HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 151
  • 152
  • 153
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#3041 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 03. 20:28

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 20:23

Én is feltöltöttem :)

"Fél"Saridon reklám, 4 Mega, DivX 2-pass, Slow, "dv codec" felvétel ChrisTv

Egy helyen látszik, hogy a hülye elektromos rendszer miatt, egy pillanatra belecsíkozódik (valaki fe-le kapcsolja a nagy lámpát a szobában, akkor néha csinál ilyet...)

Kicsit nyújtottnak tűnik a videó... Különben a minősége elég jó. :)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#3042 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 08:04

Kösz, megpróbálom ezt a VMR módot, amúgy 720x576-ban vettem fel.

#3043 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 12:49

Bekapcsoltam a VMR-en keresztüli dolgot, de egy csíkokból álló kép lett a jutalom :) Úgyhogy marad alapon.

#3044 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 04. 16:25

Hmmm... furcsa. Még jó, hogy háromféle megjelenítést ismer a ChrisTV. :)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#3045 Felhasználó inaktív   fodorb 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 22:51

Hali

Nekem egyszer még a 600 celka idejében volt kolcsonben egy Miro őskövület.
ezer éves, de állítom, hogy  a monitoron jobb volt a képe, mint a mostaninak, persze mindegyiknél a saját progijat tekintve szoftvernek.

Balazs

#3046 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 08. 17:59

eszrevettem egy erdekesseget, ezert leirom hatha nem csak nekem mukodik ez:

szal mar egy ideje 5,9 driver megy fel a gepre, ezekutan mindig kicserelem a ket dll file-t es a vision.exet az 5.5 os verziojeval. (mpeg2 miatt, stb)..
szal azt vettem eszre ha nem rakom fel a Trex-et akkor nem megy igy se az mpeg2. Ezt nem reg vettem eszre mert eddig mindig felraktam a Trex-et is es ezert mindig ment a csere utan minden formatumban a felvetel.  Szoval valamiert ha felrakom a Trex-et is akkkor megy az mpeg2! :)  :up:
*Ha nincs fent a Trex akkor ugyan kilehet valasztani az mpeg2-t de a rec lenyomasaval fekete kepernyo az adas helyett es nem indul a felvetel... persze pirosan vilagit az indicator..stb..

masik ami a Trex-hez tartozik.

hetente egyszer veszek fel a radiobol is. ezert mindig bemasolom a lame.enc. stb lame dll file-okat is a system32 konyvtarba hogy tudjam a visionel mp3ba felvenni. es csak akkor engedi kivalasztani az mp3-at az audio resznel a vision ha a Trex is fent van a gepen.. eztis nem reg vettem eszre... nem nagy dolog de nekem igy praktikusabb pl. 160kbits mp3-ba felvenni mint wavba aztan meg meg ezt tomoritgessem a nem tul gyors gepemmel. ez a minoseg amugyis eleg nekem. :D foleg hogy tobb orarol van szo.

hat csak ennyit akartam. ;)

szerk: *

Szerkesztette: Desorder 2005. 03. 08. 18:03 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3047 Felhasználó inaktív   fetczer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 09. 08:52

Hali!

Lenne 1 problémám. Amikor a WebText programot próbálom használni újabban azt az üzenetet kapom, hogy ez az program nem Win32 alkalmazás. Érdekesség a dologban, hogy mikor feltelepítem frissen, ropogósan még működik aztán kb 2x 3x leállítom a gépet és már elő is jön az üzenet ha el akarom indítani. Egyébként Xp SP1-em van.

Ja és lenne még egy dolog. Hogyan tudnám aktiválni a visionhoz az MPEG2-t? Persze a gyárói oldalon található aktiválási forma nem nyerte el a tetszésem (5euro) :) Ha valaki tud linket azt megköszönném.

A tvkarim Pinnacle PCTV Pro a vision hozzá 5.9

Előre is köszi

#3048 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 17:33

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. márc. 8., kedd - 18:59

eszrevettem egy erdekesseget, ezert leirom hatha nem csak nekem mukodik ez:

szal mar egy ideje 5,9 driver megy fel a gepre, ezekutan mindig kicserelem a ket dll file-t es a vision.exet az 5.5 os verziojeval. (mpeg2 miatt, stb)..
szal azt vettem eszre ha nem rakom fel a Trex-et akkor nem megy igy se az mpeg2. Ezt nem reg vettem eszre mert eddig mindig felraktam a Trex-et is es ezert mindig ment a csere utan minden formatumban a felvetel.  Szoval valamiert ha felrakom a Trex-et is akkkor megy az mpeg2! :)  :up:
*Ha nincs fent a Trex akkor ugyan kilehet valasztani az mpeg2-t de a rec lenyomasaval fekete kepernyo az adas helyett es nem indul a felvetel... persze pirosan vilagit az indicator..stb..

masik ami a Trex-hez tartozik.

hetente egyszer veszek fel a radiobol is. ezert mindig bemasolom a lame.enc. stb lame dll file-okat is a system32 konyvtarba hogy tudjam a visionel mp3ba felvenni. es csak akkor engedi kivalasztani az mp3-at az audio resznel a vision ha a Trex is fent van a gepen.. eztis nem reg vettem eszre... nem nagy dolog de nekem igy praktikusabb pl. 160kbits mp3-ba felvenni mint wavba aztan meg meg ezt tomoritgessem a nem tul gyors gepemmel. ez a minoseg amugyis eleg nekem. :D foleg hogy tobb orarol van szo.

hat csak ennyit akartam. ;)

szerk: *

nekem ez a dll cserebere nem akart működni az mpeg2...felraktam az 5.5 drivert és müxik flottul. :)

más

a tévécsatorna szolgáltatom márc 1-el felrakott egy csomó új csatornát..és láss csodát egy halom radió csatorna is bejön most már tisztán. Eddig meg semmi :D

#3049 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 22:19

A fórum szerverének kímélése érdekében a folytatás itt keresendő:

Miro PCTV Pro II.

Elnézést.

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első