Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 16:51
Kicsit többet kellene tudni az esetről...:
1 elég erős a gép a divx filmekhez?
2 próbáltad-e a kérdéses filmeket másik gépen is esetleg?
3 meg kellene nézni valami mplayer-el is a videókat, annak saját mpg4 dekódere van
A lehetséges hibaokok a fenntiek alapján:
1 nagyobb bitrátával tömörített filmek esetén néha kevés lehet a géped. (ez azért a mai gépek esetén nem igazán szokott összejönni

)
2 a kérdéses filmekben eleve vannak hibás részek.
3 valami szoftveres probléma akad nálad
Szia!
1. erős. 2ghz/400mhz elég, ráadásul a post processing sincs magasan, és a taskmanageren is látni a procihasználatot a tray-en...
2. nem.
3. mplayer jó ötlet, csak mivel egy sima pan-scan-t sem tud, nem használom... ehh pont leszedtem a divx5-ös verziót ebből a filmből, és a divx3-ast nem kitöröltem..

Azért szépen látszik amit szintén mondogatnak hogy a divx5-nek mennyivel homályosabb, életlenebb képe van...hát igen a 3-as az egy az egyben a lelopott MS codec, a 5 pedig a divx-esek által "fejlesztett". Vajon akkor a 6-os milyen lesz?
1. elég.
2. nem hiszem hogy hibás "részek" vannak benne, amelyik ilyen, az végig ilyen. Mivel semmi mással nincs gond valószínű a divx5 nem túl kompatibilis visszafele, ezt már másoktól is hallottam (nem pont erre a hibára). Viszont a többi divx 3-as szépen megy. Amiből nem kevés van.
3. igen, a divx5
Igazából arra gondoltam, ezt a tipikus divx5 divx3 lejátszási inkompatibilitást ismeri valaki, és tud tippet adni.
Köszönöm a választ!