HWSW Informatikai Kerekasztal: iPod - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (74 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

iPod Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   [Milan] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 23. 20:50

Amúgy teljesen értelmetlen dolog az iPod-ot bármi máshoz hasonlítgatni. Ezt az emberek egy dolog miatt veszik meg: a design miatt.
Aki beleszeret az iPod kinézetébe, azt nem nagyon fogja érdekelni a rövidebb elemidő, a Mac-barát architektúra, a rádió vagy a többi formátum támogatásának hiánya...
De ez nem is baj.

#22 Felhasználó inaktív   divot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 20:56

Idézet: [Milan] - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 19:45

Pedig én megtettem.

Dimension: Approx. 60(W) X 105(L) X 19(D)mm

Szóval
10,0 x 6,2 x 2,2 cm - ez az X-Micro
10,4 x 6,1 x 1,4 cm - ez a 20Gb-os iPod
10,5 x 6,0 x 1,9 cm - ez az iRiver

Nem kampányolok, csak a tisztánlátás végett.

Nálam nagyon sokat számított az a fél centi vastagságban. (Ez kicsit kétértelműen hagnzik...  :D )

#23 Felhasználó inaktív   rumos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 13:22

hello divot, jó sűrűn cseréled az mp3 lejáccóidat! remélem most egy időre megtaláltad AZ IGAZIT :wub:
addig is én tökéletesen elvagyok az ex-exeddel  ;)

amúgy, hogy totál  :offtopic: legyek:
írtam a Creative supportnak, és elmagyarázták, hogy hogy lehet kivenni az "európai hangerőlimitet". mert igencsak zavart hogy a 23 körül hallgattam mindent, a régi, halkabb mp3-ak meg max hangerőn is halkak voltak. de most már 18-20 is bőven elég mindenhez.

#24 Felhasználó inaktív   divot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 18:30

Idézet: rumos - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 12:22

hello divot, jó sűrűn cseréled az mp3 lejáccóidat! remélem most egy időre megtaláltad AZ IGAZIT :wub:
addig is én tökéletesen elvagyok az ex-exeddel  ;)

amúgy, hogy totál  :offtopic: legyek:
írtam a Creative supportnak, és elmagyarázták, hogy hogy lehet kivenni az "európai hangerőlimitet". mert igencsak zavart hogy a 23 körül hallgattam mindent, a régi, halkabb mp3-ak meg max hangerőn is halkak voltak. de most már 18-20 is bőven elég mindenhez.

Elmondod, mi volt a titok? Hát ha lesz megint Creative lejátszóm.  :D

#25 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 18:58

Idézet: [Milan] - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 21:50

Amúgy teljesen értelmetlen dolog az iPod-ot bármi máshoz hasonlítgatni. Ezt az emberek egy dolog miatt veszik meg: a design miatt.
Aki beleszeret az iPod kinézetébe, azt nem nagyon fogja érdekelni a rövidebb elemidő, a Mac-barát architektúra, a rádió vagy a többi formátum támogatásának hiánya...
De ez nem is baj.

Hát nem tudom, de szerintem nem túl designos az iPod. Egy sima téglatest, aminek az élei/sarkai le vannak gömbölyítve. Ehhez nem kellett túl sok fantázia. :) Ha ugyez a cucc kijönne Xaomao márkával mindenki leszolná, hogy milyen gagyi cucc, semmi desig. Kinéztere elég gyenge.

#26 Felhasználó inaktív   [Milan] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 19:04

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 18:58

Hát nem tudom, de szerintem nem túl designos az iPod. Egy sima téglatest, aminek az élei/sarkai le vannak gömbölyítve. Ehhez nem kellett túl sok fantázia. :) Ha ugyez a cucc kijönne Xaomao márkával mindenki leszolná, hogy milyen gagyi cucc, semmi desig. Kinéztere elég gyenge.

Nem mondtam, hogy nekem tetszik :) Amerikában ez az őrület. Főleg a mini iPod, pedig az még kevesebbet is tud. De van belőle halványkék meg rózsaszín.  :omg:
Amúgy szerintem az iPod úgy néz ki, mint ha műanyag demokészülék lenne, mint a műtelefonok a kirakatban.
Ennyire nem akartam fikázni, remélem ez még belefér a személyes vélemény kategóriába: ízlések és pofonok, ugye.

#27 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 19:17

Idézet: [Milan] - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 20:04

Nem mondtam, hogy nekem tetszik :) Amerikában ez az őrület. Főleg a mini iPod, pedig az még kevesebbet is tud. De van belőle halványkék meg rózsaszín.  :omg:
Amúgy szerintem az iPod úgy néz ki, mint ha műanyag demokészülék lenne, mint a műtelefonok a kirakatban.
Ennyire nem akartam fikázni, remélem ez még belefér a személyes vélemény kategóriába: ízlések és pofonok, ugye.

Azt hittem, hogy a saját vélemyélnyedet írtad. :) Egy biztos, nem bonyolították túl a formáját.

#28 Felhasználó inaktív   divot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 19:35

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 18:17

Azt hittem, hogy a saját vélemyélnyedet írtad. :) Egy biztos, nem bonyolították túl a formáját.

Az összes hdd-s mp3 lejátszó egy dizájnolt tégla, szóval ebben tényleg nem lehet nagyot alkotni. Szerintem az iPod előnye, hogy lényegesen véknyabb, mint a többi cucc.

#29 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 20:11

Idézet: divot - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 20:35

Az összes hdd-s mp3 lejátszó egy dizájnolt tégla, szóval ebben tényleg nem lehet nagyot alkotni. Szerintem az iPod előnye, hogy lényegesen véknyabb, mint a többi cucc.

Azért pár dologgal egyedivé lehet tenni egy ilyen formát is. Nekem nem nem tetszik, csak nem egy agyontervezett készülék.
Nem ismerem ezeket a lejátszókat, de gondolom a kicsi méretnek ára is van (drágább, kevesebb ideig bírja).

#30 Felhasználó inaktív   divot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 20:31

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 19:11

Azért pár dologgal egyedivé lehet tenni egy ilyen formát is. Nekem nem nem tetszik, csak nem egy agyontervezett készülék.
Nem ismerem ezeket a lejátszókat, de gondolom a kicsi méretnek ára is van (drágább, kevesebb ideig bírja).

A 20GB-os iPod 92500 forint. A külső mikrofon hozzá 10625 forint. Az összesen 103.125 Ft.
Ebben a kategróiában kell nézelődni.

Persze vannak 20Gb-os lejátszók feleáron is, de saját tapasztalat, hogy mennyivel jobban szól az iPod, mint például a Creative Jukebox Zen NX. Az iRiverről mondanak még nagyon jókat, de azok is elég drágák, és testesebbek is.
Egyébként az ember akkor jön rá, hogy milyen kellemes a mérete az iPodnak, amikor kézbe veszi. Én is így veszítettem el a fejemet: a kollégám vett egy iPodot, aztán testközelből hasonlíthattam össze a Zennel.  :respect:

#31 Felhasználó inaktív   divot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 20:42

Valakinek sikerült már esetleg megoldania, hogy az iTalk ne vér ratyi minőségben rögzítsen?  :reklamacio:

#32 Felhasználó inaktív   centrino 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 00:12

Idézet: [Milan] - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 20:04

élőben láttál már, fogtál a kezedben?

Való igaz nincs rajta 23 féle led és futófény, mert azajó...

az ipod ezerszer jobban bejön mint a többi giccsparádé

ami kicsit is jól néz ki, az meg szemtelenül utánozza az ipodot
Apple Macbook

Intel 875 PBZ BONANZA - P4 3GHz NW - 1GB CORSAIR PRO PC3200 - Zalman Cu - Plextor 716A - 4x160GB HDD

#33 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 01:34

nos urak enis hozzajutottam 39-ert kez alatt egy ipod-hoz igaz meg egy regebbi modellhez, ebben csak 4 gigás vinyó volt. jó vételnek tűnt. mivelhogy autórádióm mostanában nem vanik, füles fülbedug ketyere autó oldalzsebbe be és szépen így be a munkába. az a nagy büdös helyzet uraim, hogy ott usákiában nem gondoltak arra, hogy létezik a világon mégegy olyan város, mint Demszky "kátyúkirály" Gáboré. ipodka merevlemeze 2 hónap alatt megadta magát, szervízben mondták, hogy kb 50kHUF lenne a csere.

Szóval szépen visszatértem az iRiver IFP 590-esemhez. Ez is baromi jó design, jó hangú, ellenben az ipoddal szemben "Demszkyálló" technológa. na ez vanik. egyetlen fájó pont a 256mByte storage... Ja és az irivernek 1 nagyságrenddel igényesebb a hangrésze úgy fülre jajj de nem akarok én flémelni ;)

Szerkesztette: SFIJ 2004. 11. 27. 01:44 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#34 Felhasználó inaktív   [Milan] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 03:11

Idézet: centrino - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 0:12

élőben láttál már, fogtál a kezedben?

Való igaz nincs rajta 23 féle led és futófény, mert azajó...

az ipod ezerszer jobban bejön mint a többi giccsparádé

ami kicsit is jól néz ki, az meg szemtelenül utánozza az ipodot

Jajj, ne már.
Mondtam: van, akinek tetszik, van, akinek nem.
Neked tetszik, ezért igazolási kényszerből védeni fogod rendületlen.  :rock:

Van ennek értelme?

PS Igen, láttam, fogtam.

Szerk: Elírás.

Szerkesztette: [Milan] 2004. 11. 27. 03:12 -kor

#35 Felhasználó inaktív   centrino 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 20:43

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 2:34

Ja és az irivernek 1 nagyságrenddel igényesebb a hangrésze úgy fülre jajj de nem akarok én flémelni ;)

igen van benn Giga-Hiper-Mega-Ultrabass, meg közép és közép-közép meg hiper magas hang kiemelés. (csak az eredetihez kevés a köze)

ez most nem Neked ment ne értsd félre!

ha normális fülest raksz hozzá, akkor az ipodnak van a leginkább természetes, valósághű hangja. (érdekes képzavarral élve ha az ember fia-lánya pucc-pucc tucc-tucc zenét hallgat)
Apple Macbook

Intel 875 PBZ BONANZA - P4 3GHz NW - 1GB CORSAIR PRO PC3200 - Zalman Cu - Plextor 716A - 4x160GB HDD

#36 Felhasználó inaktív   centrino 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 20:44

Idézet: [Milan] - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 4:11

Jajj, ne már.
Mondtam: van, akinek tetszik, van, akinek nem.
Neked tetszik, ezért igazolási kényszerből védeni fogod rendületlen.  :rock:

Van ennek értelme?

PS Igen, láttam, fogtam.

Szerk: Elírás.

ok rendben

van akinek a ferrari jön be valakinek az aston martin :)

nagyobb vita ne legyen soha a fórumon :)))
Apple Macbook

#37 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 20:47

Idézet: centrino - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 21:43

igen van benn Giga-Hiper-Mega-Ultrabass, meg közép és közép-közép meg hiper magas hang kiemelés.

tudod az a jo az iriver-ben hogy ezt nem kell bekapcsolnod, es pontosan igy adja a lexebb hangot... A jo hangminosegenek egyeduli oka a beepitett burr-brown (mara texas instruments) audio codec. Amugy SRS 3D beepitett algo-val rendelkezik egyedul, ez nem basszust emel, hanem a stereo base-t manipulalja csupan. minden esetre az ilyesmiben az a jo, ha ki van kapcsolva.

Szerkesztette: SFIJ 2004. 11. 27. 20:50 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#38 Felhasználó inaktív   centrino 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 23:22

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 21:47

tudod az a jo az iriver-ben hogy ezt nem kell bekapcsolnod, es pontosan igy adja a lexebb hangot... A jo hangminosegenek egyeduli oka a beepitett burr-brown (mara texas instruments) audio codec. Amugy SRS 3D beepitett algo-val rendelkezik egyedul, ez nem basszust emel, hanem a stereo base-t manipulalja csupan. minden esetre az ilyesmiben az a jo, ha ki van kapcsolva.

meghajlok a tudásod előtt...

mit mondasz a köv. öszeállításra:

Apple Ipod

Etymotic ER-4P

EyeCandy mini to mini

http://www.fixup.net...macro/index.htm

erről az erősítőről tudnál vmit mondani? Te értesz hozzá.

Szerkesztette: centrino 2004. 11. 27. 23:24 -kor

Apple Macbook

#39 Felhasználó inaktív   divot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 08:58

iPod - iTalk probémára sinkinek sincs ötlete?

#40 Felhasználó inaktív   centrino 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 10:10

Idézet: divot - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 9:58

iPod - iTalk probémára sinkinek sincs ötlete?

sajnos nem tudom
Apple Macbook

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó