idézet:
Ezt írta saen:
Semmi baj nincs velük. Érzékeny talán kicsit a gagyi tápra, azt ennyi. Nekem a régi driverrel is tökéletes zene/film/digizés/játék egyaránt.[/quote]
Azért a Hercules drivere jobb. Legjobb összeállítás: Terratec hardware és Hercules driver. Nálam ez van, hidd el bejön. Mintha nyunyu is hasonlóan nyomná...
Audigy 2 vs. Terratec 5.1 Aureon Sky
Elküldve: 2003. 07. 31. 11:27
Elküldve: 2003. 07. 31. 12:54
idézet:
Ezt írta Naszta:
Azért a Hercules drivere jobb. Legjobb összeállítás: Terratec hardware és Hercules driver. Nálam ez van, hidd el bejön. Mintha nyunyu is hasonlóan nyomná...[/quote]
Készséggel elhiszem, de mivel nálam a mostanival sincs semmi probléma ezért nem érzem szükségét a cserének.
Elküldve: 2003. 07. 31. 17:53
hangminöségre probáljátok ki a MARIAN MARC valamelyikét.
hali
thx
Elküldve: 2003. 07. 31. 20:20
idézet:
Ezt írta treh:
hali a problémám a következö viá-s chipset mellé nem rakhatok sb.-t mert összevesznek[/quote]
Mivel akad ossze? Nalam 4 eve mindenfele VIA-s chipsetes
alaplapom volt/van es sem a Live!, sem az Au1 sem az Au2
nem akadt ossze semmivel...
idézet:
ezért kapott egy innovision 5.1 audio extrem dv változatot.
[/quote]
Az valami CMI kinai csoda?
Akkor a gond vsz. a driverben lehet, mert hw nincs a kartyan
![]()
Szerintem egy kicsit offtopic a diskurzusunk ebben a forumban.
Bye.
Elküldve: 2003. 07. 31. 20:39
idézet:
Ezt írta sirály12:
CSak annyit szeretnék mondani, hogy nekem a2 van és király...[/quote]
Szia Siraly12!
Nekem is az van, de volt egy adag Terratec meg Hercules kartya is a gepemben, es nem biztos, hogy az Au2 olyan siraly lenne. Bar a kodek ic-k sokat fejlodtek az Au1 ota.
Csak azert nem csereltem le, mert nincs linuxos drivere az Envy24-nek, es a gepido jelentos reszen linux alatt dolgozom, loose alatt csak a jatekok mennek...
Sokat nyom a latban az oem Au2 15 ezer Ft-os ara is, es DVD Audio hianya.
Lehet, hogy egy kicsit igazad van?
Elküldve: 2003. 07. 31. 23:54
A témánál maradva. Elismerem vannak hiányosságai az a2-nek. Pl.: normális digitális kimenet, stb. De nekem evvel a karesszal volt a legkevesebb gondom a berakástól a működésig. Kb 3 perc alatt már működött is. A hangja szerintem elég jó, bár nincs összehasonlítási alapom(terratech).
Viszont lenne egy kérdésem. A terratecről olvastam hogy nagyon jó. Miben jobb mint az a2. Télleg érdekel, mert összehasonlítás és tesztek ide vagy oda, én a véleményekre adok.
Elküldve: 2003. 08. 01. 10:37
idézet:
Ezt írta sirály12:
Helló mindenki.
A témánál maradva. Elismerem vannak hiányosságai az a2-nek. Pl.: normális digitális kimenet, stb. De nekem evvel a karesszal volt a legkevesebb gondom a berakástól a működésig. Kb 3 perc alatt már működött is. A hangja szerintem elég jó, bár nincs összehasonlítási alapom(terratech).
Viszont lenne egy kérdésem. A terratecről olvastam hogy nagyon jó. Miben jobb mint az a2. Télleg érdekel, mert összehasonlítás és tesztek ide vagy oda, én a véleményekre adok.[/quote]
Állítólag szebben szól rajta a zene. (persze az azonos kategóriákat tekintve).Én is ezért akarok ilyet. Nemrég az Au1 után - kényszerűségből - vettem egy noname 2000 ft-s kártyát, - wxp-s nativ driverrel mindjárt jobban szól. (Először iszonyatosan gáz volt az Au után). Namost erre jön egy Terra DMX 1024, ill. az A4Tech 200-as után valamai Altec vagy Creative hangszóró. Úgyhogy én garantáltan élvezni fogom a váltást.
[ 2003. augusztus 01.: Martin szerkesztette a hozzászólást ]
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)
Martin
Elküldve: 2003. 08. 01. 20:35
idézet:
Ezt írta sirály12:
Helló mindenki.
Viszont lenne egy kérdésem. A terratecről olvastam hogy nagyon jó. Miben jobb mint az a2. Télleg érdekel, mert összehasonlítás és tesztek ide vagy oda, én a véleményekre adok.[/quote]
Tőmondatban: szebb a hengja.
Hangsúllyozni szeretném, hogy ez egy szubjektív dolog! A zajszint kb. azonos. Csak amikor halgatod... egész más.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 05. 02:36
az au2nek van valami nyavajája a magyar xpvel? vagy ezt már javították a cd-n hozzá adott driverrel? vagy le kell szedni a creative oldaláról az ujjat? és ha le kell akkor melyik nyelvűt? mert magyart nem láttam
Elküldve: 2003. 08. 05. 09:44
A dmx xfire1024-hez a hercules gamesound fortissimo II drivere a legjobb, ajanlom az xfire1024 tulajoknak, sajna a terratec altal irt driver hipergaz.
Elküldve: 2003. 08. 06. 17:07
en is most szeretnek upgradelni hangkartyat (/pill alaplapi 2 csatornas sztaffot hasznalom
TERRATEC AUREON 5.1 SKY <<< ez sztem igencsak megeri az arat, en is csak jot hallottam terratecrol.
kerdesem viszont az lenne, hogy mi a kulonbseg a FUN es a SKY kozott, miert kerul tobb mint a duplajaba a SKY verzio? megeri a 2x-es arat szerintetek? ugy nezzetek plz h nekem csak egy szar logitech z560om van.
[ 2003. augusztus 06.: immortal szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 06. 17:14
idézet:
Ezt írta immortal:
kerdesem viszont az lenne, hogy mi a kulonbseg a FUN es a SKY kozott, miert kerul tobb mint a duplajaba a SKY verzio? megeri a 2x-es arat szerintetek?[/quote]
A chip és megéri a Sky a többletet.
Elküldve: 2003. 08. 06. 19:55
idézet:
Ezt írta Orgi:
A chip és megéri a Sky a többletet.[/quote]
Elküldve: 2003. 08. 06. 21:51
idézet:
Ezt írta immortal:
nah asszem terratech 5.1 sky lesz, holnap meg is veszem. jott haver elobb audidzsikettovel, de nem tudott donto ervet felhozni mellette.
[/quote]
Jól teszed
Olvasgass is:
[url="http://"http://www.techconnect.ws/images/aureon.html"]Philips Seismic Edge vs. Aureon Fun vs. Aureon Sky és Space @Techconnect[/url]
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=15&t=000962&p="]Terratec (The Official Unofficial Owners Club) @HWSW[/url]
Elküldve: 2003. 08. 07. 13:17
lehet lama kerdes, de winamp alatt a rear speakerek miert nem szolnak csak ha szokas szerint bekapcsolom m3d-t z560on?
sensaurat beikszeltem, megvolt restart, elvileg mennie kene.
azert erdekes, mert csekkoltam elobb nem ac3as filmmel a felszerelest, es ott kajak jol ment egesz, ac 97hez kepest maga a menyorszag.
winamppal kell vmit csinalni vagy mi lehete a problema?
Elküldve: 2003. 08. 07. 18:00
idézet:
Ezt írta immortal:
nah megvettem ma az aureon skyt, nem gyenge kartya.
lehet lama kerdes, de winamp alatt a rear speakerek miert nem szolnak csak ha szokas szerint bekapcsolom m3d-t z560on?
sensaurat beikszeltem, megvolt restart, elvileg mennie kene.
azert erdekes, mert csekkoltam elobb nem ac3as filmmel a felszerelest, es ott kajak jol ment egesz, ac 97hez kepest maga a menyorszag.
winamppal kell vmit csinalni vagy mi lehete a problema?[/quote]
Próbáltad úgy is, hogy az Aureon Control Panelben átállítottad 4 hangszórósra a kimenetet? + Sensaura kikapcs + windows hangtulajdonságok beállítása -> 4 hangszóró?
Elküldve: 2003. 08. 07. 20:11
sensaura nelkul sem megy. de csak winamp, minden mas ok.
idézet:
Ezt írta Zoch:
Próbáltad úgy is, hogy az Aureon Control Panelben átállítottad 4 hangszórósra a kimenetet? + Sensaura kikapcs + windows hangtulajdonságok beállítása -> 4 hangszóró?[/quote]
[ 2003. augusztus 07.: immortal szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 07. 21:53
idézet:
Ezt írta immortal:
jaja, ez a poen az egeszben. es mondom, filmek tok jol szolnak, csak winamp jacca az agyat.
sensaura nelkul sem megy. de csak winamp, minden mas ok.
[/quote]
Próbáld esetleg a Winamp output-pluginjét átállítani. Pl. DirectSound -> WaveOut.
Elküldve: 2003. 08. 07. 21:57
idézet:
Ezt írta Zoch:
Próbáld esetleg a Winamp output-pluginjét átállítani. Pl. DirectSound -> WaveOut.[/quote]
[ 2003. augusztus 07.: immortal szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 07. 22:31
idézet:
Ezt írta immortal:
thx, holnap proba, most mar fulesen nyomom (de isten ez a kartya amugy b+, hihetetlen).
[/quote]
Ugye?![]()

Súgó
A téma zárva.