eszrevettem egy erdekesseget, ezert leirom hatha nem csak nekem mukodik ez:
szal mar egy ideje 5,9 driver megy fel a gepre, ezekutan mindig kicserelem a ket dll file-t es a vision.exet az 5.5 os verziojeval. (mpeg2 miatt, stb)..
szal azt vettem eszre ha nem rakom fel a Trex-et akkor nem megy igy se az mpeg2. Ezt nem reg vettem eszre mert eddig mindig felraktam a Trex-et is es ezert mindig ment a csere utan minden formatumban a felvetel. Szoval valamiert ha felrakom a Trex-et is akkkor megy az mpeg2!

*Ha nincs fent a Trex akkor ugyan kilehet valasztani az mpeg2-t de a rec lenyomasaval fekete kepernyo az adas helyett es nem indul a felvetel... persze pirosan vilagit az indicator..stb..
masik ami a Trex-hez tartozik.
hetente egyszer veszek fel a radiobol is. ezert mindig bemasolom a lame.enc. stb lame dll file-okat is a system32 konyvtarba hogy tudjam a visionel mp3ba felvenni. es csak akkor engedi kivalasztani az mp3-at az audio resznel a vision ha a Trex is fent van a gepen.. eztis nem reg vettem eszre... nem nagy dolog de nekem igy praktikusabb pl. 160kbits mp3-ba felvenni mint wavba aztan meg meg ezt tomoritgessem a nem tul gyors gepemmel. ez a minoseg amugyis eleg nekem.

foleg hogy tobb orarol van szo.
hat csak ennyit akartam.
szerk: *
Szerkesztette: Desorder 2005. 03. 08. 18:03 -kor