idézet:
Ezt írta Mac_29:
Na bazz.Sárgulok az irígységtől. Még a miro-m sem tudott ilyen állóképet készíteni, pláne nem aviból igaz ott az avi csak 352* akármennyi volt, de akkor is. Nagyon szép éles képek. A pixelnél ki lehet azért egy ilyet próbálni vagy halott ügy? Még egy kérdés az antenna csatija ugye kilóg a pci-os fedőlemez mögé? Már csak azért, mert ennél a láma tunernél nem és nem tudom így a maszek jelerősítőmet rádugni csak úgy siman van rajta a kábel, úgy meg nem olyan szép az UHF zajos az UHF csatornák képe. Ugyanis nálunk is többfelé van osztva a jel...
[/quote]
Azért az meg kell mondjam, hogy a jobb adókból vettem a képeket. Van 1 pár ami szarabbul jön be. Az antenna csati kilóg 1 kicsit, pont olyan csatija van mint a videóknak, TV-k nek. És ki lehet próbálni a pixelnél, van 1 gép amibe bele van téve egy.
Terratec Cinergy 400 TV (WayJet MPEG Station 851TF) tulajok!!!!
Elküldve: 2002. 09. 28. 07:23
Elküldve: 2002. 09. 28. 15:33
idézet:
Ezt írta Mac_29:
...az antenna csatija ugye kilóg a pci-os fedőlemez mögé? Már csak azért, mert ennél a láma tunernél nem .....[/quote]
Szerintem a gépházad a láma, nem a kártya. Egyenes csatlakozó dugót kell szerelni a koax végére, és már meg is oldódott a probléma
![]()
Elküldve: 2002. 09. 30. 17:46
idézet:
Ezt írta funprog:
Szerintem a gépházad a láma, nem a kártya. Egyenes csatlakozó dugót kell szerelni a koax végére, és már meg is oldódott a probléma
[/quote]
Ez mind szép és jó, de miért nekem kell a kártyához alkalmazkodnom??Szerintem nem ez a normális. A Miro-nál volt egy hosszabító csonk pont az ilyen lámáknak mint én...azt törtem le...és vele együtt az egész csatit, és ezért kellett vennem egy újat.
![]()
Elküldve: 2002. 09. 30. 18:26
idézet:
Ezt írta Mac_29:
Ez mind szép és jó, de miért nekem kell a kártyához alkalmazkodnom??Szerintem nem ez a normális. A Miro-nál volt egy hosszabító csonk pont az ilyen lámáknak mint én...azt törtem le...és vele együtt az egész csatit, és ezért kellett vennem egy újat.
[/quote]
Gyártó és gyártó között vannak különbségek. Ehhez alkalmazkodni kell addig, amig nincs egy teljeskörű szabvány!
Egyébként ez a "saját szabvány" talán mindegyik gyártónál más és más. Manapság ez van. Ha megnézel több különböző gyártó tv kártyáját, egyforma hosszúságú tuner csatlakozókat nem nagyon találsz.
Elküldve: 2002. 09. 30. 19:06
[url="http://"http://denyolee.virtualave.net/appz.htm"]http://denyolee.virt...ve.net/appz.htm[/url]
Kissé szenvedősen jött le, és az ACE sérültnek találta a fájlt, de hajlandó volt kijavítani - a javítás után gond nélkül felment. A PowerVCRII előző verzióihoz ég és föld, szerintem más team csinálta

A btwincap-os WDM driverrel nagyon szépen megy.
Sok sikert...
Ja, a default.reg-ben még telepítés előtt átírhatod az engedélyezett képméreteket (pl. 768x576-ra is), meg a max. létrehozható fájlméretet (én pl. 4 gigás mpeg-eket is kreáltam, de azt vágni/összerakni már nem tudja).
Ha nem jön le, és adsz egy mélt, el tudom küldeni 2MB-os szeletekben (máshová feltenni nem áll módomban).
Elküldve: 2002. 09. 30. 19:12
Elküldve: 2002. 09. 30. 20:31
idézet:
Ezt írta mincza:
Gyorsan hozzáteszem, nekem csak egy gagyi TV-kártyám, nem ilyen MPEG station-om van.[/quote]
Milyen az a gagyi tv kártya ha nem vagyok vindisgréc?
Nehogy azt gondold, hogy ez a wayjet akkora durranás!
Engem érdekelne a progi, de a linkről nem nagyon akar jönni. Mekkora? Már a progi.![]()
Elküldve: 2002. 09. 30. 21:38
PVCRII-3.xx méret úgy 10MB körül (kicsomagolva). Ha bezippelem, esetleg kevesebb, bár a CAB-k aligha.. Mehet-e és hová?
Elküldve: 2002. 09. 30. 21:51
Elküldve: 2002. 10. 01. 18:23
Even scanlines only
Odd scanlines only
Ha valaki kíváncsi milyen képe van a wayjet tv tunernek a saját szoftverjével, és nem kevés idővel és mazochista hajlammal rendelkezik akkor a dscaler-en ki lehet próbálni!

Elküldve: 2002. 10. 02. 08:29
Elküldve: 2002. 10. 02. 08:30
idézet:
Ezt írta wamzer:
Mumia! Ezekszerint a terratec-kel jól járnék? Pctv-hez hasonlítva?[/quote]
PCTV-t még nem láttam. MAC_29 elmondása szerint a Wayjet szar. Én eddig Leadtek-et próbáltam annak ennél lényegesen gyengébb volt a képminősége és a hozzáadott szoftver sem volt túl jó.
Elküldve: 2002. 10. 02. 17:30
idézet:
Ezt írta Mumia:
PCTV-t még nem láttam. MAC_29 elmondása szerint a Wayjet szar. Én eddig Leadtek-et próbáltam annak ennél lényegesen gyengébb volt a képminősége és a hozzáadott szoftver sem volt túl jó.[/quote]
Wamzer!
A PCTV jó választás, de... nem sztereó az amelyik versenyezhet árban a terratec-kel.
Mondjuk ez nekem most fontos szempont , mert egy klipschen jobban szólnak a sztereó cuccok...
Ez az egyik szempont a másik meg, hogy a PcTV 352*mittudoménmiben tud capture-olni, a terratec meg........, Mumia?Nekem mIRO PCTV-m volt az egy olyan tuner amit soha nem állt szándékomban kiadni a kezeim közül, de egy barom pillanatomban széttörtem a csatlakozóját tövestűl....
Szerintem nézd meg a különbséget. Igazából a képminőség a fontos az, hogy hogyan kezeli a mozgást. Pontosabban milyen deinterlace eljárást használ. Az igazán egészséges az lenne ha te tudnád állítani, de ezt eddig egy gyári szoftvernél nem tapasztaltam. Tehát marad az, hogy ha eltalálták akkor jó a kép ha nem akkor nem... A wayjet-nél ebben a tekintetben csúnyán mellé nyúltak, mert egy fent leírt deinterlace eljárást választottak ami kriminális.![]()
Abból amit Mumia mondott meg a beollózott képekből úgy tűnik, hogy a terratec ezt (is) jól oldotta meg. A terratec megnézhető a pixelnél és szerintem a pinnacle is.
[ 2002. október 02.: Mac_29 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 02. 17:37
idézet:
Ezt írta Mac_29:
Abból amit Mumia mondott meg a beollózott képekből úgy tűnik, hogy a terratec ezt (is) jól oldotta meg. A terratec megnézhető a pixelnél és szerintem a pinnacle is.
[ 2002. október 02.: Mac_29 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ja azokon ki volt kapcsolva a deinterlace. Nemtudom hogyan oldották meg, csak azt hogy egész jó minőségű biztos nem olyan hogy elhagyja az egyik sort mint a wayjet, de ki is kapcsolható és akkor felvétel után olyan deinterlace-t csinálsz amilyet akarsz.
Elküldve: 2002. 10. 02. 17:54
Nem osztanád meg szegény halandókkal?

[ 2002. október 03.: Mac_29 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 02. 18:32
idézet:
Ezt írta Mac_29:
Apropó Mimia, neked már megvan a Pvcr 3, igaz?
Nem osztanád meg szegény halandókkal?Mondjuk velem?[/quote]
..és velem??
Elküldve: 2002. 10. 03. 01:41
idézet:
Ezt írta Mumia:
A fele megvan a másikfele állítólag nálad van :confused: Én küldöm az R01, R02-t ha ok.[/quote]
Hát mégis igaz...Hihetetlen egy pali volt az aki küldte! Mire volt jó ez a szétosztósdi???
Küldöm akkor az r03-at. Ja, és bocsi, hogy rosszúl írtam a neved nem volt széndékos... :)javítva!
[ 2002. október 03.: Mac_29 szerkesztette a hozzászólást ]