HWSW Informatikai Kerekasztal: Terratec Cinergy 400 TV (WayJet MPEG Station 851TF) tulajok!!!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Terratec Cinergy 400 TV (WayJet MPEG Station 851TF) tulajok!!!!

#61 Felhasználó inaktív   mincza 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 10. 03. 08:41

idézet:
Ezt írta Mac_29:

Hihetetlen egy pali volt az aki küldte! Mire volt jó ez a szétosztósdi??? :eek:

[/quote]

:confused: Arra, hogy ne csapjam agyon az esetlegesen csak 10 Megát bíró postafiókotokat (ui. nem kaptam választ, hogy mehet-e, és ott kellett hagynom a gépet, ahonnan ezt megtehettem). De ezt akkor is írtam... Mindegy, legközelebb legfeljebb nem strapálom magam.
Az a nézet, hogy fejlődünk, téves. A neandervölgyi esténként a tűz villódzását bámulta, kortársaink a monitort. De a tűz legalább melegített is...

#62 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 10. 03. 19:43

idézet:
Ezt írta mincza:

:confused: Arra, hogy ne csapjam agyon az esetlegesen csak 10 Megát bíró postafiókotokat (ui. nem kaptam választ, hogy mehet-e, és ott kellett hagynom a gépet, ahonnan ezt megtehettem). De ezt akkor is írtam... Mindegy, legközelebb legfeljebb nem strapálom magam.
[/quote]

Jaj, nehogy már megsértődj!! :) Bocsánat, hogyha megbántottalak nem volt szándékomban, de nem emlékeztem, hogy választ vártál a leveledre. Mégegyszer bocsi.
Szóval jöhet a többi ha még nem ástam el magam teljesen nálad.... :)
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)

#63 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 03. 19:48

idézet:
Ezt írta Mac_29:

[/quote]

Próbáltam küldeni, visszajött mind, hogy nem fér el.

#64 Felhasználó inaktív   mincza 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 03. 20:42

Na ugye.
Tudd meg, mimóza lelkem van ;) . És nem Fazon Palinak :( hínak.
Az a nézet, hogy fejlődünk, téves. A neandervölgyi esténként a tűz villódzását bámulta, kortársaink a monitort. De a tűz legalább melegített is...

#65 Felhasználó inaktív   mincza 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 03. 20:49

idézet:
Ezt írta Mac_29:

[/quote]
Mint mondottam, vagy két hétig nem leszek annak a gépnek a közelében. Valahogy ragasszátok össze (esetleg még kisebb darabok?)

#66 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 03. 21:09

idézet:
Ezt írta Mumia:

Próbáltam küldeni, visszajött mind, hogy nem fér el.
[/quote]

Hát arra az emil címre amiről én küldtem?
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)

#67 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 07. 17:41

Na voltam a pixelnél megnézni , hogy milyen képe van a terratec-nek. Nem volt annyira meggyőző mint a Mumia képei. :(
Nagyságranddel jobb képe van mint a wayjet-nek, de még mindíg nem az igazi... Lehet, hogy inkább egy pinnacle lesz a nyerő huzás?

#68 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 07. 17:52

És mivan a PowerDVD-fileokkal? :rolleyes:
Akarom mondani PowerVCR

[ 2002. október 07.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]

#69 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 07. 19:02

idézet:
Ezt írta Mumia:
És mivan a PowerDVD-fileokkal? :rolleyes:
Akarom mondani PowerVCR

[ 2002. október 07.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Válaszoltam, de tényleg hiányzik egy file. Mégpedig az r00-ás. Az tutira nincsen nálam.... :(

#70 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 08. 09:49

idézet:
Ezt írta Mac_29:
Na voltam a pixelnél megnézni , hogy milyen képe van a terratec-nek. Nem volt annyira meggyőző mint a Mumia képei. :(
[/quote]

Imho azért lehet, ott kicsit bénább a kép mert gondolom auto-scan-t benyomták, de az nekem sem mindig találta el pontosan az adókat még kézzel utána kellett hangolnom.

#71 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 08. 16:35

idézet:
Ezt írta Mumia:

Imho azért lehet, ott kicsit bénább a kép mert gondolom auto-scan-t benyomták, de az nekem sem mindig találta el pontosan az adókat még kézzel utána kellett hangolnom.
[/quote]

Nem is kérdeztem szerinted lehet náluk a pinnacle-t is megnézni? Ja, és még valami sztereó a cuccos vagy csak mondják?
Egyébként mivel 3-ra csökkentek a csillagjaid kaptál egy kcs-t..... :)

#72 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 08. 16:38

idézet:
Ezt írta Mac_29:

Nem is kérdeztem szerinted lehet náluk a pinnacle-t is megnézni? Ja, és még valami sztereó a cuccos vagy csak mondják?
Egyébként mivel 3-ra csökkentek a csillagjaid kaptál egy kcs-t..... :)
[/quote]

Kösz, visszonzom. Tényleg stereo, ellenőrizni nem tudom, mert nem tudom mi stereo, imho fatávkábelen semmi :( De kiválasztható stereo is benne. ÉS a WinDvr-ben is lehet stereo-ra állítani.

#73 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 08. 17:16

idézet:
Ezt írta Mumia:

Kösz, visszonzom. Tényleg stereo, ellenőrizni nem tudom, mert nem tudom mi stereo, imho fatávkábelen semmi :( De kiválasztható stereo is benne. ÉS a WinDvr-ben is lehet stereo-ra állítani.
[/quote]

Nem a viszonzásért tettem...., de kösz! :)
Na holnap elpasszolom a wayjet-et 13e-ért és kéne egy új karesz. csak még nem tudom, hogy pinnacle vagy terratec? :( Hamár karesz akkor sztereó legyen keményen és jó képminőségű. Nomeg távirányítós. Az sem árt ha lehet vele jó minőségben felvenni is. Szóval most megfontolom nem úgy mint a wayjet esetében... :(

#74 Felhasználó inaktív   funprog 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 09. 19:13

idézet:
Ezt írta Mac_29:
Nagyságranddel jobb képe van mint a wayjet-nek, de még mindíg nem az igazi... Lehet, hogy inkább egy pinnacle lesz a nyerő huzás?
[/quote]

Na ez meglepett erősen! Pedig Mumia képei nagyon szépek voltak. Nekem is roppant tetszettek! Már majdnem vettem egy ilyen kártyát, de megtorpantam, amikor olvastam a tapasztalatodat. Vajon mi lehet akkor a problem? Tényleg csak az auto-scan? Mac_29, sikerült eladni a kártyádat?

#75 Felhasználó inaktív   funprog 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 09. 23:24

Mit tudtok arról, hogy a Terratec VIA-s alaplapban tökéletesen megy-e??
(Mumianak ugye SIS chipszet figyel a lapján...ha jól látom
;) )

#76 Felhasználó inaktív   funprog 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 10. 12:04

idézet:
Ezt írta Mumia:

[/quote]

Talált, süllyedt! Beszéltem a Pixel-esekkel, valóban csak auto-scannal keresték az adókat.

#77 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 10. 16:35

Amúgy engem meg egyáltalán nem érdekel a tuner minősége, csak szerencsém volt, ugyanis nekem inkább csak arra kell, hogy műholdról tudjak felvenni, de ha már tuner is akkor miért ne használjam.

#78 Felhasználó inaktív   bearr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 14. 12:52

/me ma vett egy terratec kartyat, a regi pixelview megadta magat cirka 1 honapja.

/me azt garantalja, ha mumia reszeg volt amikor a minosegre vonatkozoan tett kijelentest, akkor bearr bacsi bebalzsamozza. :D

[ 2002. december 05.: bearr szerkesztette a hozzászólást ]

#79 Felhasználó inaktív   bearr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 14. 14:37

Hubazz... Nagy szep kepe van.

4 evvel ezelott vettem egy playtv pro kartyat, bt878 ic-vel. Kapasbol az volt a gond, hogy UHF-rol nem tudtam vele semmit fogni, illetve egy kepernyonyi makostesztat. A kepe szep volt, de a terratecnek a nyomaba sem erhet.
Jo gondolat volt Mumia kartars.

#80 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 14. 18:52

Na a kártyát végül nem sikerült eladnom-a köcsög vevő átvágott rendesen-, de egész megbarátkoztam már vele.... :) A filmeknél nem veszem észre azt buzi deinterlace funkciót, és isten bizony még szebb képet ad mint a dscaler. Azt majd akkor használom ha sport1-et nézek. :)
Egyébként nekem egy tv tuner kárty pont arra kéne ami. Tévét nézni, és szeretem azt hinni, hogy van olyan jó a képe mint a sima mezei tévének. Mondjuk ezt tudni még inkább szeretném. ;) Nem is adom el úgy döntöttem, van tarcsiba egy gépem majd azzal együtt hugomnak oda passzolom ha kell neki, de egyelőre nekem is kell....olyan király a kártya!! :D

[ 2002. október 14.: Mac_29 szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.