mikor egyéb programok is futnak még mellette.
Másik fórumon is ajánlották az ffdshow+mediaplayer classic combót, illetve a CoreAVC-t.
Nálam ezek mindegyike fent van + SMPlayer (ami eddig a legszimpatikusabb).
Egy másik winyóra újratelepíteném a rendszert, csak fontos lenne, hogy ne kelljen ismét megcsinálnom, mert annyira nem jó móka.
Na ezért lenne fontos a telepítendő programok listája és sorrendje.
De azon is filózok, hogy megpróbálok mindent leszedni és újra felrakni, bár ez kevesebb sikerrel kecsegtet, és időben gondolom legalább ugyanannyi, nem?

Súgó
A téma zárva.