Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 03. 20. 17:59
WMP nélkül van Win, engem meg nem érdekel, van amire jó, csak manapság szopás a sok formátum közt. Kár ezen fennakadni.
Ez igaz, nem is ezt vitatom, hanem azt, hogy minek teszik bele egyáltalán abba a verzióba, amibe még beleteszik.
Hogy ne csak OFF legyen: van nekem egy régi Samsung Omnia2 zsenitelefonom. Ha nem tudok aludni, akkor az ágyból nézek rajta sorozatokat. Már pár hónapja művelek ilyen perverziókat, és nincs is vele probléma, de fosok, hogy a memóriakártya ki fog fingani, ha ennyire igénybe veszem. Ezért gondoltam erre, hogy Wi-Fi-s streammel oldom meg. VLC-vel be is lőttem a broadcastet a LAN-on, rtsp stream formájában, mert a teló Stream Playere csak ezt támogatja. Nagy nehezen ki is szenvedtem, hogy működik a kép, de nincs hang. Mindenféle formátumot állítgattam, és van is hangsáv a fogadó oldalon, meg olyan, amit a telefon és a program is támogat, de mégse ismeri fel a telefon. Mégis, szerintem nem a telefon hibája, mert olvasni a VLC-ről, hogy több eszközzel előfordul, hogy nincs rajtuk hang, ha a VLC streameli. Szóval a kisregény után a kérdés: milyen más, rtsp-t támogató szoftver van még, amivel ki tudnám próbálni a streamelést?