Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 16:00

Ha ilyen lett volna az MT2032-esem kepe, akkor orultem volna, es nem kellett volna lecserelnem.
Egyebkent valahol gond van a kabelezeseddel, mert eleg szep reflexiot osszeszed a jel. (Emiatt szellemkepes)
Ugyanez most a bajom a Cinergy400-zal, de kiderult, hogy 60dB a bejovo jel, nem azzal van a gond, hanem lakason belul osszeszed 30dB zavart a gagyi kabel

Lehet, hogy valami nem teljesen jó a kábelezéssel, de nekem így megfelelő. (mint mondtam már leosztot jel).
Most viszont van egy "kis" gondom, ha valaki tudna segíteni, megköszönném:
Ugyanúgy Visionnal veszek vel DV Aviba, azonban a következő jelenség tapasztalható:
Videó LINK, 6 mega, DivX
A videón tapasztalható, hogy a hang furán eltorzul egy-két másodpercre, majd kábé fél percig ismét jó a hang, aztán 1-2 mp-re megint torz.
Korábban nem tapasztaltam ilyet sosem, legalábbis nem vettem észre, ez azt jelenti hogy nem bírja írni rendesen a vinyó az adatokat? (konfig lent). Ha MPEG-1 HQ 3 megabit-et választok, nincs ilyen probléma
--
Most megpróbáltam ChrisTV-vel MJPEG-be felvenni, és így jónak tűnik a hang (PCM), viszont rosszabb minőségű a felvétel.