Milyen alaplapot vegyek?
Elküldve: 2002. 04. 18. 21:33
Asus vagy Abit?
Kérek szépen tanácsokat, javaslatokat, tapasztalatokat!
Köszi
Fafa
Elküldve: 2002. 04. 18. 21:35
idézet:
- Gizike, szereti a rétest?
- Igen!
- Túrósat kér vagy mákosat?
- Igen![/quote]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 04. 18. 21:39
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Olyan univerzálisat, mint a kérdésed.....
[/quote]
kösz, tréfás volt, de én komoylan kérdeztem
Az ASUS vagy az ABIT jobb mostanában?
Már nagyon rég foglalkoztam eme támával, úgyhogy megköszönném, ha beavatnátok!
Elküldve: 2002. 04. 18. 21:42
idézet:
Ezt írta Fafa:
kösz, tréfás volt, de én komoylan kérdeztem
Az ASUS vagy az ABIT jobb mostanában?
Már nagyon rég foglalkoztam eme támával, úgyhogy megköszönném, ha beavatnátok![/quote]
Lelkem drágám, te vagy tréfás.
Hány féle processzor létezik? Hogy egyéb apróságokról most szó sem essék.....![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 04. 18. 21:43
Azaz Socket 370-es alaplapra gondoltam!!

Elküldve: 2002. 04. 18. 21:58
Elküldve: 2002. 04. 18. 22:12
idézet:
Ezt írta Fafa:
és mik lennének azok a "nyűgök"??[/quote]
- Csak 512 MB memória
- Ha tuningolsz, bizonyos beállításokat letilt (tuningBIOS-sal javítható, de....)
- stabil![]()
Elküldve: 2002. 04. 18. 23:28
Ugyhogy szerintem meg ASUS.
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 04. 18. 23:34
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Lelkem drágám, te vagy tréfás.
Hány féle processzor létezik? Hogy egyéb apróságokról most szó sem essék.....[/quote]
Nem kell azert ugy nekiugrani a gyereknek,foleg nem elsore,ugyanis 5 hozzaszolasabol itelve meg teljesen kezdo is lehetne es azert jott hogy segitsunk...
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 04. 18. 23:38
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Nem kell azert ugy nekiugrani a gyereknek,foleg nem elsore,ugyanis 5 hozzaszolasabol itelve meg teljesen kezdo is lehetne es azert jott hogy segitsunk...[/quote]
Utánlövés, nem késtél el egy kicsit???????![]()
Elküldve: 2002. 04. 19. 02:08
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Utánlövés, nem késtél el egy kicsit???????[/quote]
Lassan de biztosan....es foleg nyugisan![]()
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 04. 19. 14:17
AMD XP 1.7 v1.8-as procihoz a GIGABYTE 7VRXP alaplapját néztem ki. Kicsit húzós az ára (38000 nettó).
másik alternativa: MSI, KT3 (30000 nettó) Ez csak abban különbözik az elözötöl, hogy nincs rajta LAN, meg Dual Bios...
Van-e valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban? Melyiket vegyem???
Kösz elöre is...
Elküldve: 2002. 04. 20. 14:58
idézet:
Ezt írta kisgabo:
a gigabyte 7vrxp sok annyiért, minek kt333?? jobban jársz a gugabyte 7vtxh+-al én is azt választottam a kt333 helyett, olcsóbb, jó / ata133 lan sb128 mindem ami kell a lazább tuninghoz/[/quote]
Ez jó !!!
'gugabyte' ...
Ott a KCS !
Elküldve: 2004. 09. 30. 14:24
Adott a konfigom, ami az aláírásomban szerepel. Megérné-e, ha az alaplapot, a processzort, és a videókártyát odaadnám cserébe egy Abit lapér (raides, a tipusát egyenlőre nem tudom, SDRAM tehető csak bele), AMD Athlon XP 1.9-es processzorral? Ja, és kapnék még mellé egy Radeon 9200-est. 10 ezret kellene még ráfizetnem. (mindegyik használt cucc)
Ti belemennétek? Megéri? :confused:
paranormal.hu
Elküldve: 2004. 09. 30. 14:30
Olcson hozzájutottam 1GB Samsung DDR400-ashoz és egy 2500 Bartonhoz. Hobbym a házivideók és filmek dvd-re készítése. Milyen AMD-s lap és vga kártya tenné a koplett gépet "elfogadhatóvá". Vagy adjak tovább a procin és váltsak Intelre?
Elküldve: 2004. 09. 30. 14:32
Idézet: lenbazso - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 15:30
Olcson hozzájutottam 1GB Samsung DDR400-ashoz és egy 2500 Bartonhoz. Hobbym a házivideók és filmek dvd-re készítése. Milyen AMD-s lap és vga kártya tenné a koplett gépet "elfogadhatóvá". Vagy adjak tovább a procin és váltsak Intelre?
Miért váltanál? Jó az a Barton. Vennék egy Abit NF7-S 2.0-t, mellé egy Gef6800-at(non-ultra)
ha peddig olcsóbb vga kell, 9800pro
Elküldve: 2004. 09. 30. 14:39
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 13:32
ha peddig olcsóbb vga kell, 9800pro
Mintha azt hallottam volna hogy az Abit AN7 jobb mint az NF-7S, és csak kicsivel drágább. Ismered?