HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#1761 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 19. 19:10

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 19:26

valszeg a Tv nel van valami zur, esetleg magaban a tvben mar mozog az aljzat (ami valoban egy picit mozog mar) esneha nem erintkezik jol...

Ez a legvalószinűbb válasz. :)
Nekem a tunerkártyában volt egy kicsit laza a forditó (F-ről hagyományosra), meg a csati minősége is olyan sz.r, amilyen. A csati belső pontját is "megnyomorgattam" meg a külsőt is (laposfogóval), de persze nagyon óvatosan!!! Csak annyira, hogy egy kicsit mindkettő ovális legyen, azóta úgy áll benne a koax-csati, mint Katiban a gyerek. :)

De én azért belenéznék a tv-be és átforrasztanám azt a csatlakozót.
Fizetős WC belső oldalán papírlap:
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?

#1762 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 19:17

Idézet: Valdy - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 14:00

Hu most azt se tudom miről beszéltél:( Akkor milyen elosztót vegyek? Ami most van az sima olcsó tescos vacak. (nem értek hozzá még mindig:))

Rá van irva, az adat: 1 bemenet, 2 kimenet. Mindkét kimeneten ront a jelen (gyengiti), 3,5 dB-t (ez is rá van irva). Ez van. Mind ilyen. A többit felejtsd el, mert összezavarodsz. :)
Majd később megérted, miről beszéltem. :)
Amúgy én a helyedben azt a tesco-s vacakot is kidobnám és vennék egy antennaboltban (tudod, ez a szakbolt, és nem a teszkó, ósan és tsa-i) egy normálisat, az max 6-800 huf (az olcsóbb, de sz@r@bbak 3-400).

Ja és ha smileyt szúrsz be, tegyél elé egy space-t is, meg utána is, különben szövegnek nézi a fórummotor. :)

Szerkesztette: yogibear 2004. 05. 19. 19:19 -kor

#1763 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 11:03

Idézet: yogibear - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 20:17

Rá van irva, az adat: 1 bemenet, 2 kimenet. Mindkét kimeneten ront a jelen (gyengiti), 3,5 dB-t (ez is rá van irva). Ez van. Mind ilyen. A többit felejtsd el, mert összezavarodsz. :)
Majd később megérted, miről beszéltem. :)
Amúgy én a helyedben azt a tesco-s vacakot is kidobnám és vennék egy antennaboltban (tudod, ez a szakbolt, és nem a teszkó, ósan és tsa-i) egy normálisat, az max 6-800 huf (az olcsóbb, de sz@r@bbak 3-400).

Ja és ha smileyt szúrsz be, tegyél elé egy space-t is, meg utána is, különben szövegnek nézi a fórummotor. :)

Oké, köszi a segítséget! :) Majd megoldom valahogy :) Van is a közelben egy szakbolt, van a kirakatban egy csomó elosztó :) Kicsit jobban néznek ki mint az a kis kínai vacak ami van otthon :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1764 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 14:19

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. máj. 2, vasárnap - 20:01

Ha a dobozra Stereo van írva és PRO-t kaptál, akkor én szép csendben ordítoznék otthon örömömben...  :cool:

Különben a Stereo verzió Philips chipes...

Ezt cafolnam...

Idézet: Samott - Dátum: 2003. aug. 27, szerda - 13:46

Egy kollegam vett ma egy "Pinnacle PCTV Stereo" nevu kartyat... kicsit meglepodtem mert meg nem hallottam errol a valtozatrol... eddig ugy tudtam hogy van:

Rave = mono kartya semmi extra (kb 10e)
PCTV = mono kartya + taviranyito (kb 15e)
PCTV pro = Stereo kartya + taviranyito + FM radio (kb 20e)

ez meg:

PCTV Stereo = Stereo kartya semmi extra (tehat nincs taviranyito, es talan radio sem) (15e)

Meg nem tudtuk kiprobalni de valoszinuleg radio tuner sincs rajta... egyetlen aprobetus szovegben utalnak ra de se kulon csatlakozoja nincs (amire nincs is szukseg) se buszken nem hirdetik a feature-ok kozt... de egyebkent jo vetelnek tunik nekem pro van de nem hasznalom se a radiot rajta se a taviranyitojat...

Valaki mas talalkozott mar ilyen kartyaval?

A fenti kartya (Conexant Fusion) bt878 (vagy CX) a fene se tudja pontosan... de nem Philips chipes... (azota kiderult: radio sincs benne).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1765 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 20:12

Idézet: Samott - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 13:19

Ezt cafolnam...

A fenti kartya (Conexant Fusion) bt878 (vagy CX) a fene se tudja pontosan... de nem Philips chipes... (azota kiderult: radio sincs benne).

Samott

Lehet, az még a próbaverzió. :)

Business News From Philips  

2003-10-07 

Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) today announced a key customer win for its industry-proven A/V decoder chip solution, the SAA7134. Pinnacle Systems, Inc. (NASDAQ: PCLE) has chosen Philips’ SAA7134 A/V decoder chip for its PCTV stereo.

http://www.semiconductors.philips.com/news...t/file_995.html

A Microtune szerint meg már MT2050-es tunerrel szerelt:

http://www.emedialive.com/Articles/ReadArt...&ArticleID=8381

Szerkesztette: yogibear 2004. 05. 20. 20:18 -kor

#1766 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 11:36

Idézet: yogibear - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 21:12

Lehet, az még a próbaverzió. :)

Vicces, hogy ket ennyire kulonbozo kartyat azonos neven forgalmaz(tak)...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1767 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 13:10

Ha csak kétféle kártya lett volna... :D
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1768 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 19:30

Sziasztok,

tudna valaki segíteni? Van egy PCTV pro-m és eddíg tökéletesen működött. Windows ujratelepítés után a hang mindíg elmegy 15-20 másodperc után. Segítsen már valaki mielőtt felrobbanok.
Köszönöm.

U.I.: ha volt már a topikban róla szó akkor plz csak idézzétek, nem fogom végig olvasni az 59 oldalt

#1769 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 24. 12:10

esetleg osztozkodik valamivel az a tuner? Nincs kizárólagos IRQ-n?
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1770 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 14:12

Idézet: Foley - Dátum: 2004. May. 22, Saturday - 18:30

Sziasztok,

tudna valaki segíteni? Van egy PCTV pro-m és eddíg tökéletesen működött. Windows ujratelepítés után a hang mindíg elmegy 15-20 másodperc után. Segítsen már valaki mielőtt felrobbanok.
Köszönöm.

U.I.: ha volt már a topikban róla szó akkor plz csak idézzétek, nem fogom végig olvasni az 59 oldalt

Irtsd le a windowz messengert (winxp: my comp. > manage > services and applications >>> stop, disable (Messenger); +torold le a konyvtarat is! stb) mert azis bekavar! sztem tuti ez a baj ha friss a rencer! sokaknak ez volt..
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1771 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 19:12

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 14:12

Irtsd le a windowz messengert (winxp: my comp. > manage > services and applications >>> stop, disable (Messenger); +torold le a konyvtarat is! stb) mert azis bekavar! sztem tuti ez a baj ha friss a rencer! sokaknak ez volt..

THX, próbálom.

#1772 Felhasználó inaktív   HZoLL81 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 24. 19:37

Hali!

A problémám a következő:
Van egy Pinnacle PCTV pro kártyám. Xp alatt használom és mikor veszek fel vele általában a felvétel befejezésekor újraindul a gép.Semmilyen codec pack nincs fenn. frissen telepített oprendszer van.
Bárhogy próbálom mindig ezt csinálja. Illetve nem mindig de gyakran előfordul egyszóval megbízhatatlan.Időzített felvétel befejezésénél még gyakrabban előfordul ez a jelenség.
Bármilyen beállításnál előfurdult már ez,teljesen mindegy hogy milyen formátumba rögzítek.
PPE is fent van.
Kezd egy kicsit idegesítni már. Ha valaki tapasztalt hasonló jelenséget örülnék ha megosztaná velem a tapasztalatait. Bocs ha off voltam de a 15. oldal után sem találtam a topicban semmit a jelenségről.
És máshol sem. kösz a segítséget.

#1773 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 19:51

Idézet: Foley - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 19:12

THX, próbálom.

Na, kaptam a barátomtól egy kis progit ami lepucolja a MSN-t teljesen.
Most úgy néz ki működik.

#1774 Felhasználó inaktív   HZoLL81 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 20:18

Hali!

A problémám a következő:
Van egy Pinnacle PCTV pro kártyám. Xp alatt használom és mikor veszek fel vele általában a felvétel befejezésekor újraindul a gép.Semmilyen codec pack nincs fenn. frissen telepített oprendszer van.
Bárhogy próbálom mindig ezt csinálja. Illetve nem mindig de gyakran előfordul egyszóval megbízhatatlan.Időzített felvétel befejezésénél még gyakrabban előfordul ez a jelenség.
Bármilyen beállításnál előfurdult már ez,teljesen mindegy hogy milyen formátumba rögzítek.
PPE is fent van.
Kezd egy kicsit idegesítni már. Ha valaki tapasztalt hasonló jelenséget örülnék ha megosztaná velem a tapasztalatait. Bocs ha off voltam de a 15. oldal után sem találtam a topicban semmit a jelenségről.

#1775 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 20:44

Idézet: HZoLL81 - Dátum: 2004. May. 24, Monday - 19:18

Hali!

A problémám a következő:

melyik driverrel probaltad? 5.5 vagy regebbivel? esetleg mindegyikkel lefagy? egyaltalan a vision-t hasznalod felvetelkor? probaltad mas progival? (ehhh...enis csak kerdezek! :) ..de irj le mindent ugy talan jobban tudunk segiteni!!!)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1776 Felhasználó inaktív   HZoLL81 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 09:03

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 19:44

melyik driverrel probaltad? 5.5 vagy regebbivel? esetleg mindegyikkel lefagy? egyaltalan a vision-t hasznalod felvetelkor? probaltad mas progival? (ehhh...enis csak kerdezek! :) ..de irj le mindent ugy talan jobban tudunk segiteni!!!)

Mindegyik drivernél jelentkezik a jelenség.
És csak a vision-nál.
Ha tudsz olyan progit amivel lehet időzített felvételt készíteni nézhető minőségben.(nem csíkoz ,van benne deinterlace filter) az is megoldás lehet.
De eléggé bosszant hogy a vadiúj kártyához adott gyári szoftver egy rakás szar. pedig ezt a hibát leszámítva az egyik legjobb lehetne szerintem.

#1777 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 12:04

Idézet: HZoLL81 - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 21:18

Hali!

A problémám a következő:
PPE is fent van.

XP esetén az újraindulás a default beállítás arra az esetre ha valamilyen súlyos rendszerhiba lépett fel. Ez a funkció kikapcsolható a Sajátgép -->Tulajdonságok -->Speciális -->Indítás és helyreállítás -->Rendszerhiba keret Automatikus újraindulás pontnál. Ha kikapcsolod akkor jön a "Kék Halál" és ott megnézheted, hogy melyik VXD a bűnös (természetesen utána RESET gombot kell nyomni mert egyébként nem megy tovább).

De jobban jársz ha a Felügyeleti eszközökben a rendszernaplót tanulmányozod mivel ide minden ami az XP működése alatt történik bejegyzésre kerül (a hibamentes és hibás programfutás egyaránt)

Egyébként az SP1 és a további gyorsjavítások fent vannak? Mert ha nem akkor tedd fel.

#1778 Felhasználó inaktív   HZoLL81 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 13:20

Idézet: wpepi - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 11:04

XP esetén az újraindulás a default beállítás arra az esetre ha valamilyen súlyos rendszerhiba lépett fel. Ez a funkció kikapcsolható a Sajátgép -->Tulajdonságok -->Speciális -->Indítás és helyreállítás -->Rendszerhiba keret Automatikus újraindulás pontnál. Ha kikapcsolod akkor jön a "Kék Halál" és ott megnézheted, hogy melyik VXD a bűnös (természetesen utána RESET gombot kell nyomni mert egyébként nem megy tovább).

De jobban jársz ha a Felügyeleti eszközökben a rendszernaplót tanulmányozod mivel ide minden ami az XP működése alatt történik bejegyzésre kerül (a hibamentes és hibás programfutás egyaránt)

Egyébként az SP1 és a további gyorsjavítások fent vannak? Mert ha nem akkor tedd fel.

Az SP1 és minden fontos javítás fennt van.
A rendszernaplóban semmilyen bejegyzés nincs ami a hibára utalna (csak azt nem tudom hogy, minek van naplózás ha a hibát nem naplózza... na mindegy)

Viszont az automatikus resetet már én is ki akartam venni de valahogy nem találtam a módját, kösz hogy eszembe jutattad.Majd megnézem hátha kiderül belőle valami.
Valami eszembe jutott: nem biztos hogy evvel kapcsolatos a hiba de valami hibaüzenetet mintha írt volna ki már többször is : hiba keletkezett a hungapp modulban ... valami ilyesmi.  mond ez vkinek valamit??

#1779 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 18:38

Nekem regebben alandoan/neha kek halal volt addig amig kinem kapcsoltam a "complete memory dump" funkciot...bar sztem nem a TV miatt fagytam akkoriban...Lehet hogy ez most nemis szol bele nalad, de hat sosem lehet tudni...

#1780 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 19:01

Idézet: HZoLL81 - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 8:03

Ha tudsz olyan progit amivel lehet időzített felvételt készíteni nézhető minőségben.(nem csíkoz ,van benne deinterlace filter) az is megoldás lehet.

Ez nem nehéz. Visszaolvasva minimum 3 program található, vagy több is, ami jobb, mint a Vision.

VirtualVcr, IuVcr, Windvr.

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.