Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 22:23
Felettébb érdekes, biztos a PCI adatátvitelt zavarják meg, de hogy ezt még senki sem vette észre
De nem is kell hozzá rögzítés, ha bármilyen apró lemezművelet van az inkriminált meghajtón, azonnal csíkozik még nézés közben is. Így még az sem tiszta megoldás, hogy másik meghajtóra rögzítek.
Szerintem inkabb az adott vinyovezerlo egy pillanatra maximalis prociterhelest okoz, azt nem szereti a tuner, mert nem kap eleg prociidot
En is probaltam avi-t nezni a SATA vinyomrol, mikozben fel szemmel a TV-t neztem, mikor kezdodik a musorom, de ugyanugy csikos volt, mint amikor felvenni probaltam a SATA-ra.
Poenbol atmasoltam arra a vinyora az avit, amire szoktam felvenni, onnan nezve semmi csikozast nem okozott...
A durva az volt, hogy a tuner kompozit bemenetere dugott videokamera kepet nezve is csikos volt, mikor a SATA vinyom dolgozott...
Igy persze nem merem atrakni a jol mukodo rendszeremet a SATA-ra, mert csak szivas lenne belole, ha eppen a Win a swaphez nyul...
Ami nekem eddig bevalt: Promise Ultra100TX2-es kartya, Hitachi 180GXP, Seagate Barracuda IV vinyokkal, ezzel meg egy csik sem volt.
Azt meg nem probaltam, hogy a fenti vinyokat Serilellel radugom a Sil3112-re...