Mivel már oly sokszor találtam segítségre itt, a HWSW fórumon, ezúttal ismét hozzátok fordulnék tanácsért.
Sok más mellett zeneszerzésre is használom a gépemet. Komolyan foglalkozom ezzel a témakörrel, annyira, hogy több full CD-nyi anyagom van már. Amióta viszont gépet cseréltem, meghalt nálam az élet zenei téren. A régi, 150 ezres ISA csatolós profi kártyám rejtélyes okokból sajnos megy bele a PCI buszba
Ami leginkább érdekelne, az a mikrofon és a vonal bemenetek jel/zaj viszonya. A régi kártyám annyira jó paraméterekkel rendelkezett, hogy nem kellett hozzá külön mikrofon előerősítő, így ezúttal is szeretném, ha akár csak egy rövid időre is megspórolhatnám az ezzel járó költségeket.
Én személy szerint a Philips Sonic Edge és a Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 kártyák között nézelődtem mostanában, de ha valaki tud ajánlani valami mást, ami hasonlóan kb. 100 dB-es jel/zaj viszonnyal bír és belefér a keretbe, azt is szívesen veszem. Egyébként a Philips kártyának mekkora a jel/zaj viszonya? Tudja valaki? Sehol nem találtam rá utalást. Az Audigy 2 esetében mindenhol azt írják, hogy 100 fölött, kb. 102-108 dB. Ha ez az érték mikrofon bemenetre is igaz, akkor már nem is keresgélnék tovább. Bruttó 22-ért megvenném ezt.
Légyszi, segítsetek! Nagyon fontos lenne! Egy teljes lemeznyi anyag várakozik bemutatásra, és nem tudom mivel rögzíteni!!!
[ 2004. március 22.: pccoder szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.