idézet:
Ezt írta Mac_29:
Hihetetlen egy pali volt az aki küldte! Mire volt jó ez a szétosztósdi???
[/quote]
:confused: Arra, hogy ne csapjam agyon az esetlegesen csak 10 Megát bíró postafiókotokat (ui. nem kaptam választ, hogy mehet-e, és ott kellett hagynom a gépet, ahonnan ezt megtehettem). De ezt akkor is írtam... Mindegy, legközelebb legfeljebb nem strapálom magam.
Terratec Cinergy 400 TV (WayJet MPEG Station 851TF) tulajok!!!!
Elküldve: 2002. 10. 03. 08:41
Elküldve: 2002. 10. 03. 19:43
idézet:
Ezt írta mincza:
:confused: Arra, hogy ne csapjam agyon az esetlegesen csak 10 Megát bíró postafiókotokat (ui. nem kaptam választ, hogy mehet-e, és ott kellett hagynom a gépet, ahonnan ezt megtehettem). De ezt akkor is írtam... Mindegy, legközelebb legfeljebb nem strapálom magam.[/quote]
Jaj, nehogy már megsértődj!!Bocsánat, hogyha megbántottalak nem volt szándékomban, de nem emlékeztem, hogy választ vártál a leveledre. Mégegyszer bocsi.
Szóval jöhet a többi ha még nem ástam el magam teljesen nálad....![]()
Elküldve: 2002. 10. 03. 20:42
Tudd meg, mimóza lelkem van

Elküldve: 2002. 10. 03. 20:49
idézet:
Ezt írta Mac_29:
Szóval jöhet a többi ha még nem ástam el magam teljesen nálad....[/quote]
Mint mondottam, vagy két hétig nem leszek annak a gépnek a közelében. Valahogy ragasszátok össze (esetleg még kisebb darabok?)
Elküldve: 2002. 10. 03. 21:09
idézet:
Ezt írta Mumia:
Próbáltam küldeni, visszajött mind, hogy nem fér el.[/quote]
Hát arra az emil címre amiről én küldtem?
Elküldve: 2002. 10. 07. 17:41

Nagyságranddel jobb képe van mint a wayjet-nek, de még mindíg nem az igazi... Lehet, hogy inkább egy pinnacle lesz a nyerő huzás?
Elküldve: 2002. 10. 07. 19:02
idézet:
Ezt írta Mumia:
És mivan a PowerDVD-fileokkal?
Akarom mondani PowerVCR
[ 2002. október 07.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Válaszoltam, de tényleg hiányzik egy file. Mégpedig az r00-ás. Az tutira nincsen nálam....![]()
Elküldve: 2002. 10. 08. 09:49
idézet:
Ezt írta Mac_29:
Na voltam a pixelnél megnézni , hogy milyen képe van a terratec-nek. Nem volt annyira meggyőző mint a Mumia képei.
[/quote]
Imho azért lehet, ott kicsit bénább a kép mert gondolom auto-scan-t benyomták, de az nekem sem mindig találta el pontosan az adókat még kézzel utána kellett hangolnom.
Elküldve: 2002. 10. 08. 16:35
idézet:
Ezt írta Mumia:
Imho azért lehet, ott kicsit bénább a kép mert gondolom auto-scan-t benyomták, de az nekem sem mindig találta el pontosan az adókat még kézzel utána kellett hangolnom.[/quote]
Nem is kérdeztem szerinted lehet náluk a pinnacle-t is megnézni? Ja, és még valami sztereó a cuccos vagy csak mondják?
Egyébként mivel 3-ra csökkentek a csillagjaid kaptál egy kcs-t.....![]()
Elküldve: 2002. 10. 08. 16:38
idézet:
Ezt írta Mac_29:
Nem is kérdeztem szerinted lehet náluk a pinnacle-t is megnézni? Ja, és még valami sztereó a cuccos vagy csak mondják?
Egyébként mivel 3-ra csökkentek a csillagjaid kaptál egy kcs-t.....[/quote]
Kösz, visszonzom. Tényleg stereo, ellenőrizni nem tudom, mert nem tudom mi stereo, imho fatávkábelen semmiDe kiválasztható stereo is benne. ÉS a WinDvr-ben is lehet stereo-ra állítani.
Elküldve: 2002. 10. 08. 17:16
idézet:
Ezt írta Mumia:
Kösz, visszonzom. Tényleg stereo, ellenőrizni nem tudom, mert nem tudom mi stereo, imho fatávkábelen semmiDe kiválasztható stereo is benne. ÉS a WinDvr-ben is lehet stereo-ra állítani.[/quote]
Nem a viszonzásért tettem...., de kösz!
Na holnap elpasszolom a wayjet-et 13e-ért és kéne egy új karesz. csak még nem tudom, hogy pinnacle vagy terratec?Hamár karesz akkor sztereó legyen keményen és jó képminőségű. Nomeg távirányítós. Az sem árt ha lehet vele jó minőségben felvenni is. Szóval most megfontolom nem úgy mint a wayjet esetében...
![]()
Elküldve: 2002. 10. 09. 19:13
idézet:
Ezt írta Mac_29:
Na voltam a pixelnél megnézni , hogy milyen képe van a terratec-nek. Nem volt annyira meggyőző mint a Mumia képei.
Nagyságranddel jobb képe van mint a wayjet-nek, de még mindíg nem az igazi... Lehet, hogy inkább egy pinnacle lesz a nyerő huzás?[/quote]
Na ez meglepett erősen! Pedig Mumia képei nagyon szépek voltak. Nekem is roppant tetszettek! Már majdnem vettem egy ilyen kártyát, de megtorpantam, amikor olvastam a tapasztalatodat. Vajon mi lehet akkor a problem? Tényleg csak az auto-scan? Mac_29, sikerült eladni a kártyádat?
Elküldve: 2002. 10. 09. 23:24
(Mumianak ugye SIS chipszet figyel a lapján...ha jól látom

Elküldve: 2002. 10. 10. 12:04
idézet:
Ezt írta Mumia:
Imho azért lehet, ott kicsit bénább a kép mert gondolom auto-scan-t benyomták, de az nekem sem mindig találta el pontosan az adókat még kézzel utána kellett hangolnom.[/quote]
Talált, süllyedt! Beszéltem a Pixel-esekkel, valóban csak auto-scannal keresték az adókat.
Elküldve: 2002. 10. 14. 12:52
/me azt garantalja, ha mumia reszeg volt amikor a minosegre vonatkozoan tett kijelentest, akkor bearr bacsi bebalzsamozza.

[ 2002. december 05.: bearr szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 14. 14:37
4 evvel ezelott vettem egy playtv pro kartyat, bt878 ic-vel. Kapasbol az volt a gond, hogy UHF-rol nem tudtam vele semmit fogni, illetve egy kepernyonyi makostesztat. A kepe szep volt, de a terratecnek a nyomaba sem erhet.
Jo gondolat volt Mumia kartars.
Elküldve: 2002. 10. 14. 18:52

Egyébként nekem egy tv tuner kárty pont arra kéne ami. Tévét nézni, és szeretem azt hinni, hogy van olyan jó a képe mint a sima mezei tévének. Mondjuk ezt tudni még inkább szeretném.

[ 2002. október 14.: Mac_29 szerkesztette a hozzászólást ]