HWSW Informatikai Kerekasztal: Terratec Cinergy 400 TV (WayJet MPEG Station 851TF) tulajok!!!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Terratec Cinergy 400 TV (WayJet MPEG Station 851TF) tulajok!!!!

#1041 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 03. 12:07

Akkor lehet, hogy rossz drivert raktal fel.
Ha jol emlekszem, volt egyszer egy olyan Terratec verzio, ami fixen PAL D-re allt be magyar windowson, aztan ott kereste a hangot az eterben, ahol nem volt.
Mindenesetre at kene nyalazni a driverben levo inf-et, ahol a driver beallitasai vannak, aztan ugy ujratenni.
Ha nincs benne 36-os orszagkodu resz, akkor a 49-es sort (Nemetorszag) at kell irni 36-ra, aztan jol megy.

#1042 Felhasználó inaktív   Pál úr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 20:44

Teljesen el vagyok keseredve...

Néhány drivert újra kellett telepítenem a gépen, és ennek keretében elszállt a TV.

Hiába próbálok meg minden itt leírt trükköt, mindig sárga felkiáltójel marad mind a Philips FM1216 TV tuner mellett, mind a Philips SAA7134 WDM Capture mellett, ennek következtében a DScaler Source menüjében nem jelenik meg a kártya.

Mi a fenét rontok el?

Szerk.: Hang van, mégpedig az alaplapi hangvezérlő újratelepítése után megszólalt, igaz, semmilyen TV-s alkalmazás nem fut, de mondjuk ezt betudom annak, hogy valami nincs korrektül összedugva, illetve rossz helyre van dugva.

Szerkesztette: Pál úr 2008. 09. 22. 21:18 -kor

Pál úr

[...]
8. paragrafus: Kis munkát kis ívben, nagy munkát nagy ívben kerüljük.
[...]

#1043 Felhasználó inaktív   jano22 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 29. 23:50

sziasztok Terratec-es felhasználók.el olvastam ezt a jónéhány oldalt,és ugy látom sokan csodákat várnak egy analóg tunerkártyától.Nekem is egy ilyenem van de különösebb problémám nincs vele.egyébként a tuner progiján a tv/videoformat nekem RGB32-re van beállitva.A capture automatán beáll ehhez video format RGB555.vegyétek észre a monitor felbontása nagyobb a tv-nél.és a sugárzás is kissebb.AZ eredeti telepitője van fenn.ezzel nekem csak akkor volt problémám mikor megvettem.mivel nekem is új volt ez az eszköz.turáztam rajta egy hétig én is.egyébként én egy 17 colos belinea crt monitoron használom.a YUY2-es beállitáson teljesen más a szin összeállitás.pl.a fehér szin kegyetlenül rikít.LCD-n nem tudom hogy jó.A mai árak mellett nem értem hogy miért túrázik még mindíg mindenki az avi-s rögzitéssel.valaki beírt egy igen nagy butaságot pl.hogy erősebbgép kell az MPEG-es tömörítéshez.akkor érdemes elgondolkodni rajta,hogy melyiket kell jobban tömöríteni.Sokkal jobban kell az avit .aki egy kicsit is jártas a videoszerkesztésben ezt tudnia kellene.nincs probléma a rögzitéssel.én a frissebb WDR2.0-t használom.Beállitom 25 frameper sec-re és nincs vele gond.720*576-ra.Best beállitás.Ha valaki venni akar fel.akkor legyen hely a HDD-jén .1.5 óra 4GB.átalakitásra meg rengeteg progi van.Egy régi 1.9 GB-os amd gépem van,1Gb rammal.VGA ati radeon 9550.egyébként  már 10e alatt lehet venni 160GB-os vinyót.ja és a digizése se rossz.Rossz video anyagtól nevárjatok sokat,na meg a lejátszó. A Windvd creator2.0-val szoktam összevágnia részeket.a kész Mpeg2-ből meg nem nehéz DVD_késziteni.jó ez a kártya.még valami kábel tv-t használóknál van olyan probléma hogy zavaros a kép.ez valóban a földelési probléma nem egészen 500ft-ból el lehet késziteni a szürőt ehhez .nekem is volt ilyen, megoldódott ezzel :respect:  :respect:  :respect:

#1044 Felhasználó inaktív   jano22 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 30. 00:00

pál ur! Start/vezérlőpult/hardver hozzáadása/ megkeresed a sárga felkiáltó jelet,aztán a telepitőjét kerestesd meg a gépeden vagy cd-n nem tudom hol van neked.nincs telepitve az eszköz ,azért nem látja a programja.sok sikert hozzá.annak idején én is így voltam a terratec-es kártyámmal.de tanultam belőle. :respect:  :respect:  :respect:

#1045 Felhasználó inaktív   probalaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 01:01

remélem, hogy még olvassa vki ezt a fórumot...

ilyen Terratec Cinergy 400-as kártyám van, ami tökéletesen működött a korábbi gépemben.
az újban viszont helyenként csíkoz a kép - ahogy itt a fórumból kivettem, talán a satás vinyó (vagy a vezérlője?) miatt csinálhatja (a régi gépben pata volt).

no de hogy tudom ezt kijavítani?  :think:
az alaplap egy Asus M3A78-EM (amd 780g és sb700) és egy satás, 750-es samsung vinyó van benne.

thx!
- Do you like our owl?
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52